Jump to content

@myphone.gr LIVE: Παρακολουθούμε και σχολιάζουμε μαζί την εκδήλωση!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως όλοι γνωρίζετε πλέον η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης για την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει γι' αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα Ελλάδος 20:00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του δημαρχείου του Cupertino όπου βρίσκεται και η έδρα της πανεπιστημιούπολης της Apple, σε χαμηλότερους τόνους από την εκδήλωση για τα νέα iPhones που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

 

Τι περιμένουμε σε αυτή την εκδήλωση; Σίγουρα τη νέα σειρά iPad Air και iPad mini μέ παρόμοια νέα χαρακτηριστικά όπως, λεπτότερο προφίλ λόγω της νέας διάταξης οθόνης στα 7mm χιλιοστά, λεπτότερα πλήκτρα έντασης, διαφορετική θέση ηχείων, ανανεωμένη οπίσθια camera στα 8MP, ενώ η Facetime camera θα υποστηρίζει λήψη video 720p.

 

Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο A8X επεξεργαστής ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση της συσκευής με 2 GB ποσότητας μνήμης RAM. Οι εκδόσεις, όσο αφορά το χώρο αποθηκεύσης θα είναι διαθέσιμες από 32GB, 64GB και 128 GB. Και οι δύο συσκευές iPad Air 2 και iPad mini 2 θα φέρουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και τεχνολογία NFC για χρήση της υπηρεσίας Apple Pay.

 

Εμείς οι παρουσιαστές του APPLETEAM cast, όπως το έχουμε πλέον καθιερώσει, θα σας μεταφέρουμε με φωνητική μετάφραση, λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα από το Cupertino με δυνατότητα για πρώτη φορά συμμετοχής κοινού έως 10 φίλων του myphone.gr και του APPLETEAM. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση πριν και μετά την παρουσίαση, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο appleteam.gr@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δύο LIVE STREAMING θα είναι διαθέσιμα για όλους χρήστες είτε iOS συσκευών και Mac είτε PC. Το ένα με φωνητική ελληνική μετάφραση και σχολιασμός από εμάς και το άλλο απευθείας από το Cuperino χωρίς δικές μας παρεμβάσεις.

 

Σας προσκαλούμε επίσημα λοιπόν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 εδώ στο myphone.gr, να παρακολουθήσετε μαζί μας το τρίτο μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Για να σας το υπενθυμίζουμε, σας προσφέρουμε τα εκπληκτικά Wallpapers της εκδήλωσης που μπορείτε να κατεβάσετε στις συσκευές σας, δημιουργίες της ομάδας ispazio.net design team.

 

iPhone 6 e 6 Plus (80,8 KiB, 2.765 download)

iPhone 5, 5C e 5S (40,5 KiB, 3.115 download)

iPhone 4, 4S, 3G, 3G S (38,6 KiB, 886 download)

iPad, 2 e Mini (122,2 KiB, 295 download)

iPad 3, 4, Mini 2 ed Air (47,6 KiB, 709 download)

Link to comment
Share on other sites

Μηνύματα εκτός θέματος διαγράφονται!

 

Έχουν μείνει 4 θέσεις για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως φωνητικοί σχολιαστές στην αυριανή εκδήλωση :)

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει καμια περιπτωση τελικα να δωσουν τελικη για yosemite?

 

δυσκολα νομιζω... αν και ενδέχεται να δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.. :)

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει καμια περιπτωση τελικα να δωσουν τελικη για yosemite?

 

Πάρα πολύ πιθανό να δώσει το Yosemite τις προσεχείς ημέρες αν όχι σήμερα. Έχει ήδη δοθεί πριν λίγες μέρες η δεύτερη GM έκδοση για developers ενώ app για Yosemite ήδη έχουν ανέβει στο store.

Link to comment
Share on other sites

Δες το νέο άρθρο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...