Jump to content

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το vBulletin 3


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς ήλθατε στην εποχή του vBulletin 3. Αυτό το F.A.Q. δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις συχνότερες ερωτήσεις που θα διατυπωθούν (είμαι βέβαιος) τις επόμενες ημέρες. Θα μπορούσε να ήταν πιο αναλυτικό, ωστόσο ελπίζω να κατανοείτε και να γνωρίζετε ότι τις τελευταίες 48 τουλάχιστον ώρες δεν έχω κοιμηθεί όπως θα έπρεπε. Προτού λοιπόν σας ζαλίζω με μερικά ακόμη κείμενα, που περιέχουν ανιαρές απαντήσεις και για να μην καθυστερούμε την επιστροφή του forum, σας προσκαλώ να γνωρίσετε καλύτερα το νέο… forum.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 257
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω πρόσβαση στην ενότητα My Files! Τι συμβαίνει;

 

Μην ανησυχείτε κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτήν την ενότητα. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, αυτήν την περίοδο γίνονται κάποιες σημαντικές εργασίες συντήρησης στο site και για σύντομο χρονικό διάστημα οι ενότητες των My Files, My Library, καθώς και το WAP Site έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Σύντομα θα επανέλθουν. Τους λόγους καθώς και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να τους διαβάσετε στη συνέχεια...

 

Γιατί το site δεν λειτουργούσε για 2 ημέρες;

 

Καταρχήν, λειτουργούσαν τα πάντα, ωστόσο εσείς δεν μπορούσατε να τα δείτε :) Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να αναβαθμιστεί το forum, ώστε να προσφέρουμε λειτουργίες, που σίγουρα θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμες τα τακτικά μας μέλη. Για να γίνει αυτό έπρεπε καταρχήν να φύγει το παλιό λογισμικό (vBulletin 2) που έλεγχε το forum και να αντικατασταθεί με τη νεότερή του έκδοση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, αφού όλες οι υπόλοιπες ενότητες του site βασίζονται σε αυτό το πρόγραμμα. Για παράδειγμα, στο My Devices ή στο My Software, ο χρήστης αναγνωρίζεται με τη βοήθεια της βάσης δεδομένων του vBulletin…

 

Έτσι λοιπόν και έγινε. Ήρθε κάπου το καλοκαίρι το vBulletin 3, ωστόσο έπρεπε να φτιαχτούν όλα από την αρχή. Η διαδικασία αυτή κράτησε αρκετούς μήνες ώστε να γίνει όσο πιο ομαλά γίνονταν η μετάβαση. Η διαδικασία αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, όπως ίσως να έχετε καταλάβει, αφού υπάρχουν ακόμη κάποιες ελλείψεις.

 

Και γιατί ήταν υποχρεωτική η αναβάθμιση;

 

Υποχρεωτικό δεν είναι τίποτα. Ωστόσο, προσφέρει περισσότερες λειτουργίες σε εσάς και περισσότερα «κουμπάκια» διαχείρισης σε εμάς. Προσωπικά, με απασχολούν και τα δύο μέρη. Κάποιοι άλλοι ίσως να αδιαφορούν εξίσου.

 

Πότε θα επιστρέψουν οι υπόλοιπες ενότητες που λείπουν;

 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το myphone.gr έχει 7 ενότητες. Επέστρεψαν σε 48 ώρες οι 5 από αυτές και λείπουν μόνο οι 2. Αυτό σίγουρα είναι επίτευγμα που θα μπορούσε να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. («ο άνθρωπος που καθόταν πάνω από ένα πληκτρολόγιο για περισσότερες ώρες το 2005...»). Απουσιάζει το My Software. Θα το δείτε από την άλλη εβδομάδα, στα τέλη της. Απουσιάζει το My Library, το οποίο επίσης θα δείτε στα τέλη της άλλης εβδομάδας ίσως και στις αρχές της μεθεπόμενης. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να διορθωθούν τα όποια bugs, ψιλό-προβλήματα παρουσιάσει το νέο forum. Οφείλω να παραδεχθώ ότι το παλιό πρόγραμμα το «προσάρμοσα» στις απαιτήσεις μας μετά από 2 μήνες. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και εδώ. Ίσως κάθε μέρα να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο. Η περιοχή των bug reports σας περιμένει. Αναφέρετε αναλυτικά, προβλήματα, λάθη, ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και οτιδήποτε άλλο πάει στραβά. Πιθανόν θα διορθωθεί.

 

Γιατί το My Links δεν έχει links;

 

Θα προσθέσω προσωπικά μερικά αύριο. Θέλω τη βοήθειά σας ωστόσο για να προστεθούν όσο περισσότερα γίνεται. Αρκεί να τα εισάγετε με ελληνικά και όπως πρέπει... Σε αντίθεση με το παρελθόν, τώρα, το σύστημα δουλεύει 100% και έγκριση μπορεί να δώσει ο εκάστοτε moderator στην περιοχή του. Βοηθήστε το να γίνει και πάλι «πλήρες».

 

Πότε θα επιστρέψει το WAP Site;

 

Σύντομα. Ανανεωμένο με το IMAGE 2 να κάνει την εμφάνισή του και να είναι πλέον συμβατό και αυτόματα ενεργοποιημένο για όλα τα XHTML enabled κινητά (WAP 2.0). Θα υποστηρίζουμε και τα παλαιότερα…

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Τι χάθηκε από τις ρυθμίσεις μου;

 

Χάθηκαν οι ρυθμίσεις του φύλου (άνδρας, γυναίκα), καθώς και το MSN Messenger. Τις δύο συγκεκριμένες πληροφορίες θα πρέπει και πάλι να τις εισάγετε.

 

Τι χάθηκε από τα προσωπικά μου μηνύματα;

 

Τίποτα. Οι παλαιότεροι χρήστες μάλιστα θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο.

 

Τι χάθηκε από τα μηνύματα που παρακολουθούσα;

 

Τίποτα. Ωστόσο, άλλαξε το σύστημα παρακολούθησης. Όπως θα δείτε υπάρχουν πλέον διαφορετικοί τρόποι παρακολούθησης των θεμάτων. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιο θέμα, χωρίς να δέχεστε ειδοποιήσεις με email γι αυτό. Μπορείτε επίσης να το παρακολουθείτε και να λαμβάνετε μια φορά την ημέρα ειδοποιήσεις γι αυτό. Τέλος, μπορείτε να το παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για τις νέες εξελίξεις μια φορά την εβδομάδα!

 

Ποιες νέες δυνατότητες μπορώ να δοκιμάσω;

 

Ξεκινήστε, κάνοντας μια επίσκεψη στον πίνακα ελέγχου. Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές και γνωρίστε τις.

 

Ξεκινήστε από τις ρυθμίσεις:

http://www.myphone.gr/forum/profile.php?do=editoptions

 

Επιλέξτε τον προκαθορισμένο τύπου παρακολούθησης! Μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και αλλάξτε το Συντάκτη Κειμένου, επιλέγοντας αυτόν που σας αρέσει. Οι νεότεροι θα προτιμήσουν τον WYSIWYG. Οι παλαιότεροι τον κλασικό. Όσοι δεν θέλουν Java και άλλα τέτοια scripts, θα επιμείνει στο... σκέτο.

 

Περάστε στο προφίλ:

http://www.myphone.gr/forum/profile.php?do=editprofile

Εκεί θα περάσετε και πάλι το MSN Messenger Handle σας και θα επιλέξετε και πάλι το φύλο σας.

 

Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας... σιγά-σιγά.

 

Ρίξτε μια ματιά στο ανανεωμένο F.A.Q.:

http://www.myphone.gr/forum/faq.php?

 

Γιατί για να κάνω Quick Reply πρέπει να κάνω κλικ σε μήνυμα;

 

Αυτό είναι μια περίεργη ιστορία που έχει μια άκρως λογική εξήγηση.

Φανταστείτε ότι υπάρχει ένα θέμα με 100 σελίδες απαντήσεων. Κάποιος απαντάει στην τελευταία σελίδα, χωρίς να κάνει quote και αναφέρεται σε κάποιο μήνυμα, το οποίο έγινε πριν 87 σελίδες. Πως θα ξέρετε ότι αυτός ο άνθρωπος απάντησε σε εσάς; Ωστόσο, αν αυτός που απαντήσει καθορίσει το που απαντάει, τότε θα μπορείτε να το μάθετε άμεσα.

 

Σε κάθε θέμα υπάρχουν πλέον 3 προβολές. Η κανονική (γραμμική), η υβριδική και η θεματική. Αν επιλέξετε υβριδική ή θεματική θα δείτε ποιο μήνυμα απαντάει σε ποιο μήνυμα. Είναι μια μορφή λογικού δέντρου. Αυτό το λογικό δέντρο λειτουργεί ΜΟΝΟ αν κάθε απάντηση δίνεται σε καθορισμένο μήνυμα.

 

Ναι, είναι ενοχλητικά τα 2 link, αντί να γράφετε κατευθείαν ένα μήνυμα και να πατάτε το «υποβολή», ωστόσο με αυτόν τον τρόπο θα λυθούν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα σε μεγάλα μηνύματα. Η προβολή «δέντρου» ήταν κάτι που πολλοί αναζητούσαν από την εποχή που βρισκόμασταν στο Delphi και λεγόμασταν gsm.eos.gr. Ένα κλικ παραπάνω... και τι έγινε :) ; Προσωπικά μου πήρε ~14 μηνύματα για να το συνηθίσω. Αλλά, τώρα, δεν το αλλάζω με τίποτα...

 

Υβριδική Προβολή; Δέντρα;

 

Ναι. Υπάρχουν 3 διαφορετικές προβολές πλέον. Δοκιμάστε τις και επιλέξτε αυτήν που σας αρέσει. Προσωπικά κατέληξα και πάλι στην Γραμμική, ωστόσο χρησιμοποιώ την Υβριδική σε μεγάλα θέματα, μεγάλων forums του εξωτερικού.

 

Τρεις διαφορετικοί συντάκτες;

 

Ναι. Έχουμε πλέον έναν απλό (χωρίς δυνατότητες δυναμικής τροποποίησης του κειμένου), έναν Javascript, ίδιο με αυτόν που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν (απλός) και έναν σύνθετο, ο οποίος είναι WYSIWYG : What you see is what you get. Αν έχετε συνηθίσει το Word, θα σας αρέσει ο τρίτος.

 

Attachments και thumbnails;

 

Πλέον κάθε εικόνα που επισυνάπτεται στο forum, εμφανίζεται σε μικρογραφία μέσα στο μήνυμα. Μπορείτε να την κατεβάσετε κατά βούληση. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε έως και 3 αρχεία ανά μήνυμα. Και φυσικά, πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.

 

Εικόνα προφίλ;

 

Ναι. Μπορείτε να ορίσετε μια εικόνα που θα εμφανίζεται στο προφίλ σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεχωρίσετε από τα πλήθη και θα αναδείξετε ότι χρειάζεται να αναδείξετε. Μέγιστο μέγεθος 100 x 100 pixels. Υπάρχουν πολλές έτοιμες σε αυτό το μέγεθος. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και ανεβάστε την. Οι πρόστυχες και αντίθετες από τους Ο.Π.Χ. θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση με την πρώτη ευκαιρία!

 

Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα προφίλ;

 

Είστε παλιό μέλος; Έχετε συμπληρώσει 30 ημέρες στο myphone.gr; Έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 15 μηνύματα; Αν ναι, τότε μπορείτε να ανεβάσετε εικόνα στο προφίλ σας. Διαφορετικά όχι. Γιατί; Για λόγους ασφάλειας!

 

Χάθηκε το κάρμα μου!

 

Ναι, είναι αλήθεια. Θα επιστρέψει δριμύτερο, όταν με το καλό μάθουμε να το χειριζόμαστε καλά το νέο μας παιχνίδι. Σαφώς βελτιωμένο και αλλαγμένο!

 

Μπορώ να ψάξω για λέξεις με 3 γράμματα;

 

Ναι. Όλες οι λέξεις που αναφέρθηκαν στο σχετικό θέμα, προστέθηκαν στη λίστα με τις «καλές» λέξεις και μπορείτε να τις αναζητήσετε. Δοκιμάστε να ψάξετε για MMS.

 

Γιατί μόνο 1000 αποτελέσματα;

 

Θέλετε περισσότερα; Δοκιμάστε τη νέα αναζήτηση που επιτρέπει τη ρύθμιση αλλά και την αποθήκευση των παραμέτρων αναζήτησης! Θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε χρόνο dt!

 

Που πήγαν τα κουμπάκια που είχε ο κάθε χρήστης κάτω από κάθε μήνυμα;

 

Έφυγαν. Εκτός από χώρο, έπιαναν και bandwidth και αυτό κοστίζει. Όταν φορτώσει μια σελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ στο ψευδώνυμο κάθε χρήστη. Τότε θα εμφανιστεί ένα pop-up menu. Δοκιμάστε να κάνετε κλικ στο κόκκινο MSK που φαίνεται σε αυτό το μήνυμα... ναι. Αυτό μπράβο.

 

Βοήθεια! Το auto-login (ή το login) δεν δουλεύει! Τι πάει στραβά;

 

Σίγουρα δεν πάει κάτι στραβά από τη δική μας πλευρά, αφού περισσότερα από 1920 μέλη που επισκέφθηκαν εχθές το forum βρίσκονται και πάλι κοντά μας χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα. Με άλλα λόγια, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το ακόλουθο:

 

  1. Διαγράψτε τα Cookies του Internet Explorer ή του Firefox ή όποιου άλλου browser χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι απαραίτητο, αφού το vB3 χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικά Cookies!
  2. Διαγράψτε την Cache του browser. Διαγράψτε την. Μην περιμένετε άλλο...
  3. Κλείστε όλα τα παράθυρα του browser, και ανοίξτε τον πάλι...

 

Λογικά, το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί... Δοκιμασμένο από 29 κατασκευαστές μπισκότων είναι άλλωστε...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν είναι επισημασμένο αυτό το θέμα;

 

Γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα μη επισημασμένα τα διαβάζουν περισσότερο οι νέοι χρήστες του forum :) Σε λίγες ημέρες θα γίνει επισημασμένο.

 

Έχω απορίες για το Buy...

 

Κακώς.

 

Διαβάστε αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

 

Έχουμε κάποιον νέο κώδικα bbCode;

 

Ναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55731

 

Που μπορώ να το δοκιμάσω;

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55732

 

Γιατί δεν χιόνισε;

 

Δεν ξέρω.

 

Κοιμήθηκες;

 

Όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

και έναν σύνθετο, ο οποίος είναι WYSIWYG : What you see is what you get. Αν έχετε συνηθίσει το Word, θα σας αρέσει ο τρίτος.

 

WYSIWYG = love at first site.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν χιόνισε;

Δεν ξέρω.

Κοιμήθηκες;

Όχι.

 

Πάντα έλεγα πως ο άνθρωπος εχει περισσότερο χιούμορ άυπνος :)


Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Link to comment
Share on other sites

Υβριδική Προβολή; Δέντρα;

 

Ναι. Υπάρχουν 3 διαφορετικές προβολές πλέον. Δοκιμάστε τις και επιλέξτε αυτήν που σας αρέσει. Προσωπικά κατέληξα και πάλι στην Γραμμική, ωστόσο χρησιμοποιώ την Υβριδική σε μεγάλα θέματα, μεγάλων forums του εξωτερικού.

Νομίζω ότι αν συνηθήσει κανείς την υβριδική, βολεύει πολύ. Άσε που βλέπει και τι επιπτώσεις έχουν τα μηνύματά του στο δέντρο.

:!: Αλλιώς γνωστός και σαν aimilios.

 

Διαβάστε το λόγο δημιουργίας αυτού του nick εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Bugάκι? Κάνοντας click στο όνομα του χρήστη βγαίνει το menuδάκι, δεν προλαβαίνεις όμως να διαλέξεις τίποτα γιατί ο browser σε μεταφέρει αμέσως στην σελίδα-profile του χρήστη (firefox).

 

Πάντως είναι τέλειο, πολλές κλάσεις ανώτερο από το v2 :)

Link to comment
Share on other sites

Bugάκι? Κάνοντας click στο όνομα του χρήστη βγαίνει το menuδάκι, δεν προλαβαίνεις όμως να διαλέξεις τίποτα γιατί ο browser σε μεταφέρει αμέσως στην σελίδα-profile του χρήστη (firefox).

 

Πάντως είναι τέλειο, πολλές κλάσεις ανώτερο από το v2 :)

Χρησιμοποιείς extensions ε; Το καλύτερο πλεονέκτημα του Mozilla, ε; Και εγώ έτσι πίστευα και σιγά-σιγά ανακάλυα πολλά άγνωστα και μη bugs τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γίνει submit κάπου στο bugzilla. Το συγκεκριμένο πάντως δεν οφείλεται στον ίδιο το browser αλλά σε συγκεκριμένο extension που δεν μπορώ να θυμηθώ. Έχει όμως να κάνει με τα tabs και το browsing. Δοκίμασε προσωρινά να το απενεργοποιήσεις και δοκίμασε ξανά. Στη συνέχεια κάνε μια επίσκεψη από το Bug Reports και ανέφερε τα αποτελέσματα των δοκιμών σου :)

 

Πάω να βάλω μια εικόνα στο προφίλ μου και θα κοιμηθώ, μάλλον αγκαλιά με το κόκκινο ποντίκι με τις ακτίνες laser...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Aψογη δουλεια Μανο, χαλαλι το ξενυχτι, τα κοκκινα ματια, η ζαλαδα, και οι καφεδες ε?

Ομορφο περιβαλλον, ολες οι δυνατοτητες ειναι χρησιμες και καλοδεχουμενες (οσες προλαβα να δω :p ), απο ταχυτητα σκιζουμε και φυσικα καιρος ηταν να γινει μια αναβαθμιση, χρειαζοταν να γινει για να ειναι το site ανταξιο του τιτλου του και της φημης του.

Ευχαριστουμε :)

 

vBulletin3 is kicking asses! :p

Link to comment
Share on other sites

Υπέροχο το γεγονός οτι αφήνοντας το ποντίκι πάνω απο ένα link ενός θέματος εμφανίζεται ένα tooltip με την πρώτη γραμμή του πρώτου μηνύματος!
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αν συνηθήσει κανείς την υβριδική, βολεύει πολύ. Άσε που βλέπει και τι επιπτώσεις έχουν τα μηνύματά του στο δέντρο.

 

Συμφωνώ, τώρα την επέλεξα και είναι πολύ βολική :)

Link to comment
Share on other sites

Που πήγαν τα κουμπάκια που είχε ο κάθε χρήστης κάτω από κάθε μήνυμα;

 

Έφυγαν. Εκτός από χώρο, έπιαναν και bandwidth και αυτό κοστίζει. Όταν φορτώσει μια σελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ στο ψευδώνυμο κάθε χρήστη. Τότε θα εμφανιστεί ένα pop-up menu. Δοκιμάστε να κάνετε κλικ στο κόκκινο MSK που φαίνεται σε αυτό το μήνυμα... ναι. Αυτό μπράβο.

 

Τα κουμπάκια φορτώνουν όταν ανοίγεις το menu? Έχω την αίσθηση ότι έχουν ήδη φορτώσει από πριν. Βέβαια με το cache/proxy και την ταχύτητα της σύνδεσης που έχω εδώ είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω, αλλά αυτήν την εντύπωση μου δίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Χμ... η υβριδική δεν μου αρέσει καθόλου. Ισως βολεύει σε θέματα με εκατοντάδες απαντήσεις αλλά στα μικρά δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Τουλάχιστον εμένα. Πάντως αυτό με τα μενουδάκια τα pop-up & drop-down είναι μούρλια !
Link to comment
Share on other sites

Φοβερό το νέο φόρουμ.

 

Έχω μείνει άναυδος...

 

Τροποποίηση: Το σύστημα των πολλαπλών τρόπων προβολής ενός θέματος είναι απλά θεϊκό :up:

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό έχει γίνει... :D

 

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα bug.

 

:up: ΜΠΡΑΒΟ και "μεγιά μας" :up:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

Τι σας αρέσει ρέ??? Αργό, άσχημο και καθόλου πρακτικό!!!! Άσε δε αυτοί που το εγκατέστησαν.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΥΣΙΚΑ και κάνω πλάκα!!!!:D

 

Μπράβο στα παιδιά...και εις ανώτερα...;)

Link to comment
Share on other sites

Μόλις παρατήρησα πως αλλάξανε και οι χαρακτηρισμοί των μελών όσον αφορά το πλήθος των μηνυμάτων τους! Π.χ. εγώ πριν ήμουν EDGE member, τώρα είμαι HSCSD. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το link που βρίσκονται οι χαρακτηρισμοί; :rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλά το forum έχει γίνει ΑΨΟΓΟ!!

ΜΠΡΑΒΟ MSK!!!

 

Δοκίμασα και εγω λίγο την υβριδική προβολή αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Ουτε σελίδες είχε πριν κανεις κλικ στο θεμα, σε πηγαίνε άμεσα μονο στο τελευταίο μηνυμα χωρίς να βλέπεις τα προηγούμενα, και γενικά δεν κατάλαβα καθόλου τον τρόπο σκέψης της.

 

Anyway, WYSIWYG editor ROCKS, popup menus άριστα, quick reply με quotes σκίζει, γενικά το site άλλαξα εποχή!

 

Μπράβο και πάλι MSK!

Link to comment
Share on other sites

Μόλις παρατήρησα πως αλλάξανε και οι χαρακτηρισμοί των μελών όσον αφορά το πλήθος των μηνυμάτων τους! Π.χ. εγώ πριν ήμουν EDGE member, τώρα είμαι HSCSD. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το link που βρίσκονται οι χαρακτηρισμοί; :rolleyes:

Τελικά το βρήκα το Link, αλλά δεν έχει ανημερωθεί ακόμη :o

Δεν πειράζει MsK, όποτε νιώθεις ξεκούραστος! Και πάλι ευχαριστούμε!

http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb_user_maintain#faq_vb_custom_status

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Άντε μεγειά το νέο μας forum, εκ πρώτης ματιάς φαίνεται όμορφο και ανανεωμένο όταν το ερευνήσω και στα ενδότερα θα επιστρέψω...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

 

George Bernard Shaw

Link to comment
Share on other sites

Απλά καταπληκτικό!!!

Θαυμάσιες οι βελτιώσεις θέλουμε πάντως χρόνο για να τις εξερευνήσουμε!!!;;; όλες..... :)

http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια! Άψογη δουλειά... Η αλήθεια είναι πως διορθώθηκαν σχεδόν όλες οι ατέλειες. Όπως χρήση εικόνας για avatar, quick reply, χώρος για PMs, τα πάντα.

 

Μπράβο και απο μένα, Μάνο... :)

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.
Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια και απο εμένα....Εύγε Μάνο, άξιζε ο κόπος και το ξενύχτι....Έπίσης μπράβο επειδή κράτησες τους προαναφερόμενους χρόνους και δεν απόκλινες καθόλου απο αυτούς... :)

 

Νομίζω πως ανακάλυψα το πρώτο bug και ελπίζω να είναι bug γιατί δεν μου αρέσει καθόλου....Συγκεκριμένα δεν μπορείς να κάνεις copy κανένα κείμενο, ούτε καν αυτό της εισαγωγής της απάντησης. Αφού μαυρίσεις το κείμενο κανωντας δεξί κλικ σε πηγαίνει κατευθείαν στην προηγούμενη σελίδα....

 

Μάνο δες το και διόρθωσέ το.... :worry:

 

Edit: Πλέον μου λειτουργεί σωστά.... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...