Παράθεση από Sovjohn
Και για συνδρομητές Q-Telecom, 11899 από κινητό Q-Telecom, 1765 - 11899 από σταθερό με υπηρεσία Q-Telecom, και 211 9993000 από σταθερό.
Πάντως πλέον και ο ΟΤΕ εδώ και αρκετό καιρό δίνει κινητά τηλέφωνα στο 11888! Αλλά μόνο αν πείτε ονοματεπώνυμο σας δίνουν τόσο τα σταθερά όσο και τα κινητά του συγκεκριμένου κατόχου. Και δίνουν για όλα τα δίκτυα (αν δε πρόκειται για απόρρητα νούμερα). Και το έμαθα τυχαία όταν στο 134 με πήρε μία να διαμαρτυρηθεί γιατί στο 11888 δίνουν τα κινητά της (vodafone) και ενώ προσπαθούσα να τη πείσω ότι αυτό δε γίνεται (αυτή την ενημέρωση είχαμε), λέω ας πάρω ένα συνάδελφο από το γειτονικό τμήμα να ρωτήσω και του λέω
-ρε φίλε παίρνει μια τρελλή και επιμένει ότι δίνεται και κινητά εκεί
-Φυσικά και δίνουμε...
-(εγώ στον υπεύθυνο του τμήματος μου) μα είναι δυνατόν πάνω λέει ότι δίνουν και κινητά...
-(η υπεύθυνη) αποκλείεται μόνο σταθερά
-να μου λέει εντωμεταξύ ο συνάδελφος μα αλήθεια δίνουμε εδώ και πολύ καιρό κινητά
-(η υπεύθυνη παίρνει ένα προιστάμενο) και γυρνάει και λέει ναι όντως δίνουνε και κινητά
Έτσι ενημερώθηκε και όλο το τμήμα ότι δίνουνε κινητά!! Και μετά σου λέει εσωτερική επικοινωνία, από ένα τυχαίο γεγονός ενημερώθηκε και το τμήμα, αυτός είναι ο ΟΤΕ!!
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...
Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...
Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!
George Bernard Shaw