Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά


KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά

Ετσι λοιπόν αν και μη ενεργό μέλος νομίζω πως θα έπρεπε για το κάθε θέμα και την κάθε ενότητα να κλειδώνει το θέμα μόνο αυτοί που είναι στην κάθε ενότητα και όχι ο κάθε περαστικός "υπεύθυνος" άλλης ενότητας να μπαίνει αλλού και να κλείνει επειδή σαν τους τροχονόμους πρέπει να κλείσει και δύο τρία ποστ να δικαιολογήσει τη δουλειά του

 

Τα threads σε ένα forum μπορούν να τα κλειδώσουν ο Moderator του Forum, και οι Super Moderators. Αν θεωρείς άσχετο τον Moderator του forum, δικαίωμά σου... αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν από την άλλη θεωρείς "περαστικό" κάποιον Super Moderator, τότε πάλι είσαι λάθος... αν και σε ευχαριστούμε όλοι μας για τα λόγια σου. :blink:

 

Για άλλη μια φορά, δεν ακολουθείς τη σωστή οδό διαμαρτυρίας. Στείλε PM σε αυτόν που πιστεύεις οτι σε αδίκησε. Αν δεν ικανοποιηθείς στείλε σε S Mod. Αν πάλι δεν ικανοποιηθείς, στείλε στον Admin. Το forum μας λειτουργεί 2.5 χρόνια και είχαμε 6-7 διαμαρτυρίες πραγματικές μέσα σε όλο αυτό τον καιρό. Μπορούμε να ζήσουμε λοιπόν και με αυτές... :X

 

Btw για να κλειδωθεί ένα thread στο C & F, το επιβεβαιώνουν 3 Mods και ένας Super Mod, ξέχωρα από εμένα ή τον Wappy που ίσως δούμε το θέμα επιπλέον. Δεν ξέρω πόσο καλύτερη "οργάνωση" και πλάνο θέλεις να έχουμε για να σε ικανοποιήσουμε... :wacko:

 

Τα σχόλιά σου εντελώς δημοκρατικά τα ακούσαμε, άκουσες και τα δικά μου. Αν θες να διαμαρτυρηθείς σου είπα τον τρόπο πιο πάνω. Thank you :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατηρησα σημερα στα γεγονοτα αυτο

«Ημέρα του ΟΧΙ». Εθνική Γιορτή για την άρνηση του Υπουργού Εξωτερικών Μεταξά να υποκύψει η χώρα στον Μουσολίνι, το 1940.

Αν δεν κανω λαθος,ο Μεταξας ηταν Πρωθυπουργος τοτε(δικτατορας,αλλα τελος παντων) & οχι υπουργος Εξωτερικων.Μηπως εχει γινει λαθος? :worry:

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρησα σημερα στα γεγονοτα αυτο

«Ημέρα του ΟΧΙ». Εθνική Γιορτή για την άρνηση του Υπουργού Εξωτερικών Μεταξά να υποκύψει η χώρα στον Μουσολίνι, το 1940.

Αν δεν κανω λαθος,ο Μεταξας ηταν Πρωθυπουργος τοτε(δικτατορας,αλλα τελος παντων) & οχι υπουργος Εξωτερικων.Μηπως εχει γινει λαθος? :worry:

http://www.e-grammes.gr/phplib/resize.php?src=/images2/1468.jpg&w=180

κυβερνητης ηταν μαζι με τον βασιλια ;) :)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι στα posts "μπάινει" η παλιά ώρα. Δεν αλλάζει αυτόματα, ή πρέπει να το αλλάξω εγώ από το προφιλ μου;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Link to comment
Share on other sites

Aπο τις ρυθμισεις επελεξε Χειμερινή Ώρα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Επειδη και εγω εσπευσα να την αλλαξω,καθως δεν ειχα επιλεξει την αυτοματη τροποποιηση,πηγα στις ρυθμισεις (με reload) και δεν μου εμφανιζοταν η καρτελα της ρυθμισεις ωρας ζωνης,το οποιο με παραξενεψε αρχικα,αλλα μετα απο μερικες προσπαθειες εμφανιστηκε και οι ρυθμισεις εγιναν κανονικα.

 

Απλα το αναφερω μηπως συνεβει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο κ ψαχνεται στο πινακα ελεγχου να βρει τις ρυθμισεις ωρας.

The Future Belongs To The Brave
Link to comment
Share on other sites

έχω την εντύποση οτι ενα ποστ μου που έγινε πριν μερικες μερεσ διαγράφτηκε, υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξακριβόσω αυτο??

όταν γίνετε κάτι τέτιο δεν πρέπει να γίνεται και μια αναφορα απο αυτον που το έκανε και με το λογο που το έκανε??? :confused:

 

ρώτησα τον Mythozz με pm χθές αλλα δεν πήρα απάντηση ακόμα.. :(

το thread που έγινε το post είναι αυτο εδώ

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αν όχι ας μεταφερθεί παρακαλώ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: σήμερα μόλις μπήκα είδα ότι είχε σβυστεί η υπογραφή μου. Επειδή είμαι πολύ προσεκτική όσον αφορά τους κανονισμους, και δεν υπήρχε περίπτωση να έχω βάλει κάτι που να αντιτίθεται σ' αυτούς, σας παραθέτω και τα στοιχεία της.

 

Χαρακτήρες με κενά 195

3314 bytes

131x148 pixels

 

Δεν ξέρω ποιος την έσβυσε για να επικοινωνήσω με πμ μαζί του, έτσι ενοχλώ όλους σας. Νομίζω όμως ότι έγινε λάθος γι' αυτό και την ξαναβάζω. Θα σας παρακαλούσα όμως, σε περίπτωση που όντως παραβαίνει κάποιον κανόνα, όταν την ξανασβύσετε να μου εξηγήσετε τι δεν πάει καλά.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

εαν θυμαμαι καλα οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνανε τις 5 γραμμες, και η δικια σου ειναι 9

 

ιδου απο τους ΟΠΧ

 

Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Στο παρελθόν ωστόσο, αρκετά μέλη επωφελήθηκαν από τη συγκεκριμένη δυνατότητα εις βάρος των υπολοίπων. Συγκεκριμένα λοιπόν, τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:

 

* Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

* Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

* Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν links προς το προσωπικό ή το αγαπημένο σας site, αλλά και σε σελίδες, που φιλοξενούνται στο myPhone.gr.

* Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προιόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή σας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα με ταυτόχρονη ειδοποίηση του χρήστη. Αν θέλετε να προωθήσετε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τους χώρους των banners, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των σελίδων του myPhone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη διαφήμιση, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους marketing, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα.

* Απαγορεύεται η χρήση εικόνων και κειμένου με ερωτικό προσανατολισμό στις υπογραφές.

* Και στις υπογραφές, τονίζεται, ότι ισχύουν οι γενικότεροι όροι πρόσβασης και χρήσης.

 

EDIT: τωρα που τους ειδα λιγο προσεκτικα, και παλι δεν εισαι εκτος οριων γιατι λεει * Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

Xρονια πολλα :)

 

Καλυτερα να ρωτουσες κατευθειαν με pm ενα mod και αυτος θα σου ελεγε περιπου ποιος την εσβυσε. Ετσι ειχα κανει και εγω και εμαθα και την αιτια (ενα παραπανω pixel :X )

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να ειμαι υπευθυνος για την διαγραφη (δεν θα μπορουσα αλλωστε κιολας! ;) ) θα υποθεσω, με αρκετη βεβαιοτητα, οτι φταιει το οτι ειναι 9 σειρες αντι για τις 5 επιτρεπομενες... :)

 

Υ.Γ: Στον σχολιασμο δεν θα ταιριαζε καλυτερα το θεμα; :O

 

EDIT: Ειχα το μηνυμα στην επεξεργασια πολυ ωρα και με προλαβε ο Hunter. :cool:

 

Α και χρονια πολλα!!!! :rotfl: :up:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά Garfield :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ BestMan :)

 

PMNEDM έχεις την απαίτηση με τα 200 χρονάκια που κουβαλάω, να διαβάζω και τις ψείρες που βάζεις για γράμματα? :p :D

Ναι, έχεις δίκιο, στον σχολιάσμό πάει καλύτερα, ήμουν μεταξύ των δύο, σχολιασμό και chat και επέλεξα το chat Μια ακόμα λάθος μου επιλογή :rolleyes: )

Αν θέλεις κλείδωσε το. :)

Link to comment
Share on other sites

Το κλειδώνω εγώ και το μεταφέρω και στο Σχολιασμό!

 

 

Παρεμπιπτόντως, garfield, χρόνια σου πολλά! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Με αφορμή το θέμα της garfield, να σας ενημερώσω για να ξέρετε και σε ποιούς να στέλνετε PM να ρωτάτε ότι τις υπογραφές σας μπορούν να σας τις αλλάξουν οι : Wappy, Mythozz, Vampyre, Global Moderator και φυσικά... Msk.

 

Συγκεκριμένα η υπογραφή της garfield ήταν πάνω από 5 γραμμές κειμένου και

 

Οι Ο.Π.Χ. αναφέρουν :

 

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

την άλλαξα εγώ μετά από σχετικό report.

Αυτό σημαίνει ότι αν είναι μέχρι 5 γραμμές δεν μπορεί να είναι 750 χαρακτήρες. Αν είναι πάνω από 5 γραμμές δεν έχει σημασία πόσους χαρακτήρες έχει (προς Hunter).

 

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ούτε πάνω από 420 pixels αλλά ούτε πάνω από 150. Αν είναι 90 Χ 200 πάλι θα αφαιρεθεί. Επίσης αν είναι 600 Χ 10 πάλι θα αφαιρεθεί. Το μέγεθος σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι πάνω από 16Κ

 

Απαγορεύεται η χρήση εικόνων και κειμένου με ερωτικό προσανατολισμό στις υπογραφές.

 

Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προιόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή σας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα με ταυτόχρονη ειδοποίηση του χρήστη.

 

Και στις υπογραφές, τονίζεται, ότι ισχύουν οι γενικότεροι όροι πρόσβασης και χρήσης.

 

Θενξ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Αφορμη για να γραψω τα παρακατω ηταν η δευτερη κακη εμπειρια απο πωλητη στον τομεα με τις αγγελιες.

Η πρωτη ηταν πριν απο καιρο και ενω εχω επαφη με τον πωλητη (τηλεφωνικη) και εχουμε συμφωνησει σε ολα απο εκει και περα χανετε τελειως , αν και του εχω γραψει πολλα sms και pms οτι αν εχει προβλημα , οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο , δεν τρεχει τιποτα αυτος ........ με εγραψε κανονικα.Λεω λοιπον τουλαχιστον να εκφρασω την δισαρεσκεια μου με μια αρνητικη ψηφο , πιστευω δικαιολογημενη.Ελα ομως που μου εδωσε και αυτος ?? και με ψευδη περιγραφη των γεγονοτων , χωρις λογω και αιτια ??αλλα το φορουμ του δινει αυτη την δυνατοτητα.Τελος παντων θα πει κανεις , και τι εγινε ?? σιγα τωρα , αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ετσι.

Σημερα λοιπον μου ετυχε κατι παρομοιο ενω ειμαι ο πρωτος που βλεπει την αγγελεια , στελνω πμ , απαντα ο πωλητης και συμφωνει για την αντικαταβολη ακι τον τροπο αποστολης που προτεινω και ζητα να στειλω τα στοιχεια μου , τα στελνω και τελειωνει το θεμα , ελα ομως που μετα απο μερικα λεπτα στελνει πμ και μου γραφει οτι το εδωσε σε καποιον που ειναι κοντα εκει που μενει για να μην περιμενει την αντικαταβολη ??(σημ.ημαρτον 40€ ηταν το ποσο ασε που ειχα πει και για αλλον τροπο οπως καταθεση αλλα ειχε συμφωνησει με την αντικαταβολη)

Τι να πω τωρα ?? να δωσω αρνητικη ?? και τι εγινε ?? ασε που θα μου δωσει και αυτος .

Νομιζω λοιπον οτι κακως κοπηκε το δικαιωμα της απαντηση στις αγγελιες , γιατι μαθαιναμε και το ποιον ορισμενων αλλα και μπορουσαμε να διαμαρτηρηθουμε αν κατι δεν πηγαινε σωστα.Τωρα δυστηχως δεν υπαρχει τροπος να εκφρασουμε τα τυχον προβληματα που παρουσιαζονται και πιστευω οτι αυτο βολευει και το εκμεταλευονται αυτοι που δεν ειναι σωστοι πωλητες η αγοραστες .Θα πειτε βεβαια εδω δεν ειναι fleamarket ουτε ebay , μα γιαυτο ακριβως θα επρεπε να ειναι δυνατη η ελευθερη εκφραση της γνωμης.

Φιλικα Θωμας

Link to comment
Share on other sites

Θωμά έχεις για μένα 100% δίκιο. Κακώς κόπηκαν οι απαντήσεις στις αγγελίες γιατί εκτός από το ότι μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε αν κάτι δεν πήγαινε καλά με την συναλλαγή ήταν χρήσιμο και σε τυχών διευκρινήσεις σχετικά με το προϊών της αγγελίας αφού τις απαντήσεις δεν θα τις βλέπαμε μόνο εμείς (PM) αλλά όλοι οι πιθανοί αγοραστές.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και με τους δυο σας! :)

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν χρησιμοποιω συχνα τις αγγελιες του myPhone, θυμαμαι κι εγω οτι καποιες φορες ηταν καλυτερα να υπαρχουν σχολια παρα ενα "ξερο" post του πωλητη...

Τις υπολοιπες φορες ομως καποιοι απο τους "παλιους" θα θυμουνται οτι ειχαν γινει "χοντροι" καυγαδες και αρκετες φορες το θεμα ξεφευγε εντελως απο την αγγελια... Υπηρχαν και τα ατομα που επειδη δεν "γουσταραν" καποιον user του myPhone εμπαιναν και εγραφαν αρνητικα σχολια χωρις να υπαρχει λογος αλλα ουτε και ενδιαφερον προς το προϊον.

 

Επισης το φαινομενο του "up" ηταν αρκετα ενοχλητικο με αποτελεσμα να βαζεις εσυ μια αγγελια και μετα απο 2 λεπτα να εξαφανιζεται απο την πρωτη σελιδα και να "καλυπτεται" απο αγγελιες που υπηρχαν αρκετο καιρο αλλα απλα δεν ειχαν την ζητηση που θα περιμενε ο πωλητης. Η λυση βεβαια δεν ηταν να κανεις κι εσυ "up" την αγγελια σου αλλα απλα "ξενερωνες" με την συμπεριφορα καποιων που δεν σεβονταν την ομαλη λειτουργια του συγκεκριμενου τομεα του myPhone.

 

Εχω πραγματοποιησει αγοραπωλησια και με τους 2 τροπους και εμεινα ευχαριστημενος και τις 2 φορες...

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σας αρέσει http://www.ebay.com ή http://www.fleamarket.gr/ Μην στέλνετε emails και PMs γι αυτό το θέμα. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. Άλλωστε τα φίλτρα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει και διαγράφουν αυτά τα μηνύματα αυτόματα. Αν μας ικανοποιήσει αυτό το σύστημα θα φύγουν τα υπόλοιπα όρια σταδιακά. Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση αυτό το σύστημα να δυσαρεστήσει αρκετούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε παράπονο που θα εκφράζεται στο Σχολιασμό και θα είναι σχετικό με αυτό το θέμα, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ορίων και έτσι ξαφνικά οι 40 ημέρες μπορεί να γίνουν και 100...

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

 

Με αξιολόγησαν αρνητικά και έχουν άδικο. Τι μπορώ να κάνω;

 

Μην επικοινωνήσετε μαζί μας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε και εσείς το ίδιο σύστημα των αξιολογήσεων για να καταγράψετε τη δικιά σας εμπειρία από τη συναλλαγή. Προσοχή όμως:Αν χρησιμοποιήσετε απρεπείς χαρακτηρισμούς, βωμολοχίες και όλα τα σχετικά που απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ. θα διαγράψουμε και την αξιολόγησή σας και εσάς από το myphone.gr.

 

Δεν μου αρέσουν οι αξιολογήσεις. Μπορώ να μην συμμετέχω σε αυτές;

 

Όχι. Αν δεν σας αρέσουν οι αξιολογήσεις μην συμμετέχετε στο Buy and Sell.

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55734

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

λοιπον..πολυ καλο το site μου αρεσει αρκετα! ευχομαι να μη σταματησει ποτε!

 

επισεις διαβασμα καπου στους κανονισμου κατι για spam ..τι ειναι αυτα? (οχι τπτ αλλο μη φαμε και κανενα ban...χωρις να ξερω!) :O

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

λοιπον..πολυ καλο το site μου αρεσει αρκετα! ευχομαι να μη σταματησει ποτε!

 

επισεις διαβασμα καπου στους κανονισμου κατι για spam ..τι ειναι αυτα? (οχι τπτ αλλο μη φαμε και κανενα ban...χωρις να ξερω!) :O

 

Τα spam είναι άχρηστα ή διαφημιστικά posts (γενικά αυτά που δεν προσφέρουν τπτ στο θέμα που δημοσιεύονται). :)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...