Jump to content

Υπολογίστε του κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σας (non Jailbroken)


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/31459/maxresdefault.jpg

Yπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Cydia οι οποίες έχουν την ικανότητα να υπολογίζουν τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας της συσκευής σας. Στα forums του myphone.gr, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτές τις εφαρμογές. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως εάν θέλουμε να μάθουμε τους κύκλους φόρτισης, αλλά παράλληλα να διατηρήσουμε τη συσκευή μας στην εργοστασιακή κάτασταση, χωρίς να προχωρήσουμε σε Jailbreak;

 

Αυτό λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να μάθετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σας τόσο σε Mac υπολογιστές όσο και σε PC's. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που αναγνώστες μας ρωτούν αν μπορούν να μάθουν τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας τους.

 

Δεν έχετε λοιπόν παρά να χρησιμοποιήσετε το iBackupbot. Το iBackupbot είναι ένα παρόμοιο πρόγραμμα με το iFunbox, έχοντας κάποιες πρόσθετες δυνατότητες, όπως το να σας δείξει και τους κύκλους φόρτισης της συσκευής σας. Η κατάσταση και η ηλικία της μπαταρίας της συσκευής σας μπορούν εύκολα να υπολογιστούν από τους κύκλους φόρτισης που έχει κάνει. Ωστόσο είναι ευκαιρία να πούμε λίγα πράγματα για το τι σημαίνει κύκλος φόρτισης.

 

Κάθε μπαταρία για smartphone μπορεί να επαναφορτιστεί έναν συγκεκριμένο αριθμό ή καλύτερα έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό κύκλων φόρτισης που έχει οριστεί από τον κατασκευαστή της. Ένας πλήρης κύκλος φόρτισης ορίζεται, η χρήση και η πλήρης επαναφόρτιση του 100% της χωρητικότητας μιας μπαταρίας, χωρίς απαραίτητα αυτή να είναι σε μία και μοναδική φόρτιση. Για παράδειγμα μπρείτε να καταναλώσετε την μισή ενέργεια του iPhone σας και στη συνέχεια να το φορτίσετε πλήρως. Το ίδιο ενδεχομένως να κάνετε και την επόμενη ημέρα. Το σύνολο της φόρτισης υπολογίζεται ώς ένας κύκλος φόρτισης κι όχι δύο.

 

Εάν η μπαταρία του ιPhone, iPad ή iPod touch σας, έχει πολλούς κύκλους φόρτισης, είναι σημάδι μη υγιούς μπαταρίας και θα πρέπει να την αντικαταστήσετε.

 

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/11/baterai.jpeg

 

Mάθετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας της συσκευή σας

 

 

- Κάνετε λήψη της εφαρμογής iBackupbot μέσω των συνδέσμων για WINDOWS και MAC

- Μετά τη λήψη κι εγκατάσταση της εφαρμογής η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Συνδέστε το iPhone, iPad ή iPod touch στο Mac ή στο PC σας.

- Ανοίξτε την εφαρμογή iBackupbot, κάνετε κλικ στο όνομα της συσκευής σας στην αριστερή sidebar ώστε να εμφανιστούν οι πληροφορίες της.

- Επιλέξτε Περισσότερες πληροφορίες, για να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο το οποίο παρουσιάζει και τον αριθμό κύκλων φόρτισης της μπαταρίας σας, όπως φαίνεται στον παρακάτω εικονογραφημένο οδηγό.

 

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/11/Napkin-11-27-14-11.13.48-AM.png

 

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν θέλετε να προβείτε σε αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone, iPad ή iPod touch. Κάνοντας χρήση του προγράμματος, θα ανακαλύψετε στοιχεία για την "υγεία" της υποψήφιας συσκευής.

 

Οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση είμαστε πρόθυμοι να σας λύσουμε ή να σας δώσουμε στον παρακάτω σύνδεσμο!

 

Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...