Jump to content

iOS 7 : Απομακρύνετε άμεσα τις ενοχλητικές γνωστοποιήσεις!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι γνωστοποιήσεις στο iPhone ή στο iPad μπορεί να είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά χρήσιμες και εξαιρετικά εκνευριστικές. Εξαρτάται σε τι αναφέρονται κι από από ποιον προέρχονται καθώς και πότε εμφανίζονται στην οθόνη σας. Για τις στιγμές που οι γνωστοποιήσεις σας εκνευρίζουν που εμφανίζονται από το πουθενά απρόσκλητες, θα είστε ευτυχείς να μάθετε πως κάτι μπορείτε να κάνετε στο iPhone ή στο iPad σας.

 

Από τη στιγμή που έχετε εγκαταστήσει το iOS 7, έχετε μία πολύ απλή κι εύκολη λύση να απομακρύνετε τις γνωστοποιήσεις από την οθόνη σας τις ακατάλληλες στιγμές. Αυτό που θα χρειαστεί είναι ένα swipe προς τα επάνω κι ως δια μαγείας το banner της γνωστοποιήσης θα εξαφανιστεί.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41664&stc=1&d=1393360721

 

Χρησιμοποιώντας την ανοδική χειρονομία από το banner της κοινοποιήσης προς τα επάνω, όπως δείχνουμε στην εικόνα, η γνωστοποιήση θα εξαφανιστεί αμέσως, χωρίς να αναγκάζεστε να περιμένετε πότε θα εξαφανιστεί από μόνη της καθυστερώντας την εργασία σας. Ίσως και να το έχετε παρατηρήσει πως αφήνοντας την γνωστοποιήση υπάρχει μία χρονοκαθυστέρηση μέχρι να απομακρυνθεί.

 

Ανεξάρτητα εάν θα απορρίψετε μία γνωστοποιήση ή όχι αφήνοντας να εξαφανιστεί από μόνη της, μπορεί να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από το Notification Center ανά πάσα στιγμή κάνοντας swipe από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω. Η χειρονόμια απόρριψης μιας γνωστοποίησης έχει εισαχθεί με την έλευση του iOS 7 και είναι μία από τις πολλές χειρονομίες, όπως και η οριστική απενεργοποιήση μιας εφαρμογής. Για τυχόν απορίες, σας περιμένουμε στα σχόλια, αν και νομίζω είναι κατανοητό.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...