Jump to content

Είναι το κρέας των McDonald's πραγματικό κρέας;


mavrios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΧΙ!

Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.

 

Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.

 

Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία.

 

Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).

 

Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.

 

Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

 

 

Και το KENTUCKY;

 

Τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να πουν "Ε και;".

 

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED» (τηγανιτά). Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο». Είναι ένα θέμα αρκετά ενοχλητικό.

 

 

 

Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους.

 

 

:alien:

κ @ τ @ ν τ ι @
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 220
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον mavrios

προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα».

:alien:

 

 

αν δεν το δώ αυτό.....

Link to comment
Share on other sites

xmmm mhpws vlepete poly X-files?

 

i want to believe u.....alla mh trelathoume kiolas!

:alien:

 

eidika me afto

η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.

 

Hhhhhmaaartooon!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον mavrios

προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση .

 

Delicious! :* :whistle: :lol:

 

Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα

 

Πλακα πλακα..μολις προσφατα ηταν που χτηπησα 2 burgers και ξερνουσα ολη νυχτα. :blink: Βρε λες; http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif

Link to comment
Share on other sites

εχω φαει αρκετεσ φορες σε Mc Donald.αλλα δεν παρατηρησα καποιο ελαττωμα/δυσλειτουργια του οργανισμου την ωρα που ετρωγα η αφου χωνεψα.

Εγω πιστευω πως αν ολα αυτα που γραφτηκαν ηταν αληθινα θα ειχαν κλεισει σε ολα τα κρατη αφου θα ηταν ακαταλληλο για την δημοσια υγεια και θα κινδινευαν οι ανθρωποι απο αυτο και θα ειχαμε εκατομμυρια μηνυσεις.....

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Link to comment
Share on other sites

xmm... kai egw genika eimai antiamerikanai kai antimcdonald(isation) alla ayto parapaei, apla kai mono gia to oti einai pio akribo na ftia3oun ena zelatinwdes pragma me diaswlhnwseis sto stomaxi, para na exoun 500 kotopoula se ena dwmatio 3X3...

to kostos tou na kanoun tis diaselhnwseis se ka8e ena apo ayta einai poly megalo....

Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα!
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον mavrios

 

Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο». Είναι ένα θέμα αρκετά ενοχλητικό.

 

 

:alien:

 

 

Να πω ότι καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι μ***κία διαβάζουμε στο internet ή μας στέλνουν με e-mail. Και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα mavrios αλλά σε όλους. Το κομμάτι που έχω κάνει quote παραπάνω, για το αν υπάρχει η λέξη κοτόπουλο στα KFC, είναι ένα από τα σημεία που αποδεικνύει το ψευδές του πράγματος.

 

Φυσικά δεν υπάρχει απόφαση που να υποχρεώνει την KFC να μην έχει τη λέξη κοτόπουλο στην ονομασία της ή στους καταλόγους της. Και η λέξη κοτόπουλο υπάρχει.

 

Επίσης ως γνωστόν όπου βλέπετε κάτι τέτοιο:

 

 

Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους

 

Να ξέρετε ότι κατά 99% πρόκειται για hoax.

 

Πάντα φιλικά,

 

:) :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτα που γραφονται,αλλα οποτε τρωω απ'τα Μακ Ντοναλντς εχω δυσπεψια & διαρροια...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο,παντως απ'τα Γκουντις,σουβλατζιδικα κλπ δεν εχω ποτε παρομοιο προβλημα.Ισως ειναι λιγο υπερβολικα οσα γραφονται σ'αυτο το αρθρο,αλλα κανεις δεν ξερει τι ταιζουν τα ''μοσχαρια'' & τα ''κοτοπουλα'' οι εν λογω κυριοι για να εξοικονομησουν λεφτα...
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79

 

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτα που γραφονται,αλλα οποτε τρωω απ'τα Μακ Ντοναλντς εχω δυσπεψια & διαρροια...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο,παντως απ'τα Γκουντις,σουβλατζιδικα κλπ δεν εχω ποτε παρομοιο προβλημα.Ισως ειναι λιγο υπερβολικα οσα γραφονται σ'αυτο το αρθρο,αλλα κανεις δεν ξερει τι ταιζουν τα ''μοσχαρια'' & τα ''κοτοπουλα'' οι εν λογω κυριοι για να εξοικονομησουν λεφτα...

 

ειναι ενα ζητημα το τι ταιζουν τα μοσχαρια και τα κοτοπουλα.

Αλλα δεν νομιζω να τρωμε πραγμα.Θα ειχε επεμβει το ΙΝΚΑ και το υπουργειο ΥΓΕΙΑΣ και θα ειχαν κλεισει δια ροπαλου.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Link to comment
Share on other sites

Παιδία τίποτε απ' όλα αυτά που γράφοντε στο αρχικό ποστ δεν είναι ψεμα :worry:

 

Είναι ακριβώς έτσι! Πριν 2 χρόνια το είχε δείξει σε ντοκυμαντέρ στη ΕΤ2 αλλά ΧΩΡΙΣ να φαίνετε το όνομα της εταιρίας! Και πριν 4 χρόνια το είχα δει και στην Αγγλία ακριβώς το ίδιο ντοκυμαντερ!!!!

 

Επίσης πριν 4 χρόνια είχε κάνει μια αντιστοιχη έρευνα ελλήνική εταιρία και είχαν δημοσιεύσει τα αποτελέσματα στην Ναυτεμπορική σχετικά με την περιεκτικότητα σε κρέας στα μπιφτέκια στις αλυσίδες fast food και είχαν βρει (δεν θυμάμαι ακριβώς τα ποσοστά) οτι τα μπιφτέκια με την περισότερη περιεκτικότητα σε κρέας ήταν των Wendy's (που έκλεισαν στην Ελλάδα), ενώ αυτά με την μικρότερη περιεκτικότητα ήταν των Goodys με 19% (αν θυμάμαι καλά). Τα ΜcDonald's ήταν προτελευταία με λιιιιιιγο περισότερο κρέας από τα Goodys!. Και μάλιστα έγραφε στο άρθρο ότι τα υπόλοιπα συστατικά ΔΕΝ μπορούσαν να εντοπίσουν τι ήταν!!!!!!!

 

Όσο για το "κοστος" αυτό είναι ένας μύθος. Τα χοντρά χρήματα είναι στην έρευνα για την μετάλλαξη και όχι στην υλοποίηση!!! Μην φαντάζεστε λοιπόν ότι τα κοτόπουλα και τα μοσχάρια είναι με αποκλειστικές νοσοκόμες και φυσιολογικούς ορούς να κρέμοντε πάνω απο τα κεφάλια τους. Μια κλασική γραμμή παραγωγής είναι όπως είναι οι ντομάτες πριν γίνουν κονσέρβες!!!!

 

 

Καλή μας όρεξη :worry: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Link to comment
Share on other sites

αν ολα αυτα ειναι αληθινα τι να πω.Το ινσιτουτο καταναλωτων και το υπουργειο υγειας τι κανουν ?

λυπαμαι αλλα αν ολα αυτα ειναι αληθινα τοτε ειμαστα για κλαμματα!Δεν μπορει να επιτρεπουμε την λειτουργια τους και πρεπει να πεσουν βροχη οι μηνυσεις και να κλεισουνε τα φαστ φουντς.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Link to comment
Share on other sites

paidia prosoxi!!!!

 

PIga se gnwsti etairia me pitses (den leme poia) kai ti eida!!!

 

 

 

Zimari aplwmeno sto patwma kai apo panw kremontousan bodia xoris akra pou megalwnan me swlinakia kai laxanika pou itan enas sporos pou tou erxotan me ena solinaki nero kai ka8e mia ora pernouse mia prionokordela kai ekobe mia feta apo to ka8ena kai ginotan i pizza amesws!!!

 

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον mavrios

 

ΟΧΙ! .......Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους.

 

 

 

Πριν καναδύο εβδομάδες το ίδιο θέμα σε άλλο forum. Έλεος πια μην μεταφέρετε ότι σας στέλνουν ή ότι βρίσκετε αλλού. Κρίνετε πρώτα και μετά ενεργήστε

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios

 

paidia prosoxi!!!!

 

PIga se gnwsti etairia me pitses (den leme poia) kai ti eida!!!

 

 

 

Zimari aplwmeno sto patwma kai apo panw kremontousan bodia xoris akra pou megalwnan me swlinakia kai laxanika pou itan enas sporos pou tou erxotan me ena solinaki nero kai ka8e mia ora pernouse mia prionokordela kai ekobe mia feta apo to ka8ena kai ginotan i pizza amesws!!!

 

:lol:

 

εισαι απιστευτα αστειος

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

broxopoioe,egrapses! xaxa poly kalo!

 

An kathomastan kai akougame ti vgainei kathe fora gia th diatrofh mas,kanonika tpt den tha prepe na trwgame!

Eleeeeeos!

Link to comment
Share on other sites

Επιστροφή στα σουβλάκια :p

 

Αν όντως ισχύουν όλα αυτά πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. :worry:

this signature is under heavy construction
Link to comment
Share on other sites

8ymamai prin apo polla xronia pou brikan nyxi pontikiou mesa sto mpifteki.

oso gia tis patates twn mac kai twn goodys den einai apo patates,einai poltos patates me beltiotika geyseis kai bgenoun apo kaloupi.

Mia mera parte patates kai dokimaste na tis fate thn epomenh mera

1)den trwgobte

2)exoun mesa tous mia trypa san ta makaronia gia na ginonte pio eykola

 

den trww pote apo auta giati 1) einai panakriba kai 2)karkinogona

 

oso gia ta kfc to exei paradektei kai h idia oti to kotopoula einai zwntanoi organismoi xwris kefali,xwris poupoula ktl.

Link to comment
Share on other sites

Πιτόγυρα, σουβλάκια κι όλα τα συναφή ruleZ, όπως είπε κι ο ng78.

1-2 φορές το χρόνο τρώω απο δαύτα κι απ' ότι φαίνεται θα το σταματήσω κι αυτό. Και να μην αληθεύουν όλα αυτά, μου αρκούν για να αηδιάσω και να τα σκέφτομαι όταν πηγαίνω εκεί.. :worry:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

 

Πιτόγυρα, σουβλάκια κι όλα τα συναφή ruleZ, όπως είπε κι ο ng78.

1-2 φορές το χρόνο τρώω απο δαύτα κι απ' ότι φαίνεται θα το σταματήσω κι αυτό. Και να μην αληθεύουν όλα αυτά, μου αρκούν για να αηδιάσω και να τα σκέφτομαι όταν πηγαίνω εκεί.. :worry:

 

 

Όντως έτσι. Μόνο οι εικόνες που μου έρχονται στο μυαλό... :'(

Παιδιά, αν βρείτε κάτι που να λέει ότι το παραπάνω δεν ισχύει, ας το ποστάρετε εδώ, για να μην μας μπαίνουν ιδέες και για άλλα "πολυκαταστήματα"... (λέμε τώρα) :worry:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Link to comment
Share on other sites

Perissotera Urban Legends diabazw se ayto to thread. Kalo tha htan prin apofasisete ti einai swsto kai ti oxi... na kanete mia prosektikh ereyna. Akomh kai na isxyoyn osa lete gia ta kreata twn McDonalds sthn amerikh na eiste bebaioi oti den mporoyn ayta na eisax8oyn sthn Ellada... De symferei, kalytera na kanoyn kati antoistoixo edw :)

 

Oso gia ta KFC sthn Ellada, opws 8a parathrhsoyn osoi exoyn dei ta "skoypidia" poy petiontai exw apo ta KFC sthn Ellada, ka8e brady, ta kotopoyla einai... Mimikos.

 

Giati allaxe to onoma toy? Fysika oxi, epeidh den einai kotoypoyla. Einai, twra, ti poiothtas einai, den to syzhtame edw.

 

Oi logoi poy allaxan to onoma apo Kentucky's Fried Chicken se apla KFC, einai oi akoloy8oi:

 

Ta KFC den poylane mono kotopoylo, allwste apo to 1990 8elan na epekteinoyn th gkama twn proiontwn toys me alla proionta. Analogh kinhsh ekane kai to Boston Chicken stis HPA, poy allaxe se Boston Market.

 

To Fried (thganhto) pleon, den poylaei, afoy oloena kai perissotera atoma 8eloyn na prosexoyn th siloyeta toys kai sigoyra... apex8anontai ta thganhta. Etsi to marketin, proteine apla... thn afairesh toy Fried.

 

H syntomeysh (arxika) einai ena neo trend gia thn amerikh kai fysika yparxoyn anlaoga paradeigmata, apo dekades etaireies.

 

http://www.snopes.com/horrors/food/kfc.htm#add

 

Gia ta McDonalds edw:

 

http://www.snopes.com/horrors/food/mcdshake.htm

 

Proswpika, den trww apo kanena fast-foodadiko, sth xeiroterh 8a paw mexri ta Applebee's an 8elw ena burger. Mexri ekei omws. Meta, spitiko faghto ante kai kanena Old Baker's sth Glyfada.

...lurking the internet
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Tomorrow

 

εχω φαει αρκετεσ φορες σε Mc Donald.αλλα δεν παρατηρησα καποιο ελαττωμα/δυσλειτουργια του οργανισμου την ωρα που ετρωγα η αφου χωνεψα.

Εγω πιστευω πως αν ολα αυτα που γραφτηκαν ηταν αληθινα θα ειχαν κλεισει σε ολα τα κρατη αφου θα ηταν ακαταλληλο για την δημοσια υγεια και θα κινδινευαν οι ανθρωποι απο αυτο και θα ειχαμε εκατομμυρια μηνυσεις.....

 

 

exeis faei apo ekei polles fores? les ta provlhmata sou na einai e3aitias twn McDonald??? :worry:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

 

exeis faei apo ekei polles fores? les ta provlhmata sou na einai e3aitias twn McDonald??? :worry:

 

 

les ?

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...