Jump to content

myphone meeting @ Θεσσαλονίκη (30/06/13): Περάσαμε απλά τέλεια!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι και αν είναι Δευτέρα, τι και αν θεωρείται ως μια από τις δυσκολότερες ημέρες της εβδομάδας, τα ξεχνάς όλα όταν σκέφτεσαι πως την ακριβώς προηγούμενη μέρα απολάμβανες τον Κυριακάτικο απογευματινό σου καφέ με το παρεάκι του myphone.gr. Ναι είναι πλέον γεγονός, το τρίτο κατά σειρά myphone meeting στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε και όλα κύλησαν ομαλά, με την προσέλευση μελών να είναι ικανοποιητική, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 40 άτομα.

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είχαμε προγραμματίσει για τα τέλη του μήνα Ιουνίου, λίγο πριν εισέλθουμε και επισήμως στον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού, να δώσουμε από κοντά τις καλύτερες ευχές για τις καλοκαιρινές διακοπές και φυσικά δεν χάσαμε ευκαιρία να προχωρήσουμε σε εις βάθος αναλύσεις διαφόρων θεμάτων. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την πορεία που ενδεχομένως να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η Nokia (ναι όπως καταλαβαίνετε είχαμε αρκετούς με Symbian τηλέφωνα που πήραν τον λόγο εξαρχής και εξέφρασαν τις απόψεις τους), σχολιασμός για τα Windows Phone και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και άλλα πολλά. Κάποιοι ήρθαν για πρώτη φορά (όπως Livas, JGroovy, egoeimai, evris2013, tasos14, dimourinho, ste3001, htselepakis, edangel18, sheik, Gate970, Dimitris2k και Stefano_d23m euro_2004), ενώ άλλοι για τρίτη συνεχόμενη φορά φρόντισαν να μας τιμήσουν και πάλι με την παρουσία τους (πάντως εμείς θέλουμε να σας βλέπουμε όλους όποτε δίνουμε το δικό μας ραντεβού). Κατόπιν των προβλεπόμενων συστάσεων, ξεκίνησε η κουβεντούλα.

 

Τα «γνωστά» παιδιά με τα Galaxy Note δώσανε τις δικές τους «μάχες», με τον αγαπητό motomoto00 να παραδίδει - κυριολεκτικά - μαθήματα σχετικά με ζητήματα hacking και άλλα παρεμφερή. Θετικά μας εντυπωσίασε και ο Νίκος (powerser) όταν ξαφνικά εμφάνισε επάνω στο τραπέζι ένα ξεχωριστό τηλέφωνο που οι περισσότεροι δεν είχαμε την τύχη να το κρατήσουμε στα χέρια μας νωρίτερα, το Ζοppo, για το οποίο καυχιόταν διότι το είχε μόνο αυτός. Η συσκευή τράβηξε την προσοχή αρκετών και ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων για τις δυνατότητές του.

 

Δεν έλειψαν οι «μπηχτές» και τα πειράγματα σε απόλυτα πάντα φιλικό κλίμα, μεταξύ εμού και των μελών aliengoa και spiros2021, που προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το N9 και το N8 είναι τόσο φοβερά, εμένα πάντως με άφησαν αδιάφορο. Πολλά τα αρνητικά σχόλια και του impreza_sti για τα HTC, αλλά ευελπιστώ κάποια στιγμή να αλλάξει γνώμη.

 

Ουκ ολίγα και τα Samsung Galaxy S4 που κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας, μπαίνοντας στον πειρασμό να τα δοκιμάσουμε στον τομέα λήψης φωτογραφιών, με τον ste3001 να εκτελεί χρέη φωτογράφου, αν και γενικά όποιος είχε S4 ήξερε πως πρέπει να τραβήξει πολλές φωτογραφίες. Όπως αντιλαμβάνεστε, τα Samsung είχαν την τιμητική τους!

 

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασαν κάποιοι φανατικοί του Android όταν άκουγαν για άλλα mobile λειτουργικά, (vassilis018 πολύ έχθρα ρε παιδί μου, ειδικά όταν πήρες το καρτελάκι και μουτζούρωνες).

 

Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε το μεγάλο comeback του billakosss, που έπειτα από μια μακρόχρονη απουσία ετών, έδωσε το «παρών» και ανυπομονεί για το κάλεσμα της επόμενης συνάντησης.

 

Φυσικά όλοι όσοι παρευρεθήκατε ήσασταν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού meeting και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ , γιατί με το να σας βλέπουμε σε κάθε μας συνάντηση, μας δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας και περνάμε πραγματικά πολύ όμορφα. Μπράβο και στα παιδιά που έχουν την διάθεση να κάνουν τόσο δρόμο για να τους δούμε (αναφέρομαι στα άτομα που ήρθαν από Καβάλα και Λάρισα).

 

Ποια ήταν τα δωράκια μας και ποιοι οι τυχεροί που τα έλαβαν; Στην διάθεσή μας είχαμε τρία σετ ακουστικών της Crystal Audio και οι 3 νικητές ήταν: Ο ggazas (που είχε αγωνία να μάθει τι κρυβόταν κάτω από το περιτύλιγμα της συσκευασίας), ο makis_thess (είχες φύγει, πρέπει να στο δώσω κάποια στιγμή) και ο Villis (πολύ χαμόγελο ρε παιδί μου). Να τα ευχαριστηθείτε παιδιά και να σας βολέψουν.

 

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το κατάστημα Cardhu για την άριστη εξυπηρέτησή τους, καθώς και το κατάστημα ενδυμάτων/διαφημιστικών ειδών, http://stamparts.gr/ για την ευγενή προσφορά των όμορφων t-shirts με το λογότυπο της σελίδας τα οποία φορούσαν τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης και ειλικρινά είχαν εξαιρετική ποιότητα τόσο στο ύφασμά τους όσο και στην απεικόνιση χρωμάτων του λογότυπού μας. Για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα τέτοιο ξεχωριστό μπλουζάκι και να το έχουν πάντα στις συναντήσεις μας, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ 16 (κέντρο, στην πλατεία Ναυαρίνου) και να εκτυπώσουν ο καθένας ξεχωριστά το δικό του myphone t-shirt, με το επίσημο διακριτικό μας logo. To κόστος είναι χαμηλό.

 

Κλείνοντας, οι ευχαριστίες μου πάνε και στους mod impreza_sti, Villis και Joyny_B για την όλη βοήθεια και το τελικό αποτέλεσμα, ένα μπράβο που καταφέραμε και πάλι να φέρουμε εις πέρας ένα ακόμη meeting.

 

Άντε άντε να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο σε λίγους μήνες….!

 

Τώρα ο λόγος σε σας να δούμε εάν όντως περάσατε τέλεια ή όχι.

Edited by impreza_sti

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

μπραβο σε ολα τα παιδια αντε και στην επομενη.και ενα μπραβο στους mods που το κανονισαν ηταν ολα τελεια!:)
Γιαννης
Link to comment
Share on other sites

o villis έβαλε μέσον και κέρδισε το δωράκι :p

και εγώ θέλω μπλουζάκι, το μαγαζί ωραίο, αλλά το σέρβις του ήταν λίγο ότι να ναι :D

Link to comment
Share on other sites

Τέλεια όλα.

Πραγματικά μπράβο στα παιδιά που έκαναν ταξίδι για να είμαστε όλοι παρέα.:)

Θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο παιδιά..Έστω και οι 2 ώρες που έμεινα μαζί σας, άξιζαν την διαδρομή που έκανα από Λάρισα...Την επόμενη φορά λίγο πιο νωρίς να το διοργανώσετε (σε ώρα πάντα) για να μπορέσω να μείνω περισσότερο...Χιούμορ, πειράγματα και ανταλλαγές απόψεων σε όλο τους το μεγαλείο..Ανυπομονούμε για το επόμενο!!! :D
Link to comment
Share on other sites

Οντως περασαμε πολυ ωραια και επιτελους γνωριστηκαμε απο κοντα, ειδικα με καποια παιδια που ηδη ειμασταν φιλοι πισω απο τις οθονες των υπολογιστων μας..Σε αναμονη λοιπον για το επομενο meeting!

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία ήταν, αν και δεν τους γνώρισα όλους ακόμα προσωπικα, εκτός από μερικούς όπως τον Nagata, impreza sti και Johnny B και κάποιους ακόμη που με διαφεύγουν τώρα! Αν μπορέσω θα ερθω και στο επόμενο meeting!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραία παρουσίαση Nagata:)

ολα ηταν εξαιρετικά, το σερβις του μαγαζιού θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο βέβαια αλλα δεν πειράζει.

πανέμορφο το zopo του powerser, εκπληκτικές και οι φωτογραφικές δυνατότητες του S4

καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού το φθινόπωρο παίδες:)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα εγω δεν το ηξερα γιαυτο δεν ηρθα..:(...Τις γυναικες που τις κρυψατε??:ninja:

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και πολλές για να τις κρύψουμε.:)

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά σε συνάντηση του myphone, πολύ όμορφα περάσαμε, πολύ καλή οργάνωση από όλους τους εμπλεκόμενους, συγχαρητήρια και πάλι. Είχα την τύχη να γνωρίσω αρκετά μέλη από κοντά, και να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις για την κοινή τρέλα μας !!!! Στο επόμενο θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι εκεί, η ομάδα από την Χρυσούπολη Καβάλας

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην παρέα, ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για το όμορφο και εποικοδομητικό απόγευμα !
jg
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία συνάντηση. Η 1η μας με καλό καιρό για να κάτσουμε έξω... Όπως και να έχει γιατί κέρδισε ο villis δώρο; Στημένη κλήρωση!!!

:D:D

Αστειεύομαι προφανώς...:p

Η αλήθεια είναι ότι έλειπαν γνωστές φάτσες από τις προηγούμενες συναντήσεις, αλλά και τα νέα παιδιά ήταν ενδιαφέροντα με "ενδιαφέρουσες" συσκευές....

Αααα και για όποιον χαλάσει η κουζίνα ας προμηθευτεί ένα S4. Όπως είδαμε το κινητό χρειάζεται ανεμιστήρα υπολογιστή για να δουλεύει... :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία συνάντηση. Η 1η μας με καλό καιρό για να κάτσουμε έξω... Όπως και να έχει γιατί κέρδισε ο villis δώρο; Στημένη κλήρωση!!!

:D:D

Αστειεύομαι προφανώς...:p

Η αλήθεια είναι ότι έλειπαν γνωστές φάτσες από τις προηγούμενες συναντήσεις, αλλά και τα νέα παιδιά ήταν ενδιαφέροντα με "ενδιαφέρουσες" συσκευές....

Αααα και για όποιον χαλάσει η κουζίνα ας προμηθευτεί ένα S4. Όπως είδαμε το κινητό χρειάζεται ανεμιστήρα υπολογιστή για να δουλεύει... :p

 

Η μπηχτή για σένα είναι ΤΚΕΝ :lol:

 

* Με ξέχασε από τη λίστα με τους καινούριους εμένα ο ναγκάτα. Πρέπει να έχω παλιώσει ήδη, ακόμα δεν ήρθα. :lol:

Edited by marios32
Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την πορεία που ενδεχομένως να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η Nokia (ναι όπως καταλαβαίνετε είχαμε αρκετούς με Symbian τηλέφωνα που πήραν τον λόγο εξαρχής και εξέφρασαν τις απόψεις τους), http://i289.photobucket.com/albums/ll211/manma90/3D%20Emoticons/1217_bored_smiley_falling_asleep.gif

σχολιασμός για τα Windows Phone http://yoursmiles.org/tsmile/disgust/t9409.gif
Κάποιοι ήρθαν για πρώτη φορά (όπως Livas, JGroovy, egoeimai, evris2013, tasos14, dimourinho, ste3001, htselepakis, edangel18, sheik, Gate970, Dimitris2k και Stefano_d23m euro_2004) http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0140.gif

 

Θετικά μας εντυπωσίασε και ο Νίκος (powerser) όταν ξαφνικά εμφάνισε επάνω στο τραπέζι ένα ξεχωριστό τηλέφωνο που οι περισσότεροι δεν είχαμε την τύχη να το κρατήσουμε στα χέρια μας νωρίτερα, το Ζοppo, για το οποίο καυχιόταν διότι το είχε μόνο αυτός. Η συσκευή τράβηξε την προσοχή αρκετών και ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων για τις δυνατότητές του. http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-040.GIF

 

Δεν έλειψαν οι «μπηχτές» και τα πειράγματα σε απόλυτα πάντα φιλικό κλίμα, μεταξύ εμού και των μελών aliengoa και spiros2021, που προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το N9 και το N8 είναι τόσο φοβερά, εμένα πάντως με άφησαν αδιάφορο. http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1234.gif
Πολλά τα αρνητικά σχόλια και του impreza_sti για τα HTC, αλλά ευελπιστώ κάποια στιγμή να αλλάξει γνώμη.

Ας καταφέρει πρώτα το κουνητό που κουβαλάς να βγάλει καμία φωτογραφία της προκοπής και βλέπουμε. Tο N82 που είχα πριν κάτι χρόνια καλύτερες έβγαζε. http://i646.photobucket.com/albums/uu190/webkinzpost/Smilies/funny-tongue-wag-smiley-emoticon.gif

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασαν κάποιοι φανατικοί του Android όταν άκουγαν για άλλα mobile λειτουργικά, (vassilis018 πολύ έχθρα ρε παιδί μου, ειδικά όταν πήρες το καρτελάκι και μουτζούρωνες).

Άσε το παιδί να εκφραστεί βρε!

Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε το μεγάλο comeback του billakosss, που έπειτα από μια μακρόχρονη απουσία ετών, έδωσε το «παρών» και ανυπομονεί για το κάλεσμα της επόμενης συνάντησης.

Καλώς τον και ας άργησε!

 

Μπράβο και στα παιδιά που έχουν την διάθεση να κάνουν τόσο δρόμο για να τους δούμε (αναφέρομαι στα άτομα που ήρθαν από Καβάλα και Λάρισα). :bow:

 

Άντε άντε να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο σε λίγους μήνες….!

Χχχχχχμμμμμ!!!!!!!!!!!

 

Μια χαρά περάσαμε και αυτή την φορά. Έλειπε βέβαια ένα μικρό παιδάκι, ίσως για αυτό ο vassilis018 να ήταν «πεσμένος» γιατί δεν είχε με τι να «παίξει».

Ελπίζω την επόμενη φορά να «πάμε πιο δυνατά» και να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή και από γυναίκες μέλη. Σαν να ήμασταν σε καψιμί ένα πράγμα :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Δες αποτέλεσμα σε κάποιες φωτό, το θαυμάζω το One S μου :D

 

Ε παιδιά ναι, ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο, ο Βασίλης ήταν down γιατί του λειπε κάτι.... plankton69 η απουσία σου ήταν αισθητή ρε!

 

marios32, τελείωσε, θεωρήσε πλέον παλιά καραβάνα :P

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Από περιέργεια και μόνο, στην πρώτη φωτό πόσα ευρώ είναι "ξαπλωμένα" στο τραπέζι ? :grin:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

 

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Από περιέργεια και μόνο, στην πρώτη φωτό πόσα ευρώ είναι "ξαπλωμένα" στο τραπέζι ? :grin:

 

συναισθηματικής ή πραγματικής αξίας;

 

Στην συνάντηση είμασταν μόνο large τύποι και δεν καθόμαστε να μετράμε τέτοια μικροπράγματα :)

 

Την επόμενη συνάντηση θα την κάνουμε σε παραλία έμαθα....;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Nagata μέχρι και το K800i σε έχει, σκέψου το ξανά. Έχεις κάπου ένα, δέχομαι να στο modάρω για να φυσάει! :D

 

Μια χαρά περάσαμε και αυτή την φορά. Έλειπε βέβαια ένα μικρό παιδάκι, ίσως για αυτό ο vassilis018 να ήταν «πεσμένος» γιατί δεν είχε με τι να «παίξει».

 

Ε παιδιά ναι, ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο, ο Βασίλης ήταν down γιατί του λειπε κάτι.... plankton69 η απουσία σου ήταν αισθητή ρε!

 

Απορώ. Τόσους ματρακάδες είχε γύρω-γύρω, ο δικός μου του έλειψε; :p Τελευταία στιγμή χάλασαν όλα, θα ήμουν εκεί γιατί. Πλέον με χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα από τη ''ζωγραφιά'' μου, τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς... :(

 

( Δείτε το και σαν σημάδι. Άρχισε το E71 να μην μου αρκεί... ;) )

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πέρασα κι εγώ όπως όλοι πολύ όμορφα, νομίζω πως αυτές τις δύο-τρεις ώρες ήταν μια "δόση" που την χρειαζομασταν όλοι... Περιμένω για την επόμενη.. Να είστε όλοι καλά...
Link to comment
Share on other sites

Ηταν πολυ ομορφα, απλα την επομενη φορα η παρεα με τα νοτελια θα κατσουμε σε μεγαλυτερο τραπεζι, γιατι ημασταν ασφυκτικα με τοσες ιντσες ακουμπισμενες, ουτε το τσιγαρο δεν μπορουσαμε να αφησουμε στο τασακι:D:D:D
Link to comment
Share on other sites

Ηταν πολυ ομορφα, απλα την επομενη φορα η παρεα με τα νοτελια θα κατσουμε σε μεγαλυτερο τραπεζι, γιατι ημασταν ασφυκτικα με τοσες ιντσες ακουμπισμενες, ουτε το τσιγαρο δεν μπορουσαμε να αφησουμε στο τασακι:D:D:D

 

Την επόμενη φορά θα μπαστακωθώ αναμεσά σας με το Ν9 μπας και ανοίξουν τα μάτια σας :p Αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχω και εγώ Note :)

Αλλά ναι ρε παιδιά είσασταν πολύ στριμωγμένοι και αυτά τα Note δεν τους "χωρούσε" ο τόπος! :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Την επόμενη φορά θα μπαστακωθώ αναμεσά σας με το Ν9 μπας και ανοίξουν τα μάτια σας :p Αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχω και εγώ Note :)

Αλλά ναι ρε παιδιά είσασταν πολύ στριμωγμένοι και αυτά τα Note δεν τους "χωρούσε" ο τόπος! :)

 

Ακόμα και το Note να έχεις, φερε και το Ν9 μαζί σου! Θέλω να το δω ξανά! Πρώτη φορά που το είδα ήταν στο πλαίσιο πέρσι και μου άρεσε πολύ!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...