Jump to content

[myPoll] Galaxy S8 - Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος ξεκλειδώματος της συσκευής;


DINFUN
 Κοινοποίηση

Ποια μέθοδο ξεκλειδώματος προτιμάτε;  

143 members have voted

  1. 1. Ποια μέθοδο ξεκλειδώματος προτιμάτε;

    • Συνθηματικό πρόσβασης
      13
    • Πρότυπο Android
      8
    • Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος
      84
    • Σάρωση προσώπου
      6
    • Σάρωση ίριδας
      17
    • Καμία μέθοδο
      9
    • Άλλη μέθοδο
      6


Recommended Posts

-

Η νέα συσκευή Galaxy S8, η οποία φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά και "unboxing" σχεδίαση, τοποθετείται στα ράφια των καταστημάτων αυτή την εβδομάδα. Οι δύο εκδόσεις θεωρούνται από τις καλύτερες συσκευές smartphone που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Σας προτείνουμε να μελετήσετε το πρώτο μας Hands on με της νέα σας συσκευής.

 

Διαβάστε: Samsung Galaxy S8 και S8+: Επίσημες οι νέες ναυαρχίδες (hands-on)

 

Αν ανήκετε στους υποψήφιους κατόχους του Galaxy S8/S8+, πολύ πιθανό να αναρωτηθείτε για το ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να ξεκλειδώνετε τη νέα σας συσκευή. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα flagships της εταιρείας, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, δίπλα στη κύρια κάμερα. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους και προβλήματα καθώς αφενός κάποιες φορές να είναι δύσκολη η επίτευξη της επαλήθευσης και αφετέρου άθελά σας το δάχτυλο να πηγαίνει στον φακό της κάμερας.

Η Samsung λοιπόν παρουσίασε 5 διαφορετικές μεθόδους επαλήθευσης του κατόχου, προκειμένου να αντισταθμίσει τη μέτρια επιλογή της τοποθέτησης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη;

 

Πάμε να τις εξετάσουμε μία μία

 

PIN CODE / PASSWORD

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63552/photo-03.jpg

 

Όπως γίνεται και με κάθε άλλο smartphone μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα 4ψήφιο αριθμητικό ή αλφαριθμητικό συνθηματικό, για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Η εισαγωγή και χρήση συνθηματικού θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή. Όμως εάν χρειάζεται να ανοίξετε δεκάδες φορές τη συσκευή σας την ημέρα, τότε η ενέργεια αυτή γίνεται κουραστική.

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ANDROID

 

Η συσκευή Galaxy s8, υποστηρίζει επίσης την τυπική μέθοδο ξεκλειδώματος Android, οπου δημιουργείτε μία σχεδίαση από γραμμές με επιλεγμένη πορεία εντός εντός πλέγματος 9 κοκκίδων. Αυτή είναι και η μέθοδος επαλήθευσης των περισσότερων κατόχων συσκευών Android, καθώς θεωρείται πιο βολική από τον ορισμό συνθηματικού. Ενδεχομένως να είναι λιγότερο ασφαλής, αλλά εξακολουθεί να προτείνεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και πληροφοριών.

 

ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

 

Όπως προείπαμε το Galaxy S8 φέρει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε τη νέα συσκευή. Σε αντίθεση με άλλα smartphone όπως το Google Pixel το οποίο τοποθέτησε τον αισθητήρα στο κέντρο του τις πίσω πλευράς, ο σαρωτής στο Galaxy S8 βρίσκεται ψηλά στο ύψος της οπίσθιας κάμερας. Η θέση του δεν είναι ιδανική και πιθανολογούμε πως κάποιες φορές θα αναζητείται στα τυφλά προκειμένου ο χρήστης να καταφέρει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του. Επιπλέον για τους αριστερόχειρες όπως ο υποφαινόμενος, το έργο γίνεται ακόμη δυσκολότερο. Ο σαρωτής βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην κάμερα. Στη προσπάθειά σας να αναζητήσετε τον αισθητήρα σάρωσης είναι πιθανό να αλλοιώνετε με αποτυπώματα τον φακό κάμερας, ενέργεια η οποία δεν είναι ευχάριστη. Η απάντηση της εταιρείας στο γιατί έγινε αυτή η επιλογή, ήταν πως η θέση της μπαταρίας, εμπόδιζε στο να τοποθετηθεί στο κέντρο της συσκευής ο αισθητήρας (ή χαμηλότερα). Πέραν των παραπάνω ενστάσεων ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι και παραμένει μία ασφαλής επιλογή και μάλιστα ο αισθητήρας του Galaxy S8, είναι πραγματικά πολύ γρήγορος.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63549/photo-01.jpg

 

ΣΑΡΩΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ

 

Η Samsung στη νέα συσκευή, έχει συμπεριλάβει τη δυνατότητα επαλήθευσης κατόχου μέσω σάρωσης της ίριδας του ματιού. για να επιτευχθεί η λειτουργία, χρησιμοποιούνται ειδικοί αισθητήρες στην όψη της συσκευής Galaxy S8, ώστε να γίνεται η αναγνώριση και στη συνέχεια να ξεκλειδώνει η συσκευή. Από τις βιομετρικές μεθόδους που διαθέτει η τεχνολογία, η σάρωση της ίριδας του ματιού θεωρείται από τις πιο ασφαλής τόσο για το ξεκλείδωμα της συσκευής όσο και για την επαλήθευση ταυτότητας για πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Samsung Pay.

 

Όμως η επιλογή αυτή έχει και τα μειονεκτήματά της, ιδιαίτερα κατά τη χρήση της σε χαμηλό φωτισμό ή σε έντονη ηλιοφάνεια, καθώς θα πρέπει να κρατάτε τη συσκευή μπροστά στο πρόσωπό σας. Το ίδιο ισχύει και για χρήστες που φέρουν γυαλιά όρασης, καθώς χρειάζεται περισσότερες από μία προσπάθειες.

 

ΣΑΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63550/photo-02.jpg

 

Η πιο πρόσφατη μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί, είναι το ξεκλείδωμα της συσκευής με σάρωση του προσώπου. (Δεν πρέπει να συγχέεται η λειτουργία με τη χρήση σάρωσης της Google που συμπεριλαμβάνεται στο λειτουργικό Android από το 2011). Η νέα μέθοδος εκμεταλλεύεται την μπροστινή κάμερα προκείμενο να αναγνωρίσει τον κάτοχο και να ξεκλειδώσει τη συσκευή. είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι βολική στο χρήστη, αλλά λιγότερο ασφαλής από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο για να χρησιμοποιηθεί και για αγορές μέσω της υπηρεσίας Samsung Pay.

 

Σε δοκιμές που έγιναν, η μέθοδος αυτή ήταν η πιο χρονοβόρα και λιγότερο αξιόπιστη. Χρειαζόταν κατάλληλος φωτισμός συγκεκριμένη γωνία, και αρκετά δευτερόλεπτα προκειμένου να αναγνωρίσει η συσκευή τον κάτοχο. Επιπλέον στα αρνητικά της μπορείτε να συμπεριλάβετε και την παραπλάνηση, μόνο μία φωτογραφία του κατόχου της, αποδεικνύοντας περίτρανα την έλλειψη της ασφάλειας.

 

Μετά από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ποια από τις επιλογές θεωρείτε καλύτερη; Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στη δημοσκόπηση και την άποψη σας στα σχόλια.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Το δακτυλικό αποτύπωμα έφερε επανάσταση και είναι κάτι τέλειο στο s7 edge που έχω και ακαριαίο. Πιστεύω και στο σ8 τη νύχτα αυτό θα χρησιμοποιούν οι κάτοχοι του. Με νέο σ9 γιατί με το πότε 8 δύσκολο να το προλάβουν να το βάλουν μπροστά ίσως στο σ9 να ακούσουν τον κόσμο που δεν του άρεσε

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Το fingerprint παραμένει η σίγουρη λύση.

Είναι αστραπιαίο.

 

Το iris είναι κ αυτό γρήγορο, όχι όσο το fingerprint, αλλά δεν δουλεύει πάντα.

Για Ελλάδα με τα ατελείωτα καλοκαίρια θα είναι μάλλον η χειρότερη επιλογή.

 

Η αναγνώριση προσώπου τελευταία κ κατά ιδρωμένη.

 

Αν καταφέρεις να συνηθίσεις τη θέση του fingerprint sensor, είσαι οκ. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η θέση αυτή θα αλλάξει σε επόμενα μοντέλα. Αν θέλει κανείς να κρατήσει το κινητό του για αρκετά χρόνια, καλύτερα να προσπεράσει το s8. Πολλά πράγματα φαίνονται σαν δοκιμαστικά πάνω του. Δουλεύουν αλλά όχι σε optimal level όπως το s7 πχ.

 

Sent from my SM-G955F

me > you
Link to comment
Share on other sites

Η ακαριαία αντίδραση του δακτυλικού αναγνώστη του oneplus 3, δεν υπάρχει σε καμία συσκευή. Στο S7 σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω, αφού είναι αρκετά πιο αργή διαδικασία (πρεπει να πατήσεις το home ή το power button, να ενεργοποιηθεί η οθόνη και ο αναγνώστης κατ'επεκτασιν και τότε να διαβάσει). Επίσης στο OnePlus είχα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Θέλω να καταλήξω ότι ένας δακτυλικός αναγνώστης που είναι συνεχώς ενεργός, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσει κανείς το κινητό του. Και για να πάμε και ένα βήμα πιο κάτω, αν υιοθετηθεί και το κλείδωμα με το παρατεταμένο πάτημα του home button που επίσης έχουν τα oneplus, τότε θα έχουμε τον τελειότερο και γρηγορότερο συνδυασμό ξεκλειδώματος-κλειδώματος.
Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα Xiaomi. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν χρειάζεται να πατήσεις ούτε το power button και δεν το φθείρεις. Προφανώς στο S8 θα είναι και πιο καλό και πιο ακαριαίο.
Θωμάς
Link to comment
Share on other sites

http://m.androidcentral.com/how-long-does-it-take-unlock-galaxy-s8

 

Θεωρουν ταχυτερο το δακτυλικο αποτυπωμα,αν και δεν ειναι επιστημονικη η μεθοδος τους.

Ωστοσο δεν ειναι και το ασφαλεστερο. Η ταυτοποιηση γινεται με μερικο αποτυπωμα κ οχι πληρες,το πρωτο μπορει να ξεγελαστει.

Ταχυτερο πιστευω ειναι το αποτυπωμα,ασφαλεστερο μαλλον το pin.

Link to comment
Share on other sites

Ρε μάγκες. Αυτά τα πολλ είναι άκυρα πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά τουλάχιστον ένα μήνα η συσκευή. Με θεωρίες πολλ?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Link to comment
Share on other sites

Οπως εγραψα και σε αλλο νημα ο αισθητηρας αποτυπωματος ειναι ταχυτατος αλλα πραγματικα ομως ταχυτατος (ακομα και πιο ταχυς απο το One plus 3 το οποιο εχω στην κατοχη μου και μπορω να κανω την συγκριση) και ξεκειλδωνει το κινητο χωρις να απαιτει καμια προγουμενη ενεργεια.

Επισης το σημειο που ειναι ο αισθητηρας με βολεψε απιστευτα (παιζει και να ειμαι ο μονος στον κοσμο..... χαχαχαχαχαχαχαχα) και γινεται ακομα πιο βολικη με την θηκη που του εχω βαλει μιας και εχει ξεχωριστη θεση για την καμερα και το φλας και διαφορετικη για το αποτυπωμα.....

Η αμεσως επομενη επιλογη ειναι η ιριδα και η τριτη το πρωτοτυπο Android.

Το πιο βολικο ομως απο ολα ειναι οτι και οι 3 μεθοδοι ειναι ταυτοχρονα ενεργες και μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια επιλεξεις την δεδομενη στιγμη......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

cool θα ήταν να μίλαγες στην συσκευή πχ. Bixby ξύπνααα... και να ξεκλείδωνε... :lol::D Edited by ReDKeNzO
Link to comment
Share on other sites

Οπως εγραψα και σε αλλο νημα ο αισθητηρας αποτυπωματος ειναι ταχυτατος αλλα πραγματικα ομως ταχυτατος (ακομα και πιο ταχυς απο το One plus 3 το οποιο εχω στην κατοχη μου και μπορω να κανω την συγκριση) και ξεκειλδωνει το κινητο χωρις να απαιτει καμια προγουμενη ενεργεια.

Επισης το σημειο που ειναι ο αισθητηρας με βολεψε απιστευτα (παιζει και να ειμαι ο μονος στον κοσμο..... χαχαχαχαχαχαχαχα) και γινεται ακομα πιο βολικη με την θηκη που του εχω βαλει μιας και εχει ξεχωριστη θεση για την καμερα και το φλας και διαφορετικη για το αποτυπωμα.....

Η αμεσως επομενη επιλογη ειναι η ιριδα και η τριτη το πρωτοτυπο Android.

Το πιο βολικο ομως απο ολα ειναι οτι και οι 3 μεθοδοι ειναι ταυτοχρονα ενεργες και μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια επιλεξεις την δεδομενη στιγμη......

 

Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα face και Iris.α και η συσκευή έχει κυκλοφορήσει από 11 Απριλίου.... Εάν είχατε preorder....

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επίσης έχω car mount. Απλά δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσεις το κινητό. Δεν μπορείς να οδηγείς και να ψάχνεις το fingerprint από πίσω από το τηλέφωνο και δεν μπορείς να κουνας το κεφάλι σου να σε πιάσει το face.

Η μόνη λύση είναι το smart unlock με το Bluetooth του αυτοκινήτου

 

Εάν είναι μπροστά το fingerprint το πατάς και ξεκλειδώνει...

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα face και Iris.α και η συσκευή έχει κυκλοφορήσει από 11 Απριλίου.... Εάν είχατε preorder....

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επίσης έχω car mount. Απλά δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσεις το κινητό. Δεν μπορείς να οδηγείς και να ψάχνεις το fingerprint από πίσω από το τηλέφωνο και δεν μπορείς να κουνας το κεφάλι σου να σε πιάσει το face.

Η μόνη λύση είναι το smart unlock με το Bluetooth του αυτοκινήτου

 

Εάν είναι μπροστά το fingerprint το πατάς και ξεκλειδώνει...

 

Την συσκευη την εχω στα χερια μου μια εβδομαδα + μια μερα φιλε μου.

Σαφως και δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα face και iris..... αλλα δεν νομιζω να ειπα κατι τετοιο.....

Ειπα οτι ειναι και οι τρεις μεθοδοι ενεργες ταυτοχρονα και εννοουσα 1. δακτυλικο 2. ιριδα και 3. πρωτυπο Android ή pin.....

και εγω επισης εχω στο αυτοκινητο Car holder και χρησιμοποιω το smart unlock με το Bluetooth του αυτοκινητου οπως και στο σπιτι χρησιμοποιω το smart unlock με την τοποθεσια......

Οποτε δεν χρειαζομαι ουτε στο αυτοκινητο ουτε στο σπιτι μου δαχτυλικο ιριδα η οτιδηποτε αλλο.... δεν προκειτε κανενας να μου το κλεψει εν κινησει η στο σπιτι μου.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Δαχτυλικο αποτύπωμα με διαφορά. Στο mate 9, δε χρειάζεται τιποτα πέρα από το αποτύπωμα που δρα τρομερά γρήγορα κ βολεύει αφάνταστα πίσω στο σημείο που είναι. Τόσο που εξαιτίας του προτιμώ αποτύπωμα στην πλάτη. Εννοείται ότι πρέπει να λειτουργεί χωρίς power button,αλλιως δεν είναι πρακτικό.
Link to comment
Share on other sites

Η ακαριαία αντίδραση του δακτυλικού αναγνώστη του oneplus 3, δεν υπάρχει σε καμία συσκευή. Στο S7 σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω, αφού είναι αρκετά πιο αργή διαδικασία (πρεπει να πατήσεις το home ή το power button, να ενεργοποιηθεί η οθόνη και ο αναγνώστης κατ'επεκτασιν και τότε να διαβάσει). Επίσης στο OnePlus είχα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Θέλω να καταλήξω ότι ένας δακτυλικός αναγνώστης που είναι συνεχώς ενεργός, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσει κανείς το κινητό του. Και για να πάμε και ένα βήμα πιο κάτω, αν υιοθετηθεί και το κλείδωμα με το παρατεταμένο πάτημα του home button που επίσης έχουν τα oneplus, τότε θα έχουμε τον τελειότερο και γρηγορότερο συνδυασμό ξεκλειδώματος-κλειδώματος.

 

Αν και δεν παιρνει πανω απο 2 3 δευτερολεπτα το να πατησεις το home button και να ξεκλειδωσει η συσκευη,μπορεις απλα να κρατησεις πατημενο το home button και να ανοιξει ταυτοχρονα η συσκευη και να ξεκλειδωσει.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν παιρνει πανω απο 2 3 δευτερολεπτα το να πατησεις το home button και να ξεκλειδωσει η συσκευη,μπορεις απλα να κρατησεις πατημενο το home button και να ανοιξει ταυτοχρονα η συσκευη και να ξεκλειδωσει.

 

Μεταξύ μας τώρα, δεν είναι νούμερο τα 2-3 δευτερόλεπτα για ναυαρχίδα 2016 και μάλιστα Samsung. Παρ όλα αυτά, αυτό που λες με το πατημένο home button, έχει και ως αποτέλεσμα την έξοδο από τυχόν εφαρμογές που έχεις ανοιχτές πριν το κλείδωμα. Αντιλαμβάνεσαι ότι όσο πάει γίνεται και πιο πολύπλοκο. Τέλος πάντων, κύλιση και τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Ειπα iris, είναι προφανώς η ασφαλέστερη.

Αν τώρα ήμουν σε ενα τέλειο κόσμο, θα ήθελα combined biometrics , κοινώς συνδιασμό iris & fingerprint scanning.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει που ήδη εχει 100 απαντήσεις...:lol::lol:

Πολυ αξιόπιστα αποτελέσματα θα βγουν απο αυτο το poll!!:p:lol:

 

Παιδιά μην αγχωθείτε... αν δεν ας βολέψει το ξεκλείδωμα του s8 με δακτυλικό αποτύπωμα, ίριδα και πρόσωπο περίμενε το s9 που θα δίνεις και DNA... :lol::X

Link to comment
Share on other sites

Απορώ με τους -μέχρι στιγμής- 3 ψήφους για τη σάρωση προσώπου μετά το φιάσκο του S8. Σίγουρα είναι η καλύτερη μέθοδος να ξεκλειδώσεις το S8 ενός άλλου κατοχου. :D

 

Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βέβαια. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι κάνεις δεν αναφέρθηκε στην κορυφαία υλοποίηση της αγοράς σε fingerprint sensor. Αυτή της Sony. Πάνω στο Power button στη δεξιά πλευρά της συσκευής, εκεί που πάει φυσιολογικά μόνος του ο αντίχειρας και απίστευτα γρήγορο.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Link to comment
Share on other sites

Ο καλύτερος τρόπος αυτή τη στιγμή για όλες τις συσκευές είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα. Η υλοποίηση της Samsung είναι το μεγαλύτερο σφάλμα της συσκευής. Φαίνεται κι από το λογισμικό ότι είχαν κατά νου να το βάλουν στην οθόνη αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Το κακό είναι ότι αφού δεν τους έκατσε τον έβαλαν όπου βρήκαν και δεν το μελέτησαν καθόλου. Η προχειρότητα αυτής της εταιρίας είναι το κάτι άλλο...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience
Link to comment
Share on other sites

Δακτυλικό αποτύπωμα.

Και ας έλεγαν μερικοί για άβολη θέση.:p

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Δακτυλικό αποτύπωμα.

Και ας έλεγαν μερικοί για άβολη θέση.:p

Ακόμη λένε. :p Όχι μερικοί, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι κάνεις δεν αναφέρθηκε στην κορυφαία υλοποίηση της αγοράς σε fingerprint sensor. Αυτή της Sony. Πάνω στο Power button στη δεξιά πλευρά της συσκευής, εκεί που πάει φυσιολογικά μόνος του ο αντίχειρας και απίστευτα γρήγορο.

 

Huawei P9. Απόλυτα βολική η θέση του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...