Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις


pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://dkgadget.com/wp-content/uploads/2012/05/LG-Optimus-L7-P700.jpg

 

Το θέμα αυτό δημιουργείται για να μαζευτούν εδώ όλες οι πληροφορίες σχετικά με ROM (Stock και Custom), ξεκλείδωμα bootloader, Custom Recovery (CWM) και οτιδήποτε άλλο αφορά την βελτίωση της απόδοσης του LG Optimus L7.

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ DEVELOPER! Όλα τα εύσημα πάνε σε αυτούς που βρήκαν τους τρόπους για να έχουμε μια πιο γρήγορη συσκευή και τη χαρά του modding στην δικιά μας συσκευή. Κυρίως όμως, πολλά συγχαρητήρια στον χρήστη payback από το ρώσικο 4PDA που κατάφερε να χακάρει τον bootloader για να έχουμε CWM και CM10.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!! ΤΕΛΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ BACKUP ΣΕ Ο Τ Ι Δ Η Π Ο Τ Ε ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!!

 

 

 

http://cynthiakirkwood.com/wp-content/uploads/2011/08/paragraph-divider-7.png

 

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΜ ΜΕΣΩ KDZ:

 

1) Πας εδώ και κατεβάζεις GREECE v10k -> LG OPTIMUS L7 FIRMWARES (εναλλακτικά http://hugefiles.net/xqj3gvwjr3cy)

 

2) Κατεβάζεις αυτό το φάκελο -> KDZ και το ξεζιπάρεις

 

3) Κατεβάζεις τους πιο πρόσφατους drivers από το site της LG και τους εγκαθιστάς -> LG DRIVERS (Windows Οδηγός USB)

 

4) Πας στο κινητό ρυθμίσεις συστήματος -> επιλογές προγραμματιστή -> Εντοπισμός σφαλμάτων USB -> το τικάρεις

 

5) Πας ρυθμίσεις συστήματος -> Συνδεσιμότητα -> Τσεκάρεις Λογισμικό PC

 

6) Ανοίγεις το φάκελο που ξεζίπαρες και ανοίγεις το KDZ_FWD_UPD.exe

 

7) Κλείνεις το κινητό και το βάζεις σε Emergency Mode (Volume Up+Power ταυτόχρονα πατημένα μέχρι να κάνει μια δόνηση)

 

8) Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή

 

9) Πας στο KDZ που σου έχει ανοίξει μια οθόνη και επιλέγεις Type: 3GQCT και Phone Mode: EMERGENCY

 

10) Στο KDZ file από κάτω που έχει, επιλέγεις το αρχείο v10k που κατέβασες στο βήμα 1.

 

11) Πατάς Launch software update και περνάει την τελευταία ελληνική έκδοση.

 

Αυτό ήταν! Όταν θα τελειώσει το φλασάρισμα, θα σβήσει μόνο του το κινητό. Αν δεν ανοίξει μετά από μισό-ένα λεπτό, δηλαδή είναι μαύρη η οθόνη, άνοιξέ το εσύ. Μετά το σήμα της LG θα σου βγάλει λογικά μια άσπρη οθόνη που λέει "αναβάθμιση android". Κανονικά δεν σβήνεται τίποτα από τις ρυθμίσεις μας, καλού κακού όμως κρατάμε ένα backup επαφές και ότι άλλο σημαντικό έχουμε στην SD. Επίσης καλού κακού, βγάζουμε την SD πριν κάνουμε την διαδικασία.

 

 

ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ STOCK ΡΟΜ V10K / ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΗ / ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER / ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ CWM

Η διαδικασία είναι ίδια με την παραπάνω αλλά στο βήμα (1) κατεβάζουμε αυτό το αρχείο->http://d-h.st/n3w και στο βήμα (9) στο PHONE MODE αντί για EMERGENCY MODE επιλέγουμε DIAG. Φυσικά στο βήμα (10) επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε στο βήμα (1) http://d-h.st/n3w

 

Πηγή: -> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38756371&postcount=1

 

Σημείωση: Όσοι είστε ήδη Root, για να ξεκλειδώσετε τον Bootloader και να εγκαταστήσετε CWM Recovery, κατεβάζετε αυτό->http://hugefiles.net/mu8ta9a11mm8 και το κάνετε extract στο C:/ .Συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή (Ενεργοποιημένος ο Εντοπισμός Σφαλμάτων USB και το κινητό σε κατάσταση Φόρτισης) και μπαίνετε στο φάκελο C:/L7CWM και κατά σειρά πατάτε Flash_Bootloader.bat, κάνει επανεκκίνηση μετά Flash_Recovery.bat, κάνει επανεκκίνηση και μετά Restart2Recovery.bat για να μπείτε στο Recovery.

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CYANOGENMOD 10 (JELLY BEAN 4.1.2) - ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΣΗ NIGHTLY ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ CM10 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ROOT ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER ΚΑΙ CWM

(ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΜ :p)

 

1) Κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση από εδώ-> http://get.cm/?device=p700 (η τελευταία είναι πάντα η πάνω πάνω)

 

2) Βάζουμε το αρχείο .zip που κατεβάσαμε παραπάνω στην SD.

 

3) Μπαίνουμε σε Recovery Mode:

α) Αν έχουμε τον Terminal Emulator εγκατεστημένο (τον βρίσκετε στο play store->
) πατάμε:

su
reboot recovery

 

β) Με συνδυασμό πλήκτρων: Κλείνουμε τη συσκευή και πατάμε ταυτόχρονα VOL + , VOL - , το κεντρικό πλήκτρο και το POWER και τα κρατάμε πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της LG και να δονηθεί...Μόλις δονηθεί, τα αφήνουμε. Θα πρέπει να μας βγάλει ένα μενού με επιλογές με μπλε χρωμα και γκρι φόντο.

 

4) Αφού μπούμε σε Recovery Mode πατάμε - backup and restore και πατάμε ή - backup για να μας κρατήσει backup στην εσωτερική μνήμη ή - back to external sd card για να μας κρατήσει backup στην SD. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 1.5GB ελεύθερου χώρου και στις 2 περιπτώσεις!!!

Το βήμα αυτό είναι σημαντικό καθώς αν κάτι δε πάει καλά, πάμε - backup and restore, - restore αν έχουμε σώσει στην εσωτερική μνήμη ή - restore from external sdcard αν έχουμε σώσει στην SD, ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ!

#ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ BACKUP ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ SD ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ#

 

5) Μόλις τελειώσουμε με το backup πάμε - wipe data / factory reset.

 

6) Μετά πάμε - install zip from sdcard, - choose zip from external sdcard και βρίσκουμε το αρχείο που κατεβάσαμε παραπάνω. Αν το έχουμε σε κάποιο φάκελο π.χ. download πατάμε το φάκελο και μετά το αρχείο που έχουμε κατεβάσει. Πατάμε - YES - Install.

 

7) Μόλις τελειώσει την εγκατάσταση, πατάμε να πάμε στο αρχικό μενού με το πλήκτρο back (το κάτω αριστερό πλήκτρο αφής του κινητού) και ξανακάνουμε α) - wipe data / factory reset, β) - wipe cache, γ) - advanced, - wipe dalvik cache δ) - advanced, - fix permissions

 

8) Πάμε πάλι στο αρχικό μενού και πατάμε - reboot system now, - NO.

 

9) Επανεκκίνηση και έχετε CM10!!!

 

Σημείωση : Η πρώτη εκκίνηση ενδέχεται να διαρκέσει μέχρι και 15 λεπτά!

Σημείωση 2 : Στα wipe ή οπουδήποτε προχωράμε στο μενού του Recovery αν κάπου μας βγάζει - NO (εκτός από το τελευταίο βήμα), σκρολάρουμε μέχρι να βρούμε - YES.

Σημείωση 3 : Οι CyanogenMod ROMs δεν έχουν καμία εφαρμογή Google. Για να βάλουμε τις βασικές (PlayStore, Talk, κλπ κλπ) κατεβάζουμε αυτό-> http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip και το βάζουμε στην SD. Στη συνέχεια μπαίνουμε σε Recovery, - install zip from sdcard, - choose zip from external sdcard και βρίσκουμε το αρχείο gapps-jb-20121011-signed.zip που κατεβάσαμε παραπάνω και το εγκαθιστάμε. Μετά κάνουμε ένα - wipe cache και στο advanced ένα - wipe dalvik cache, - fix permissions και κάνουμε επανεκκίνηση. Στα gapps ΔΕΝ περιλαμβάνονται το Gmail, το YouTube και τo Google Maps, τα κατεβάζετε από το PlayStore μεμονωμένα...

Edited by pkatsaras
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για το ποστ, φαινεται ειμαι ο πρωτος. Εκανα ολα τα βηματα με την σειρα. αλλα βγαζω status 7 aborted. Τι λες να τι να φταιει??
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για το ποστ, φαινεται ειμαι ο πρωτος. Εκανα ολα τα βηματα με την σειρα. αλλα βγαζω status 7 aborted. Τι λες να τι να φταιει??

 

http://hugefiles.net/mu8ta9a11mm8 Κατέβασε αυτό, κάντο extract στον C:/ και τρέξε το Flash_Recovery.bat...Θα κάνει επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει πήγαινε recovery και ξαναπροσπάθησε...

Link to comment
Share on other sites

Όχι χάρη σε μένα...Δεν έχω φτιάξει τίποτα από όλα αυτά...Απλά τα συγκέντρωσα όλα και τα παραθέτω εδώ.

 

Έχω ξεχάσει να γράψω επάνω ότι δε δουλεύει το ραδιόφωνο και το viber με την CM10... :S

Edited by pkatsaras
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα εσυ δημιουργησες το Thread.. radio δεν με πειραζει τοσο, με το viber εχω κολησει. Λες να το διορθωσουν μετα? Και κατι ακομα, απο δω και περα update θα κανω η ξανα απο την αρχη οταν βγενουν διορθωσεις? Παντως το interface ειναι εξαιρετικο
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα εσυ δημιουργησες το Thread.. radio δεν με πειραζει τοσο, με το viber εχω κολησει. Λες να το διορθωσουν μετα? Και κατι ακομα, απο δω και περα update θα κανω η ξανα απο την αρχη οταν βγενουν διορθωσεις? Παντως το interface ειναι εξαιρετικο

 

Είναι γενικό με την CM10 σε όλα τα κινητά, κάτι δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο και το ακουστικό στο viber. Δοκίμασε και με τα handsfree κάποιος είπε ότι ακούς και ακούγεσαι έτσι. Ναι κάνεις update κανονικά χωρίς να ξαναπερνάς τα πάντα. (update που αφορούν την CM).

Link to comment
Share on other sites

Thnks man. Δηλαδη θα κατεβαζω το ανανεωμενο custom, Θα το περναω στην SD και αντι για install θα παταω update?

 

Ή θα κατεβάζεις και θα φλασάρεις μέσω CWM χωρίς wipe ή θα μπαίνεις μέσα από τις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->ενημερώσεις CyanogenMod.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω και παλι, με γλίτωσες απο μερες διαβασματος.Υπαρχει τροπος να φλασαρουμε το quickmemo? Αν οχι ποιο παρομοιο προγραμμα προτεινεις?
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το δοκιμάζω και γω τωρα στο δικό μου. Σ'ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική μετάφραση και το μάζεμα όλων των πληροφοριών. Επίσης τι άλλα σφάλματα έχουν βρει στην CM10; Επίσης λέω να χρησιμοποίησω αυτη την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196879 Είναι πιο σταθερή η MΙUI;;;

 

***Μου κόλησε στηn emergency mode με κίτρινη οθόνη, πως το "ξυπνάμε"; Και στο KDZ μου έβγαλε σφάλμα 100 LParam: 500.! Τι κάνουμε τώρα;

Edited by ^Fenom^
Link to comment
Share on other sites

Κάνε ακριβώς ότι λέει στα βήματα και ξανακάνε την διαδικασία σε άλλη θύρα usb.

 

Ακολούθησα ακριβως την διαδικασία. Μήπως γιατί είμαι σε Windows 8 64bit;;;;

Link to comment
Share on other sites

Ακολούθησα ακριβως την διαδικασία. Μήπως γιατί είμαι σε Windows 8 64bit;;;;

Κι εγώ σε windows 8 64bit είμαι αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Οι οδηγιες που εχεις δοσει στο post ειναι και για να κανεις root ή μονο για να βαλεις custom rom???

Αν δεν ειναι για root μπορεις να μου πεις πως θα το κανω γιατι ειμαι νεος σε αυτα:) Εχω κανει ηδη το update σε 4.1.2 αν αυτο αλλαζει τιποτα σχετικα με τις οδηγιες. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει τρόπος για root μεμονομένα, παρά μόνο να φλασάρεις ρομ η οποία να είναι ήδη root...Μια τέτοια είναι αυτή που έχω φλασάρει κι εγώ και την βρίσκεις από εδώ->https://docs.google.com/file/d/0BwJi3LP6Lw1rV18wYnBUemZ1YnM/edit Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με την παραπάνω μόνο που αφού είσαι ήδη σε 4.1.2 στο βήμα 9 του φλασαρίσματος αντί για να το βάλεις σε EMERGENCY βάλτο σε DIAG. Έτσι δε χάνεις τίποτα από τα δεδομένα σου...(ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο αν είσαι σε official stock 4.1.2 και ΟΧΙ σε CM10!!!)
Link to comment
Share on other sites

Τον "ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΜ ΜΕΣΩ KDZ" ακολουθω?? αν ειναι αυτος στο βημα 2 το link με το KDZ φακελο μαλλον εχει ληξει γιατι δεν μου βγαζει τιποτα.

 

Ευχαριστω για την απαντηση ειμαι νεος σε αυτα και δεν ξερω ακομα τιποτα.:)

Link to comment
Share on other sites

Τον "ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΜ ΜΕΣΩ KDZ" ακολουθω?? αν ειναι αυτος στο βημα 2 το link με το KDZ φακελο μαλλον εχει ληξει γιατι δεν μου βγαζει τιποτα.

 

Ευχαριστω για την απαντηση ειμαι νεος σε αυτα και δεν ξερω ακομα τιποτα.:)

 

Ναι αυτόν τον οδηγό. Έχεις δίκιο, ορίστε...-> http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/KDZ%20FlashTool/KDZ%20FlashTool.zip/download

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
http://hugefiles.net/mu8ta9a11mm8 Κατέβασε αυτό, κάντο extract στον C:/ και τρέξε το Flash_Recovery.bat...Θα κάνει επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει πήγαινε recovery και ξαναπροσπάθησε...

 

Φιλε μου εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. εκανα ολα ολα τα βηματα αλλα συνεχως μου βγαζει installation aborted status7.

 

Τι αλλο μπορω να κανω?

Edited by memostrikas
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. εκανα ολα ολα τα βηματα αλλα συνεχως μου βγαζει installation aborted status7.

 

Τι αλλο μπορω να κανω?

 

Δοκίμασε και σε άλλο PC ή κάνε ένα reboot και άλλαξε θύρα. Επίσης μην ξεχνάς να το τρέχεις ως διαχειριστής.

Link to comment
Share on other sites

παιδες προβλημα, πηγα να κανω την διαδικασια για να βαλω την ελληνικη rooted rom και ενω δεν τα καταφερα εμεινε και σε emergency mode, τι κανω για να το ξεκωλησω ????
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.
Link to comment
Share on other sites

παιδες προβλημα, πηγα να κανω την διαδικασια για να βαλω την ελληνικη rooted rom και ενω δεν τα καταφερα εμεινε και σε emergency mode, τι κανω για να το ξεκωλησω ????

 

Βγάλε μπαταρία, και πατώντας το vol+ σύνδεσε το κινητό στο usb. Επίσης καλό είναι να δοκιμάσεις σε άλλη θύρα να το κάνεις αυτό. Επίσης αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Που ακριβώς κολλάει;

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε μπαταρία, και πατώντας το vol+ σύνδεσε το κινητό στο usb. Επίσης καλό είναι να δοκιμάσεις σε άλλη θύρα να το κάνεις αυτό. Επίσης αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Που ακριβώς κολλάει;

 

μενει σε emergency mode και δεν βγαινει με τιποτα! Οπως ειπα θελω να το βγάλω απο το emergency mode

 

Τελικά ολα οκ το ξεκόλισα αλλα ενω μου λεει οτι εχει την v10k και δεν εχει αλλη αναβαθμηση, μεσα το κινητο γραφει οτι εχει την 4.0.3 τι γινεται? Ποια ειναι η νεοτερη?

edit: Η 20Α τι ειναι?

 

εχει κανεις την V20K (που μαλλον ειναι η 4.1.2)?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.
Link to comment
Share on other sites

@memostrikas Πέρνα την v10k ξανά και κάνε αυτό...->

Σημείωση: Όσοι είστε ήδη Root, για να ξεκλειδώσετε τον Bootloader και να εγκαταστήσετε CWM Recovery, κατεβάζετε αυτό->http://hugefiles.net/mu8ta9a11mm8 και το κάνετε extract στο C:/ .Συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή (Ενεργοποιημένος ο Εντοπισμός Σφαλμάτων USB και το κινητό σε κατάσταση Φόρτισης) και μπαίνετε στο φάκελο C:/L7CWM και κατά σειρά πατάτε Flash_Bootloader.bat, κάνει επανεκκίνηση μετά Flash_Recovery.bat, κάνει επανεκκίνηση και μετά Restart2Recovery.bat για να μπείτε στο Recovery.

 

Για κάποιο λόγο δε μου επιτρέπει να σου στείλω pm... Κοίτα τις ρυθμίσεις σου! ***Μόλις είδα ότι το έχεις ήδη κάνει, sorry!

 

Φιλε μου εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. εκανα ολα ολα τα βηματα αλλα συνεχως μου βγαζει installation aborted status7.

 

Τι αλλο μπορω να κανω?

 

Φλάσαρε την CM10 από την v20a απευθείας και μετά φλάσαρε αυτό-> https://disk.yandex.com/public/?hash=gX3YHLIx5o7EfaI4Ab6Xaq1gRvZLm1QkD0bjpQT6i2w%3D μέσω CWM, κάνε wipe data / cache / dalvik cache, άνοιξε το κινητό (θα αργήσει κάνα 10-15λεπτο) και αφού ανοίξει κάντου κάνα 2 φορές reboot και πες μου αν έχει σήμα. Η τελευταία CWM είναι λίγο ασταθής όσον αφορά τον kernel και κάνει random reboot...

 

EDIT: Sorry για το double post admins...Παρακαλώ συγχωνέψτε τα!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Link to comment
Share on other sites

Kαλησπερα παιδια.

Εβαλα κανονικα την ρουταρισμενη ρομ αλλα οταν παω να περασω την cm μου βγαζει το παρακατω μηνυμα

 

assert failed: getdrop (ro,prod

uct.ct.device") == "p700 ii getprop

(ro".build.product") == "p700"

E:error in sdcard/cm-10-2013042

9-NIGHTLY-P700.ZIP

(status7)

instalation aborted.

 

Eχω δοκιμασει 2 διαφορετικες καρτες μνημης και εχω κατεβασει το αρχειο 4-5 φορες. Καμια ιδεα τι φταιει και τι να κανω για να περασω την ρομ?

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...