Jump to content

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPhone 5S προσφορά του makeitwork.gr!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους myphonerzz! Με τις διακοπές των Χριστουγέννων να... απέχουν έναν (και βάλε) μήνα για όλους μας, σκεφτήκαμε να σας κάνουμε το... πρώτο από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που (ευχόμαστε να λάβετε), νωρίτερα από κάθε άλλο αγαπητό σας πρόσωπο! Έτσι, η εταιρεία με διακριτικό τίτλο PLATIJET research and development services που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην επισκευή κινητών τηλεφώνων, PC και laptop στον τομέα της χονδρικής, επεκτείνει τις πρωτοπόρες υπηρεσίες της στον τομέα της λιανικής υλοποιώντας μια ιδέα που ήδη έχει σημειώσει ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντίκτυπο στον χώρο του service κινητών! Ο λόγος για τo MAKE it WORK και για να δηλώσει το βροντερό παρών χαρίζει το iPhone 5S 16GB που παρουσιάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, στα μέλη του myphone.gr!!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/14966/14964-1372080719-full.jpg

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε 6 ημέρες ακριβώς, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συννενόηση. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

Χορηγοί επικοινωνίας, Nethall.gr, jaba.gr, http://www.kerdise-to.gr, http://www.tixerakias.com, http://www.diagonismos.gr/, http://www.saveandwin.gr/, e-contest.gr

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

 

Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία σε όλους μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

 

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Link to comment
Share on other sites

Αντε καλη τυχη :) :)
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...