Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε σχέση με Φράνκο; έχει περάσει όλα τα commits;

 

Όλα όλα δοκίμασε σου λεω..

Κατι με χαλαγε στο franco στο ποσο αμεσα ηταν τα πατηματα,εδω ειναι ακαριαια ολα,θα το καταλαβεις αμεσως.Σου δινει και το synapse εχει βαλει gamma για πιο θερμά χρώματα να διαλέγεις ή ψυχρά (stock)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείτε από σήμερα να εφαρμόσετε τον Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout)

κατεβάζοντας την επίσημη 38R από την Cyanogen (χαμηλά στην σελίδα https://cyngn.com/products/oneplusone/)

[Αντώνης] small break on Android: iPhone 13 Pro - in the past: OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

 

Link to comment
Share on other sites

Όλα όλα δοκίμασε σου λεω..

Κατι με χαλαγε στο franco στο ποσο αμεσα ηταν τα πατηματα,εδω ειναι ακαριαια ολα,θα το καταλαβεις αμεσως.Σου δινει και το synapse εχει βαλει gamma για πιο θερμά χρώματα να διαλέγεις ή ψυχρά (stock)

ME ποια ρομ είσαι;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

 

ακολούθησα αυτόν τον τρόπο και επιβεβαιώνω ότι δουλεψε μια χαρά. Ούτε boot loop που λέει ούτε τίποτα. Στην ουσία το ίδιο πράγμα με του davout είναι απλά ο τύπος έχει φτιάξει ένα scriptάκι (.bat) και έχει μεσα τις εντολές που αναφέρει και ο davout. Οπότε ούτε κουράζεστε και το κυριότερο δεν υπάρχει πιθανότητα λάθους.

Link to comment
Share on other sites

Αν έρθει καινούργιο το κινήτο και μόλις το ανοίξω κάνει αναβαθμίσεις είμαι οκ. Η καλύτερα να βάλω την 38 μόνος μου???
Link to comment
Share on other sites

Σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και μετάφρασης των διαφόρων οδηγών που κυκλοφορούν στα ελληνικά, έφτιαξα δυο οδηγούς τους οποίους βάζω στο ίδιο post. Ο πρώτος είναι ο κλασσικός οδηγός που χρειάζεται οι εντολές να περαστούν μια-μια, ενώ ο δεύτερος βασίζεται σε νεότερο οδηγό που χρησιμοποιεί scripts, ενώ περιλαμβάνει και βήμα για ξεκλείδωμα του bootloader. Γενικά τα κινητά που έρχονται από Κίνα έχουν ξεκλείδωτο τον bootloader και μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στη διαδικασία clean install, ενώ η διεθνής έκδοση απαιτεί να το κάνετε εσείς, οπότε ίσως σας εξυπηρετεί ο δεύτερος οδηγός. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο, μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους δυο, με δική σας πάντα ευθύνη!

 

Παρακαλώ για την προσοχή σας όταν ανατρέχετε από ένα σημείο του post σε άλλο (πχ συνημμένες εικόνες και πίσω) να βεβαιώνεστε ότι βρίσκεστε στον οδηγό που έχετε επιλέξει (Α ή Β). Ελπίζω τα χρώματα να βοηθούν στο να μη γίνει κανένα μπέρδεμα.

 

Ευχαριστώ το χρήστη kikos7 για τη σιωπηλή συνεργασία και συμμετοχή του στη διαμόρφωση αυτών των οδηγών.

 

(Α) ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ "ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ" CLEAN INSTALL (FORMAT) ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CYANOGEN 38R

 

Γιατί να το κάνω;

-Για διαφόρους λόγους μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει ένα clean install του λειτουργικού του, στην περίπτωση που για παράδειγμα η συσκευή του δε δουλεύει σωστά ή δεν παίρνει τις απαραίτητες OTA ενημερώσεις (Over The Air=αυτόματες ενημερώσεις του λογισμικού).

-Πολλά τηλέφωνα που έρχονται από Κίνα κυρίως έχουν περασμένη λάθος ROM (16 Gb αντί για 64 Gb), γεγονός που φαίνεται αν ελέγξετε το storage της συσκευής σας. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να flasharete τη σωστή ROM.

 

Ποιες οι διαφορές από τον αυτόματο οδηγό;

-Μεταφόρτωση του αρχείου της ROM από το επίσημο site της Cyanogen.

-Αποφυγή χρήσης script (.bat) που θα εκάναν αυτόματα αυτό που θα κάνετε χειροκίνητα (πέρασμα εντολών μια-μια) με αποτέλεσμα λίγο περισσότερο κόπο, αλλά βλέπετε τι εντολές περνάτε και δεν αφήνετε ένα script 3ου να τα κάνει.

-Ο αυτόματος οδηγός περιλαμβάνει το ξεκλείδωμα του bootloader για την περίπτωση που είναι κλειδωμένος.

-Τελικό αποτέλεσμα το ίδιο.

 

Σημειώνεται ότι με την παρακάτω διαδικασία χάνονται όλα τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις/τροποποιήσεις (settings, root) κλπ της συσκευής! Επίσης υπάρχει κίνδυνος μη αντιστρεπτής βλάβης του τηλεφώνου σας εφόσον κάποια εντολή δεν περαστεί σωστά! Δε χρειάζεται να ξέρετε τίποτα για recovery, root, xdatoolkit, ο οδηγός χρησιμοποιεί μόνο τη λειτουργία "fastboot" και τη χρήση εντολών από τον υπολογιστή σας. Συνεπώς χρειάζεστε το τηλέφωνο σας φορτισμένο ικανοποιητικά (>80%), έναν υπολογιστή (κατά προτίμηση laptop με γεμάτη μπαταρία ή desktop με ups μην πέσει κανένα ρεύμα) και το καλώδιο που τα συνδέει. Η διαδικασία διαρκεί, αφότου κατεβάσετε τα αρχεία, περί τα 10 λεπτά. Ο τρόπος αυτός φλασαρίσματος της ROM περιγράφηκε αρχικά από το to2c.com λόγω του προβλήματος με τις λάθος ROM στα κινέζικα κινητά και αφορούσε το λειτουργικό Cyanogen 25R για κινητά 64 Gb (παλαιός σύνδεσμος εδώ). Η διαδικασία προσαρμόστηκε από τα μέλη αυτού του forum στην έκδοση Cyanogen 38R και αφορά πλέον τις εκδόσεις 64 Gb και 16 Gb! Ακολουθεί μια λεπτομερής περιγραφή συμπληρωμένη από κάποιες οδηγίες (από αρχάριο) για αρχαρίους που θα την κάνουν ευκολότερη.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ CLEAN INSTALL ROM

 

*** ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία ενέχει τον κίνδυνο μη αντιστρεπτής βλάβης του τηλεφώνου σας εφόσον δεν πραγματοποιηθεί σωστά και γίνεται με δική σας και μόνο ευθύνη!!! ***

 

1. Πριν κάνουμε οτιδήποτε καλό είναι να έχουμε συνδέσει το κινητό μας μια-δυο φορές με τον υπολογιστή έτσι ώστε να έχει περάσει διάφορους οδηγούς και να το αναγνωρίζει.

 

2. Απαιτείται η μεταφόρτωση δυο αρχείων:

i) Κατεβάστε το Nexus Root Toolkit v1.8.5 από ΕΔΩ (για όποιον δεν του αρέσει το direct link η αρχική σελίδα είναι αυτή: http://www.wugfresh.com/nrt/) (28,3 Mb)

Το πρόγραμμα το θέλουμε διότι παράλληλα με την εγκατάστασή του, εγκαταθίστανται και κάποιοι απαραίτητοι οδηγοί. Μετά την εγκατάσταση του toolkit, κλείστε το (δε χρειάζεται να διαλέξετε ποιο κινητό έχετε κλπ, πατήστε στο Χ), δε θα το χρησιμοποιήσουμε.

ii) Κατεβάστε το αρχείο της ROM (είναι το ίδιο για 64 Gb και 16 Gb) από ΕΔΩ (για όσους θέλουν να το ψάξουν το αρχείο βρίσκεται στο κάτω τμήμα της σελίδας της Cyanogen: cm-11.0-XNPH38R-bacon-signed-fastboot.zip) (468 Mb)

 

3. Κάντε UNZIP το αρχείο cm-11.0-XNPH38R-bacon-signed-fastboot.zip που κατεβάσατε στο φάκελο:

C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data\

Ο φάκελος αυτός ήδη υπάρχει, έχει δημιουργηθεί από το Nexus Toolkit και περιέχει κάποια αρχεία. Μη σας απασχολεί, αποσυμπιέστε το .zip μέσα στο \data\. Στην περίπτωση που το αρχείο για κάποιο λόγο (συμβαίνει σε μερικούς) δεν αποσυμπιέζεται μέσα στο \data\, αποσυμπιέστε το σε άλλο φάκελο και αντιγράψτε τα περιεχόμενά του στο \data\. Προς επιβεβαίωση τα αρχεία που πρέπει να περιέχει το .zip σας είναι αυτά που φαίνονται στη συνημμένη εικόνα #2.

 

4. Αφού κατεβάσουμε τα δυο αρχεία πρέπει να βάλουμε το τηλέφωνό μας σε λειτουργία fastboot. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Κλείστε το τηλέφωνό σας κρατώντας πατημένο το POWER BUTTON μέχρι να νιώσετε τη δόνηση (αφήνετε το POWER). Εν συνεχεία κρατήστε πατημένα ΜΑΖΙ το POWER BUTTON και το VOLUME UP BUTTON μέχρι το τηλέφωνο να ανοίξει και να εμφανιστεί το σήμα fastboot (η φάτσα μιας γατούλας με τις λέξεις fastboot mode από κάτω, βλέπε συνημμένη εικόνα #1). Εν συνεχεία συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας μέσω USB. Σημείωση: Η διαδικασία που περιγράφεται στα αγγλικά, περιγράφει πρώτα σύνδεση του τηλεφώνου με τον υπολογιστή και μετά το πάτημα των κουμπιών. Εμένα έτσι δε μου δούλευε και το έκανα με τον άλλο γνωστό τρόπο, όπως το περιέγραψα.

 

5. Ανοίξτε την κονσόλα εντολών (command prompt) πηγαίνοντας στο Start -> Run και πληκτρολογώντας cmd.exe . Στα Windows 8 πατήστε το πλήκτρο του παραθύρου+R και εκεί πληκτρολογείστε cmd.exe .

 

Στη συνέχεια πληκτρολογείτε: cd C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data

Η εντολή αυτή πρέπει να σας οδηγήσει στον επίμαχο φάκελο. Γράφοντας dir μπορείτε να δείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό φάκελο με τα αρχεία της εικόνας #2.

 

Στη συνέχεια πληκτρολογείστε: fastboot

Αν εμφανιστεί ένα κείμενο με τις διαθέσιμες εντολές είστε στο σωστό δρόμο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη συνέχεια πρέπει να γραφεί μια σειρά εντολών μια-μια και χωρίς λάθη, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η συσκευή σας! Κάντε αν θέλετε copy/paste της εντολές, μια-μια επιβεβαιώνοντας πάντα το αποτέλεσμα της προηγούμενης και την ορθή σειρά. Το paste στο command prompt γίνεται με δεξί κλικ-> paste/επικόλληση και όχι με control+v! Γράφετε μια-μια τις εντολές περιμένοντας να λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας από την καθεμία. Προσοχή διότι κάποιες από αυτές χρειάζονται περισσότερο χρόνο (όπως η fastboot flash userdata userdata_64G.img ή η fastboot flash userdata userdata.img ανάλογα με την έκδοση που εγκαθιστάτε, βλέπε στη συνέχεια). ΠΡΟΣΟΧΗ στην 7η γραμμή εντολών, διαλέγουμε μια από τις δυο εντολές, ανάλογα με το τηλέφωνο που έχουμε (64 Gb ή 16 Gb)!

 

Οι εντολές είναι:

 

fastboot erase boot

fastboot erase cache

fastboot erase recovery

fastboot erase system

fastboot erase userdata

 

fastboot flash boot boot.img

ΠΡΟΣΟΧΗ: fastboot flash userdata userdata_64G.img (για κινητά 64 Gb) ή fastboot flash userdata userdata.img (για κινητά 16 Gb)

fastboot flash system system.img

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot flash cache cache.img

fastboot flash modem NON-HLOS.bin

fastboot flash sbl1 sbl1.mbn

fastboot flash dbi sdi.mbn

fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn

fastboot flash rpm rpm.mbn

fastboot flash tz tz.mbn

fastboot flash LOGO logo.bin

 

Εάν καμία από τις εντολές δε σας έδωσε μήνυμα λάθους, πληκτρολογείστε την παρακάτω εντολή για να γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας:

fastboot reboot

Η επανεκκίνηση μπορεί να διαρκέσει 2-3 λεπτά, οπότε μην ανησυχήσετε!

 

Για την περίπτωση που κάποια εντολή σας δώσει λάθος θέλει λίγο προσοχή, καθώς δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές του τι κάνεις; Μια λύση θα ήταν να ξαναελέγξετε την ορθή σειρά και να τις ξαναπεράσετε. Το πιθανότερο είναι πως αν κατεβάσετε το σωστό αρχείο, το αποσυμπιέσετε στο σωστό φάκελο και γράψετε τις εντολές σωστά μια-μια όλα θα πάνε καλά και το τηλέφωνο θα είναι σαν καινούριο!

 

Καλή επιτυχία!

 

ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΟΥ Α.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Β. ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ "ΑΥΤΟΜΑΤΟ" CLEAN INSTALL (FORMAT) ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CYANOGEN 38R

 

Γιατί να το κάνω;

-Για διαφόρους λόγους μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει ένα clean install του λειτουργικού του, στην περίπτωση που για παράδειγμα η συσκευή του δε δουλεύει σωστά ή δεν παίρνει τις απαραίτητες OTA ενημερώσεις (Over The Air=αυτόματες ενημερώσεις του λογισμικού).

-Πολλά τηλέφωνα που έρχονται από Κίνα κυρίως έχουν περασμένη λάθος ROM (16 Gb αντί για 64 Gb), γεγονός που φαίνεται αν ελέγξετε το storage της συσκευής σας. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να flasharete τη σωστή ROM.

 

Ποιες οι διαφορές από το χειροκίνητο οδηγό;

-Μεταφόρτωση αρχείων από μη επίσημο site, ενώ στο χειροκίνητο οδηγό μεταφορτώνετε από το επίσημο site της Cyanogen. Όσοι το έχουν δοκιμάσει το θεωρούν αξιόπιστο, παρόλα αυτά προειδοποιώ.

-Χρήση script (.bat) που κάνει αυτόματα αυτό που θα κάνατε χειροκίνητα (πέρασμα εντολών μια-μια) με αποτέλεσμα λιγότερο κόπο.

-Συνεπεία των παραπάνω μπορεί να λάβετε προειδοποίηση ασφαλείας από τον browser σας την οποία αγνοείτε εφόσον θέλετε να συνεχίσετε.

-Τελικό αποτέλεσμα το ίδιο.

 

Σημειώνεται ότι με την παρακάτω διαδικασία χάνονται όλα τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις/τροποποιήσεις (settings, root) κλπ της συσκευής! Επίσης τονίζεται ότι για κάθε διαδικασία clean install την τελική ευθύνη φέρει ο χρήστης, αναγνωρίζοντας τυχόν κινδύνους που αυτή ενέχει! Δε χρειάζεται να ξέρετε τίποτα για recovery, root, xdatoolkit, ο οδηγός χρησιμοποιεί μόνο τη λειτουργία "fastboot" και τη χρήση έτοιμων αρχείων που θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Συνεπώς χρειάζεστε το τηλέφωνο σας φορτισμένο ικανοποιητικά (>80%), έναν υπολογιστή (κατά προτίμηση laptop με γεμάτη μπαταρία ή desktop με ups μην πέσει κανένα ρεύμα) και το καλώδιο που τα συνδέει. Η διαδικασία διαρκεί, αφότου κατεβάσετε τα αρχεία, περί τα 10 λεπτά. Ο τρόπος αυτός φλασαρίσματος της ROM περιγράφηκε στα αγγλικά από τον MooDeeY, (σύνδεσμος εδώ). Η διαδικασία μεταφράστηκε και προσαρμόστηκε για τα ελληνικά δεδομένα και αφορά τις εκδόσεις 64 Gb και 16 Gb Oneplus One! Ακολουθεί μια λεπτομερής περιγραφή συμπληρωμένη από κάποιες οδηγίες (από αρχάριο) για αρχαρίους που θα την κάνουν ευκολότερη.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ CLEAN INSTALL ROM

 

*** ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε διαδικασία τροποποίησης του κινητού σας ενέχει τον κίνδυνο μη αντιστρεπτής βλάβης και γίνεται με δική σας και μόνο ευθύνη!!! ***

 

1. Πριν κάνουμε οτιδήποτε καλό είναι να έχουμε συνδέσει το κινητό μας μια-δυο φορές με τον υπολογιστή έτσι ώστε να έχει περάσει διάφορους οδηγούς και να το αναγνωρίζει.

 

2. Απαιτείται η μεταφόρτωση του ακόλουθου αρχείου από εξωτερική πηγή (mega.co.nz): https://mega.co.nz/#!NtUxwbBQ!YyOIreiqfJKCC6ZKNwlxi5ubskTLSGKH-DwR39hF_IM (504 Mb)

Αφού το μεταφορτώσετε, αποσυμπίεστε το. Το αρχείο περιέχει το φάκελο XNPH38R ο οποίος με τη σειρά του περιέχει αυτά που μας ενδιαφέρουν: 2 φακέλους (drivers και rom) και 3 scipt files που κάνουν τη δουλειά (unlock bootloader, install rom 16Gb, install rom 64Gb), βλέπε συνημμένη εικόνα #3.

 

3. Ανοίξτε το φάκελο drivers (χωρίς να είναι συνδεμένο το κινητό στον υπολογιστή) και τρέξτε το αρχείο UniversalAdbDriverSetup για να εγκατασταθούν κάποιοι απαραίτητοι οδηγοί αναγνώρισης του τηλεφώνου σας.

 

4. Επόμενο βήμα είναι να βάλουμε το τηλέφωνό μας σε λειτουργία fastboot. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Κλείστε το τηλέφωνό σας κρατώντας πατημένο το POWER BUTTON μέχρι να νιώσετε τη δόνηση (αφήνετε το POWER). Εν συνεχεία κρατήστε πατημένα ΜΑΖΙ το POWER BUTTON και το VOLUME UP BUTTON μέχρι το τηλέφωνο να ανοίξει και να εμφανιστεί το σήμα fastboot (η φάτσα μιας γατούλας με τις λέξεις fastboot mode από κάτω, βλέπε συνημμένη εικόνα #1). Εν συνεχεία συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας μέσω USB. Σημείωση: Η διαδικασία που περιγράφεται σε μερικές σελίδες, περιγράφει πρώτα σύνδεση του τηλεφώνου με τον υπολογιστή και μετά το πάτημα των κουμπιών. Εμένα έτσι δε μου δούλευε και το έκανα με τον άλλο γνωστό τρόπο, όπως το περιέγραψα.

 

5. Στο φάκελο που έχετε αποσυμπιέσει τα αρχεία βρίσκετε και τρέχετε το αρχείο 1- Bootloader Unlock και πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο όταν σας βγάζει "Press any key to continue...". Το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση, οπότε θα χρειαστεί να ξανακάνετε fastboot όπως περιγράφεται στο βήμα 3.

 

6. Ανάλογα με το ποια έκδοση του κινητού έχετε (16 ή 64Gb) επιλέγετε και τρέχετε αντίστοιχα το 2- Install Rom 16GB ή το 3- Install Rom 64GB. Πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο όταν σας βγάζει "Press any key to continue..." και περιμένετε μέχρι να περαστούν αυτόματα όλες οι εντολές και να ολοκληρωθεί το clean install. Η διαδικασία χρειάζεται κάποιο χρόνο, ιδιαίτερα σε μερικές εντολές. Λογικά το κινητό σας θα επανακκινήσει όταν έχει ολοκληρωθεί το clean install.

 

Ιδιαίτερα βοηθητικό μπορεί να είναι το σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Καλή επιτυχία!

 

ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΟΥ B.

Edited by Davout
Link to comment
Share on other sites

Καλα ο AK kernel απλα δεν υπαρχει..Οτι πιο γρηγορο εχω δει! (2,8) Δοκιμαστε!

 

καλημέρα, έβαλα τον AK kernel και το synapse, αλλα το synapse δείχνει τίποτα, μόνο no uci...

χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Link to comment
Share on other sites

ακολούθησα αυτόν τον τρόπο και επιβεβαιώνω ότι δουλεψε μια χαρά. Ούτε boot loop που λέει ούτε τίποτα. Στην ουσία το ίδιο πράγμα με του davout είναι απλά ο τύπος έχει φτιάξει ένα scriptάκι (.bat) και έχει μεσα τις εντολές που αναφέρει και ο davout. Οπότε ούτε κουράζεστε και το κυριότερο δεν υπάρχει πιθανότητα λάθους.

 

Έτσι ακριβώς είναι ,απλά πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, έβαλα τον AK kernel και το synapse, αλλα το synapse δείχνει τίποτα, μόνο no uci...

χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

που βρίσκω το link για να κατεβάσω την version ( slimkat rom ) που πρέπει για τον ΑΚ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

που βρίσκω το link για να κατεβάσω την version ( slimkat rom ) που πρέπει για τον ΑΚ ?

 

AK έχει εδώ λινκ για kernel

 

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, έβαλα τον AK kernel και το synapse, αλλα το synapse δείχνει τίποτα, μόνο no uci...

χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

Χρειαζεται να φλασαρεις και κατι αλλο για να παίξει το synapse..

Το κατεβαζεις απο δω..

Link to comment
Share on other sites

 

ναι οκ, αλλά που είναι το link για aosp rom ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

cm11 κατεβάζεις (AK.068.GOLD.OPO.CM11.zip)και εισαι οκ! Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Link to comment
Share on other sites

cm11 κατεβάζεις (AK.068.GOLD.OPO.CM11.zip)και εισαι οκ!

 

από μπαταρία πάει καλά ή θα ΄΄μπλέξουμε ΄΄ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

stock έχω οπότε κατέβασα το σωστό. ευχαριστώ.

 

Τα χρώματα άλλαξαν και το κίτρινο είναι εξαπλωμένο σε όλη την οθόνη.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Θέλω να περάσω ak kernel σε cm11s 38r με franco r27. Ποιο zip πρεπει να κατεβάζουμε και φλασαρουμε?
Link to comment
Share on other sites

Sorry τώρα το είδα.. Αντεπετοπιζω όμως ενα πρόβλημα .. Ενω στου franco το wifi ανοίγει κανονικά.. Στο stock kernel και στο ak μένει κολλημένο στην ενεργοποίηση wifi με αποτέλεσμα να μην ανοίγει.. Any ideas?
Link to comment
Share on other sites

Sorry τώρα το είδα.. Αντεπετοπιζω όμως ενα πρόβλημα .. Ενω στου franco το wifi ανοίγει κανονικά.. Στο stock kernel και στο ak μένει κολλημένο στην ενεργοποίηση wifi με αποτέλεσμα να μην ανοίγει.. Any ideas?

Από Φράνκο σε άλλον κερνελ αν θυμάμαι καλά πρέπει να περάσεις την ρομ από πάνω χωρίς wipes. Το έκανες;

Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Από Φράνκο σε άλλον κερνελ αν θυμάμαι καλά πρέπει να περάσεις την ρομ από πάνω χωρίς wipes. Το έκανες;

 

μία ερώτηξης ακόμα

 

στον AK λέει

go to recovery

flash your kernel ROM

flash AK kernel

reboot

finish

το βήμα 2 είναι για την περίπτωση που έχεις άλλον κέρνελ περασμένο από τον ΄΄default΄΄ της όποιας ρόμ χρησιμοποιείς ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

Από Φράνκο σε άλλον κερνελ αν θυμάμαι καλά πρέπει να περάσεις την ρομ από πάνω χωρίς wipes. Το έκανες;

 

Δηλαδι πρεπει να φλασαρω την 38r χωρίς wipes και μετα φλαασαρω το κερνελ για να φύγω απο Φράνκο? Σορρυν αλλα είμαι λίγο ασχετοσ

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδι πρεπει να φλασαρω την 38r χωρίς wipes και μετα φλαασαρω το κερνελ για να φύγω απο Φράνκο? Σορρυν αλλα είμαι λίγο ασχετοσ

Ναι, έτσι ακριβώς.

Ο Francisco έχει αλλάξει πολλά όσον αφορά τους WiFi drivers, και πρέπει να ξαναπεράσεις πρώτα την stock rom.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...