Jump to content

myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014!


gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μερικές εβδομάδες, το 2014 θα μας αφήσει, δίνοντας τη θέση του στο 2015. Μέσα στους περασμένους δώδεκα μήνες, είδαμε και ασχοληθήκαμε με διάφορα mobile προϊόντα, smartphones και tablets, από μια σειρά κατασκευαστών. Προϊόντα που άλλες φορές μας εντυπωσίασαν, άλλες φορές μας έκαναν να αδιαφορήσουμε για αυτά και άλλες πάλι μας απογοήτευσαν. Έφτασε λοιπόν η ώρα να ψηφίσετε και φέτος τα καλύτερα του 2014!

 

Η διαδικασία παραμένει ίδια με αυτήν που εφαρμόστηκε πέρυσι, για αυτό είναι απαραίτητο να διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές, πριν προχωρήσετε στην αποστολή της ψήφου σας. Έτσι, η ψηφοφορία αρχίζει από σήμερα, 6/12, ξεκινώντας από αυτήν τη στιγμή και θα κρατήσει μέχρι και την Τετάρτη 24/12 στις 23:59. Μπορείτε να ψηφίσετε ένα smartphone και ένα tablet, οποιουδήποτε κατασκευαστή, ανεξαρτήτως έκδοσης (Wi-Fi, 3G, 16GB, 32GB κτλ), σε οποιοδήποτε τιμολογιακό κόστος και ανεξάρτητα από το εάν έχει φτάσει στην Ελλάδα ή εάν το έχουμε δει/παρουσιάσει στις σελίδες του myphone.gr. Μοναδική προϋπόθεση είναι αυτό να έχει ανακοινωθεί επίσημα μέσα στο 2014. Έτσι, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, παρακαλούμε αναζητήστε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής από το myphone.gr, την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή άλλη έγκυρη πηγή. Είναι απαραίτητο να ψηφίσετε και smartphone, αλλά και tablet και όχι μόνο το ένα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ακόμη και τα μέλη της ομάδας διαχείρισης. Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά (με ένα και μοναδικό post) και στο κείμενο του θα πρέπει να αναφέρει αποκλειστικά και μόνο τις δύο συσκευές που ψηφίζει (δηλαδή το ένα smartphone και το ένα tablet). Δεν επιτρέπεται η συζήτηση, ούτε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, πέρα από τις δύο ψήφους, ούτως ώστε να αποφευχθούν μπερδέματα και λάθη. Συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί μέσα στο 2014 θα ακυρώνονται στο τέλος της ψηφοφορίας (όσες ψήφους και αν έχουν), όπως και ψήφοι μελών που ψήφισαν άνω της μια φοράς, που βρέθηκαν να έχουν διπλοεγγραφή στο myphone.gr ή που δεν ψήφισαν και smartphone αλλά και tablet.

 

Στα τελικά αποτελέσματα, τα οποία θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα αναδειχθούν, με βάση αποκλειστικά και μόνο τη ψηφοφορία, τα τρία κορυφαία smartphones καθώς επίσης και τα τρία κορυφαία tablets, με έμφαση στο πρώτο της κάθε κατηγορίας. Οι ψήφοι δεν μπορούν να ακυρωθούν.

 

Κάθε ψήφος, θα πρέπει να ακολουθεί το παρακάτω format, χωρίς καμία έμφαση, smilies ή άλλο περιεχόμενο. Το κάνετε αντιγραφή/επικόλληση, βάζετε τις συσκευές που θέλετε, και το ποστάρετε εδώ.

 

Καλύτερο smartphone: ____________

Καλύτερο tablet: ____________

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη ψηφοφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποιον από τους chiefs vlachaquito[/member] και gnt[/member].

 

Υπενθύμιση: Οι συσκευές πρέπει να έχουν ανακοινωθεί επίσημα μέσα στο 2014, όχι να έχουν ανακοινωθεί το 2013 και να έχουν φτάσει στα μαγαζιά το 2014. Μιλάμε για την επίσημη ανακοίνωση/παρουσίαση τους από την εκάστοτε εταιρεία.

 

Καλή ψηφοφορία!

Edited by vlachaquito
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 841
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλύτερο smartphone: Huawei Honor 6

Καλύτερο tablet: HTC Nexus 9

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερο smartphone: Blackberry passport

Καλύτερο tablet: Samsung note 10.1 2014

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

 

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερο smartphone: Blackberry passport

Καλύτερο tablet: Microsoft Surface 3

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Smartphone. One plus one

 

Tablet. Samsung tab s

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερο smartphone: Sony Xperia Z3 Compact

Καλύτερο tablet: Nexus 9

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερο smartphone: LG G3

Καλύτερο tablet: Microsoft Surface Pro 3

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL
Link to comment
Share on other sites

Καλύτερο smartphone: oneplus one

Καλύτερο tablet: apple ipad air 2

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...