Jump to content

[ROM] SlimBean (Jelly Bean)


nikospot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγός Εγκατάστασης Slim Bean

 

Αρχικά να αναφέρω ότι δεν ευθύνομαι για οποιοδήποτε πρόβλημα προκληθεί από την διαδικασία. Η διαδικαδία είναι δοκιμασμένη αλλά είναι δική σας ευθύνη αν πάει κάτι στραβά και πάθει ζημιά η συσκευή. Εδώ θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε αλλά ο καθένας φλασάρει με τη δική του ευθύνη

H SlimBean είναι μία rom που βασίζεται σε καθαρό android 4.2.2. Ελαφριά γρήγορη και αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση. Απουσιάζει όμως το ραδιόφωνο (ελπίζω σύντομα να δουλέψει) και οι βίντεο κλήσεις μέσω του παρόχου διότι αυτά είναι κόλπα της samsung και όχι του καθαρού android. Screenshots και περισσότερες πληροφορίες για την rom μπορείτε να δείτε εδώ

============================================================

Νεότερη έκδοση είναι η SlimBean 4.2.2 (Android 4.2.2) Κατεβάζουμε τα αρχεία:

Slim-I9000-4.2.2.build.2-OFFICIAL

Slim_Gapps ή το AIO addons που περιέχει όλα τα addons (διαβάστε λίγο παρακάτω)

Επίσης υπάρχουν και κάποια προαιρετικά addons εδώ θα τα βρείτε όλα. Πληροφορίες για το τι περιέχει το καθένα υπάρχουν εδώ

Πλέον υπάρχει και το AIO Aroma το οποίο περιέχει όλα τα addons όπως και το απλό AIO, αλλά μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε ποιες εφαρμογές θέλουμε να περάσουμε μέσα από ένα απλό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

 

============================================================

Περάστε τα αρχεία που κατεβάσατε στην εσωτερική μνήμη sdcard της συσκευής, χύμα και όχι σε κάποιον υποφάκελο. Επίσης κρατήστε ότι backup θέλετε (μηνύματα, επαφές, εφαρμογές) γιατί θα σβηστούν.

Σημαντικό: Καλό είναι να κρατήσετε backup τον φάκελο efs που περιέχει το ΙΜΕΙ σας πριν ξεκινήσετε την διαδικασία γιατί αν χαθεί με το φλασάρισμα δεν θα έχετε ΙΜΕΙ, και ο φάκελος αυτός είναι μοναδικός για κάθε συσκευή. Αν έχετε παλαιότερο backup δε χρειάζεται να το ξαναπάρετε. Ο φάκελος αυτός δεν αλλάζει ποτέ ότι ρομ κι αν περάσετε. Παραθέτω τις οδηγίες του συμφορουμίτη Nikos523 όπως αναγράφονται στον οδηγό του.

 

Ενα απλό backup του φακέλου efs στον υπολογιστή μας βγάζει απο δύσκολες καταστάσεις.

Κατέβασε έναν root explorer από το play store (για πολλούς ο "root explorer" είναι ο καλύτερος)

Στη ρίζα της συσκευής ("/") υπάρχει ο φάκελος efs (εδω δηλαδή /efs)

Κάνε μια αντιγραφή και επικόλλησε τον μέσα στο /sdcard (την εσωτερική κάρτα μνήμης) για να τον μεταφέρεις στον υπολογιστή.

 

 

Εγκατάσταση από Gingerbread (θα πρέπει πρώτα να περάσετε cyanogenmod 10)

Ακολουθείστε τον οδηγό για cm10.1 και όταν ανοίξει πλέον η συσκευή συνεχίστε διαβάζοντας αυτό τον οδηγό. (δεν είναι απαραίτητο να περάσετε τα google apps που αναφέρονται στον οδηγό της cm10.1 αφού δε την θέλουμε για κανονική χρήση αλλά μόνο για να πατήσει η Slim πάνω της.)

 

Εγκατάσταση από ICS ή άλλη JellyBean (δοκιμασμένο από cm10.1).

 

  1. Κλείστε το κινητό και μπείτε cwm recovery πατώντας τα πλήκτρα volume up + Home + Power button για λίγα δευτερόλεπτα.
  2. Κάντε wipe τα πάντα, δηλαδή: Wipe data/factory reset, Wipe cache, και από advanced> wipe dalvik cache. (σε αυτό το βήμα θα σβηστούν τα πάντα)
  3. Στο mounts and storage κάντε format /system.
  4. Go Back πάλι και: Install zip from sdcard> Choose zip και επιλέξτε το αρχείο Slim-i9000-x.x.x-OFFICIAL.zip που περάσατε νωρίτερα στην μνήμη. Αν η εγκατάσταση γίνει πολύ γρήγορα ή κάνει συνέχεια επανεκκίνηση, βγάλτε την μπαταρία μπείτε πάλι στο recovery και επαναλάβετε το βήμα.
  5. Χωρίς να κάνετε reboot περάστε το αρχείο slim_gapps.zip με τον ίδιο τρόπο. (ή το AIO, ανάλογα τι επιλέξατε να κατεβάσετε)
  6. Προαιρετικά περάστε και τα υπόλοιπα αρχεία που θέλετε σε περίπτωση που δεν τα περάσατε όλα μέσω το πακέτου AIO addons (extras, face unlock, Srec voicedial googlenow) με τον παραπάνω τρόπο.
  7. Ξανακάνουμε το βήμα 2.
  8. Reboot system, και απλά περιμένετε να ανοίξει!

 

Αναβάθμιση από παλαιότερη SlimBean.

Αν έχετε SlimBean 2.7 και άνω δεν είναι απαραίτητο να περάσετε πάλι τα addons γιατί κρατιούνται τα προηγούμενα. Αν θέλετε όμως μπορείτε να αναβαθμίσετε και τα slim_gapps και τα addons σας κατεβάστε τις νέες εκδόσεις από τα παρακάτω link.

 

  1. Κατεβάστε την νεότερη έκδοση εδώ, και τα addons που θέλετε να ενημερώσετε σε περίπτωση που υπάρχει νεότερη έκδοση. Πρέπει να αναφέρουμε ότι μερικές φορές δεν υπάρχουν updates σε μερικά addons, οπότε τα αφήνουμε ως έχουν. (γίνονται backup αυτά που υπήρχαν ήδη εγκατεστημένα)
  2. Κλείστε το κινητό και μπείτε cwm recovery.
  3. Κάντε wipe cache, και από advanced> wipe dalvik cache. (δεν σβήνονται εφαρμογές, επαφές κλπ)
  4. Επιλέγετε install zip from sdcard> choose zip> και περνάτε τα αρχεία με την εξής σειρά:
    Slim-I9000-x.x.x.-OFFICIAL.zip
    slim_gapps.zip και μετά προαιρετικά τα υπόλοιπα addons (αν κατεβάσατε νεότερα)
  5. Wipes όπως αναφέρονται στο βήμα 3.
  6. Reboot system.

 

Προσοχή: Για να επιστρέψεις σε επίσημη Gingerbread πρέπει να την περάσεις με Odin χρησιμοποιώντας re-partition, pit και μία rom με τρία αρχεία.

Αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ.

 

Ερωτήσεις/απαντήσεις [FAQ]

 

-Γιατί δεν έχω σήμα; Χάθηκε το ΙΜΕΙ;

Αν συμβεί κάτι στον φάκελο efs κατά το φλασάρισμα, μπορεί να χαθεί το ΙΜΕΙ και να μην έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο δίκτυο του παρόχου σας. Η εύκολη λύση που συχνά έχει θετικά αποτελέσματα είναι το να φλασάρετε άλλο modem. Κατεβάστε όποιο θέλετε από εδώ και περάστε το από cwm recovery (install zip from sdcard). Αν δεν γίνει τίποτα, δοκιμάστε να γυρίσετε σε στοκ gingerbread μέσω odin.

 

Αν τίποτα από αυτά δεν έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να επαναφέρετε τον φάκελο χειροκίνητα (που κρατήσατε backup). Βάλτε τον φάκελο efs που έχετε κρατήσει backup στην μνήμη της συσκευής εγκαταστήστε κάποιον explorer με root δικαιώματα (συνιστάται ο root explorer)

Αντιγράψτε τον φάκελο από την μνήμη που τον περάσατε.

Πηγαίνετε στον ριζικό φάκελο της μνήμης ("/") και κάντε επικόλληση.

Πατήστε παρατεταμένα πάνω στον φάκελο και επιλέξτε Permissions. Επιλέξτε 3 τικ στην πρώτη στήλη από αριστερά,το πρώτο στην μεσαία και 3 στην δεξιά δηλαδή τα δικαιώματα θα πρέπει να είναι rwx r-x r-x.

Ξανά παρατεταμένο πάτημα τον φάκελο και Change Owner. Διαλέγετε και στο owner και στο group: 1001 - radio.

Κάνετε επανεκκίνηση και ελέγχετε το ΙΜΕΙ σας το οποίο πρέπει να έχει επαναφερθεί.

Δεν παίζει ρόλο πόσο παλιό είναι το backup σας ούτε από ποια ρομ το πήρατε.

 

-Γιατί είναι όλα τόσο μικρά; (εικονίδια, γράμματα κλπ)

Είναι λόγω των dpi που έχει ρυθμιστεί η slim rom. Μπορείτε να το αλλάξετε με τον εξής τρόπο: Ρυθμίσεις> Interface> General UI> LCD density. Η slim έχει επιλεγμένο 182. Το εργοστασιακό dpi που χρησιμοποιείτε από την samsung και από τις περισσότερες custom roms είναι 240. Βάζετε ότι θέλετε και κάνετε επανεκκίνηση. (πχ. εγώ χρησιμοποιώ 210)

 

-Τι στο καλό είναι το TRDS? Μπορώ να επιλέξω οι εφαρμογές να μην γίνονται μαύρες;

Το TheRealDarkSlim είναι ένα διαφορετικό θέμα που υπήρχε εδώ και καιρό και μπορούσε οποιοσδήποτε να το περάσει έξτρα πάνω στη ρομ. Πλέον ενσωματώθηκε στη ρομ και πατώντας ένα κουμπάκι από τις ρυθμίσεις αλλάζουν όλα χρώμα. Το περιβάλλον γίνεται μαύρο και οι εφαρμογές του τηλεφώνου και τα gapps που ήταν άσπρα γίνονται μαύρα. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μαύρο το περιβάλλον αλλά να κρατήσετε τις εφαρμογές άσπρες αν δεν προτιμάτε να είναι όλες μαύρες (όπως εγώ για παράδειγμα που δεν ήθελα google play, gmail, youtube μαύρα) κατεβάζοντας το AIO Aroma από τα addons μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε εφαρμογές επιλέγοντας Toggleable ή normal. Τα toggleable apps αλλάζουν χρώμα και γίνονται μαύρα, ενώ τα normal μένουν κανονικά κι ας ενεργοποιηθέι η επιλογή RealDarkSlim. Δηλαδή μπορούμε πολύ απλά να περάσουμε από πάνω τα normal apps που δε θέλουμε να γίνονται μαύρα.

 

-Μπορώ να αλλάξω κέρνελ;

Φυσικά. Θα βρείτε φυσικά κέρνελ που θα είναι συμβατός με Jelly Bean! Αν είναι αρχείο zip τότε το περνάτε στην μνήμη της συσκευής και τον κάνετε install μέσω cwm recovery. Πριν όμως το κάνετε install καλό είναι να κάνετε wipe cache και wipe dalvik cache (από advanced). Αν ο κερνελ είναι σε αρχείο tar τότε τον περνάτε μέσω odin σε download mode ως αρχείο PDA. Η slim bean έρχεται με semaphore. Μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο site συχνά για αναβαθμισμένες εκδόσεις του. Στην SlimBean θα επιλέγετε την έκδοση με το "s". (Semaphore_JB_x.x.x "s")

Ένας άλλος κέρνελ αν θέλετε να δοκιμάσετε είναι ο Devil.

 

-Πως θα αλλάξω modem;

Modems για τις custom roms cyanogenmod, slim, MIUI κλπ θα βρείτε εδώ και περνιούνται μέσω cwm recovery > install zip from sdcard.

 

-Δεν το αναγνωρίζει το samsung KIES;

Όχι. Όπως και καμία custom rom. Το KIES αναγνωρίζει μόνο stock samsung roms.

 

Credits goes to: Superuser, Nikos523 για τους οδηγούς τους που πήρα ιδέες για τον δικό μου. Και φυσικά σε όποιους δουλεύουν ακόμα πάνω στον γαλαξία για να μας παρέχουν ακόμα updates και mods.

Ο οδηγός έχει δοκιμαστεί φυσικά και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις σας για βελτίωση του.

Edited by Superuser
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δωσε μας μερικα χαρακτηριστικα της εκδοσης...Για παραδειγμα εγω θελω να ρωτησω τα εξης:Ραδιοφωνο εχει?οταν τραβας μια φωτο η ενα βιντεο τα αποθηκευει στην καρτα μνημης?Με το θεμα της μπαταριας πως παει??καταναλωνει πολυ??πια εκδοση ειναι ακριβως?4.1.1 η 4.1.2??
Link to comment
Share on other sites

Ραδιοφωνο δεν εχει (ακομα τουλαχιστον) εκτος αν βαλεις το spirit fm οπως συμβαινει και στις υπολοιπες custom roms jelly bean. Επισης αναβαθμιστηκε στην εκδοση 4.1.2 απο χτες. Καποιες βασικες πληροφοριες για την ρομ θα προστεθουν στο πρωτο ποστ σε λιγο.
Link to comment
Share on other sites

η πιο γρήγορη jelly bean για το κινητό μας, τσεκαρισμένο...

το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχει ελληνικά και ούτε πρόκειται να βάλει ποτέ φυσικά... :(

 

μπράβο για τον οδηγό Νίκο

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

Εβαλε ελληνικα στην εκδοση 2.7!!! Το εγραψα και στον οδηγο στην αρχη.

 

Slim Bean 2.7

[b]Full system Language support, yes its true.[/b]

Edited by nikospot
Link to comment
Share on other sites

Η slim beam είναι ανάλογη της slim ics; αν ναι τότε θα είναι κλάσεις ανώτερη...

και ποιον semaphore περνάμε με την 2.7;

Link to comment
Share on other sites

Η slim beam είναι ανάλογη της slim ics; αν ναι τότε θα είναι κλάσεις ανώτερη...

και ποιον semaphore περνάμε με την 2.7;

 

Ναι ανάλογη της ICS είναι. Ο ίδιος τις φτιάχνει. Ο semaphore JB 2.3.0/s κάνει για αυτήν αν και νομίζω πως τον περιέχει από μόνη της.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μολις τωρα εκανα τα βηματα οπως αναφερονται,και μου αναβοσβηνει το η οθονη συνεχεια με το μηνυμα που λεει galaxy s cyanogen...τι να κανω?
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μολις τωρα εκανα τα βηματα οπως αναφερονται,και μου αναβοσβηνει το η οθονη συνεχεια με το μηνυμα που λεει galaxy s cyanogen...τι να κανω?

 

Βγάλε την μπαταρία ξαναμπες στο recovery και κάνε πάλι install από εκεί που σταμάτησες. Για πες μου όμως σε πιο σημείο σου έγινε και τι rom είχες πιο πριν?

 

Edit: Ώπα cyanogen σου λέει? Σε πιο σημείο του οδηγού έφτασες? Δώσε λεπτομέροιες για να βρουμε τι φταίει.

Edited by nikospot
Link to comment
Share on other sites

Βγάλε την μπαταρία ξαναμπες στο recovery και κάνε πάλι install from sd card τα αρχεία. Για πες μου όμως σε πιο σημείο σου έγινε και τι rom είχες πιο πριν?

οταν το ανοιξα μου αναβοσβηνε το λογοτυπο της samsung...ειχα την rom την cyanogen 10...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά σε πιο σημείο του οδηγού σου έγινε αυτό? Και εγώ από cm10 πήγα σε slimbean χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένος είναι ο οδηγός :p
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά σε πιο σημείο του οδηγού σου έγινε αυτό? Και εγώ από cm10 πήγα σε slimbean χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένος είναι ο οδηγός :p

αφου εκανα ολα τα βηματα οταν ανοιξε μετα το reboot για πρωτη φορα μου αναβοσβηνε συνεχεια το μηνυμα με το λογοτυπο της samsung

Link to comment
Share on other sites

Έβγαλες-έβαλες την μπαταρία και να δοκιμάσεις να μπεις cwm recovery πάλι για να το κάνεις από την αρχή?
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν η εγκατάσταση πέτυχε και η slim beam τέλεια αγόρια και κορίτσια!!!

Απορίες:

α. "AIO_Addons" what is this big file? Τι περιέχει;

β. Γιατί μου λέει για πολλές εφαρμογές το market πως δεν είναι διαθέσιμες για την συσκευή μου; Και μιλάμε για εφαρμογές όπως: facebook, το semaphore manager, evernote, doubletwist, chrome κλπ...

γ. τι color tuning;

δ. πως να βγάλω το αγαπητό κατά πολλούς crt-off;

Link to comment
Share on other sites

α) έλα ντε? Κι εγώ το έψαχνα αλλά δεν το αναφέρει πουθενά... Το κατέβασα όμως (δεν το πέρασα) να το εξερευνήσω και από ότι βλέπω μέσα περιέχει πάρα πολλές εφαρμογές από τα google apps και αν συμπεράνω από το όνομα του αρχείου (aio = all in one) μπορεί μάλλον να περιέχει οτιδήποτε έχει αφαιρέσει από την ρομ.

β) Δοκίμασε το multi dpi play store

γ) Βασικά αυτό είναι προσωπική επιλογή αλλά εγώ συνήθως χαμηλώνω λίγο το red και το green (~930) και από κάτω στο gamma βάζω -7 -7 -6

δ) Μόνο το crt-off θες να βγάλεις? χμμμ λίγο δύσκολο θα είναι αυτό. Τα υπόλοιπα εφφέ τα θες?

Link to comment
Share on other sites

α) έλα ντε? Κι εγώ το έψαχνα αλλά δεν το αναφέρει πουθενά... Το κατέβασα όμως (δεν το πέρασα) να το εξερευνήσω και από ότι βλέπω μέσα περιέχει πάρα πολλές εφαρμογές από τα google apps και αν συμπεράνω από το όνομα του αρχείου (aio = all in one) μπορεί μάλλον να περιέχει οτιδήποτε έχει αφαιρέσει από την ρομ.

β) Δοκίμασε το multi dpi play store

γ) Βασικά αυτό είναι προσωπική επιλογή αλλά εγώ συνήθως χαμηλώνω λίγο το red και το green (~930) και από κάτω στο gamma βάζω -7 -7 -6

δ) Μόνο το crt-off θες να βγάλεις? χμμμ λίγο δύσκολο θα είναι αυτό. Τα υπόλοιπα εφφέ τα θες?

 

το β. το εκανα και βγαζει μετά σφάλμα 942...

Link to comment
Share on other sites

η slim bean και αυτή στη cm10 βασίζεται?? είχα την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί απο την αρχή βασιζόμενη σε aosp

 

και κάτι σχετικό με τη ρομ

αυτόματη φωτεινότητα έχει? γιατί δεν το θυμάμαι...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

@tragopapas

για το dpi δες εδώ

http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/71-how-too-change-dpi

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

η slim bean και αυτή στη cm10 βασίζεται?? είχα την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί απο την αρχή βασιζόμενη σε aosp

 

και κάτι σχετικό με τη ρομ

αυτόματη φωτεινότητα έχει? γιατί δεν το θυμάμαι...

ναι έχει και ίσως λίγο πιο καλή από την cm10...

Link to comment
Share on other sites

ναι έχει και ίσως λίγο πιο καλή από την cm10...

 

οκ thanks

δες το απο πάνω μήνυμα :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

Ναι συγγνώμη δεν είναι βασισμένη σε cyanogen απλά παίρνει αρκετά στοιχεία από εκεί (mods, διορθώσεις κλπ) Ότι βάζουν στην cm10 μπαίνει αμέσως στην επόμενη slim :p

Για το DPI και εγώ το ψάχνω τώρα γιατί και σε μένα συμβαίνει απλά δεν έτυχε να βάλω κάποια εφαρμογή που να μου πετάξει το σφάλμα. Δεν θέλω να αλλάξω τα DPI όμως. Κάποια λύση θα υπάρχει δε μπορεί!

Link to comment
Share on other sites

Ναι συγγνώμη δεν είναι βασισμένη σε cyanogen απλά παίρνει αρκετά στοιχεία από εκεί (mods, διορθώσεις κλπ) Ότι βάζουν στην cm10 μπαίνει αμέσως στην επόμενη slim :p

Για το DPI και εγώ το ψάχνω τώρα γιατί και σε μένα συμβαίνει απλά δεν έτυχε να βάλω κάποια εφαρμογή που να μου πετάξει το σφάλμα. Δεν θέλω να αλλάξω τα DPI όμως. Κάποια λύση θα υπάρχει δε μπορεί!

 

και το dpi που άλλαξα σε 182 & 240 δεν λύθηκε το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

η slim bean και αυτή στη cm10 βασίζεται?? είχα την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί απο την αρχή βασιζόμενη σε aosp

 

και κάτι σχετικό με τη ρομ

αυτόματη φωτεινότητα έχει? γιατί δεν το θυμάμαι...

ναι δημιουργείτε από την αρχή, αλλά αν δεν υπήρχε η cm10 σιγά μην υπήρχε η slim. :p ό,τι γίνεται στην cm10 μπαίνει και στην επόμενη slim.

 

Αυτόματη φωτεινότητα έχει αλλά για κάποιο περίεργο λόγο μόνο ανεβαίνει η φωτεινότητα και μετά δεν ξανακατεβαίνει αν δε σβήσει η οθόνη :blink:

και το dpi που άλλαξα σε 182 & 240 δεν λύθηκε το πρόβλημα

εμένα πάντως έτσι λύνεται το πρόβλημα. Έκανες εκκαθάριση δεδομένων του play store από την διαχείριση εφαρμογών και μετά επανεκκίνηση?

 

Edit: Διαβάζω στο xda στο θέμα της slimbean και φαίνεται να έχουν κι άλλοι πρόβλημα με το σφάλμα 942 σε μερικές εφαρμογές.

Edited by nikospot
Link to comment
Share on other sites

ναι δημιουργείτε από την αρχή, αλλά αν δεν υπήρχε η cm10 σιγά μην υπήρχε η slim. :p ό,τι γίνεται στην cm10 μπαίνει και στην επόμενη slim.

 

Αυτόματη φωτεινότητα έχει αλλά για κάποιο περίεργο λόγο μόνο ανεβαίνει η φωτεινότητα και μετά δεν ξανακατεβαίνει αν δε σβήσει η οθόνη :blink:

 

εμένα πάντως έτσι λύνεται το πρόβλημα. Έκανες εκκαθάριση δεδομένων του play store από την διαχείριση εφαρμογών και μετά επανεκκίνηση?

 

Edit: Διαβάζω στο xda στο θέμα της slimbean και φαίνεται να έχουν κι άλλοι πρόβλημα με το σφάλμα 942 σε μερικές εφαρμογές.

 

τίποτα... τα έκανα όλα, μέχρι και εγκατάσταση από την αρχή...

σφαλμα 924:mad:

Link to comment
Share on other sites

:( Εγώ έκανα τα εξής και λύθηκε:

Έβαλα το multi DPI store και έκανα wipe cache/dalvik cache. Επίσης έκανα εκκαθάριση δεδομένων του play store αλλά δεν λύθηκε μέχρι εδώ.

Μετά γύρισα σε 240DPI και έκανα πάλι εκκαθάριση δεδομένων από την διαχείριση εφαρμογών. Μετά από το reboot το πρόβλημα λύθηκε και όταν άλλαξα τα DPI δεν ξανα είχα πρόβλημα.

Έχουν αρκετοί το πρόβλημα ελπίζω να βρεθεί κάποια σίγουρη λύση γιατί από ότι βλέπω κι άλλοι παλεύουν και δε μπορούν να το λύσουν με τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...