Έχω γράψει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο topic γιατί τον τελευταίο μήνα έπαιζαν αρκετά σενάρια στο μυαλό μου όσων αφορά τον τρόπο που θα μπορούσα να πάρω το SGS2 με όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα.
Από τον Γερμανό μου έδιναν 270 ευρώ επιδότηση αν το παλιό μου Απεριόριστα 35 το έκανα κάρτα, και σε ένα μήνα το έκανα νέο Απεριόριστα 45 12μηνο. Επίσης, για ένα δεύτερο παλιό Απεριόριστα 35 (της γυναίκας μου) σε καρτοκινητό για ένα μήνα και μετά νέο Απεριόριστα 25 12μηνο μου έδιναν κάπου στα 140 ευρώ...
Πάω μετά από καμιά εβδομάδα να το προχωρήσω, και μου λένε ότι τα ποσά έπεσαν και για 24μηνο(!!!!!) πλέον, τα ποσά είναι 250 ευρώ στο Απεριόριστα 45 και κάπου 120 ευρώ στο Απεριόριστα 25.
Φεύγω νευριασμένος, και κάνω «εκβιαστική» αίτηση φορητότητας στη Wind (Σάββατο βράδυ). Κυριακή(!!!!) πρωί με παίρνουν από τη Wind για επιβεβαίωση και με ρωτάνε πότε με βολεύει να έρθει courier... Το τρενάρω λέγοντας τους πως είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός της πόλης μου, και καταφέρνω να το πάω μιάμιση εβδομάδα μετά... Στο διάστημα αυτό δυστυχώς η Cosmote δε με πήρε ποτέ κι έτσι πήρα στην Wind να ακυρώσω το αίτημα φορητότητας.
Μη έχοντας και πολλές επιλογές, και μιας και είχα ήδη πουλήσει το Χ10 μου, παίρνω στο 13838 να ζητήσω τους 4ψήφιους για μετατροπή σε καρτοκινητά για τις 2 συνδέσεις και μου κάνουν προσφορά να μου κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο το -10 ευρώ στο κάθε πάγιο. Τους λέω ότι δε με ενδιαφέρει και πάω στο Γερμανό με βαριά καρδιά και προχωράω τις ακυρώσεις των συνδέσεων...
Όλο το βράδυ με έτρωγε όμως ότι έκανα χαζομάρα και ακύρωσα 2 προγράμματα που όμοια τους θα κάνουμε καιρό να δούμε (αν τα δούμε και ποτέ ξανά), οπότε το επόμενο πρωί (εχτές) πήρα στο 13838 και ζήτησα ανάκληση των ακυρώσεων με την προϋπόθεση όμως να μου περάσουν τις -10 ευρώ εκπτώσεις που μου πρότειναν κι αυτοί. Το δέχτηκαν, και τελικά προχωρήσαμε στην ανάκληση των ακυρώσεων.
Τελικά, πήγα στον Κωτσόβολο και παρήγγειλα το SGS2 με 12μηνη δανειοδότηση (50 ευρώ το μήνα), το οποίο και θα μου έρθει τη Δευτέρα με courier.
Αυτά είναι... Έσφιξαν τα πράγματα παίδες... Και όχι τίποτα άλλο, με τέτοιες κινητάρες που κυκλοφορούν πλέον οι επιδοτήσεις των 80 και 100 ευρώ μοιάζουν αστείες...