Jump to content

Κερδίστε δύο Ulefone Paris και ένα Xiaomi Redmi Note 3! [winners]


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, καταφέραμε να κάνουμε την... πολυπόθητη κλήρωση για τους 3 τυχερούς που θα παραλάβουν (τις επόμενες ημέρες) τα νέα τους smartphones, μία ευγενική προσφορά του myPhone.gr και του Youhou.gr! Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες (καθαρισμός θέματος, εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών και banning των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε 3 νικητές!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/47920/youhou-gr-kerdiste-dyo-ulefone-paris-xiaomi-redmi-note-3.jpg

 

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (σχεδόν 3100 σχόλια από το forum του myPhone για 3 τέτοια δώρα) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του myphone.gr.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/47921/xiaomi-redmi-note-3.jpg

 

Στο θέμα μας όμως:

 

 

 

και θα τα έχουν στα χέρια τους τις επόμενες ημέρες! Οι 3 νικητές του διαγωνισμού έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας, και τους περιμένουμε για να μας δώσουν τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλούν τα νέα τους δώρα από το myPhone.gr!

 

 

http://content.myphone.gr/photo/thumb120/48206/winners.jpg

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...