Jump to content

Next Generation Consoles


Flamenerve
 Κοινοποίηση

Ποια κονσόλα νέας γενιάς σκοπεύετε να αγοράσετε;  

65 members have voted

  1. 1. Ποια κονσόλα νέας γενιάς σκοπεύετε να αγοράσετε;



Recommended Posts

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τα Playstation 3, Xbox 2, Nintendo Revolution. Κάποια από αυτά θα τα δούμε σε 2 μήνες στην Ε3, οπότε υπομονή. Εγώ να αναφέρω ότι η Ubisoft στην επίσημη λίστα με τα games του 2005 που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα, ανέφερε ως πρώτα games για next-gen κονσόλες τα Peter Jackson's King Kong & Tom Clancy's Ghost Recon 3, με ημερομηνία κυκλοφορίας το τελευταίο τρίμηνο του 2005... :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 152
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ligo noris den einai?

 

Ήδη έχουν αναφερθεί πληροφορίες για το καθένα σε ξένα (και ελληνικά) sites, οπότε είναι καλό να μεταφέρουμε κάποιες πληροφορίες εδώ για να τις διαβάσουν αυτοί που δεν ξερουν ακόμα τίποτα, αλλά και να κάνουμε συγκρίσεις και προβλέψεις από τώρα ;) :)

Link to comment
Share on other sites

Μερικές πληροφορίες -ειδήσεις- απο το gamelife.gr σχετικά με το xbox 2

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Xbox 2 θα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τους developers, χρησιμοποιώντας οικείες τεχνολογίες σαν το DirectX και το XNA Studio και αφήνοντας κάποιες λειτουργίες σαν το voice chat και το custom soundtracks στα χέρια του χρήστη, ώστε οι developers να ασχολούνται αποκλειστικά με το περιεχόμενο των games που δημιουργούν και όχι με την ανάπτυξη στοιχείων που θα πρέπει να καλύπτουν τις τεχνολογικές προϋποθέσεις.

 

Παράλληλα, το Xbox 2 θα υποστηρίζει από την κατασκευή του την τεχνολογία των HD / progressive scan τηλεοράσεων και μοναδικής πιστότητας ήχο. Σε σχέση με την αρχιτεκτονική του, γίνεται γνωστό ότι η Microsoft έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την IBM ένα multicore σύστημα επεξεργαστή που θα επιτρέπει ευελιξία, ώστε ταυτόχρονα να αξιοποιείται στο έπακρο και το ειδικά κατασκευασμένο chip γραφικών της ATI. Το ζήτημα του επεξεργαστή συνδέεται με προηγούμενες πληροφορίες που προέκυψαν στην αρχή της εβδομάδας, σύμφωνα με τις οποίες το Xbox 2 θα υποστηρίζει εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, dual layer DVD-9 δίσκους από την κατασκευή του, memory cards που θα φτάνουν το 1GB και μνήμη συστήματος 256 MB.

 

Το Xbox 2 θα επιτρέπει επίσης στον χρήστη να αγοράσει πρόσθετο περιεχόμενο για τους τίτλους του με ελάχιστο κόστος, ενώ γίνεται αναφορά και σε game cards, μία προέκταση του προφίλ που θα έχει ο χρήστης στο Xbox Live, στις οποίες θα μπορεί να αποθηκεύει τις προσωπικές παραμέτρους που έχει ορίσει ο ίδιος για τους τίτλους του καθώς και άλλα προσωπικά του στοιχεία, με τα οποία θα μπορεί πιο εύκολα να βρει αντίστοιχους gamers για αναμετρήσεις.

 

Οι πληροφορίες αυτές, παρά την άρνηση της Microsoft για οποιοδήποτε σχόλια, θεωρούνται αυθεντικές και ότι προέρχονται από ένα αρχείο ενημέρωσης για την ομιλία του J Allard που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να αποκαλυφθεί μετά από αυτήν. Στο εν λόγω κείμενο, φαίνεται ότι ο Allard δίνει σημαντική βαρύτητα στην «HD Εποχή» αναφέροντας τον όρο πολλές φορές. Επιπλέον, όπως όλα δείχνουν, ο αντιπρόεδρος της Microsoft θα αναφέρει τις τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος, πληροφορίες σχετικά με το user interface και το κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί η Microsoft για το σύστημα («Xenon»).

 

Να αναφέρω επίσης ότι η sony έκανε γνωστό ότι το ps2 θα διαβάζει δισκάκια τύπου blue-ray

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Και παλι απ'το gamelife.gr πληροφορίες για τον επεξεργαστή του PS3:

 

Οι εταιρίες IBM, Sony και Toshiba, υπεύθυνες για την κατασκευή του επεξεργαστή Cell, αποκάλυψαν πρόσφατα πολλές λεπτομέρειες για τις δυνατότητές του, αυξάνοντας το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την εξέλιξη της παρουσίας του στην αγορά. Το πακέτο του Cell θα περιλαμβάνει έναν 64bit επεξεργαστή, παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιεί το Xbox 2 και τα συστήματα PowerMac G5, καθώς και οκτώ «synergistic processing units» (SPU). Αυτά τα οκτώ SPUs αποτελούν την πραγματική δύναμη πίσω από τον Cell, καθώς διαθέτουν 256K μνήμης το καθένα και μπορούν να διαχειριστούν εργασίες αυτόνομα από τον κεντρικό επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ανάθεση των εργασιών στα επιμέρους chips και για την ασφαλή συμπεριφορά του λειτουργικού συστήματος.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι τρεις εταιρίες, οι επεξεργαστές Cell θα ξεκινήσουν στα 4GHz, αν και οποιαδήποτε σύγκριση ανάμεσα στον Cell και στην υπάρχουσα γενιά επεξεργαστών της Intel και της AMD είναι άτοπη. Πιο ασφαλής σύγκριση σχετικά με την απόδοση του Cell μπορεί να γίνει με την μέτρηση των υπολογισμών που μπορεί να εκτελέσει ανά δευτερόλεπτο (gigaflop): η IBM τόνισε ότι ο Cell μπορεί να εκτελέσει 256 gigaflops. Έτσι, αν αναλογιστεί κανείς ότι το PlayStation 3 αναμένεται να φιλοξενεί τέσσερις επεξεργαστές Cell, τότε θεωρητικά η απόδοσή του θα φτάσει στα 1000 gigaflops (ή αλλιώς στο 1 teraflop) – μια μέτρηση που μπορεί να οδηγήσει το PlayStation 3 στην κατάταξη των 500 ισχυρότερων supercomputers του κόσμου.

 

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του Cell είναι το εύρος μνήμης που θα έχει στην διάθεσή του. Ο σχεδιασμός του υποστηρίζει την τεχνολογία RAMBUS, η οποία προσφέρει εύρος μνήμης της τάξης του ενός gigabyte ανά δευτερόλεπτο, με διαφορετικά interfaces για την επικοινωνία με την μνήμη του συστήματος και με άλλες CPU. Παρά τους ισχυρισμούς της Sony για το αντίθετο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην αγορά δεν θα κυκλοφορήσουν αρχικά τουλάχιστον φορητές συσκευές με τον Cell – κι αυτό διότι ο επεξεργαστής κατασκευάζεται στα 90 nanometers (θα μειωθεί στα 65 στο μέλλον) και έτσι, απαιτεί ανεμιστήρα ψύξης, όπως συμβαίνει σε όλους τους επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Σύμφωνα με τους εκπρόσωπους τύπου των κατασκευαστών του Cell, η αρχιτεκτονική των πολλαπλών επεξεργαστών θα βοηθήσει τους developers με ποικιλία τρόπων και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι εξ' αιτίας αυτής της αρχιτεκτονικής θα υπήρχαν δυσκολίες στον προγραμματισμό του PlayStation 3 κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η μόνη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι developers θα είναι η μετάβασή τους σε ένα multi-core σύστημα (ένα σχέδιο που θα υποστηρίξει τόσο το Xbox όσο και το Nintendo Revolution).

 

:w00t: :w00t: :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Καλά αν έχει το PS3 3 Cell Processor μέσα να μου τρυπήσετε την μύτη :Ρ

 

1 και πολύ είναι (και προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το 1 μπορεί να μην έχει 8 SPUs μέσα αλλά λιγότερα...).

 

Σκεφτείτε το κόστος ενός συστήματος με ΤΡΕΙΣ υπερεπεξεργαστές όπως ο Cell.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

μαλλον θα ειναι η πρωτη φορα που οι κονσολες θα περνουν σε επιδοσεις τα πισι
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg
Link to comment
Share on other sites

Για πόσο; Από την στιγμή που η τεχνολογία multicore επεξεργαστών θα μπει στις κονσόλες, είναι απλά θέμα χρόνουν να μπει και στα PC...Μην ξεχνάμε ότι το PS3 θα βγει το λιγότερο σε έναν χρόνο από τώρα. Και τεχνολογικά δεν είναι και κάτι το εξωπραγματικό...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως πιστέυω πως η SONY θα σκίσει σε πωλήσεις οπως έκανε και με το PS2 και επίσης αν έχει και τους τίτλους που έχει τώρα αποκλειστικά για PS2 (GranTurismo,TEKKEN κτλ) σίγουρα θα συνεχίσει να είναι πρώτη. Απλά βγήκε το Χ-ΒΟΧ χρόνια αργότερα με μεγαλύτερες τεχνολογικές διαφορές και προσπάθησε να απειλήσει το PS2 (αλλά μάταια). Τέλως πάντων θα δούμε μετά την κυκλοφορία τους ποιο θα είναι καλύτερο. Όσο για τους 3 CELL μην θεωρείτε τίποτα απίθανο, τόσα έχουμε δει...(Μην ξεχνάτε και την Nintendo)
Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν ήταν και μάταιη η απειλή του ΧΒΟΧ. Βγήκε έναν χρόνο αργότερα, από εταιρία που δεν είχε εμπειρία στον χώρο, ούτε έτοιμο player base...για μένα το ΧΒΟΧ έσκισε αν αναλογιστούμε τις συνθήκες.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν ήταν και μάταιη η απειλή του ΧΒΟΧ. Βγήκε έναν χρόνο αργότερα, από εταιρία που δεν είχε εμπειρία στον χώρο, ούτε έτοιμο player base...για μένα το ΧΒΟΧ έσκισε αν αναλογιστούμε τις συνθήκες.

 

 

Φυσικά και ενοούσα πως η Microsoft δεν είχε την κατάληλη πείρα. Ελπίζω το επόμενο XBox να τα πάει καλύτερα. Εφόσον δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δεν μπορούμε να λέμε τιποτα σίγουρο για το μέλλον. ;) Μπορεί η επόμενη κονσόλα που θα πάρω να είναι και της Microsoft

Link to comment
Share on other sites

Η επόμενη κονσόλα που θα πάρω θα είναι αυτή που θα έχει τη συνέχεια των Zelda.

Για μένα κακώς η Nintendo βγάζει και άλλη κονσόλα.

Αν παρέμενε απλά μια (ανεξάρτητη εννοείται) εταιρία παραγωγής παιχνιδιών θα έβγαζε τα λιγοστά κέρδη που έχει από τις κονσόλες της μόνο και μόνο από το συμβόλαιο που θα υπέγραφε είτε με τη Microsoft είτε με τη Sony για την αποκλειστικότητα των τίτλων της, χώρια το γεγονός ότι οι πωλήσεις των παιχνιδιών της θα υπερπολλαπλασιάζονταν μιας και θα απευθύνονταν σε σαφώς μεγαλύτερο κοινό.

Aν πάλι δεν υπέγραγε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με καμία, τότε θα γινόταν μεγάλο γλέντι. Φανταστείτε μόνο τι πωλήσεις θα είχε κάνει το Ocarina of Time αν είχε κυκλοφορήσει και για Playstation και PC (δεν αποκλείεται να έπιανε εννιαψήφιο νούμερο).

Τεσπά, μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω, οπότε πάλι θα αγοράσω την επόμενη κονσόλα της Nintendo, κι ας την υποστηρίζει μόνο αυτή με παιχνίδια...

ΥΓ. Η πώληση της Rare ήταν η μεγαλύτερη μ@λ@κία στην ιστορία της nintendo, μεγαλύτερη και από το ότι έβαλε cartridge στο Νιntendo 64.

ΥΓ2. Ψιλο-off-topic το post μου, αλλά ήθελα να τα πω... :O

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να βγεί το ΧΒΟΧ 3 ή το PlayStation 4 οι επεξεργαστές θα έχουν τουλάχιστον την διπλάσια (αν όχι τριπλάσια) επεξεργαστική ισχύ απο ότι ο CELL. Για να μην αναλογιστούμε την απόδοση που έχουν οι επεξεργαστές των σημερινών καρτών γραφικών (ή X800XT είναι περίπου στα 192 Gigaflop).

 

Στην ουσία οπότε δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε τους επεξεργαστές με το PS3 αλλά τους επεξεργαστές των καρτών γραφικών με το PS3. Αν η απόδοση του PS3 είναι λοιπόν 1Teraflop και η X800XT έχει περίπου το 1/5 αυτής, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι και η τρομερή διαφορά που θέλουν να μας πείσουν οι τύποι απο το τμήμα marketing διάφορων εταιριών...

Link to comment
Share on other sites

παιδια ξερετε ποτε θα κυκλοφορισει το ps3 (στο περιπου)

 

Γιατι οταν βγει τοτε ισως να εχουμε εναν αξιοπιστο emulator για ps2 να τρεχει καλα στα pc μας

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να βγεί το ΧΒΟΧ 3 ή το PlayStation 4 οι επεξεργαστές θα έχουν τουλάχιστον την διπλάσια (αν όχι τριπλάσια) επεξεργαστική ισχύ απο ότι ο CELL. Για να μην αναλογιστούμε την απόδοση που έχουν οι επεξεργαστές των σημερινών καρτών γραφικών (ή X800XT είναι περίπου στα 192 Gigaflop).

 

Στην ουσία οπότε δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε τους επεξεργαστές με το PS3 αλλά τους επεξεργαστές των καρτών γραφικών με το PS3. Αν η απόδοση του PS3 είναι λοιπόν 1Teraflop και η X800XT έχει περίπου το 1/5 αυτής, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι και η τρομερή διαφορά που θέλουν να μας πείσουν οι τύποι απο το τμήμα marketing διάφορων εταιριών...

 

 

Δεν μιλάμε όμως για XBOX 3 και PS4 αλλά για ΧΒΟΧ 2 και PS3. Πέραν αυτού, στα σύγχρονα παιχνίδια που προσπαθούν να πλησιάσουν τον απόλυτο ρεαλισμό, δεν παίζουν ρόλο μόνο τα γραφικά (όπου όντως μετράει πολύ η κάρτα γραφικών) αλλά και είναι εξίσου (αν όχι παραπάνω) σημαντικά τα physics (που πονάνε πολύ αυτή τη στιγμή), η AI κλπ. Εκεί φαίνεται η ισχής των επεξεργαστών. Και επίσης μην ξεχνάμε ότι με τους υπερεπεξεργαστές που θα έχουν οι νέες κονσόλες, πρόκειται να συμπληρώνουν και τον ρόλο της κάρτας γραφικών κατά πολύ.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη παράγραφος είναι στην ουσία ιστορική αναδρομή. Αν ισχύσει ότι έγινε με τα XBOX και PS2 τότε πιθανόν να επαληθευτούν τα σημεία που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο.

 

Στην δεύτερη, σχολίασα την απόδοση που θα έχει ο επεξεργαστής του PS3 (που στην ουσία θα κάνει ότι κάνει η κάρτα γραφικών και η CPU στα PC) με βάση την απόδοσή του σε Gigaflop. Εφόσον η X800XT είναι περίπου στα 200Gigaflop και ο Cell (ό ένας απο τους 4) έχει απόδοση 250Gigaflop δεν μιλάμε για τεράαααστια διαφορά. Ο συνδυασμός πολλών επεξεργαστών είναι αυτός που κάνει το PS3 τόσο ισχυρό και όχι μόνο cell. Στην ουσία λέμε το ίδιο πράγμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://www.gamelife.gr

 

Όπως όλα δείχνουν, το PlayStation 3 θα εμφανιστεί πρώτο μπροστά στο κοινό της φετινής Ε3 σε σχέση με το Xbox 2, έστω και με διαφορά λίγων μόλις ωρών. Η Sony διοργανώνει την παρουσίασή της στο κτιριακό συγκρότημα της Sony Pictures στην Culver City, λίγο έξω από το Los Angeles, στις 16 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι, ενώ μόλις 3 ώρες αργότερα η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει το δικό της σύστημα στην δική της εκδήλωση.

 

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ήδη πονοκέφαλο στους δημοσιογράφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις δύο συνεντεύξεις τύπου, αφού η μικρή χρονική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδηλώσεις και η απόσταση μεταξύ τους δημιουργεί προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα στοιχεία των δύο συστημάτων είναι ήδη γνωστά, αλλά υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που αναμένεται να διευκρινιστούν σε αυτές τις εκδηλώσεις (όπως το ποσό της RAM που θα χρησιμοποιούν και το είδος των αποθηκευτικών τους μέσων). Βέβαια, αυτά έχουν σχεδόν ελάχιστη σημασία για τους καταναλωτές, που απλά θέλουν να δουν την εξωτερική όψη των συστημάτων και να μάθουν την πραγματική τους ονομασία. Σε αναμονή λοιπόν... :secret:

Link to comment
Share on other sites

H Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κάνει την πρώτη παρουσίαση του XBOX 2 στις 12 Μαΐου, τηλεοπτικά από το κανάλι MTV στην Αμερική, δίνοντάς του ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στο PS3.

 

Να και το link (για να γράφουμε και τις πηγές μας, έτσι ;) ):

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=7919

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Θα μεταδοθεί από όλα τα MTV, όχι μόνο από το αμερικάνικο. Την παρουσίαση θα την κάνει ο "Frodo". :p

Επίσης κατά 99% το Xbox 2 θα το δούμε στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα. Για PS3 δεν ξέρω. Ακόμα το PS3 δε θα λέγεται "Playstation 3" και όπως δηλώσαν developers που είχαν τα kits και των δύο "αντιπάλων", το PS3 θα είναι πολύ ισχυρότερο από το Xbox 2, το οποίο θα ρίξει (όπως λέγεται) μεγάλο βάρος στο home entertainment γενικότερα, με έμφαση στις HDTV. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν κάτι ασύρματα ασημί χειριστήρια του Xbox 2.

Μεγάλη έκπληξη θα είναι και το "Revolution" της Nintendo που θα επικεντρωθεί σε μια τελείως νέα αντίληψη του gameplay. Δηλαδή αν στο DS έβαλαν αφή, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για το τι θα έχει το "Revolution"... :cool:

Link to comment
Share on other sites

During our continuing development with the Xenon (Xbox 360) we noticed some interesting information in the latest docs - most notibly about the memory.

Quote:

"The Xenon retail console will include 512 MB of UMA system memory. This is eight times the amount of memory that was available in the Xbox. The Xenon system software will still reserve six percent (32 MB) of total memory for system components, such as the visible features of the Xenon HUD, as well as the non-visible background system tasks."

 

Everything we have supports the Beta Hardware that will be shown at E3 - we hope to be able to support the Xbox's massive homebrew community well into the next few years - after all it's that same community that has helped to shape the Xbox's great success.

 

Πηγή: XBOX Scene

 

 

Τελικά οι φήμες που ήθελαν μεγάλη αύξηση της μνήμης του ΧΒΟΧ 360 επαληθεύτηκαν!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Τελικά σύμφωνα με πηγές στη Βρετανία το Xbox 360 θα βγει σε λευκό χρώμα (σκατά, εγώ το γούσταρα το μαύρο του πρώτου). More info για το design κλπ. εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα μόλις τώρα κάτι στο Forbes και κουφάθηκα: Το Xbox 360 κυκλοφορεί Οκτώβρη-Νοέμβρη 2005 με τιμή 250-300 ευρώ!!! Μιλάμε για τελείως τζάμπα πράγμα αν πράγματι βγει σε αυτή την τιμή. Μόνο και μόνο η κάρτα γραφικών του την ίδια περίοδο θα πωλείται στη διπλάσια τιμή... Η ίδια πηγή εκτιμά πως το PS3 θα κυκλοφορήσει σε Ιαπωνία ταυτόχρονα ή λίγο αργότερα από το Xbox 360, ενώ σε Αμερική & Ευρώπη θα το δούμε στην καλύτερη περίπτωση το καλοκαίρι του 2006!

 

Μεγάλο προβάδισμα δηλαδή η Microsoft. Ακόμα κι αν το Xbox 360 δεν είναι ισάξιο του PS3, με τέτοια τιμή και χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του (και μάλιστα κοντά σε περίοδο γιορτών), θα ισοπεδώσει τα πάντα σε πωλήσεις. Επίσης αναφέρω ότι η Microsoft θα διαθέσει παγκοσμίως μέσα στο 2005 3.000.000 μονάδες Xbox 360. Και πολύ σωστά θα πράξει από ό,τι φαίνεται... ;)

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη έκπληξη θα είναι και το "Revolution" της Nintendo που θα επικεντρωθεί σε μια τελείως νέα αντίληψη του gameplay. Δηλαδή αν στο DS έβαλαν αφή, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για το τι θα έχει το "Revolution"... :cool:

Να πούμε ή να το αφήσουμε για έκπληξη; :cool:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Πες ρε lewton γιατί ψάχνω και δεν μπορώ να βρω καμία πληροφορία για το revolution. Λες το επόμενο zelda να το <<ζούμε>>;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...