Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree


CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

 

Επειδή για τα συγκεκριμένα ακουστικά γίνεται εδώ και καιρό αρκετός ντόρος στο εξωτερικό, θεώρησα πως είναι καλό να υπάρχει και στο φόρουμ πληροφορία για αυτά, μιας και είδα σε διάφορα θέματα να γίνονται αναφορές στα συγκεκριμένα.

Έτσι δεν θα χρειάζεται να ψάχνουμε μέσα στις σελίδες άλλων θεμάτων τις σκόρπιες πληροφορίες που υπάρχουν

 

Οτι θα διαβάσετε παρακάτω είναι πληροφορίες και δουλειά που έχει κάνει ο @FrOsT_frt στο γειτονικό thelab.gr (@FrOsT), ο οποίος μου έχει δώσει και την άδειά του (thanks Δημοσθενη) να αναδημοσιεύσω τα κείμενα του :up: γιατί ο ίδιος δεν είχε τον χρόνο :X

 

Οπότε ας πάμε στο ψητό

 

Xiaomi Pistons

 

Specs:

Βάρος: 12g

Impedance: 12Ω-16Ω (ανάλογα την έκδοση, 2.0 vs 2.1)

Μήκος καλωδίου: 1.1m-1.2m (ανάλογα την έκδοση, 2.0 vs 2.1)

Sensitivity: 93db

Τύπος βύσματος: 3.5mm gold-plate

Rated Power: 5-20mW

Εύρος συχνοτήτων: 20-20000Hz

 

 

Piston v2 σημεία άξια προσοχής:

 

http://s26.postimg.org/5jo34hmc9/piston_1.jpg

 

http://s26.postimg.org/t9dit6kpl/piston_2.jpg

 

http://s26.postimg.org/ha20lvf4p/piston_3.jpg

 

http://s26.postimg.org/83jpyl9w9/piston_4.jpg

 

*οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο μαγαζί της mi και από το ibuygou με επεξεργασία από μέρος μου (@FrOsT_frt) για να είναι αναγνώσιμο το κείμενο-φωτογραφίες. Δεν είναι δικές μου μετρήσεις ή φωτογραφίες.

Edited by CrazyAnt
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιές εκδόσεις Piston v2 υπάρχουν και τι διαφορές έχουν;

 

-V2

Η αρχική έκδοση των Piston v2

 

-V2 updated (2.1) και If commemorative edition (v2.1 if limited edition)

Χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Xiaomi έγιναν επεμβάσεις τόσο στα ακουστικά όσο και στην συσκευασία τους.

Σαν ακουστικές επιδόσεις πολλοί λένε ότι δεν ακούν διάφορα ενώ άλλοι μιλούν για βελτίωση. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι όντος λίγο καλύτερα, τόσο ώστε ίσα ίσα να μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

 

Τα If commemorative edition είναι ίδια με τα 2.1 σαν specs και υλικά αλλά παρέχεται μαζί ένα μαύρο πουγγί με βελούδινη υφή και το iF product design 2014 logo, το ίδιο logo το βρίσκουμε και πάνω στο κλιπ των ακουστικών, το χάρτινο κουτί που της συσκευασίας είναι άσπρο με πορτοκαλί-ασπρι σφραγίδα, τέλος αντί του "χρυσαφί" χρώματος έχουμε ένα ασημί το οποίο όμως δεν είναι και τόσο καθαρό αλλά έχει έναν ελαφρύ κίτρινο τόνο.

 

http://s26.postimg.org/4o0sgirfd/paper_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Συνέχεια συνημμένων εικόνων (λογο περιορισμού 5 ανά ποστ) Edited by CrazyAnt
Link to comment
Share on other sites

Παρακάτω φαίνονται τα νέα specs από το αυτόκλητο στον πάτο του κουτιού και η διαφορά στο χρώμα των ακουστικών.

 

http://s26.postimg.org/bbxe34axl/paper_5_1.jpg

http://s26.postimg.org/z1mtrt9ax/paper_5_2.jpg

 

http://s26.postimg.org/eg81zwrq1/paper_6_1.jpg

http://s26.postimg.org/ia63msyft/paper_6_2.jpg

 

http://s26.postimg.org/4cnxhi0d5/paper_8.jpg

 

 

Όταν ανοίξει η συσκευασία η διάφορα που θα προσέξει κάποιος είναι η ύπαρξη ένας κλιπ για να στερεώνουμε το καλώδιο των ακουστικών.

 

Αφαιρώντας το κλιπ γίνεται αντιληπτή η δεύτερη διάφορα που έχει να κάνει με τα tips και την συσκευασία. Τα tips έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με το μέγεθος, ενώ το εικονίδια στον πάτο του κουτιού έχουν δώσει την θέση τους στα γράμματα S/M/L. Τέλος υπάρχει διαφορά στα tip όπου το tip που ήταν στο εικονίδιο με το ακουστικό έχει αντικατασταθεί με άλλο από που το μόνο που το ξεχωρίζει από το τα άλλα είναι το μέγεθος.

 

http://s26.postimg.org/rj89wx7bt/paper_7.jpg

 

 

Στα ακουστικά η μόνη οπτική διαφορά που μπορεί να βρει κάποιος είναι τα R και L στην βάση των ακουστικών και έχουν τον ρόλο να μαρκάρουν το αριστερό και το δεξί ακουστικό μιας και στην προηγούμενη έκδοση αυτό γινόταν μόνο από το “δαχτυλίδι” στην βάση στου δεξιού ακουστικού όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία. Η τελευταία διάφορα έχει να κάνει με το μήκος του καλωδίου που το κάπως κοντό καλώδιο των 2.0 μεγάλωσε κατά 10cm!

 

http://s26.postimg.org/huuttscih/paper_9.jpg

http://s26.postimg.org/mi0vvjzvd/paper_10.jpg

Link to comment
Share on other sites

FrOsT_frt:

 

Καταρχήν να πω ότι εδώ και 4 μήνες τώρα χρησιμοποιώ τα mh1 παντού και αποκλειστικά, αφού κάναν τα stock της samsung να ακούγονται λες και είναι του κιλού όπως και ότι άλλο είχα στο σπίτι. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη γνώση περί μουσικής και ήχου, γράφω την γνώμη μου σαν μέσος χρήστης που ψάχνει κάτι ποιοτικό χωρίς να θέλει να ξοδέψει πολλά.

Σαν πρώτες εντυπώσεις:

 

-Και τα 2 αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent. Δεν νομίζω κάποιος να απογοητευθεί όποιο από τα 2 και να πάρει.

 

-Ακουστικά, η διαφορά που εντόπισα είναι κυρίως στο μπάσο.

τα mh1 δίνουν περισσότερο σε σύγκριση με τα piston, χωρίς όμως την ίδια στιγμή τα piston να φαίνονται άχρωμα ή να μην έχουν μπάσο. Τα piston δίνουν ένα πιο ζωντανό αποτέλεσμα όπου το μπάσο κλοτσάει μεν, αλλά σε αφήνουν να ακούσεις πολύ καθαρά τα φωνητικά και την κιθάρα, ενώ με mh1 τα καβαλούσε το μπάσο.

Με μια λέξη τα piston μου αφήνουν πιο "ζωντανά", τα mh1 ενώ εντυπωσιάζουν με το μπάσο και την ομαλότητα, μάλλον το παρακάνουν σε ορισμένα είδη μουσικής κάνοντας τα να είναι πιο μουντά σε σύγκριση.

Επίσης τα piston μου έδωσαν περισσότερη ένταση.

Τα ακουστικά είναι ακόμα στην αρχή της ζωής τους, ελπίζω με το στρώσιμο να γίνουν ακόμα καλύτερα.

 

-Tips (μαξιλαράκια)

Ευχάριστη έκπληξη τα piston, περίμενα να παίξω με τα 4 διαφορετικά που έχει μέσα η συσκευασία μέχρι να βρω πιο θα κάτσει καλύτερα χωρίς να με κουράσει, αυτά που έχει πάνω από την μάνα του πήραν το σχήμα του αυτιού και πραγματικά δεν με έχουν κουράσει - πονέσει καθόλου σίγουρα τα προτιμώ σε σχέση με τα μαμά του mh1.

 

-Καλώδιο και βύσμα

Τα mh1 είναι omtp και τα piston ctia οπότε έχουμε γκολ από τα αποδυτήρια στο θέμα συμβατότητα.

Σαν καλώδιο, τα mh1 αν και πλακουτσωτό πλαστικό έχω μάθει να το αγαπώ, σε όποια τσέπη, θήκη ή τυχαίο μέρος το έχω πετάξει ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπλεξίματα, τα έβγαζα και σε ελάχιστο χρόνο ήταν στα αυτιά, των piston μάλλον δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα ξεφτίσει... Σίγουρα όμως δεν με χαλάει που δεν χρειάζεται να περνώ το καλώδιο του δεξιού ακουστικού πίσω από τον λαιμό, ελπίζω μόνο να μην γλιστράν από τα αυτιά. Η διαφορά στη θέση των κουμπιών είναι θέμα προτίμησης αν και στα mh1 μου φαίνεται ότι είναι κάπως ψηλά, κοντά στο αυτί και τα piston είναι κάπως χαμηλά, προτιμώ την θέση που έχουν στα stock samsung πχ.

 

-Ποιότητα υλικών

Σίγουρα τα piston με τα μεταλλικά καλύμματα στα controlls-βύσμα-ακούστηκα κλέβουν τις εντυπώσεις, ειδικά όταν τα πιάνεις στο χέρι σου πρώτη φορά και καταλαβαίνεις πόση περισσότερη πρόσφυση δίνουν στα δάχτυλα οι ραβδώσεις στην επιφάνεια του μετάλλου! Από την άλλη τα mh1 μπορεί να μην έχουν αυτή την premium αίσθηση αλλά δεν έχω κανένα παράπονο μετά από 4 μήνες μιας και δεν παρουσίασαν ποτέ το παραμικρό.

 

Αυτά από την πρώτη επαφή μου με xiaomi pistons v2.

 

Παρέλαβα σήμερα. Έχοντας και τα cooler master pitch ,κάποια akg και τα μαμά της samsung του s4 αλλα έχοντας ακούσει και του iphone 4s τα xiaomi είναι ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα earphones που έχουν περάσει απο τα χέρια μου.(ηχητικά...)

 

Απο θέμα ποιότητας δε μου αρέσει το καλώδιο

 

Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα, ο υποτιμητικός όρος "κινέζικο" έχει άρχίσει να φθίνει.

 

More reviews:

Head-fi.org

xda forums

 

 

Από που μπορώ να τα αγοράσω;

 

Χρήστες απο το γειτονικό Thelab εχουν αγορασει τα "Πιστόνια" από τα παρακάτω καταστήματα, αναφέροντας πως ειναι τα γνήσια (την στιγμή της δικής τους αγοράς πάντα):

 

Ibuygou, if version

Merimobiles, v2.1

Xiaomiworld, v2 και if version

Peonaudio, if version

Edited by CrazyAnt
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για την ποιότητά τους, αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα ακουστικά των €4-5 , ούτε με όσα μανίσια έχω δοκιμάσει. Σε σχέση με τα MH-1 συμφωνώ πως είναι εξίσου καλά, απλά τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής των piston για εμένα δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Αν κάποιος νοιάζεται μόνο για την ηχητική απόδοση, καλύτερα να πάρει τα MH-1, όταν το e-shop τα ξαναβγάλει στα €8.5, αλλά αν νοιάζεται και για την ποιότητα υλικών/εμφάνιση/ποιότητα κατασκευής, ας πάρει τα piston, τo merimobiles.com και τα ibuygou.com βγάζουν τα V2 συχνά σε προσφορά στα ~€15 τελική τιμή.
Link to comment
Share on other sites

3 μόνο λόγοι για να προτιμήσει κάποιος τα mh1 σε σχέση με τα piston

1. Γουστάρει το καλώδιο τους και το πως είναι μονταρισμένο μαζί με τα controls

2. Έχει omtp τηλέφωνο και δεν χρειάζεται να αγοράσει/χρησιμοποιησει adaptor.

3. δεν θέλει να αγοράσει από Κίνα!

 

Κατά τα άλλα αν έχεις ctia τηλέφωνο ή θέλεις να τα χρησιμοποιησεις σαν ακουστικά, πρέπει να αγοράσεις adaptor ο οποίος μπορεί να αλλοιώσει τον ήχο και έχει επιπρόσθετο κόστος.

Επίσης τα mh1 της προσφοράς έρχονται σε σακουλάκι...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πριν από λίγο καιρό, ένας φίλος μου έδωσε ένα ζευγάρι pistons να τα δοκιμάσω και να του πω την γνώμη μου σε σχέση με τα Sony MH1. Τα δυο ακουστικά δοκιμάστηκαν σε κάρτα ήχου prodigy cube.

 

Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι τα pistons υπολείπονται κατά πολύ, μα πάρα πολύ σε σχέση με τα MH1. Τα μπάσα πολύ τονισμένα τa πρίμα εξαφανισμένα και ακούγονταν χάλια στα δικά μου αυτιά..... Δοκίμασα διάφορα είδη μουσικής, από jazz, rock, blues, κλασική....

 

Με όλα αυτά που είχα διαβάσει, δεν τα περίμενα τόσο χάλια. Για την ιστορία, ο φίλος τα πήρε σε ένα ταξίδι στην Κίνα.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερουσα η γνωμη που παραθετεις

Τα ακουστικα που πηρε ο φιλος σου ειναι γνησια πιστονια ή τρωνε μπανανες?

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερουσα η γνωμη που παραθετεις

Τα ακουστικα που πηρε ο φιλος σου ειναι γνησια πιστονια ή τρωνε μπανανες?

Πώς μπορώ να διαπιστώσω αν είναι γνήσια ή όχι? Υπάρχει τρόπος αναγνώρισης?

Link to comment
Share on other sites

Πώς μπορώ να διαπιστώσω αν είναι γνήσια ή όχι? Υπάρχει τρόπος αναγνώρισης?

 

Καταρχήν δεν ακούγονται καλά :p

 

Οι μαϊμούδες των v2 συνήθως δεν έχουν την χάρτινη συσκευασία, αλλά ένα χαρτί διπλωμένο στην επάνω μεριά του κουτιού.

Τα specs που είναι τυπωμένα πρέπει να είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω ανάλογα την έκδοση.

Αν είναι ασημένια κατά 99% είναι fake εκτός και αν είναι σαν τα if παραπάνω (συσκευασία - παρελκόμενα) .

Τα tips μέσα στο κουτί, ανάλογα την έκδοση, αν είναι με τα εικονίδια το ένα πρέπει να είναι "διπλό" και να μην είναι βαλμένα κατά μέγεθος, αν είναι με s/m/l πρέπει να συνοδεύονται από το κλιψακι.

Αν του κόστισε λιγότερο από τι τα πουλάει η Xiaomi (υποθέτω δεν τα αγόρασε από το online κατάστημα τους)...

Υπάρχουν διαφορές στα γράμματα, ειδικά σε αυτά που είναι πάνω στην λαστιχένια θήκη.

Αν βγάλεις τα tips από τα ακουστικά πρέπει να είναι ακριβός όπως στις φωτογραφίες [ATTACH]47403[/ATTACH]

[ATTACH]47403[/ATTACH]

 

Δες και αυτό αν και είναι σχετικά παλιό και αναφέρεται στα v1 αλλά πολλά fake έχουν ακόμα αυτά τα ελαττώματα όπως τα γράμματα που γράφω παραπάνω

http://en.miui.com/thread-23239-1-1.html

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν δεν ακούγονται καλά :p

 

Οι μαϊμούδες των v2 συνήθως δεν έχουν την χάρτινη συσκευασία, αλλά ένα χαρτί διπλωμένο στην επάνω μεριά του κουτιού.

Τα specs που είναι τυπωμένα πρέπει να είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω ανάλογα την έκδοση.

Αν είναι ασημένια κατά 99% είναι fake εκτός και αν είναι σαν τα if παραπάνω (συσκευασία - παρελκόμενα) .

Τα tips μέσα στο κουτί, ανάλογα την έκδοση, αν είναι με τα εικονίδια το ένα πρέπει να είναι "διπλό" και να μην είναι βαλμένα κατά μέγεθος, αν είναι με s/m/l πρέπει να συνοδεύονται από το κλιψακι.

Αν του κόστισε λιγότερο από τι τα πουλάει η Xiaomi (υποθέτω δεν τα αγόρασε από το online κατάστημα τους)...

Υπάρχουν διαφορές στα γράμματα, ειδικά σε αυτά που είναι πάνω στην λαστιχένια θήκη.

Αν βγάλεις τα tips από τα ακουστικά πρέπει να είναι ακριβός όπως στις φωτογραφίες [ATTACH]47403[/ATTACH]

[ATTACH]47403[/ATTACH]

 

Δες και αυτό αν και είναι σχετικά παλιό και αναφέρεται στα v1 αλλά πολλά fake έχουν ακόμα αυτά τα ελαττώματα όπως τα γράμματα που γράφω παραπάνω

http://en.miui.com/thread-23239-1-1.html

Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα ακουστικά είναι όντως fake...... Ευχαριστώ για τις αναλυτικές οδηγίες!

 

Ελπίζω να μην μπέρδεψα κανέναν υποψήφιο αγοραστή με το προηγούμενο ποστ.....:p

Link to comment
Share on other sites

Λογικο

Γιατι οπου και να διαβασεις στο διαδυκτιο για τα πιστονια, λεγονται και γραφονται τα καλυτερα λογια απο τους κατοχους τους

Link to comment
Share on other sites

Λογικο

Γιατι οπου και να διαβασεις στο διαδυκτιο για τα πιστονια, λεγονται και γραφονται τα καλυτερα λογια απο τους κατοχους τους

Στα υπόλοιπα μαγαζια που έχετε αναφέρει για προμήθεια pistons, να προσθέσω το vickmall, από το οποίο ψώνισα δυο φορές τα αυθεντικά (gold) v2, στα $20, αρκεί να αγοραστούν ΜΑΖΙ με τηλέφωνο (για να αποφευχθούν εξτρα ταχυδρομικά). Την τιμή, την ζητάτε από την Selina @ chat...

[Αντώνης] small break on Android: iPhone 13 Pro - in the past: OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

 

Link to comment
Share on other sites

Φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα ακουστικά. Σκέφτομαι να χτυπήσω τα IF ή τα 2.1. Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα VSonic GR02 Bass Edition. Πάνω κάτω τι διαφορές μπορεί να δω;
Link to comment
Share on other sites

Φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα ακουστικά. Σκέφτομαι να χτυπήσω τα IF ή τα 2.1. Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα VSonic GR02 Bass Edition. Πάνω κάτω τι διαφορές μπορεί να δω;

 

Διαφορες μεταξυ ποιου?

Οι διαφορες μεταξυ των εκδοσεων των ακουστικων αναφερονται στην παρουσιαση

Τα IF ισως και να μην τα βρεις γιατι ηταν πιο περιορισμενης κυκλοφοριας παντως ;)

 

 

Από που μπορώ να τα αγοράσω;

 

Χρήστες απο το γειτονικό Thelab εχουν αγορασει τα "Πιστόνια" από τα παρακάτω καταστήματα, αναφέροντας πως ειναι τα γνήσια (την στιγμή της δικής τους αγοράς πάντα):

 

Ibuygou, if version

Merimobiles, v2.1

Xiaomiworld, v2 και if version

Peonaudio, if version

vickmall, v2.0 (asot @ myphone.gr)

Edited by CrazyAnt
Link to comment
Share on other sites

Φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα ακουστικά. Σκέφτομαι να χτυπήσω τα IF ή τα 2.1. Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα VSonic GR02 Bass Edition. Πάνω κάτω τι διαφορές μπορεί να δω;

 

Διαφορες μεταξυ ποιου?

Οι διαφορες μεταξυ των εκδοσεων των ακουστικων αναφερονται στην παρουσιαση

Τα IF ισως και να μην τα βρεις γιατι ηταν πιο περιορισμενης κυκλοφοριας παντως ;)

 

Μεταξύ των 2.1 και των VSonic. Σε χαρακτηριστικά είναι παρόμοια απ' ότι είδα βέβαια, απλά επειδή εκείνα είχαν αρκετά καλή ποιότητα ήχου για τα λεφτά τους, θα ήθελα να βρω κάτι αντίστοιχο!

Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ των 2.1 και των VSonic. Σε χαρακτηριστικά είναι παρόμοια απ' ότι είδα βέβαια, απλά επειδή εκείνα είχαν αρκετά καλή ποιότητα ήχου για τα λεφτά τους, θα ήθελα να βρω κάτι αντίστοιχο!

 

Δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω για τις διαφορες μεταξυ αυτων που ειχες και των πιστονιων

Και ο μονος που θα μπορουσε να σου δωσει απανηση σε αυτο θα ηταν καποιος που εχει και τα 2 ζευγαρια ακουστικων για να μπορει να κανει συγκριση

 

Αυτο ομως που κατα γενικη ομολογια τονιζουν ολοι οσοι εχουν τα πιστονια, ειναι πως ο ηχος τους ειναι καταπληκτικος και πως προκειται για ακουστικα πολυ μεγαλυτερης κλιμακας τιμης

Παρ'οτι εχουν 17-18 ευρω δλδ, η συγκριση γινεται με ακουστικα των 70-80+ ευρω ;)

Αυτο απο μονο του λεει πολλα νομιζω :p

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω για τις διαφορες μεταξυ αυτων που ειχες και των πιστονιων

Και ο μονος που θα μπορουσε να σου δωσει απανηση σε αυτο θα ηταν καποιος που εχει και τα 2 ζευγαρια ακουστικων για να μπορει να κανει συγκριση

 

Αυτο ομως που κατα γενικη ομολογια τονιζουν ολοι οσοι εχουν τα πιστονια, ειναι πως ο ηχος τους ειναι καταπληκτικος και πως προκειται για ακουστικα πολυ μεγαλυτερης κλιμακας τιμης

Παρ'οτι εχουν 17-18 ευρω δλδ, η συγκριση γινεται με ακουστικα των 70-80+ ευρω ;)

Αυτο απο μονο του λεει πολλα νομιζω :p

 

Καλά, εννοείται ότι αυτό λέει πολλά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά από τη μέρα που είδα ότι άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα και στα MH1. Δύσκολη απόφαση :confused:

Link to comment
Share on other sites

Καλά, εννοείται ότι αυτό λέει πολλά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά από τη μέρα που είδα ότι άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα και στα MH1. Δύσκολη απόφαση :confused:

 

Εχει σημασια και τι συσκευη εχεις

αν για παραδειγμα χρειαζεσαι ανταπτορα για να παιξει καποιο ζευγαρι στη συσκευη σου, τοτε πρεπει και αυτο να το συνυπολογισεις

Τα MH1 ειναι ΟΜΤΡ, ενω τα πιστονια ειναι CTIA

Επισης η τιμη των ΜΗ1 ειναι στα μισα λεφτα απο οτι στα πιστονια

7-9 ευρω τα MH1 απο ebay ή καθε τρεις και λιγο που τα βγαζει προσφορα το e-chop, εναντι 14-18 ευρω αναλογα το καταστημα για τα πιστονια

 

Αν ημουν τη θεση σου, για μενα η επιλογη θα καθοριζοταν με βαση τα χρηματα που θα ηθελα να δωσω για ακουστικα και απο το προτυπο μου χρησιμοποιει η συσκευη μου (ΟΜΤΡ/CTIA).To CTIA ειναι και πιο καινουριο προτυπο που κατα εναν τροπο σου δινει μεγαλυτερη συμβατοτητα σε μελλοντικες αγορες

 

Αν τα 15 ευρω για ακουστικα ειναι μεσα στο μπατζετ που εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις, τοτε παρε τα πιστονια που ειναι καλυτερα overall απο τα ΜΗ1

Εγω για παραδειγμα, δεν ακουω μουσικη απο το κινητο, ουτε απο καποιο mp3 player κτλ.

Συνεπως για μενα ακομα και τα 8 ευρω για ακουστικα ειναι πολλα, τη στιγμη που τα χρειαζομαι μονο για handsfee και μπορω να κανω τη δουλεια μου με 1-2 ευρω

Αν θελεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, με τα λιγοτερα χρηματα, παρε τα ΜΗ1 (λαμβανοντας υποψην παντα το προτυπο OMTR/CTIA)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, ξέρω για τα πρότυπα, έχω διαβάσει και παλαιότερα που κοίταζα για τα MH1. Με βλέπω προς τα MH1 τώρα, επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε ακουστικά αλλά σίγουρα θα τιμήσω τα pistons στο άμεσο μέλλον!
Link to comment
Share on other sites

Φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα ακουστικά. Σκέφτομαι να χτυπήσω τα IF ή τα 2.1. Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα VSonic GR02 Bass Edition. Πάνω κάτω τι διαφορές μπορεί να δω;

 

If δεν βλέπω πουθενά πια, πρέπει να έχουν εξαντληθεί από παντού!

Σε σχέση με τα Vsonic δεν ξέρω τι λένε αλλά από τα mh1 είναι καλύτερα.

Πάντως ειδικά αν έχεις ctia τηλέφωνο δεν θα τα σκεφτόμουν καθόλου τα mh1 λόγο του ανταπτορα, εκτός και αν κάνεις recable. Επίσης παρόλο που δεν έχουν το καλώδιο που δεν μπερδεύεται σαν τα mh1 έχουν την λαστιχένια θήκη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...