Jump to content

G2 (D802) : Οδηγός εγκατάστασης AOSP ROM (4.4.2)


gsir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγός εγκατάστασης Madhi rom(4.4.2 stock)

 

 

Πριν αρχίσουμε την διαδικασία καλό θα ήταν προτού ακολουθήσουμε στα τυφλά κάποια βήματα να διαβάσουμε μερικές πληροφορίες για του τι πρόκειται να κάνουμε στη συσκευή μας και να κατανοήσουμε κάποιες βασικές έννοιες που επικρατούν στον κόσμο των τροποποιήσεων του android.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά εδώ: Ορολογία του Android

Αφού λοιπόν κατανοήσαμε γιατί βάζουμε μια custom rom στο κινητό μας ας προχωρήσουμε.

 

 

Disclaimer: Μετά την ολοκλήρωση του οδηγού είστε πλέον εκτός εγγύησης. Δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας από λάθος χειρισμό σας στη διαδικασία εγκατάστασης του οδηγού. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό με δική σας ευθύνη

 

Τα βασικά

 

Τα βασικά βήματα για την εγκατάσταση μιας custom rom είναι τα εξής:

 

1. Ρουτάρισμα της συσκευή μας

2. Πέρασμα custom recovery

3. backup των δεδομένων μας με το titanium backup(προαιρετικό)

4. Nandroid backup της υπάρχουσας rom μας(συστήνεται)

5. Απαραίτητα wipe μέσα από την custom recovery

6. Φλασάρισμα της custom rom και των Gapps

 

Μια ιδέα για τη rom και τα features της

 

Προετοιμασία

Παρακάτω θα παραθέσω τα εργαλεία που χρησιμοποίησα εγώ για την εγκατάσταση. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικό τρόπο για rooting, κάποια άλλη custom recovery η ακόμα και άλλη custom rom. Θα προσπαθήσω να γράψω τα βήματα όσο πιο noob friendly γίνεται. Οδηγοί για ρουτάρισμα και φλασάριμα custom recovery έχουν ανέβει στο φόρουμ από τον χρήστη elthis εδώ. Παρόλα αυτά ξαναγράφω την διαδικασία καθώς ακολούθησα διαφορετική μέθοδο για rooting και για να είναι όλα συγκεντρωμένα. Η διαδικασία εγκατάστασης custom recovery είναι του χρήστη elthis.

 

Θα χρειαστούμε:

 

- Για το root: κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας το kingoapp root από εδώ

- Custom recovery: θα χρειαστούμε το flashify από εδώ, το twrp από εδώ και το philz touch recovery από εδώ.

- Για το backup: Titanium backup από εδώ

- Custom rom 4.4.2 Μadhi-Rom από εδώ(κατεβάζουμε πάντα το τελευταίο build που φαίνεται από την ημερομηνία πριν το .zip). Η rom είναι αυτή [ROM] [4.4.2] [D800/801/802/803/LSVS980] Mahdi-Rom 2.4 [XX/YY]

- To patch για την έκδοση της συσκευής μας από εδώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το D802-PATCH.zip

- Zipακι SuperSu για πρόσβαση root στην συσκευή μας από εδώ

- Gapps από εδώ. Επιλέγουμε είτε Χ-Υ_GApps_Standard_4.4.2_signed.zip είτε Χ-Υ_GApps_Core_4.4.2_signed.zip, όπου Χ,Υ, μήνας και μέρα της τελευταίας έκδοσης.

 

Τοποθετούμε στον φάκελο Downloads της συσκευής μας(η όπου αλλού θέλουμε) τα αρχεία openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802.img, philz_touch_6.07.6-d802.zip, mahdi-2.4-g2-2014ΧΧΥΥ.zip, D802-PATCH.zip, UPDATE-SuperSU-v1.91.zip, Χ-Υ_GApps_Standard_4.4.2_signed.zip

 

Βήμα 1ο: Root

 

1. Στο κινητό μας ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και πηγαίνουμε στο ‘Σχετικά με το τηλέφωνο’-->’Πληροφορίες λογισμικού’ και πατάμε μερικές φορές πάνω στο ‘Αριθμό κατασκευής’ μέχρι να μας βγάλει το μήνυμα ‘είστε πλέον προγραμματιστής’

 

2. Πηγαίνουμε 2 φορές πίσω στο μενού και μπαίνουμε στις ”Επιλογές προγραμματιστή” ενεργοποιώντας το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB).

 

3. Στον υπολογιστή μας κάνουμε εγκατάσταση το αρχείο android_root.exe που κατεβάσαμε πριν

 

4. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τρέχουμε την εφαρμογή Kingo Android ROOT και ακολουθούμε ακριβώς τα βήματα που μας εμφανίζει στην οθόνη. Συνδέουμε το κινητό μας, πατάμε ok στο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού μας και η εφαρμογή εγκαθιστά τους απαραίτητους drivers. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο κουμπί root. Η εφαρμογή τροποποιεί τα κατάλληλα αρχεία στο κινητό μας. Μόλις τελειώσει, αποσυνδέουμε το τηλέφωνο και του κάνουμε επανεκκίνηση. Είμαστε πλέον root.

 

5. Προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή busybox από εδώ. Η εφαρμογή αυτή 'ξεκλειδώνει' κάποια εργαλεία που είναι απαραίτητα για κάποιες εφαρμογές που χρειάζονται πρόσβαση root.

 

6. Ανοίγουμε την εφαρμογή και απλά πατάμε Install κάτω αριστερά και στην συνέχεια Normal install.

 

Βήμα 2ο: Εγκατάσταση custom recovery

 

1. Ανοίγουμε το flashify στο τηλέφωνο μας. Στο μήνυμα που εμφανίζεται πατάμε accept και στην συνέχεια χορηγούμε πρόσβαση root. Tο πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε στην καρτέλα BACKUP/RESTORE για να επιλέξουμε 'Backup current recovery' και στην συνέχεια να επιλέξουμε που θέλουμε η εφαρμογή να κρατήσει backup της 'μανίσιας recovery'.

 

2. Αφού πήραμε backup πηγαίνουμε στη καρτέλα FLASH και επιλέγουμε 'Recovery Image'. Στη συνέχεια πατάμε 'Choose a file' και επιλέγουμε το αρχείο openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802.img που έχουμε αποθηκεύσει στον φάκελο download

 

3.Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνό μας

 

4. Μόλις το τηλέφωνο μπουτάρει το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσουμε το philz touch recovery μέσα από το twrp recovery που πριν λίγο περάσαμε από το flashify.

 

5. Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι θεωρώ πιο “εύκολο” στην χρήση τον philz touch recovery. Το twrp μου έκανε αρκετή ώρα μέχρι να κάνει όλα τα wipes αλλά και μέχρι να πάρει nandroid backup.

 

6. Για να μπορέσουμε να κάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode κατεβάζουμε από το Playstore την εφαρμογή rebooter, την ανοίγουμε και επιλέγουμε Recovery. To τηλέφωνο μας θα επανεκκινήσει σε recovery mode(TWRP) από όπου θα μπορέσουμε να φλασάρουμε την philz touch recovery

 

7. Αφού μπούμε στο twrp επιλέγουμε Install και πλοηγούμαστε στον φάκελο Download. Από εκεί επιλέγουμε το philz_touch_6.07.6-d802.zip και κάνουμε Swipe τον διακόπτη για να φλασάρει το zip.

 

8. Μόλις τελειώσει το φλασάρισμα πατάμε το κουμπί Reboot System. Το τηλέφωνό μας θα κάνει επανεκκίνηση

 

Τελειώσαμε με την εγκατάσταση της custom recovery.

 

 

Βήμα 3ο: backup δεδομένων(προαιρετικό)

 

Κάνουμε εγκατάσταση από το Playstore το Titanium Backup ★ root για να πάρουμε backup όλες τις εφαρμογές μας και τις ρυθμίσεις του συστήματος.

Αφού κάνουμε την εγκατάσταση εκτελούμε το Titanium Backup και επιλέγουμε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και εκτελέστε Αντ. Ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη + δεδομένων συστήματος.

 

 

Βήμα 4ο: Nandroid Backup(Βασικό)

 

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε την “μαμά” rom της LG, είμαστε root και έχουμε εγκαταστήσει custom recovery.

Είναι σημαντικό να πάρουμε backup όλης της ρομ μας. Το nandroid backup είναι ένα μεγάλο αρχείο(Image) το οποίο περιέχει ότι υπάρχει εκείνη τη στιγμή μέσα στο τηλέφωνο μας. Από δεδομένα χρήστη και εφαρμογές, μέχρι και αρχεία συστήματος. Είναι ακριβώς ότι “βλέπουμε” εκείνη τη στιγμή στο κινητό μας.

Αν κάποια στιγμή κάνουμε επαναφορά του nandroid backup μας, από όποια ρομ και αν τρέχουμε, θα επανέλθουμε στην κατάσταση που είμασταν τη στιγμή που πήραμε το nandroid backup με όλες τις ρυθμίσεις, εφαρμογές και δεδομένα που είχαμε τη στιγμή εκείνη.

Καλό είναι λοιπόν να παίρνουμε nandroid backup όταν έχουμε στήσει πλήρως το τηλέφωνό μας.

 

Για να πάρουμε nandroid backup:

 

1. Μπαίνουμε σε recovery mode από τον rebooter όπως περιγράφηκε πριν

 

2. Θα μπούμε στην philz touch recovery και θα επιλέξουμε το -Backup and restore

 

3. Στη συνέχεια θα επιλέξουμε την πρώτη επιλογή - Backup to sd card

 

4. Μόλις ολοκληρωθεί το backup θα επιστρέψουμε στο αρχικό μενού πατώντας το πλήκτρο back. Συνεχίζουμε να είμαστε ρε recovery mode

 

 

Βήμα 5ο: Wipes και εγκατάσταση της rom και των Google Apps

 

1. Επιλέγουμε με την σειρά:

- Wipe Cache Partition.

Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού και επιλέγουμε:

- Advanced--> - Wipe Dalvik Cache. Γυρνάμε πάλι στο αρχικό μενού

 

2. Επιλέγουμε – Wipe Data/Factory reset και στην συνέχεια

- Clean to Install a New ROM. Μόλις ολοκληρωθεί πηγαίνουμε και πάλι στο αρχικό μενού της philz touch recovery

 

Τώρα είμαστε έτοιμοι να φλασάρουμε τη rom και τα Gapps. Είναι σημαντικό να κάνουμε τα φλασαρίσματα με την σωστή σειρά δηλαδή, 1) τη rom 2) το patch 3) το supersu sip και 4) τα gapps:

 

1. Επιλέγουμε – Install Zip

 

2. Στη συνέχεια - choose zip from sd card

 

3. Βρίσκουμε τον φάκελο download

 

4. Επιλέγουμε το mahdi-2.4-g2-2014ΧΧΥΥ.zip και αρχίζει το φλασάρισμα της rom

Μόλις ολοκληρωθεί κάνουμε ακριβώς τα βήματα 1-4 αλλα αυτή τη φορά επιλέγουμε το D802-PATCH.zip. Ξαναεπαναλαμβάνουμε τα βήματα 1-4 αλλά αυτή τη φορά επιλέγουμε το UPDATE-SuperSU-v1.91.zip. Τέλος κάνουμε πάλι τα βήματα 1-4 αλλά αυτή τη φορά φλασάρουμε τα Χ-Υ_GApps_Standard_4.4.2_signed.zip

 

5. Πλοηγούμαστε πάλι στο αρχικό μενού της recovery και επιλέγουμε

- Reboot System Now

 

Αυτό ήταν! Έχουμε πλέον εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού android στη στοκ μορφή του συν αρκετές επιλογές για customization που μας παρέχει η rom.

 

Μόλις στήσουμε το τηλέφωνο καλό είναι να πάρουμε ένα ακόμα nandroid backup. Τα backup από το Philz touch recovery αποθηκεύονται στον φάκελο Clockworkmod μέσα στο κινητό μας. Αν δεν θέλουμε να μας πιάνουν χώρο(και για λόγους επιπρόσθετης ασφάλειας) τα περνάμε στον υπολογιστή μας.

 

 

Χρήσιμα

 

LG Camera για AOSP roms: την κατεβάζουμε από εδώ και τοποθετούμε το apk στο τηλέφωνό μας. Η εγκατάσταση γίνεται όπως και για οποιοδήποτε άλλο apk, δηλαδή απλά ανοίγοντάς το.

 

LG IR remote control: Το κατεβάζουμε από εδώ. Για να το εγκαταστήσουμε πρέπει να το φλασάρουμε από την recovery μας. Αποθηκεύουμε το zipακι στο τηλέφωνό μας κάνουμε reboot στην recovery και κάνουμε install zip όπως ακριβώς κάναμε στα βήματα 1-4 παραπάνω για την εγκατάσταση της ρομ αλλά αυτή τη φορά φλασάρουμε το QRemoteG2_v7.zip

 

Screenshots

 

http://s26.postimg.org/zc4of1w5x/Screenshot_2014_02_09_19_31_52.jpghttp://s26.postimg.org/ww2v17e39/Screenshot_2014_02_09_19_27_34.jpghttp://s26.postimg.org/m6p68y2ad/Screenshot_2014_02_09_19_32_04.jpghttp://s26.postimg.org/4a9sktfkl/Screenshot_2014_02_09_19_28_43.jpghttp://s26.postimg.org/nhwxhexw5/Screenshot_2014_02_09_19_27_53.jpghttp://s26.postimg.org/qmc6ry42d/Screenshot_2014_02_09_19_28_01.jpghttp://s26.postimg.org/s6cxcln2t/Screenshot_2014_02_09_19_30_38.jpghttp://s26.postimg.org/m45am3ymt/Screenshot_2014_02_09_19_31_13.jpg

 

Επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση

 

 

Αν κάποια στιγμή θελήσουμε να επαναφέρουμε την συσκευή μας στην εργοστασιακή της κατάσταση ακολουθούμε την διαδικασία how to unroot από εδώ

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Να σαι καλά φίλε gsir κατατοπιστικότατος οδηγός

 

 

μια ερώτηση μόνο η συγκεκριμένη rom ειναι βασισμένη σε kit kat?

δευτερη ερώτηση, τα gapps εχουν μετακινηθεί απ το link ή εγώ δεν τα βλέπω σωστά?

 

υγ πιο ευκολο ειλικρινά δεν γινεται

Edited by mylogic_x
Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

Ναι φίλε είναι στοκ kitkat με κάποιες επιλογές για customization. Το λινκ με τα gapps θα το ανανεώσω μόλις έχω υπολογιστή μπροστά μου :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

χμμ δεν μου δουλευει η θηκουλα τωρα που εχω

πηγε περιπατο και το play store

 

παω να δοκιμασω και την flex

Edited by mylogic_x
Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

Λογικό..Αυτά είναι features της μαμά ρομ..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

o οδηγος χρειαζεται μερικες μικρες τροποποιησεις..δυστυχως δεν υπαρχει πολυ χρονος ακομα για να τον αλλαξω...μεσα στο σαββατοκυριακο λογικα που θα εχω χρόνο θα κανω τις αλλαγες..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

ευχαριστούμε για τον υπεραναλυτικό οδηγό. Να πω πως σε εμενα λειτουργεί κανονικά και το knock on, κάτι που με εκανε πολύ χαρούμενο.

Μπορούμε κάπου να βρουμε την default, εφαρμογή της κάμερας; ηταν το μόνο που δεν με χάλαγε από το skin...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα..ναι το knock on λειτουργει κανονικα αλλα και το knock off μονο ομως πανω στη status bar. οριστε η εφαρμογή της καμερας της lg http://d-h.st/gDu. απλά την βάζεις στο κινητο σου και εγκαθιστάς το apk. Εδω https://docs.google.com/file/d/0B5oN6i68oB0RS0Z4c0RoM1BuQ00/edit και το ir remote της Lg, αυτο ομως πρέπει να το φλασάρεις απο τη recovery σου..θελει μερικες αλλαγές ο οδηγός, ευελπιστω μεσα στο σκ να τον αλλάξω..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

ενημερώθηκε ο οδηγός..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα φιλοι... Μετα απο σχεδόν 2 εβδομάδες με χρηση της ΡΟΜ ειμαι εντυπωσιασμένος και ευχαριστημένος με την αγορά.

Καμια φορά μονάχα κατά την έναρξη της εφαρμογής της κάμερας της εφαρμογής της Lg με flash η εφαρμογή χτυπάει. Υπάρχει τροπος αντιμετωπισης;

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες διαγραφή και επανεγκατάσταση?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

αν δεν εγκαταστήσω το philz touch recovery αλλά συνεχίσω με το TWRP (που το έχω ήδη) θα έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση της rom?
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σου βγάλει κάποιο error όχι..δοκιμάζεις και βλέπεις το αποτέλεσμα..

Εννοείται το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πάρεις nandroid..

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν την έβαλα την rom με twrp και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

όλα πήγαν μια χαρά.

Την δοκιμάζω εδω και 2 μέρες και δεν έχω βρει κανένα κόλλημα κάπου μέχρι στιγμής.

 

πολύ καλός οδηγός εγκατάστασης μπράβο φίλε.

 

επίσης ξέρει κανένας που μπορώ να βρω το radio app της lg (για Fm όχι ιντερνετικα)

Link to comment
Share on other sites

Ψαξου λίγο με την εφαρμογή spirit fm για να χεις ράδιο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 ..Δεν το χω δοκιμάσει εδώ να σου πω σίγουρα αν δουλεύει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φιλε gsir πολυ καλος ο οδηγος και μπραβο που εκατσες και τον εφτιαξες.

Θελω να επισυμανω ομως και να το κανεις σαφες κι εσυ οτι με το titanium να μην κανουμε backup τον εφαρμογων συστηματος καθως απο ROM σε ROM δεν ειναι ιδιες παντα και αμα κανουμε restore υπαρχει μεγαλος κυνδηνος να εχουμε προβληματα και fc. Οποτε εγω προτεινω μονο backup εφαρμογων χρηστη. (που καμια φορα σκομα και αυτα εχουν διαφορα conflicts).

Μπραβο και παλι για τον οδηγο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ευχαριστω TUPAC να σαι καλα..εχεις απολυτο δικιο για το titanium..δυστυχως λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων δεν μπορω να τον κραταω up to date αλλα στη πρωτη ευκαιρια θα το κανω..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγω ειμαι με twrp 2.6.3.4 και στοκ root 4.2.2

μπορω να περασω οπως ειμαι με τον οδηγο αυτο την cloudystock2?

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα..nandroid πρώτα θα πάρεις και μετά δοκίμασε να φλασαρεις..προσοχή, η εγκατασταση δεν είναι όπως της madhi..κανεις full wipe, φλασαρεις το kitkat baseband και μετά τη cloudystock και ακολουθείς τα βήματα του aroma installer

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Full wipe= cash, dalvik cash, data, system? μεσα στο twrp εχει αυτες σιγουρα. Δεν θυμαμαι αν εχει κ περισσοτερες. Kk baseband και cloudystock2 flasharisma μεσω usb otg? Ο aroma installer θα τρεξει απο μονος του κατα την εγκατασταση? Γιατι δεν τον εχω ξαναχρησιμοποιησει.
Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις τη cloudystock μεσα στo τηλέφωνο και κανεις wipe τα data θα σου σβησει και τη ρομ που θέλεις να κανει εγκατάσταση. Εκτός αν κανεις εγκατάσταση από otg..ναι ο αρομα θα τρέξει μονος του..2-3 απλές επιλογές θα κανεις και τέλος..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Γι'αυτο ρωταω αν θα κανω ολα αυτα τα wipes. Αν πρέπει να τα κανω να τα περασω με otg. με αυτα τα wipes που ανεφερα, θα σβηστουν τα παντα? Θα ειναι τελειως αδειο το κινητο? Ουτε φωτος,βιντεο κλπ? Αν ναι τοτε θα τα κανω γιατι θελω να ειναι πεντακάθαρο οταν του βαλω καινούργιαρομ.
Link to comment
Share on other sites

Ναι θα σβηστούν όλα!παρε ένα nandroid σε usb να εισαι καβατζωμενος, περνάς και τα ζιπ της cloudystock στο φλασακι και κανε τα όλα μέσω otg

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...