Jump to content

Κερδίστε δύο (2) Cubot Cheetah από το Afasia.gr! [winners]


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Αργά χθες το βράδυ, μετά το τέλος του διαγωνισμού, καταφέραμε (για μία ακόμα φορά) να κάνουμε την... πολυπόθητη κλήρωση για τους 2 τυχερούς που θα παραλάβουν (μετά από συννενόηση) τα νέα τους Cubot Cheetah, μία ευγενική προσφορά του Afasia.gr προς τα μέλη του myphone.gr!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/56135/diagonismos-kerdiste-dyo-2-cubot-cheetah-afasia-gr.jpg

 

Μετά από τις πάντα απαραίτητες διαδικασίες (εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών και ban των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε τους 2 μεγάλους νικητές μας!

 

 

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (2089 σχόλια από το forum του myPhone για ένα τέτοιο δώρο) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του myphone.gr :)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/56133/gsmarena-002.jpg

 

Στο θέμα μας όμως: Ο/H alex81 και ο takaros31 είναι αυτoί που από τους περίπου 2100 φίλους μας φάνηκαν τυχεροί και θα έχουν στα χέρια τους τα Cubot Cheetah τις επόμενες ημέρες από το Afasia.gr, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά! Οι 2 νικητές της κοινότητάς μας έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω PM όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας και τους περιμένουμε για να μας δώσουν τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλούν τα νέα τους δώρα από το myPhone.gr και το Afasia.gr!

 

Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 3 ημέρες από σήμερα χάνουν τα δώρα τους και το myphone.gr διατηρεί το δικαίωμα επανάληψης της κλήρωσης.

 

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...