Jump to content

Οι editors του myphone.gr στέλνουν γράμμα στον Άι Βασίλη!


charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι editors του myphone.gr, θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια, τότε που πίστευαν ότι υπάρχει ακόμα ο Άι Βασίλης (ναι νεαρέ vlachaquito[/member], η μαμά σου έφαγε το μπισκότο και ήπιε το γάλα) και αποφασίζουν να στείλουν το δικό τους γράμμα, με την ελπίδα ότι οι ευχές τους για το 2016 θα πραγματοποιηθούν. Αν δεν το έχουν σκοπό άλλωστε να τις ικανοποιήσουν ο Tim Cook, ο Sundar Pinchai, ο Jong-Kyun Shin, ο Satya Nadella και οι λοιποί CEOs των αγαπημένων μας εταιρειών, ίσως καταφέρει ο χοντρούλης κύριος με την μεγάλη άσπρη γενειάδα και τον σάκο με τα δώρα να τους πείσει να κάνουν κάτι ;)

 

Ακολουθούν τα γράμματα:

 

Mythozz[/member] - Administrator

Ευχές στον Άι Βασίλη; Τι να προλάβει να πρωτοφέρει/κάνει αυτός ο Άγιος τελικά; :p

 

  • Μία φυσιολογική αυτονομία στα iPhone ίσως;
  • «Μυαλό» σε κάποιους εκεί στην Apple ώστε να κινηθεί λίγο πιο πρωτοποριακά;
  • Ένα πανίσχυρο Nexus phone με κόστος 300$?
  • Ένα Samsung Galaxy Sx flagship που να μην ΛΑΓΚΑΡΕΙ;
  • Τη ναυαρχίδα που περιμένουμε 3 χρόνια από την HTC;
  • Ένα Sony Xperia Zx που δεν μοιάζει με όλα τα προηγούμενα;
  • Λιγότερα «αδιάφορα» κινητά και περισσότερη πρωτοτυπία στον σχεδιασμό;
  • Flat rate στα δεδομένα μας από τους παρόχους κινητής;
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα Triple Play προς όφελός μας;
  • Ένα Apple Watch 2 που δεν χρειάζεται να πουλήσω το νεφρό μου για να το αγοράσω;
  • Ένα Android Wear Smartwatch που δεν αποσυνδέεται κάθε 30 λεπτά από το smartphone μου;
  • Τη NOVA να δώσει επιτέλους την Σούπερ Λίγδα στον ΟΤΕ να βλέπουμε την ΑΕΚ χαλαρά;
  • Την OnePlus να σταματήσει την αηδία με τις προσκλήσεις;
  • Τη Nokia να φτιάξει Android flagship;

 

Υ.Γ. Well... Επειδή δε βλέπω να γίνεται τίποτα από τα παραπάνω φέτος, ας δώσει τότε υγεία, ζεστασιά, ευτυχία, αγάπη σε εσάς, εμάς και τα δικά μας αγαπημένα πρόσωπα. Αυτά άλλωστε είναι που έχουν σημασία στην τελική (α, και να συνεχίσετε να γκρεμίζετε τον server με τα hits σας :p όπως κάνατε το 2015!). :thanks:

 

vlachaquito[/member] - Editor in Chief

Αγαπημένε μου Άι Βασίλη. Εγώ είμαι, ο Ηρακλής. Τι κάνεις; Φαντάζομαι ότι έχεις τόσα πολλά να κάνεις αυτές τις μέρες. Δεν θα σε κουράσω όμως. Δεν θέλω πολλά, δεν θέλω να φέρεις τίποτα. Θέλω να πάρεις. Να πάρεις τις άχρηστες αναλύσεις, τους πολλούς επεξεργαστές, τα πεταμένα GB RAM, τις γλυκανάλατες αργοπορημένες αναβαθμίσεις, τα διακοσμητικά fingerprint sensors και τις φωτογραφικές με μεγάλες αναλύσεις και ανύπαρκτες βραδινές φωτογραφίσεις. Και αν σου μείνει χρόνος, φέρε μας μια πραγματική καινοτομία. Μια αναδιπλούμενη οθόνη, μια πραγματικά μεγάλη αυτονομία, ένα τέλειο λειτουργικό. Α, να μην ξεχάσω, και να ανέβει ο Εργοτέλης στην Super League. Τι είπες;; Tο τελευταίο είναι το πιο πιθανόν;;

 

charlie_pace4[/member] - Editor in Chief

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, δεν ξέρω αν υπάρχεις. Παλιά πίστευα ότι υπάρχεις μέχρι που πριν από 15 χρόνια, ο Γιωργάκης στο σχολείο μου είπε ότι δεν υπάρχεις, αλλά εγώ καλού κακού σου γράφω ένα γράμμα. Μπορείς να του αποδείξεις το αντίθετο; Το 2016 θέλω επιτέλους να δούμε smartphones που να καλύπτουν τις ανάγκες μας και όχι τα wow factors των εταιρειών. Γιατί, πες μου αλήθεια, όταν μοιράζεις δώρα όλο το βράδυ, με το GPS ανοιχτό, δεν θα έχεις και ένα power bank μαζί σου; Αν δεν το έχεις σκεφτεί, σου προτείνω να πάρεις ένα, γιατί το smartphone σου με οθόνη 5 ιντσών και ανάλυση 4K, δεν θα βγάλει το βράδυ. Επίσης, δεν ξέρω για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά όταν έρθεις εδώ στην Ελλάδα, ίσως να μην έχεις καλό σήμα παντού. Να το προσέξεις, γιατί μπορεί να χαθείς. Με την ευκαιρία, αν μπορείς κάνε κάτι και για αυτό. Τέλος, θα ήθελα να σε παρακαλέσω, φέτος μην πας δώρο στον Sundar Pichai, γιατί φέτος δεν ήταν καλό παιδί. Τα φετινά Nexus δεν είναι οικονομικά όπως παλιά. Μπορείς να του πεις, ότι θα πάρει δύο δώρα του χρόνου, αν επιστρέψει στην «Nexus 5» πολιτική.

 

Ευχαριστώ αγαπημένε μου Άγιε, και κάνε ότι μπορείς για να δει ο Γιωργάκης ότι έλεγε βλακείες.

 

jisr7[/member] - Editor in Chief

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, αν και είμαι σε ηλικία η οποία μου επιτρέπει να αμφισβητώ την ύπαρξή σου, θα ήθελα να πείσεις τους κατασκευαστές να διαθέσουν συσκευές το 2016 οι οποίες θα συνδυάζουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά με την επιθετική τιμολογιακή πολιτική, ένα κόλπο που οι Κινέζοι φίλοι μας έχουν πιάσει και φαίνεται ότι αποδίδει.

 

Αυτά μόνο αγαπημένε μου Άι Βασίλη.

 

plankton69[/member] - NokiaX.autopost.bot

Έπαψα να πιστεύω στον Άγιο Βασίλη από 2 χρονών, κάποιος όμως (ακούς την καμπάνα που βαράει charlie_pace4[/member];;; ) μου είπε να του ζητήσω 2-3 πράγματα που θα ήθελα να δω το 2016, στα τεχνολογικά τεκταινόμενα. Challenge accepted κι αφού είναι σειρά μου, δε θα ζητήσω πολλά. Θα ήθελα το 2016 να φέρει το «κάτι διαφορετικό» στο Android. Ναι, καλά όλα τα νέα features και μπλα-μπλα-μπλα, όμως πέρα από το όλο Open-Source σκηνικό, θα επέλεγα το ίδιο εύκολα και ένα iPhone. Google, έχεις χρόνο μέχρι το Σεπτέμβρη που ΛΕΛΕδίζω και αλλάζω το X DS. Κάνε τα κουμάντα σου. ;) Το δεύτερο (και τελευταίο), είναι να βγάλει η Nokia το C1, για να ξανακάνω το λάθος να αγοράσω Nokia χωρίς WP. Ναι, είμαι μαζόχα, I know, όμως είμαι και Nokia-Addict...

 

Υ.Γ: Άγιε Βασίλη, αν ακούς και σου περισσεύουν 30.000 ευρώ περίπου, φέτος θέλω να μου φέρεις το Kia ProCeed GT με τα 205 άλογα και όλο τον extra εξοπλισμό... :p

 

AgelosMo[/member] - News Editor

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

 

Σε 4-5 σειρές δύσκολα να γράψω τι θέλω, αφού κάθε ένα που θα γράφω, θα θυμάμαι και άλλα. Ωστόσο, νομίζω πως τα πιο βασικά είναι:

 

  • Την Microsoft να ανεβάζει τα ποσοστά της στην αγορά των κινητών συσκευών.
  • Την Google να ανανεώσει το Android, και να ασχοληθεί λίγο μαζί του. Καλά τα αερόστατα για wifi, αλλά δεν θα την κρατήσουν στην κορυφή, όπως τόσα χρόνια το Android.
  • Την Apple, να βγάλει επιτέλους κάτι καινοτόμο και λειτουργικό, στα πρωτότυπα της εποχής του iPhone 3GS και του 4.
  • Εκτός αυτού, υγεία σε όλο τον κόσμο, χαμόγελα και αγάπη.
  • Και ένα Lumia 950XL για μένα.

 

Ευχαριστώ Άγιε μου Βασίλη.

 

adversus[/member] - News Editor

Αν και δε πίστευα ποτέ στον χοντρούλη κύριο που του αρέσει το γάλα και τα μπισκοτάκια, φέτος θα πρέπει να αρχίσω να πιστεύω με τον τρόπο μου για προσωπικούς λόγους. Οπότε αγαπητέ Άγιε Βασίλη φέτος εκτός από τα σημαντικά αλλά κλασικά που ζητάνε όλοι, όπως η υγεία και η χαρά σε όλους, θα ήθελα να βάλεις λίγο μυαλό και στους κατασκευαστές που τα θυσιάζουν όλα για την εμφάνιση. Ωραίο είναι το λεπτό κινητό, δε λέω, αλλά τι πιο καλό και όμορφο από το να γλυτώσεις το άγχος του να κλείσει η συσκευή εάν τη ζορίσεις λίγο παραπάνω από την καθημερινή σου χρήση.Όπότε πες τους Άγιε μου Βασίλη, ότι θέλουμε λίγο μεγαλύτερες μπαταρίες, κι ας παραμείνει το πάχος ίδιο με πέρσι, δεν πειράζει. Όσο για τα υπόλοιπα, εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο, πάνω κάτω πλέον στις ημέρες μας υπάρχει πληθώρα επιλογών, εάν δεν επικεντρωθείς μόνο στα στάνταρ που είχες τόσο καιρό.

 

Υ.γ : Α και που 'σαι, πιάσε και 3-4 σκεπαστές έτσι για extra δώρο. :rolleyes:

 

Nagata[/member] - a.k.a autopost mod-droid

Έπειτα από πολύ-πολύ καιρό πιάνω χαρτί και μολύβι προκειμένου να στείλω και γω σαν μεγάλο παιδί το γράμμα μου στον αγαπητό «χοντρούλη» που μας εμφανίζεται μια φορά τον χρόνο. Τι θα ζητήσω; Όχι δώρο, προτιμώ να πραγματοποιηθούν οι ευχές μου Άγιε Βασίλη και επιτέλους μα επιτέλους να δούμε εντός του 2016 συσκευές με μεγάλη αυτονομία, πλέον το έχουμε ανάγκη και θέλουμε να απαλλαγούμε από τα powerbanks. Δώσε λίγη έμπνευση παραπάνω και στην Samsung, την Apple και άλλους μεγάλους κατασκευαστές, γιατί πάλι θα μας χάσουν από πελάτες. Επίσης, βοήθα την Microsoft να μας πείσει για τα Windows smartphones, δεν είναι τόσο άσχημα αλλά να την πείσεις να βελτιώσει λίγο ορισμένα σημεία του λειτουργικού της.

 

Αυτά τα ολίγα για φέτος και φυσικά να φέρεις πολλά χαμόγελα σε όλους, γιατί ο κόσμος πλέον δεν χαμογελά καθόλου.

 

al3x1k0[/member] - News Editor

Ντίαρ i-Bill,

 

Δώσε επιτέλους λύση στο πρόβλημα της αυτονομίας που έχω σε όποια συσκευή δουλεύω με Android 5.0 και άνω. Ή έστω δώσε ένα μικρό iPhone με μπαταρία αντίστοιχη του Plus και ας μην είναι το λεπτότερο κινητό ever. Επίσης φέρε κάνα prototype Windows 10 8ιντσο tablet με 4G, μπόλικη RAM, καλό επεξεργαστή, άφθονο χώρο και καλή μπαταρία. Τέλος κάνε η 50/10 vdsl μου που πιάνει όσο πληρώνω να διπλασιάσει την ταχύτητά της χωρίς να ζητήσει άλλα λεφτά.

 

Αυτά τα ολίγα i μου. Α, ήμουν καλό παιδί φέτος. :rolleyes:

 

alex_gate_7[/member] - News Editor

Βασιλάκη, να σου πω την αλήθεια έπαψα σχετικά νωρίς να πιστεύω σε σένα, καθώς πάντα μου βρομούσε η ιστορία σου. Ίσως πρέπει να την κάνεις λίγο πιο αληθοφανή ή απλά να αναλάβει το marketing σου η Apple. Παρόλα αυτά σου ξαναγράφω μετά από πολλά χρόνια, με αφορμή το myphone.gr, θα ήθελα να σου ζητήσω το 2016 να μας φέρεις συσκευές με νέες τεχνολογίες που δεν έχουμε ξαναδεί, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (και ας είναι και 2 χιλιοστά μεγαλύτερες) και χαμηλότερες τιμές. Επίσης βοήθησε λίγο με τις μεγάλες εταιρείες να αφήσουν στην άκρη το marketing και να αφοσιωθούν περισσότερο στην ανάπτυξη των συσκευών/λειτουργικών τους. Α, και σε μένα φέρε μου ένα Surface Book γιατί η τιμή που του «φόρεσε» η Microsoft δεν είναι για Ελλάδα. Πέρα από τα υλικά αγαθά όμως, δώσε περισσότερο βάση στην υγεία και στην ευτυχία του κόσμου που βιώνει δύσκολες μέρες αυτή την περίοδο. Αυτά τα λίγα. :D

 

ΥΓ. Αν σκοπεύεις να δώσεις κάπου τα νούμερα του Tζόκερ, να ξέρεις ότι είμαι ψυχολογικά έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. :p

 

Psylos_[/member] - News Editor

Αγαπημένε Άγιε όλων - κι ας σε θεωρούν κάποιοι ότι είσαι μόνο για τα παιδιά - τι να πρωτοζητήσει κανείς; Πάντα ήταν δύσκολη η επιλογή δώρου, αλλά πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολη, για αυτό και εγώ θα αρκεστώ στα απολύτως βασικά. Δύο πραγματάκια μόνο θέλω να ζητήσω. Αρχικά ένα πράγμα που ενώ είναι τόσο απλό είναι ταυτόχρονα τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί: κάνε οι εταιρείες να σταματήσουν τα κόλπα με το μάρκετινγκ και να βγάλουν συσκευές που να αξίζουν και να αποτελούν αναβάθμιση σε σχέση με τις υφιστάμενες. Δεύτερο «δώρο» είναι οι μεγάλες μπαταρίες. Ας έρθουν επιτέλους συσκευές που μπορούμε να χρησιμοποιούμε για πολλές εργασίες και ταυτόχρονα να βγάζουν τη μέρα χαλαρά. Επιτέλους θέλω να μπορώ να γράφω και τις σημειώσεις μου, να χρησιμοποιήσω το GPS για λίγο, να βγάλω 5-10 φωτογραφίες και μετά να συνεχίζω να έχω ανοιχτό το κινητό μου με αέρα μπαταρίας.

 

Και το σημαντικότερο όλων, υγεία σε όλους και να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλου του κόσμου.

 

one_tree_hill[/member] - News Editor

Αγαπημένε Άι Βασίλη,

 

Καταρχάς ήμουν πολύ καλός (και) το '15, οπότε περιμένω αυτή τη χρονιά λίγο να με προσέξεις! :rolleyes: Δε ζητάω πολλά. Το μόνο που θέλω για το '16, τεχνολογικά μιλώντας, είναι η Apple, όταν βγάλει το iOS 10 με το καλό, για μια φορά επιτέλους να πάνε όλα κατ' ευχήν και να μην έχουμε προβλήματα. Σε bug fixes του iOS 9 πλέον δεν ελπίζω... οπότε εναποθέτω τις ευχές μου στο iOS 10 (έτσι είχα πει πέρυσι... και πρόπερσι...).

 

__________________________________________

 

Εσείς τι θέλετε να δείτε τον νέο χρόνο; Στείλτε το δικό σας γράμμα μέσα από το myphone.gr ;)

Edited by VeCo
Link to comment
Share on other sites

αγαπητε αγιε βασιλη βαλε το χερι σου και κανε το θαμα σου αναγκαζοντας τις εταιριες να εχουν pure android με απευθειας updates απο την google και τα διαφορα μπιχλιμπιδια για εφφε που τρωνε μνημη κλπ ας ρωτανε στο σεταρισμα το πρωτο αν τα θεμε .επισης δεησε επιτελους να βγει κανα android για τις windows ταμπλετες γιατι καλη και χρηση αλλα στο θεμα αισθητικης και χρησης χωλαινει το πραγμα

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Σαντα, φερε μας amd mobile επεξεργαστες, 8GB RAM, 128GB microSDs με κατω απο 30 ευρω, απεριοριστα δεδομενα χωρις throttling, και επιτελους τα αρθρωτα smartphones!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ άγιε Βασίλη το 2016 φέρε 4G σε όλη την χώρα, ειδικά στην επαρχία και απο τις 3 εταιρείες και χαμηλές τιμές στα πακέτα GB να σερφάρουμε φτηνά! Επίσης κάνε όλες τις εταιρίες κινητών τηλεφώνων να βγάζουν μοντέλα με καλά χαρακτηριστικα και pure Android με απευθείας αναβαθμίσεις απο Google σε χαμηλές τιμές και τα Windows Phone να παίρνουν τις εφαρμογές του play store για να έχουμε και εναλλακτικές! Τέλος φέρε και για μένα ένα Lenovo A6000 ή εναλλακτικά ένα Microsoft Lumia 550...

Ευχαριστώ και καλή Χρονιά σε όλους!!! :D:p:p

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Link to comment
Share on other sites

αγαπητε αγιε βασιλη,,το επομενο αιφον θελω να χει τεχνολογια ολογραμα και να κανει 200 ευρω....τοτε θα πιστευω σε σενα :)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.
Link to comment
Share on other sites

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω πάντα στην ύπαρξή σου. Δουλειά τώρα: θα ήθελα για το 2016 διαφανές (see-through) έξυπνο τελεφωνάκι με κβαντικό επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία αλλά με heat harvester. Ευχαριστώ.
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Α.Βασιλη... Φετος αντι να ζητησω να μου φερεις , θα ζητησω να μην μου παρεις. Επειδη απο hardware μια χαρα ειμαστε. Ασε κανενα λειτουργικο της προκοπης στην αγορα... Πηρες το WebOS , το Meego, για φετος ασε στην ησυχια του το BBOS! Αν θες ντε και καλα να παρεις καποιο, παρε τα wm :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Α πολυ μου αρεσει αυτο το θεμα.

 

Λοιπον,Αγαπητε μου Αγιε Βασιλη,που ακομα πιστευω στην υπαρξη σου,θα ηθελα τα εξης δωρακια.

Ενα surface κινητο τηλεφωνο με μεγεθος μεχρι 5,2 ιντσες,ετσι για να κανω ολα τα υπολοιπα στην ακρη,βασικα μονο το android και να εχω ενα mini pc στο χερι μου.Με καλη μπαταρια,hardware,καμερα.

 

Να δωσεις εκει στην Apple,λιγη εμπνευση,μηπως και παρουσιασουν κανενα πραγματικο smartphone με ανοιχτο λειτουργικο ios,για να παψω να τα θεωρω απλα phones....

 

Στη Samsung,να αλλαξει πια το κλασσικο κουμπακι με ενα αφης και να δωσει στο s7 μια καλη μπαταρια.

 

Αυτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε μου Αγιε Βασιλη εγω θα ηθελα κατι πιο ξεχωριστο απο τα αλλα παιδια και σου μιλαω ειλικρινα θα σε πιστευω σε ολη μου την ζωη.. θελω να μου φερεις το επομενο σουπερντουπερ υπερτυχερο λαχνο του τζοκερ (και ας ειναι και δεκα εκατομμυρια ευρω!!!)και θα δεις πως θα αγορασω εγω τα δωρα για ολους τους υπολοιπους φιλους εδω μεσα!

Στην πραγματικοτητα τωρα εγω θα ηθελα ο αγαπημενος Αγιος να μας φερει καινουριες καινοτομιες και σιγουρα καλες τιμες απο ολους τους κατασκευαστες

Link to comment
Share on other sites

εγω παταω στην γη!φερε μου πισω μονο το meizu m1 note που εστειλα στην κινα για επισκευη!ε αμα εχει και στο κουτι ενα φτηνο android box δεν θα ελεγα οχι :lol:
Link to comment
Share on other sites

Φιλέ Άγιε Βασίλη θέλω κρεβάτι android ντουλάπα android θερμοσίφωνα android μάλλον κάνε εμένα android. Βολευομαι και με kitkat. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

N5110, N3210, N3310, Siemens s45,

Sharp gx10, Sony ericsson k700, Sony ericsson w800, N6500 slide, Sony ericsson vivaz, Nokia N8, HTC Wildfire, Huawei titan2, Samsung galaxy plus, Inew v7, Galaxy tab pro, MLS iQtalk s8, iPhone se, Redmi note 5, Mi9t

Link to comment
Share on other sites

Σάντα κλάους (γιατί Άγιος Βασίλης ο καραγκιόζης με τα κόκκινα δεν είναι σε καμιά περίπτωση) θα ήθελα αυτά τα λίγα που λέει το τραγουδάκι...

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Αγιε Βασιλη φερε μου το iphone 6 ή lg g3.Παραλληλα θελω να δωσουν ολες οι εταιριες κινητης σημα παντου σε 3G και 4G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Link to comment
Share on other sites

Με λυπει που ολοι ζητανε υλικα αγαθα απο τον μιστερ αγ.βασιλη αλλα γουστα ειναι αυτα.Εχω θα ευχηθω υγεια σε ολους.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θέλω ένα δίκαρτο 4.7" amoled με μηδενικά bezel, 3gb ram 32+ rom, 3000+ μπαταρία, nfc και cyanogen από τη μαμά του.

Και να βγούνε αληθινές όλες οι ευχές από τα κορίτσια στα καλλιστεία, επί γης ειρήνη κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό... :p

https://www.youtube.com/embed/nEG50Bt7DOA

 

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. :)

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Link to comment
Share on other sites

"Οι editors του myphone.gr, θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια, τότε που πίστευαν ότι υπάρχει ακόμα ο Άι Βασίλης"..... Εμμμμμ

*Spoiler alert*

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα ευχηθώ στον Krampus να μαζέψει λίγο τις μαρκετιές και να ξανακάνει τους φακούς των φωτογραφικών στα κινητά όπως ήταν της Nokia παλιά που τράβαγες φώτο και έκανες zoom σε μια επιγραφή και μπορούσες να διαβάσεις τι έγραφε και ας μην τα διέκρινες με γυμνό μάτι, ήταν κορυφαία. Άντε γιατί έχουμε γεμίσει με μαρκετοτηλέφωνα χωρίς ουσία και χρησιμότητες μόνο προβλήματα.

Επίσης και ένα καινούργιο είδος μπαταρίας που να κρατάει λίγες μέρες!

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Αγιε Βασιλη

Όλο Το Χρόνο Ήμουν Καλό Παιδάκι...

Εντάξει...

Τις Περισσότερες Φορές...!

Ok, Που Και Που...!!

Άστο.....!

Θα Το Αγοράσω Μόνη Μου..!!

 

(δε βλέπω προκοπή)

 

Λοιπόν εγώ θέλω η το samsung galaxy s6 η το lg g4 από τον Άγιο .... Μου αρέσουν και τα 2!! Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα.... Γιατί 1 από τα 2;;;; τα θέλω και τα 2 Μπίλι! Ευχαριστώ!

 

Αν υπάρχεις... Τα περιμένω...! Αν δεν υπάρχεις πάλι τα περιμένω σαν σημάδι για να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχεις!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως όπως το κόβω... Με ελαφάκια μας βλέπω όλους :P

για όσους δεν την θυμούνται)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...