[Επίσημο] LG Optimus L3 Dual Sim (E405)

Απάντηση

fck23

no avatar
Mobile Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 59
Εγγραφή: Ιούλ. 2006
Μόλις χθες πήρα το κινητό αυτό και είναι το δεύτερο dual phone μου μετά το samsung champ duos
και έμεινα με το στόμα ανοιχτό στην κυριολεξία για δυο πράγματα εκτός ότι είναι dual Standbay ανεξάρτητα από πια κάρτα έχεις ενεργή το κινητό θα χτυπήσει και στα δυο νούμερά και θα έρθει μήνυμα και στα δυο
1) Έχει κουμπί από τα 4 στο κάτω μέρος του κινητού ( το πρώτο από δεξιά )που μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ τον καρτών(όπως είχε και το παλιό μου samsung για αυτό κατέληξα να πάρω και αυτό το κινητό )οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσεις την notification bar για να αλλάξεις την sim
και το δεύτερο και καλύτερο
2) όταν μπαίνεις στον τηλεφωνικό κατάλογο και όταν έχεις αποθηκεύσει τα νούμερα στην κάρτα sim με το που μπαίνεις μέσα στην επαφή κάνει κλήση και στέλνει μήνυμα με την sim που έχεις καταχωρήσει την επαφή οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις την αλλαγή με το χέρι οπότε δεν φεύγουν κλήσεις και μηνύματα με λάθος αριθμό. βέβαια όταν πας να απαντήσεις σε μήνυμα (χωρίς να μπεις μέσα στον τηλ. κατάλογο ) θα φύγει το μήνυμα με την κάρτα που είναι ενεργή όπως και όταν πάρεις τηλ από αναπάντητη κλήση
τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να το κάνω root οπότε όποιος φίλος βρει κάτι ας ποστάρει εδώ κανένα λινκ
Ευχαριστώ

Edit: όσο για το root μόλις το έκανα (ας είναι καλά το xda)
1)κατεβάζουμε τους Drivers του κινητού από την LG
2)κατεβάζουμε το πρόγραμμα SuperOneClick V1.7
3)ενεργοποιούμε στο κινητό το usb debugging (ρυθμίσεις- εφαρμογές- ανάπτυξη- και τσεκάρουμε το εντοπισμός σφαλμάτων)
4)συνδέουμε το κινητό με το καλώδιο στον υπολογιστή και στην οθόνη επιλέγουμε λογισμικό pc
5)Ανοίγουμε το SuperOneClick V1.7τσεκαρουμε δεξιά που λέει rageagainstthecage μετά πατάμε root περιμένουμε να τελειώσει και γίναμε root
εύχομαι να βοήθησα και να μην ξέχασα κάποιο βήμα να σας πω
Τελευταία τροποποίηση από Superuser: 7 Δεκ. 2012, 16:08.

sakisv

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 15
Εγγραφή: Δεκ. 2012
Kαι εγω πηρα τη συγκεκριμενη συσκευη πριν μια βδομαδα και σαν καινουριος στο android μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Με χαλασε ομως η μνημη συστηματος που ειναι μικρη και γεμισε γρηγορα με εφαρμογες.Ψαχνοντας λοιπον εμαθα για το ρουτινγκ και επεσα πανω στο ποστ σου.Εκανα οτι γραφεις αλλα τζιφος.Δοκιμασα και με την εκδοση superone click 2.3.3 ,δοκιμασα και με LG Optimus L3 Root Tool και με το Unlock root.Iσως υπαρχει θεμα με τους drivers (εβαλα LGUnitedMobileDriver_S4981MAN37AP22_ML_WHQL_Ver_3.7.2 )που τους κατεβασα απο mediafire ακολουθωντας ενα λινκ που τους προτεινε για το l3 E400.Yπεθεσα οτι θα κανουν για ολα τα μοντελα της LG. Aν μπορεις σε παρακαλω δωσμου το συνδεσμο απο οπου κατεβασες εσυ τους drivers και επισης κοιτα τα στοιχεια τηλεφωνου για την εκδοση λογισμικου.Εγω εχω android 2.3.6 V10b.Λογικα πρεπει να εχουμε τα ιδια.Σε ευχαριστω.

fck23

no avatar
Mobile Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 59
Εγγραφή: Ιούλ. 2006
Καλή σου μέρα
εγώ έχω την έκδοση v10F από τις 16-10-12 πάνε εδώ http://www.lg.com/gr/suppo...GE405#software και κατέβασε του drivers από εκεί και το LG PC Suite από εκεί που λέει pc sync και κανε μια αναβάθμιση
και μετά κανε τα βήματα που έγραψα επάνω απλά όταν τρέξεις το πρόγραμμα του ροοτ απενεργοποίησε το antivirus και μάλλον πρέπει να σου δουλέψει

sakisv

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 15
Εγγραφή: Δεκ. 2012
Καλημερα.Εκανα ολα οσα μου ειπες ,αναβαθμισα και σε v10f αλλα δυστυχως δεν γινεται τιποτα.Μαλλον θα πρεπει να το παρω αποφαση :-( Σ' ευχαριστω

fck23

no avatar
Mobile Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 59
Εγγραφή: Ιούλ. 2006
τι να σου πω δεν ξέρω εγώ δυο φορές που το έκανα μια χαρά μου δούλεψε

sakisv

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 15
Εγγραφή: Δεκ. 2012
Τελικα το ρουταρισμα εγινε και ολα ειναι οκ. Θελω να προσθεσω στις οδηγιες σου και το εξης:εκτος απο το antivirus που πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο πρεπει να τρεξουμε οπωσδηποτε το superoneclick .exe κατευθειαν απο το ζιπαρισμενο αρχειο.Αν ξεζιπαρεις το αρχειο σβηνει το rageagainstthecage.exe που ειναι απαραιτητο για το ρουτ.Ελπιζω να βοηθηθουν και αλλοι φιλοι που ψαχνονται. Η λυση μου δοθηκε απο εδω
http://www.doctorandroid.g...57464879418035.
Τα παντα για το adroid και το πειραγα του βρισκονται εδω.Σε ευχαριστω και παλι.

fck23

no avatar
Mobile Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 59
Εγγραφή: Ιούλ. 2006
Μια χαρά εγώ πάντως το έχω ξεζιπαρει και το έχω βάλει μέσα σε έναν φάκελλο στο c το SuperOneClick V1.7 ( έχω xp δεν ξέρω αν έχει σημασία πάντως )τώρα αφού δούλεψε σε σένα αλλιώς μια χαρά. να σε ρωτήσω έχεις βρει κανένα τρόπο για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα εγώ γράφω με Τ9 και ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να γράψεις κεφαλαία αλλά το κακό είναι ότι τις λέξεις σου τις βγάζει κεφαλαία και με τονισμό (ΚΑΛΗΜΈΡΑ) οπότε είναι κάπως σπαστικό

sakisv

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 15
Εγγραφή: Δεκ. 2012
Δεν γραφω μηνυματα οποτε δεν ξερω.Εμενα με εξιταρει το οτι εχει λειτουργικο και φυσικα ολες αυτες τις εφαρμογες και εχω φαει το σχετικο κολλημα

proviewjp

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 4
Εγγραφή: Σεπ. 2008

LG E-405 dual SIM

Καλημερα σας....
Κατ αρχάς ένα μπράβο για την συσσώρευση τοσων μαζεμένων γνώσεων.
Το θέμα βέβαια είναι οτι αν κάποιος έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις εχει καλώς....
Για τους άλλους όμως;
Και επειδη στους "αλλους" ανηκω και εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Εχωντας αγορασει απο το ΜεντιαΜαρκ την ως ανω συσκευη, θα ηθελα
να απεγκαταστησω τις περισσοτερες απο τις εφαρμογες που εχει προεγκατεστημενες
το τηλεφωνο....
Οπως επισεις και να εγκαθηστω εφαρμογες κατ ευθειαν στην SD.
Δεν μου δινει ομως αυτην την δυνατοτητα....
Διαβαζωντας μεσα στα διαφορα νηματα του φορουμ, καταλαβα οτι αυτο
ειναι δυνατον, με καποιες ομως διαδικασιες που οι γνωσεις μου δεν ειναι δυνατον
να τις επεξεργαστουν......
Tι βοηθεια θα μπορουσα να εχω ωστε να ξεπερασω αυτα τα προβληματα;
Η εκδοση Αndroid ειναι η 2.3.6

proviewjp

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 4
Εγγραφή: Σεπ. 2008
Καλησπερα σας!!
Κανοντας λαθος , εβαλα την απορια μου σε λαθος τοπικ, οποτε την μεταφερω
αυτουσια εδω......


"Καλημερα σας....
Κατ αρχάς ένα μπράβο για την συσσώρευση τοσων μαζεμένων γνώσεων.
Το θέμα βέβαια είναι οτι αν κάποιος έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις εχει καλώς....
Για τους άλλους όμως;
Και επειδη στους "αλλους" ανηκω και εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Εχωντας αγορασει απο το ΜεντιαΜαρκ την ως ανω συσκευη, θα ηθελα
να απεγκαταστησω τις περισσοτερες απο τις εφαρμογες που εχει προεγκατεστημενες
το τηλεφωνο....
Οπως επισεις και να εγκαθηστω εφαρμογες κατ ευθειαν στην SD.
Δεν μου δινει ομως αυτην την δυνατοτητα....
Διαβαζωντας μεσα στα διαφορα νηματα του φορουμ, καταλαβα οτι αυτο
ειναι δυνατον, με καποιες ομως διαδικασιες που οι γνωσεις μου δεν ειναι δυνατον
να τις επεξεργαστουν......
Tι βοηθεια θα μπορουσα να εχω ωστε να ξεπερασω αυτα τα προβληματα;
Η εκδοση Αndroid ειναι η 2.3.6
"

Το προβλημα ειναι οτι λεξεις οπως "root", "bootloader", κλπ μου ειναι εντελως αγνωστες
και οι οδηγοι που διαβαζω, εκτος του οτι δεν ξερω αν ειναι για το τηλεφωνο μου
εχουν τις ως ανω ορολογιες και διαφορα αλλα που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω....
(τι καινουριο κολπο μπορει να μαθει ενας γερος σκυλος; )

Θα εκτιμουσα αφανταστα αν καποιος συμφορουμιστας ειχε την διαθεση step by step
(και την υπομονη φυσικα) να με καθοδηγησει στην λυση του προβληματος μου.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!

proviewjp

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 4
Εγγραφή: Σεπ. 2008

LG e-405 και προβλημα με link2sd.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα -αν μπορει καποιος να βοηθησει- τα φωτα σας για το εξης προβλημα.....
Ενω στο superuser υπαρχει στις επιτρεπομενες εφαρμογες το link2sd

shot_000002.png

οταν θελω να κανω καποια ενεργεια με το link2sd (πχ μεταφορα προγραμματος στην sd)
μου βγαζει αυτο το μυνημα

shot_000001.png

Την βοηθεια σας παρακαλω γιατι με εχει τρελανει......

Ευχαριστω!!

GreekDragon

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Βόλος
Μηνύματα: 5
Εγγραφή: Μάρ. 2014

Recovery Δεν γίνεται

Γειά σας μου έχουν δώσει ενα LG OPTIMUS L3 E405 DUAL SIM το δικαρτο για να το rootαρω και να αλλαξω rom.Το root το εκανα αλλα το recovery δεν δουλευει.Με επαναφερει τις εργοστασιακες ρυθμισεις παντα.Δοκιμασα με rom manager αλλα τιποτα.Ακομα και με Android terminal αλλα τιποτα.Καθε φορα που κανω volume πανω και home button και power button μου βγασει μια ασπρη οθονη και μια εικονα να λεει ''notice''και μου βγασει μια εικονα που θα σας παραθεσω

Τι πρεπει να κανω?Σηκωνω τα χερια ψηλα.Βοηθηστε με.
Samsung Galaxy s4 Rootαρισμένο. και με CyanogenMod!
Huawei Honor 2 Rootαρισμένο.Το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο!
Google Nexus 7 2012 Rootαρισμένο.Το τέρμα πειραγμένο για μένα!
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης