παιδια απο σημερα το εχω και εγω στα χερια μου............οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες.............ειμαι ενθουσιασμενος...........μιλαει ενας ανθρωπος που εχουν περασει απο το χερια του μεταξυ αλλων........htc one x , htc one s , lg optimus 4x , samsung galaxy s2 , samsung galaxy s3 , samsung galaxy note , samsung galaxy note 2 , asus padfone , iphone 4s , iphone 5 και αλλα............κανενα απο τα παραπανω δεν ειχε σε τοσο μεγαλο βαθμο τη σβελταδα , την ταχυτητα , την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης που μου δειχνει στις περιπου 15 ωρες που το εχω στα χερια μου το google nexus 4 .........μεγαλα του προσοντα για μενα περα απο ολα τα αλλα ειναι 2: ο καλυτερος επεξεργαστης που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα κατα την γνωμη μου qualcomm snapdragon s4 pro και το καθαρο android της google.........που σε συνδιασμο με τα 2gb μνημης ram και την επισης εξαιρετικη καρτα γραφικων adreno 320 κανουν το κινητο και πεταει πραγματικα.........με λιγα λογια ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου μεχρι σημερα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ........................