Jump to content

Υπερβολικός Λογαριασμός Internet On The Go!


john90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι συνδρομητής φοιτητικού πακέτου cosmote on the go, εδω και 2 χρόνια. Πάντα πλήρωνα σταθερό λογαριασμό 22 ευρώ, όσο είναι το πάγιο, αφού δεν κάνω κάποια τρελή χρήση. Σήμερα όμως ήρθε λογαριασμός Μάϊος-Ιούνιος στα 150 ευρώ!!!! Παίζει κάτι τέτοιο; Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ισχυρίζονται πως και έχω ξεπεράσει τα 5 GB και έκανα μεγάλη χρήση. Τι μπορώ να κάνω, πέρα από το να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό και να συμπληρώσω αίτηση αμφισβήτησης του λογαριασμού; δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει τέτοια χρέωση!!
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2
Link to comment
Share on other sites

Σε παρεμφερή περίπτωση με την δικιά που μου έτυχε και με χρέωσαν 500€ για τον πρώτο μήνα όταν τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό για να δω τις χρεώσεις η απάντηση τους ήταν, τα εκαψες θα τα πληρώσεις.

Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη μαζί τους και ήρθε και 2ος παρόμοιος λογαριασμός σύνολο 1000€. Ύστερα από αρκετό βρισίδι και απειλές ότι θα πάμε δικαστικος την λύση μου την έδωσε ένας υπάλληλος του Γερμανού μιας και όλα τα ετοιματα που έκανα εγώ σκοντάφτει. Ευτυχώς όλα διορθώθηκαν αλλά πήρε 6 μήνες η όλη ιστορία.

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2
Link to comment
Share on other sites

@john90

Κοίτα την ανάλυση όταν θα σου έρθει;;; Είδες τον μετρητή και δεν ξεπέρασες τον όγκο;;; Αν έχει καταγραφεί λίγα μπορείς να κάνεις, ίσως μια πίστωση από μέρους της η COSMOTE.

 

PS: Στη WIND με 24,90€ έχεις 30GB και μπαινει φραγη μετα απλώς δες το σήμα στις περιοχές που κινείσαι. Έχει βελτιώσει αρκετά το 3G ης

WIND... Αν έχεις κλείσει χρόνο, και δεν βγάλεις άκρη με COSMOTE πήγαινε WIND και πλήρωνε λίγο λίγο το ποσό στη COSMOTE όποτε έχεις...

Edited by DemetreKre
Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι φοιτητής στην επαρχία, στάλθηκε ο λογαριασμός στο σπίτι μου και ενημερώθηκα, δεν εχει αναλυτικό λογαριασμό, ξέρω μόνο ότι με έχουν χρεώσει 4GB παραπάνω(άρα 9 σύνολο). Εγώ όμως άνοιξα το προγραμματάκι της κοσμοτέ, έψαξα τις μέρες και τις χρεώσεις και μέτρησα ότι κανονικά έχω κάψει 5,19 GB, βρήκα επίσης την χρέωση στα ΜΒ(απ'ότι θυμάμαι) μετά από τα 5 GB και υπολόγισα ότι τα παραπανίσια έξοδα μου είναι κάτι λιγότερο από 6 ευρώ, άρα συνολικά πρέπει να δώσω 28 και όχι 150 που μου ζητάει η κοσμοτέ!!!! Στην χρέωση μόνο την λήψη δεν χρεώνεσαι εξάλλου; Ρωτάω διότι έχει Όγκο λήψης και Όγκο αποστολής, αλλά τα 5 GB που είναι το όριο ξέρω ότι βρίσκονται στην λήψη.

Επίσης, τελικά τι έκανες με τη δική σου περίπτωση maglaras; DemetresKre, δυστυχως αυτο το μηνα ανανεωσα 2η φορα με Cοsmote.... αλλα απ'ότι θυμάμαι μπορώ να την κάνω πληρώνοντας το πάγιο(20 ευρώ)

Edited by john90
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2
Link to comment
Share on other sites

τα 5GB αφορουν ληψη και αποστολη.

 

Σε ολες τις εταιριες και ολα τα προγραμματα ο ογκος δεδομενων αφορα το αθροισμα αποστολης και ληψης.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Link to comment
Share on other sites

31,44€/GB μετά την ενσωματωμένη χρήση (0,0307 €/ΜΒ)

Δηλ. για 4GB παραπάνω 125,75€ + το πάγιο σου!

 

Ληστρικές χρεώσεις!!!! Στη WIND, νομίζω και VODAFONE μπαίνει φραγή μετά τον ενσωματωμένο όγκο! Ή νομίζω στη VODAFONE σε ενημερώνουν!

Ναι μεν, το έχεις συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου αλλά είναι απίστευτα τραγικά μεγάλη η παραπάνω χρέωση! Ας βάλουν λογισμικό να ενημερώνει!

Πάρτους τηλέφωνο στηρίξου σε αυτό... Πες ναι μεν έκανα παραπάνω (λόγω εξεταστικής κτλ) αλλά πίστευα θα είναι πολύ πιο ευνοική η χρέωση.

 

Πες του αυτό το ποσό ολόκληρο δεν προκειται να πληρωθεί σε καμία περίπτωση! Από κατάστημα πας αύριο και γράφεις τα πάντα σε φόρμα με τηλ. επικ. να σε καλέσει κάποιος πίσω!!!

Link to comment
Share on other sites

Άφησα τους λογαριασμούς απλήρωτους και έκανα διακοπή. Ετσι όμως άνοιξα δύο μέτωπα ένα με την εισπρακτική για το χιλιάρικο και ένα με την Cosmote.

Το καλό είναι πως παραδέχτηκε ο υπάλληλος του Γερμανού ότι το λάθος οφείλεται σε λάθος του συστήματος και έτσι έγινε η τρελή τιμολογιση και με στήριξε αλλιώς ακόμα θα έτρεχα με τράβηξε όμως όπως είπα 6 μήνες η όλη ιστορία.

 

Όσο για την χρέωση όπως είπε και ο φίλος μετράει το σύνολο που ανεβάζεις και κατεβαζεις, μήπως κάνα torrent σου έκανε την ζημιά;

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και πάλι παιδιά, σήμερα μπόρεσα να δω τις απαντήσεις επειδή γύρισα σπίτι και σας ευχαριστώ... Όχι, γκάφα με βίντεο έγινε απλά δεν περίμενα να περάσω τα 5 Gb, έκατσα και έλεγξα μετρητές από το λογισμικό(ο Θεός να το κάνει) που έχει το στικάκι. Θα πάω αύριο σε κατάστημα κοσμοτέ και θα συμπληρώσω αίτηση με βάση αυτά που μου λέτε, τώρα είδωμεν, όπως και να 'χει σας ευχαριστώ ξανά! :)
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Κλεφτες ειναι οι φουστηδες

εφαγα 500αρα χρεωση και εγω απο την κοσμοτε με τον μετρητη μου να δειχνει τον ογκο μου εντος ωριον

δεν μπορεσα να βγαλω ακρη τα εσκασα σαν ******* κανονικα με δοσεις βεβαια:mad:

 

πολυ προσοχη με απντειτ και τορεντ

Link to comment
Share on other sites

πολυ προσοχη με απντειτ και τορεντ

 

καλά κι εσύ έβαλες torrent όσο χρησιμοποιούσες στικάκι; μέγα λάθος...

Nokia και ξερό ψωμί ... :p
Link to comment
Share on other sites

Το ιδιο ειχα παθει κι εγω πριν 2 χρονια, ειχα συμβολαιο για 12 μηνες και ενω καθε μηνα φροντιζα να ειμαι μεσα στο οριο των 5gb παρακολουθωντας παντα τον μετρητη στην τελευταια δοση πληρωσα 360€ (πιο πολλα και απο τις προηγουμενες συνολικα 11 δοσεις :mad: ) ενω ο μετρητης μου ελεγε 4.3 gb :confused:

Εννοειται οτι πηγα και τους τα εχωσα, εκανα και αιτηση αμφισβητησης αλλα σιγα μην βρεις το δικιο σου με αυτους !!!

Ε και τα πληρωσα ο λαμακας :mad:

Απο τοτε τερμα τα στικακια !!!

Ηρακλής!

___________________________________________

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...