Προβλημα με ασυρματη συνδεση...

Απάντηση

jkidd13

jkidd13's Avatar: Motorola Moto G
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 240
Εγγραφή: Νοέ. 2012
Πιστευω να μην κανω λαθος που ανοιγω εδω το συγκεκριμενο τοπικ...
Λοιπον,εχω προβλημα και δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα με κανενα λαπτοπ,απο το σπιτι μου...
Ενω ανοιγω κανονικα το ασυρματο,εντοπιζει την συνδεση μου,βαζω τον κωδικο και συνδεομαι,δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ...
Εμφανιζει εναι κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο κατω δεξια,πανω απο το εικονιδιο με τις μπαρες του σηματος της ασυρματης συνδεσης,και γραφει "περιορισμενη προσβαση"...
Εν τω μεταξυ,επιδη παλιοτερα ειχα παρει τηλεφωνο στο helpdesk της οτενετ για να με βοηθησουν μου χαν πει να πειραξω κατι νουμερα απο την σελιδα του ρουτερ οποτε πρεπει να γινεται αχταρμας εκει...Πηγα να μπω παλι στη σελιδα,αλλα δεν θυμαμαι κωδικους κλπ...
Εβαλα το κλασικο admin-admin,αλλα ειναι σωστα,και δεν θυμαμαι τι εχω βαλει...Πως μπορω να τα βρω αυτα????

stylatos

stylatos's Avatar: LG E960 Nexus 4
GPRS Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 306
Εγγραφή: Δεκ. 2009
Κλείσε το modem και ξανά άνοιξε το. Και αν πάλι δεν μπει.(λογικά θα μπει) πες μας τι σύνδεση έχεις

jkidd13

jkidd13's Avatar: Motorola Moto G
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 240
Εγγραφή: Νοέ. 2012
Παράθεση από stylatos >
Κλείσε το modem και ξανά άνοιξε το. Και αν πάλι δεν μπει.(λογικά θα μπει) πες μας τι σύνδεση έχεις
Το προβλημα το εχω πολυ καιρο τωρα...Αυτο,το να κλεισω και να ανοιξω το μοντεμ,το χα κανει απειρες φορες στην αρχη...
Εχω conn-x και το ρουτερ ειναι baudtec...

achillesgk

achillesgk's Avatar: Samsung Galaxy Note 3
HSDPA Member
Περιοχή: Καστοριά
Μηνύματα: 4.244
Εγγραφή: Οκτ. 2009
Επειδή δεν έχω καταλάβει έτσι όπως το έγραψες, με το admin admin μπαίνεις στις ρυθμίσεις?

jkidd13

jkidd13's Avatar: Motorola Moto G
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 240
Εγγραφή: Νοέ. 2012
Το admin-admin ηταν τα default στοιχεια που εδωσα αν θυμαμαι την πρωτη φορα που εγκατεστησα το ρουτερ για να ανοιξω την σελιδα των ρυθμισεων...το 192.168.1.1...
Τωρα δεν τα δεχεται...Προφανως τα αλλαξα καποια στιγμη,αλλα εχουν περασει χρονια και δεν θυμαμαι τι κωδικους εχω βαλει...

maarinos

maarinos's Avatar: Sony Ericsson Xperia Neo V
HSCSD Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 799
Εγγραφή: Οκτ. 2011
Στο πίσω μέρος του μόντεμ έχει μια μικρή τρύπα πάρε ένα σινδετηρα και με την άκρη πατά καταρτισμένο για κάποια δευτερόλεπτα (τα αναφέρει ο οδηγός χρήσης του μόντεμ) θα κάνει restart, μετά από αυτό θα σου δέχεται τον κωδικό admin admin.

George_Kont

George_Kont's Avatar: Nokia Lumia 625
EDGE Member
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Μηνύματα: 955
Εγγραφή: Δεκ. 2004
Παράθεση από jkidd13 >
Το admin-admin ηταν τα default στοιχεια που εδωσα αν θυμαμαι την πρωτη φορα που εγκατεστησα το ρουτερ για να ανοιξω την σελιδα των ρυθμισεων...το 192.168.1.1...
Τωρα δεν τα δεχεται...Προφανως τα αλλαξα καποια στιγμη,αλλα εχουν περασει χρονια και δεν θυμαμαι τι κωδικους εχω βαλει...
Κάντο reset και δώσε USERNAME: admin και PASSWORD: την mac adress Που γράφει το bautec από κάτω.
------------------------------------------------
Δείχνε σαν να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, ενώ ταυτόχρονα αφήνεις να αιωρούνται αμφιβολίες για τις ικανότητες των άλλων. . .

jkidd13

jkidd13's Avatar: Motorola Moto G
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 240
Εγγραφή: Νοέ. 2012
Μιας και εχω ανοιξει τοπικ ας ποσταρω εδω για να μην ανοιγω αλλο...
Εφτιαξα το θεμα με που ειχα,αλλα δεν εχω τοσο ισχυρο σημα...
Πχ Αν εχω στον πανω οροφο το modem και κατεβω στον κατω,ειτε με λαπτοπ ειτε με το κινητο,εχω απο ελαχιστο εως καθολου..
Μπορω να κανω κατι να δυναμωσω το σημα?Απο τις ρυθμισεις του ρουτερ το εχω ηδη στο max...
Μηπως πρεπει να αλλαξω μοντεμ??Εχω το κλασικο ασπρο baudtec του connex...

George_Kont

George_Kont's Avatar: Nokia Lumia 625
EDGE Member
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Μηνύματα: 955
Εγγραφή: Δεκ. 2004
Παράθεση από jkidd13 >
Μιας και εχω ανοιξει τοπικ ας ποσταρω εδω για να μην ανοιγω αλλο...
Εφτιαξα το θεμα με που ειχα,αλλα δεν εχω τοσο ισχυρο σημα...
Πχ Αν εχω στον πανω οροφο το modem και κατεβω στον κατω,ειτε με λαπτοπ ειτε με το κινητο,εχω απο ελαχιστο εως καθολου..
Μπορω να κανω κατι να δυναμωσω το σημα?Απο τις ρυθμισεις του ρουτερ το εχω ηδη στο max...
Μηπως πρεπει να αλλαξω μοντεμ??Εχω το κλασικο ασπρο baudtec του connex...
Μόνο βάζοντας έναν αναμεταδότη σήματος κάτω θα έχεις σήμα. είναι λίγο δύσκολο από πάνω κάτω. Και ειδικά εαν δεν πέφτεις και στην ίδια κάθετο
------------------------------------------------
Δείχνε σαν να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, ενώ ταυτόχρονα αφήνεις να αιωρούνται αμφιβολίες για τις ικανότητες των άλλων. . .

mcde

mcde's Avatar: LG E960 Nexus 4
Super Moderator
Περιοχή: 410 Gone
Μηνύματα: 10.387
Εγγραφή: Ιούλ. 2003
Να ξέρετε ότι το τσιμέντο κόβει τα πάντα. Μην περιμένεις αξιόπιστο σήμα από τον έναν όροφο στον άλλο. Είτε πάρε ένα repeater που δεν είναι και η πιο αξιόπιστη λύση, είτε πέτα ένα καλώδιο και βάλε ένα άλλο access point.
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης