Jump to content

Επέκταση μνήμης RAM με το MIUI 13 και κινούμενο παράθυρο παιχνιδιού


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναπροσαρμογές σε πολλά του σημεία έχει υποστεί το νέο MIUI 13 εάν γίνει άμεση σύγκριση με το υπάρχων MIUI 12.5 και όσο εμείς περιμένουμε την νέα έκδοση, ο γνωστός Κινέζος leakster, Bald Panda αποκάλυψε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της. Σύμφωνα με τον ίδιο, το MIUI 13 θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά, η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με το MIUI 12 είναι ο σχεδιασμός και η εμφάνιση. Λέγεται ότι φέρνει νέα κινούμενα σχέδια και γραμματοσειρές, επανασχεδιασμένα εικονίδια εφαρμογών και "φρέσκες" ταπετσαρίες.

 

Το επερχόμενο MIUI 13 λέγεται ότι διαθέτει ένα κινούμενο παράθυρο για παιχνίδια, το οποίο είναι εντελώς νέο, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο κυμαινόμενα παράθυρα για εφαρμογές σε παλαιότερα εκδόσεις MIUI. Λέγεται ότι φέρνει τεχνολογία επέκτασης μνήμης και ένα βελτιωμένο σύστημα απόδοσης. Το πρώτο λέγεται ότι λειτουργεί παρόμοια με τη δυνατότητα εικονικής μνήμης RAM, όπου τα τηλέφωνα με περιορισμένη μνήμη RAM θα ​​μπορούν να χρησιμοποιούν ένα μέρος του χώρου αποθήκευσης ως έξτρα RAM για καλύτερη απόδοση και πολλαπλές εργασίες.

 

Μια προηγούμενη φήμη αποκάλυψε ότι το MIUI 13 θα κυκλοφορήσει στα μέσα ή στα τέλη Αυγούστου φέτος, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια, δεδομένου ότι το προσαρμοσμένο skin δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

Οι σειρές Xiaomi CC 11 και Mi MIX 4 αναμένεται να έρθουν μαζί με το προσαρμοσμένο MIUI 13. Τα τηλέφωνα πρόκειται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Αύγουστo, άρα εικάζεται πως την ίδια στιγμή θα δούμε και την νέα έκδοση λογισμικού.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...