Jump to content

Apple Εcosystem: H Apple σύντομα θα διαχειρίζεται κάθε κομμάτι της ζωής μας


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πιο σημαντικό πράγμα που παρουσίασε η Apple την περασμένη Τρίτη, δεν είναι κάποιο από τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που όλα τα προϊόντα της Apple ή οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών τώρα δουλεύουν μαζί. Είναι σαν ένας τεράστιος πανταχού παρών υπολογιστής που βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας. Το interface του είναι ο κόσμος που ζούμε.

 

«Το προϊόν δεν είναι μονάχα μια συλλογή χαρακτηριστικών», δήλωσε ο Tim Cook ανακοινώνοντας το νέο iPhone, καταλήγοντας πως «είναι το πως όλα λειτουργούν μαζί»,

 

κι αυτή είναι η πραγματικότητα για την γραμμή προϊόντων της Apple και την εμπειρία του χρήστη. Στις ανακοινώσεις της Τρίτης φάνηκε η φιλοδοξία της Apple να εντάξει τις συσκευές της στο τρόπο ζωής μας. Ένας υπολογιστής παντού. Με τα νέα iPhones, το Apple Watch, το Apple Pay, HomeKit, HealthKit, iBeacon ακόμη και με το CarPlay, η Apple οικοδομεί έναν κόσμο στον οποίο ένας υπολογιστής θα αλληλεπιδρά μαζί μας είτε κοιμόμαστε είτε είμαστε ενεργοί. Ένας υπολογιστής στην τσέπη μας. Ένας υπολογιστής στο σώμα μας.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/27735/iphone-6-reveal-ftr.jpg

 

Ένας υπολογιστής που πληρώνει για όλες τις αγορές μας. Ένας υπολογιστής που ανοίγει την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο που φιλοξενούμαστε. Ένας υπολογιστής που παρακολουθεί τις κινήσεις μας καθώς περπατάμε σε ένα εμπορικό κέντρο. Ένας υπολογιστής που παρακολουθεί τον ύπνο μας. Ένας υπολογιστής που ελέγχει τις συσκευές στο σπίτι μας. Ένας υπολογιστής που μας λέει που να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό μας. Ένας υπολογιστής ο οποίος λαμβάνει τον καρδιακό ρυθμό, μας λέει πόσα βήματα έχουμε κάνει και σε τι υψόμετρο έχουμε ανέβει, πόσες θερμίδες κάψαμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα όλα αυτά τα δεδομένα να τα μοιραστούμε με τους φίλους σας. Ένας υπολογιστής στο αυτοκίνητό μας. Όλα στον ίδιο υπολογιστή.

 

Ο υπολογιστής που συνδέεται με τον «ουρανό», την τσέπη μας, τον καρπό μας και το αυτοκίνητό μας, το γραφείο μας, το σπίτι μας. Αυτό είναι το νέο οικοσύστημα της Apple. Προσπαθεί να μετατρέψει τον κόσμο μας ως έναν μεγάλο υπολογιστή. Ένα παράδειγμα, φανταστείτε πως ξημερώνει σε έξι μήνες από τώρα. Ξυπνάς με το άνοιγμα των φώτων Hue, τα οποία ζωντανεύουν χάρις στην εφαρμογή που στηρίζεται στο HomeKit της Apple, η οποία δίνει και εντολή στον θερμοστάτη της Honeywell να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δωματίου. Επιθυμείτε ένα γρήγορο πρωϊνό και είστε έτοιμοι για τρέξιμο. Το Apple Watch θα καταγράψει πόσο μακριά και πόσο γρήγορα θα τρέξετε, θα ελέγχει τον καρδιακό ρυθμό σας και θα υπολογίζει τις θερμίδες που καίγονται. Γνωρίζει που πήγατε, πόσους λόφους ανεβήκατε υπολογίζει και θέτει εξατομικευμένους στόχους βάσει των ικανοτήτων σας.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/27736/gty-iphone-6-plus-apple-sk-140912-16x9-992.jpg

 

Επιστρέφοντας στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξτε να παρακολουθήσετε ένα pod cast πρωινών ειδήσεων από το iTunes, το οποίο αναμεταδίδεται από το hardware Sonos που έχετε εγκατεστημένο στο σπίτι σας. Καθώς περπατάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, η υπηρεσία iBeacons σας ακολουθεί όπως και ο ήχος. Εκείνη την ώρα σας καλούν από τη δουλειά, ο ήχος κλήσης μέσω του δικτύου Wi-Fi περνάει στα ηχεία. Καθώς περπατάτε προς στο αυτοκίνητο σας η κλήση συνεχίζει απρόσκοπτη μέσω LTE. Γυρίζετε το κλειδί και ξαφνικά η κλήση μεταφέρεται στα ηχεία του αυτοκινήτου. Το podcast συνεχίζει εκεί που σταμάτησε. Απομακρυνόμενος από το σπίτι σβήνουν τα φώτα και κλείνει και ο θερμοστάτης.

 

Στο δρόμο για τη δουλειά παρατηρείτε πως έχετε μία πληγή από το πρωινό τρέξιμο. Ρωτάτε το Siri για το κοντινότερο φαρμακείο και αυτό σας οδηγεί σε ένα κοντινό Walgreens, για να πάρετε ένα αντιβιοτικό. Χρησιμοποιώντας το Apple Watch μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ανέπαφα και το Apple Pay να χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα. Στη συνέχεια ρωτάτε το Sιri για ένα καλό ταϋλανδέζικο εστιατόριο κοντά στο γραφείο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της εφαρμογής OpenTable με το Apple Watch, (χρησιμοποιώντας στο τέλος την ίδια εφαρμογή για να πληρώσετε το δείπνο σας).

 

Φτάνοντας στο γραφείο σας το ρολόι σας εμφανίζει σημείωση με τα διαθέσιμα parking για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να βγείτε και να πάρετε μία βαθιά ανάσα. Ο σφυγμός καταγράφεται καθώς μπορείτε να δείτε στο ρολόι σας τις σας περιμένει από εργασίες σήμερα. Όλα τα δεδομένα υγείας καταγράφονται και αποστέλλονται στο HealthKit. H ώρα είναι 8.

 

Οι αισθητήρες έχουν περικλείσει τον κόσμο γύρω μας. Είναι μαζί μας παντού. Ελέγχουν αντί για εμάς το σώμα μας τα σπίτια μας, οι συσκευές μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με νέες μεθόδους που ποτέ έως τώρα δεν ήταν δυνατόν. Αυτό ακριβώς έλεγε ο Tim Cook πως τώρα λειτουργούν όλα μαζί. Είναι ολόκληρη η σειρά προϊόντων που τώρα δουλεύει συντονισμένα. Το οικοσύστημα της Apple είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Όσο περισσότερο προσπαθείς να αλληλεπιδράσεις με αυτόν τόσο περισσότερο παγιδεύεσαι. Ευτυχώς πρόκειται για μια πολύ όμορφη παγίδα. Συμφωνείτε;

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Δεν με συγκινεί. Για κάποιοιυς ίσως είναι χρήσιμο. Ας δώσει καλύτερα βάση στο τί συσκευές κυκλοφορούν στην αγορά και με τι δυνατότητες και τί φέρνει η Apple κάθε φορά παρ'όλο που τα παρουσιάζει και τελευταία σε σχέση με τους άλλους. Και η Samsung με το S4 είχε δώσει κάτι S-Health και κάτι διάφορα αλλά δεν πιστεύω πως είναι τόσο σημαντικό. Εώς τώρα αυτά που θέλω να κάνω τα κάνω μια χαρά με τις τωρινές τεχνολογίες στο Android. Δεν χρειάζομαι να κάνω και καφέ με το κινητό μου :p

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

Ναι μόνο το iPhone τα κάνει αυτά και οι τυχεροί χρήστες του τα απολαμβάνουν. Όλοι οι άλλοι είμαστε 100 χρόνια πίσω.

 

Πότε είδατε τελευταία φορά Walgreens στην Ελλάδα;

Link to comment
Share on other sites

Ναι μόνο το iPhone τα κάνει αυτά και οι τυχεροί χρήστες του τα απολαμβάνουν. Όλοι οι άλλοι είμαστε 100 χρόνια πίσω.

 

Πότε είδατε τελευταία φορά Walgreens στην Ελλάδα;

 

Kάποια άρθρα αναρτώνται για να δείξουν τι μπορείς να κάνεις με ένα iPhone το λειτουργικό του και με το οικοσύστημα της Apple. Αυτό δεν σημαίνει πω δεν μπορείς να βρεις εναλλακτικές.

Link to comment
Share on other sites

Όλοι λίγο πολλοί εκεί κινούνται. Το ίδιο και η Apple. Κινητά, ρολόγια, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και με καλύτερο δέσιμο θα έλεγα λόγω Google now

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Ένα πολύ δυνατό και δεμένο οικοσύστημα! Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Apple.

 

Tο Internet of Things έρχεται.

Link to comment
Share on other sites

εμενα το smartwatch παντως μου φαινεται γελοιο. μπορει ως ενα σημειο να ισχυουν αυτα που γραφει το αρθρο αλλα σε καμμια περιπτωση σε τοσο μεγαλο βαθμο..
Link to comment
Share on other sites

εμενα το smartwatch παντως μου φαινεται γελοιο. μπορει ως ενα σημειο να ισχυουν αυτα που γραφει το αρθρο αλλα σε καμμια περιπτωση σε τοσο μεγαλο βαθμο..

 

Ίσως όχι με την πρώτη έκδοση - υλοποίηση αλλά δεν απέχει πολύ από να συμβεί. Το επόμενα χρόνια θα περιτριγυριζόμαστε από αισθητηρες που θα μεταφέρουν πληροφορίες, θα μας παρακινούν να κάνουμε πράγματα για την υγεία μας κι όλο αυτό γιατί κοστιζει πολλά χρήματα στις ασφάλειες η νοσηλία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. :)

Link to comment
Share on other sites

Apple Εcosystem: H Apple σύντομα θα διαχειρίζεται κάθε κομμάτι της ζωής μας

 

Διορθωση.Η APple θα διαχειριζεται καθε κομμάτι της ζωής του 15% που αγοραζουν τα προιοντα της και δεχονται το μάντρωμα.Το υπολοιπο 85% μια χαρα απολαμβάνει το δικαιωμα της επιλογης παροχου για κάθε υπηρεσια που του χρειάζεται.

 

Αντιθετα με το τι πιστεύοουν οι Apple acolytes ο κοσμος δεν περιστρέφεται γύρω από την εν λόγω εταιρία.

Link to comment
Share on other sites

ενα δειγμα απο home kit

 

https://www.youtube.com/watch?v=EFlPncm4fnY

 

Παραείναι extreme, τουλάχιστον για τα γούστα μου αυτό...

 

Αυτό που πάει να κάνει η Apple είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα της εποχής μας. Την Αμερικάνικη όμως πραγματικότητα. Το πότε και αν θα το δούμε να υλοποιείται στα μέρη μας είναι άλλη ιστορία. Και δεν είναι καν σίγουρο ότι θα το δούμε, τουλάχιστον σε αυτή τη version....

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Link to comment
Share on other sites

Οργουελικοί εφιάλτες...

 

Πέρα από την έμπρακτη και πλήρη σκλαβιά, υπάρχει στ' αλήθεια κανείς που να θέλει να κάνει μια ζωή όπως αυτή που περιγράφει το άρθρο;

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου..

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου.. (χιχιχι)

 

Βασικά ξαναζεσταμένο φαγητό είναι .

 

Όσοι έχουν τα φράγκα να βάλουν honeywell, και διάφορα άλλα ακριβά smart home gadgets , θα μπορούν να τα κάνουν αυτά με οποιοδήποτε wifi device και όχι μόνο της apple.

 

Τα wearables (τα πιο άχρηστα gadgets κατ' εμέ) ήδη τα έχουν φέρει άλλοι, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη είναι και στα cloud services.

 

Όλο το πακέτο είναι για πολύ ακριβά βαλάντια. Κι επειδή το real estate θα κάνει δεκαετίες να επανέλθει, κανείς δεν ξηλώνει τα ηλεκτρολογικά και δεν κάνει μερεμέτια σε όλο το σπίτι για πλάκα, βλέπω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την διάδοση όλων αυτών..

Link to comment
Share on other sites

Από τη δικιά μου ζωή ούτε το 1% πάντως. :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου..

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου.. (χιχιχι)

 

Βασικά ξαναζεσταμένο φαγητό είναι .

 

Όσοι έχουν τα φράγκα να βάλουν honeywell, και διάφορα άλλα ακριβά smart home gadgets , θα μπορούν να τα κάνουν αυτά με οποιοδήποτε wifi device και όχι μόνο της apple.

 

Τα wearables (τα πιο άχρηστα gadgets κατ' εμέ) ήδη τα έχουν φέρει άλλοι, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη είναι και στα cloud services.

 

Όλο το πακέτο είναι για πολύ ακριβά βαλάντια. Κι επειδή το real estate θα κάνει δεκαετίες να επανέλθει, κανείς δεν ξηλώνει τα ηλεκτρολογικά και δεν κάνει μερεμέτια σε όλο το σπίτι για πλάκα, βλέπω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την διάδοση όλων αυτών..

 

Παρότι πρόκειται για τραβηγμένο σενάριο, που είδες πως αναφέρει να ξηλώσεις στο σπίτι πράγματα πέραν των λαμπών που πρέπει να αγοράσεις και να αντικαταστήσεις και του θερμοστάτη;

Link to comment
Share on other sites

Παρότι πρόκειται για τραβηγμένο σενάριο, που είδες πως αναφέρει να ξηλώσεις στο σπίτι πράγματα πέραν των λαμπών που πρέπει να αγοράσεις και να αντικαταστήσεις και του θερμοστάτη;

 

Ισως ειναι η τελευταια φορα που περναει καποιο σχολιο μου στο forum γιατι μπορει οι διαχειριστες να θεωρησουν οτι απανταω απρεπως σε καποιο συμφοφουριτη αλλα θα ηθελα να μου πεις αν η μονη διαφορα που εχω (εχουμε) με τον τυπο στο σεναριο ειναι η αλαγη λαμπων και θερμοστατη στο σπιτι μου(μας).Μηπως καποιος θα επρεπε να πει στο κυριο Cook οτι ωραια η τεχνολογια και αξιεπαινη η προσπαθεια που κανουν ολοι αυτοι να διευκολινουν την ζωη μας αλλα αυτη η virtual ζωη που περιγραφει το σεναριο απεχει παρασσαγγας απο αυτη που ζουμε.Δεν χρειαζομαι καποιον να μετραει τα βηματα μου για να μου πει αν ειμαι υγιεις η οχι(και να μην ειμαι ουτως η αλλως οι ασφαλιστικες δεν καλυπτουν τιποτα πια.τσαμπα τις πληρωνα τοσα χρονια ελπιζω να μην τις χρειαστω(χρειαστουμε).Εξαλλου πιστευω οτι πολλα πραγματα στην ζωη μου μπορω(μπορουμε) να τα καναμε χωρις την βοηθεια της apple (και της καθε apple εννοειται) μπορω ακομα να οδηγω και να ψαχνω για parking για παραδειγμα και ετσι και αλλιως δεν ζω σε πολη που εχω αυτους τους υπεροχους λοφους για να σηκωθω απο τις πεντε το πρωι για να παω για τρεξιμο.Εαν θελει η apple (και η καθε apple) να ζω σε ενα κοσμο γεματο αισθητηρες ας μου χτυπησει και ενα tattoo στο κουτελο να περναω παντου χωρις να κουβαλαω τηλ και ρολογια επανω μου.Πιστευω να καταλαβαινεις οτι αυτα τα γραφω χωρις ιχνος κακιας εναντιον σου επειδη σου αρεσουν τα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας (δικαιωμα σου).Ευχαριστω πολυ.(No hard feelings ετσι)

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Δε θα ήθελα προσωπικά καμία εταιρεία να ελέγχει ή να διαχειρίζεται τη ζωή μου. Μπορώ να το κάνω και μόνος μου. Edited by impreza_sti
Link to comment
Share on other sites

Ισως ειναι η τελευταια φορα που περναει καποιο σχολιο μου στο forum γιατι μπορει οι διαχειριστες να θεωρησουν οτι απανταω απρεπως σε καποιο συμφοφουριτη αλλα θα ηθελα να μου πεις αν η μονη διαφορα που εχω (εχουμε) με τον τυπο στο σεναριο ειναι η αλαγη λαμπων και θερμοστατη στο σπιτι μου(μας).Μηπως καποιος θα επρεπε να πει στο κυριο Cook οτι ωραια η τεχνολογια και αξιεπαινη η προσπαθεια που κανουν ολοι αυτοι να διευκολινουν την ζωη μας αλλα αυτη η virtual ζωη που περιγραφει το σεναριο απεχει παρασσαγγας απο αυτη που ζουμε.Δεν χρειαζομαι καποιον να μετραει τα βηματα μου για να μου πει αν ειμαι υγιεις η οχι(και να μην ειμαι ουτως η αλλως οι ασφαλιστικες δεν καλυπτουν τιποτα πια.τσαμπα τις πληρωνα τοσα χρονια ελπιζω να μην τις χρειαστω(χρειαστουμε).Εξαλλου πιστευω οτι πολλα πραγματα στην ζωη μου μπορω(μπορουμε) να τα καναμε χωρις την βοηθεια της apple (και της καθε apple εννοειται) μπορω ακομα να οδηγω και να ψαχνω για parking για παραδειγμα και ετσι και αλλιως δεν ζω σε πολη που εχω αυτους τους υπεροχους λοφους για να σηκωθω απο τις πεντε το πρωι για να παω για τρεξιμο.Εαν θελει η apple (και η καθε apple) να ζω σε ενα κοσμο γεματο αισθητηρες ας μου χτυπησει και ενα tattoo στο κουτελο να περναω παντου χωρις να κουβαλαω τηλ και ρολογια επανω μου.Πιστευω να καταλαβαινεις οτι αυτα τα γραφω χωρις ιχνος κακιας εναντιον σου επειδη σου αρεσουν τα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας (δικαιωμα σου).Ευχαριστω πολυ.(No hard feelings ετσι)

 

Καταρχήν το να ξέρεις να διαφωνείς είναι ταλέντο, κι εσύ το διαθέτεις.

Το σχόλιο μου ήταν απάντηση στο φίλο μας που μιλούσε για μερεμέτια στο σπίτι κι απάντησα συγκεκριμένα για το smartphone! Μπορει να τρομάζουν οι αισθητήρες αλλά είναι το μέλλον της τεχνολογίας κι επειδή συμμετέχουμε σε τεχνολογικό Forum οι αναφορές προς συζήτηση, επιτρέπονται :)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν το να ξέρεις να διαφωνείς είναι ταλέντο, κι εσύ το διαθέτεις.

Το σχόλιο μου ήταν απάντηση στο φίλο μας που μιλούσε για μερεμέτια στο σπίτι κι απάντησα συγκεκριμένα για το smartphone! Μπορει να τρομάζουν οι αισθητήρες αλλά είναι το μέλλον της τεχνολογίας κι επειδή συμμετέχουμε σε τεχνολογικό Forum οι αναφορές προς συζήτηση, επιτρέπονται :)

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια απλα η ενσταση μου ειναι στον τροπο που τα παρουσιαζουν(τραβηγμενο πολυ το σεναριο, δεν βρισκεις?) Μακαρι ολοι αυτοι οι αισθητηρες να μας δωσουν μια ποιο ποιοτηκη ζωη και να ειναι για ολους οχι μονο για αυτους που τα εχουν.Μπορει αν γινουν καποια απο αυτα πραγματικοτητα με πραγματικη χρηστικοτητα να παρω και εγω καποτε ενα iphone η και κατι αλλο της apple που θα μου κανει την ζωη ευκολοτερη και ποιο ποιοτηκη(ποιοτηκοτερη?? καινουργια λεξη?? δεν ξερω.Κραχτε αφοβα)...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια απλα η ενσταση μου ειναι στον τροπο που τα παρουσιαζουν(τραβηγμενο πολυ το σεναριο, δεν βρισκεις?) Μακαρι ολοι αυτοι οι αισθητηρες να μας δωσουν μια ποιο ποιοτηκη ζωη και να ειναι για ολους οχι μονο για αυτους που τα εχουν.Μπορει αν γινουν καποια απο αυτα πραγματικοτητα με πραγματικη χρηστικοτητα να παρω και εγω καποτε ενα iphone η και κατι αλλο της apple που θα μου κανει την ζωη ευκολοτερη και ποιο ποιοτηκη(ποιοτηκοτερη?? καινουργια λεξη?? δεν ξερω.Κραχτε αφοβα)...

 

Μην κρινεις με βαση τα εδω δεδομενα. Στις πολεις στην Αμερικη υπαρχουν προαστεια ευπορα, που καπως ετσι θα λειτουργουν σε λιγα χρονια (μπορει και σημερα ισως). Ασχετως εταιριας.

Quadra 660av
Link to comment
Share on other sites

αστειο δελτιο τυπου για θειες και low techs. Θα θα θα.. Σε μερικα χρονια που το οικοσυστημα θα εχει δοκιμαστει στην πραξη και θα εχει να προσφερει κατι πραγματικα καινοτομο το ξανασυζηταμε. Προς το παρον, δεν νομιζω οτι συγκινειται καποιος απο mini κινητα δεμενα με λουρακι στον καρπο που μετρανε τα βηματα μας (smartwatches) και στο αναμμα του θερμοστατη απο αποσταση. Λες και δεν υπαρχουν αυτα χρονια τωρα.
wipe that tear..
Link to comment
Share on other sites

Διορθωση.Η APple θα διαχειριζεται καθε κομμάτι της ζωής του 15% που αγοραζουν τα προιοντα της και δεχονται το μάντρωμα.Το υπολοιπο 85% μια χαρα απολαμβάνει το δικαιωμα της επιλογης παροχου για κάθε υπηρεσια που του χρειάζεται.

 

Αντιθετα με το τι πιστεύοουν οι Apple acolytes ο κοσμος δεν περιστρέφεται γύρω από την εν λόγω εταιρία.

 

Σωστά,περιστρέφεται γύρω από την Google.

Ή θέλεις να μου πεις ότι έχεις διαβάσει όλους τους όρους που σου έχει ορίσει η Google και την βρήκες πολύ σωστή εταιρεία χωρίς να αφήνει κενά σημεία για την ασφάλεια σου;

 

Όλες οι εταιρείες εκεί θέλουν να μας φέρουν,το βλέπουμε και δεν λέμε και τίποτα.

 

Για να προλάβω,android χρήστης ήμουν πάντα.

Όταν οι αετοί πετούν ψηλά...

Η κουτσλιά πονάει!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...