Καλημερα και καλη βδομαδα
αγορασα το ps3 και εχω καποιεσ αποριες
1) βαζω σε usb φακελουσ με φωτο και οταν τις κανω αντιγραφη δεν μου τις αντιγραφει σαν φακελουσ αλλα διμιουργει καινουργιους με βαση τον μηνα ή τον χρονο ή το αλμπουμ.εγω θελω οπως ειναι ο φακελος να το κανω αντιγραφη και να μην μου τα βαζει αυτο οπως θελει (το ιδιο κανει και στην μουσικη)
2) εχει αλλαξει κανεις την μπαταρια απτο χειριστηριο με μεγαλητερησ χωρητηκοτητας ? εχω βρει στο ebay μπαταριες 1200mAh
3) σκεφτωμαι να αγορασω δευτερο χειριστηριο απο ebay με 10 ευρο αξιζει η οχι?
1) εφόσον τα αντιγράψεις, πάτα Δ και πήγαινε στο Information. Εκεί, πήγαινε στο album και γράψε π.χ. "my photo". Επέλεξε να βλέπεις τις φώτο ανά άλμπουμ και θα είναι σαν ξεχωριστοί φάκελοι. Το ίδιο πρέπει να κάνεις σε όλες τις φώτο αλλά και στην μουσική.
Δεν είναι υπολογιστής για να τα έχεις όλα ταξινομημένα σε φακέλους όπως θέλεις, αλλά αυτό είναι μια λύση.
2) Θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Και αυτή που έχει φτάνει άνετα για να παίζεις όλη μέρα. Μη σου πω και 2η χαλαρά. Προτιμότερο να πάρεις μεγαλύτερο usb αν αυτό που έχεις είναι μικρό και όταν σου τελειώνει και παίζεις, να το φορτίζεις ταυτόχρονα.
3) 10€ dualshock 3; Original; Αν είναι μεταχειρισμένο μάλλον θα έχει κάποιο προβληματάκι. Αν είναι γνήσιο και καινούργιο χωρίς κανένα πρόβλημα πάρε καμιά 20αρία και πούλα τα