Jump to content

ASK Honor 10: Ρωτήστε τους product managers της Honor και κερδίστε πλούσια δώρα!


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει και στο Honor sub-forum, ήρθε η στιγμή που μπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους ανθρώπους της Honor και να σας απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας!

 

Το “Ask·Honor 10 - Product Manager Q&A”, θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουνίου, οπότε για λίγες μέρες έχετε την ευκαιρία να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τη νέα ναυαρχίδα της Honor, το Honor 10 και οι 3 Product Managers της εταιρείας θα σας απαντήσουν! Και εκτός από τις απαντήσεις, αν η ερώτησή σας είναι ουσιαστική και ενδιαφέρουσα, μπορεί να κερδίσει ένα δώρο! Οι 10 καλύτερες ερωτήσεις, θα κερδίσουν από ένα bluetooth ακουστικό της Honor!

 

 

Για να συμμετέχετε, αρκεί να αφήσετε την ερώτησή σας σε αυτό το θέμα με σχόλιο. Δεκτή θα γίνεται μόνο ΜΙΑ (1) ερώτηση από κάθε χρήστη, η οποία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής. Τα μηνύματα που δεν είναι ερωτήσεις, δεν θα συμμετέχουν στη δραστηριότητα.

 

honor10_en_pc1.jpg

 

Ιδού οι Product Managers της Honor που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας!

 

Pei Song Xiao

Honor Senior Product Manager/ Product Domain General Manger

 

Ο κ. Pei Song Xiao, έγινε μέλος της Huawei το 2015 και εργάζεται στην κινεζική εταιρεία για τα τελευταία 13 χρόνια. Η πορεία του στην εταιρεία ξεκίνησε από τη θέση του junior μηχανικού ενώ πλέον είναι ο General Product Manager της Honor καθώς και Senior τεχνικός του Huawei Consumer BG. Για χρόνια ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των κορυφαίων smartphone της Honor, συμπεριλαμβανονομένου και του νέου Honor 10.

 

Qiang Gan

Honor LMT(Lifecycle Management Team) manager

 

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στη Huawei Technologies Co., Ltd έχοντας συμμετοχή στην έρευνα και την ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων έως το 2015, υπεύθυνος κυρίως και την ανάπυξη λογισμικού όπως των EMUI 1.X, EMUI 2.X, EMUI 3.X. Από το 2015 έως σήμερα, είναι υπεύθυνος για την πορεία ενός Honor προιόντος από τη στιγμή που αυτό διατεθεί στην αγορά. Είναι ακόμα υπεύθυνος για τις δυνατότητες φωνητικής ομιλίας που παρέχει κάθε προιόν, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του προιόντος καθώς και την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

 

Kun Li

Honor PDU (Product Development Unit) manager

 

Ο κ. Kun Li εργάζεται στη Huawei από το 2000 και είναι πλέον ο επικεφαλής του τμήματος PDU της Honor. Μετά από μια πορεία δύο δεκαετιών στην Huawei, διαθέτει σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργία ενός κινητού τηλεφώνου. Ως επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των ναυαρχίδων της Honor, έχονας γνώση για όλα τα προβληματα που αφορούν τα smartphones γενικότερα.

 

Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας!

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς λειτουργεί το ΑΙ της κάμερας, πόσο διαφέρει και σε ποια σημεία από παρόμοιες λύσεις άλλων εταιριών και εάν σε περίπτωση απενεργοποίησης του υπάρχει πλήρης υποστήριξη επεξεργασίας των φωτογραφικών ρυθμίσεων από τον χρήστη.

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Σε τι ειναι καλυτερη η νεα καμερα του honor 10 σε σχεση νε ενα s9 ή honor 9 και γιατι δεν υπαρχει καρτα sd και ραδιοφωνο?
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................
Link to comment
Share on other sites

How will the phone use the NPU to improve User Experience?

Will the NPU be able to some processing shenanigans for images like the Google AI?

Will the Honor View 10 have its own Smart Assistant thanks to this NPU in the future?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί πρέπει ένας καταναλωτής να επιλέξει το HONOR 10;

Ποια χαρακτηριστικά και λειτουργίες της συσκευής το ξεχωρίζουν από αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού και το καθιστούν ιδανικό ως πρώτη επιλογή;

Link to comment
Share on other sites

Τελικά θα πάρει το Honor 8 αναβάθμιση σε android 8 (oreo);

 

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο της σειράς Honor μετά το Honor 8 ή κατι που αναμένεται που να είναι dual active;

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Link to comment
Share on other sites

Potential buyers, like me, are interested in a mobile phone that can be updated even after 2/3 years with the latest android edition. Till now the only mobile phones that can do that are from Google. Do you think that this phone can be updated with the latest android after 2/3 years from it's official release date and if so can you provide, to the potential buyers, any kind of guarantee about it? Edited by cyberten
δεν εχει πλακα αν δεν διορθωσουμε κανενα ορθογραφικο/συντακτικο λαθος ;-)
Link to comment
Share on other sites

Καλήμερα

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε γυαλί στην πλάτη της συσκευής και όχι αλουμίνιο ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση θήκης ;

Ευχαριστώ

Edited by asgeo
Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβώς είναι το GPU Turbo που θα πάρει το honor 10 αλλά και άλλα τηλέφωνα της εταιρίας, πως ακριβώς λειτουργεί, και τι ακριβώς κάνει το Al στην φωτογραφική μηχανή και όχι μόνο. ??
:thanks:
Link to comment
Share on other sites

Επειδή ένα "έξυπνο τηλέφωνο" παραμένει και "τηλέφωνο" θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται για την βελτίωση κάποιων όχι και τόσο εύκολα μετρήσιμων ποιοτικών χαρακτηριστικών ενός τηλεφώνου. Για παράδειγμα η ποιότητα του ήχου κατά την κλήση, η δυνατότητα αδιάκοπης συνομιλίας όταν δεν υπάρχει καλή κάλυψη δικτύου και πως σκοπεύουν να υιοθετήσουν και να ενσωματώσουν σε αυτό τον τομέα τις βελτιώσεις που υπόσχεται η πέμπτη γενιά δικτύων.
Link to comment
Share on other sites

toGPU Turbo αφορα την συνολικη αποδοση του κινητου την καθημερινη χρηση ή θα αυξησει τις επιδοσεις μονο στο gaming?

ευχαριστω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

Με τη χρήση του ΑΙ στις φωτογραφίες μήπως χάνεται η φυσικότητα τους?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max

Link to comment
Share on other sites

Is it possible to see future Huawei (and Honor) phones using AI in other applications except from the camera? Can we see AI optimizing battery performance, audio, screen brightness etc?
Link to comment
Share on other sites

Με το sar (είναι αρκετά υψηλό όπως όλοι ξέρουμε) δεν μπορεί να γίνει κάτι που να μην επιβαρύνει όμως το σήμα; Για πολλούς είναι ανασταλτικός παράγοντας για αγορά.

Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, έχω το honor 8, αλλά αν ήταν και πιο χαμηλό θα το προτιμούσα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Link to comment
Share on other sites

Κάτοχος honor8.

 

"Ακούγεται" απο τα πρώτα handson και review οτι νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπομάτων υστερεί σε ταχύτητα σε σχέση με παλιότερα μοντέλα. Θα ήθελα να γνωρίζω αν ισχύει και αν είναι κάτι που θα μπορούσε να βελτιωθεί με κάποιο software update ή είναι θέμα hardware.

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τους πρωτότυπους χρωματισμούς (ιδιαίτερα τα Mirage Blue and Mirage Purple), απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και υπάρχει πλάνο για νέες "πρωτότυπες" εκδόσεις (πχ limited εκδόσεις με αφορμή κάποια συνεργασία/χορηγία σε κάποιο event/οργάνωση/brand ambassador.)
Link to comment
Share on other sites

If you could judge a phone from the following properties: design, performance, camera, and usability,

please put in order your priorities during product development from higher priority to the lowest priority

Also what is the most complex issue\property from the list above and in what way.

Link to comment
Share on other sites

Ήθελα να αγοράσω το p20 pro για την εκπληκτική του κάμερα και τον γρήγορο επεξεργαστή αλλά δεν εχω τόσα χρήματα, το Honor 10 μπορεί να προσφέρει ανάλογη εμπειρία σε πιο προσιτή τιμή χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς;
Link to comment
Share on other sites

Γιατί δημιουργήθηκε η Honor? Να ανταγωνιστεί με μεγαλύτερη ευελιξία την Xiaomi? Να εισέλθει σε αγορές που θέλουν ένα όνομα πιο mainstream και όχι Κινέζικο;

Αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει το cool-factor. Πως θα κινηθεί στο μέλλον; Θα επεκταθεί και σε άλλες προιοντικές κατηγορίες;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...