Έχει όντως led; Απο τις φωτό δεν μπορώ να διακρίνω... Επίσης στα specs της wind λέει ότι έχει και HDMI, μέσω MHL λογικά.
LED υπάρχει, αλλά λειτουργεί μόνο στη φωτογραφική μηχανή (ούτε καν στο video).
& στις 3 εφαρμογές που κατέβασα για να λειτουργήσει σαν φακός, απλά δεν δούλεψε!
Όσο για HDMI μέσω microUSB, όσο & να έψαξα, δεν βρήκα τπτ!
Παράθεση από
fioravanti90 >
ισχυει οτι η οθονη του ειναι 262Κ χρωματων? Σε 1 σάιτ μαλιστα ειδα σπεκ 56Κ χρωματων....!!!!!!!! Ισχύει ή απλα καποιος το 'γραψε λάθος κι οι υπολοιποι απλα το αντιγράφουν?
Η οθόνη δεν ξέρω πόσα χρώματα έχει (δεν ξέρω & πού μπορώ να το βρω),
είναι πάντως σε γενικές γραμμές καλή, αν & κάπως σκοτεινή.
1η μέρα στα χέρια μου, περνάω όσες εφαρμογές ήθελα εδώ & 1.5 χρόνο στο Optimus 7 & δεν τις έβρισκα.
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι το Android (4.0.4) είναι & το ίδιο εύχρηστο με το Windows Phone 7..
Anyway, το κινητό εκτός από την μέτρια σχετικά οθόνη, έχει
ισχνή κάμερα, με πολύ λίγες ρυθμίσεις,
φωτογραφική 5MP με AF & flash, & video ανάλυσης VGA & χωρίς LED φωτισμό βεβαίως-βεβαίως..
Το Acqua δεν έχει κάποιον launcher (καθαρό ICS),
υπάρχουν όμως αρκετά widgets από την ZTE (καιρός, email, ημερολόγιο, επαφές που χρησιμοποιούνται περισσότερο).
Παρουσιάζονται κάποια σκαλώματα, για 1", μετά την έξοδο από εφαρμογές (κυρίως στο Google Play),
ενώ ο browser, στις 3 φορές που τον χρησιμοποίησα, crashαρε τη 1..
Ίσως με κακόμαθε η Microsoft, τι να πω..
Η συσκευή από απόσταση 30cm μοιάζει ποιοτική & στιβαρή. Σε αυτό βοηθάει ο χρωματισμός τιτανίου περιμετρικά της συσκευής.
Από πολύ κοντά βέβαια φαίνεται πόσο πλαστική είναι, κάθεται όμως πολύ καλά στο χέρι & δεν τρίζει καθόλου.
Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει οδηγός χρήσης στην αγγλική
εδώ,
drivers για Windows
εδώ, καθώς & κάποιο είδος αναβάθμισης
εδώ.
Μη ρωτάτε τι είναι, γιατί την πέρασα σχεδόν με το που άνοιξα το κινητό & έτσι δεν είδα διαφορά σε σχέση με πριν.
Η συσκευή είναι πλέον root, ακολουθώντας
αυτές τις οδηγίες.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν!
Τελευταία τροποποίηση από paschos76: 7 Οκτ. 2012, 01:02.