Jump to content

Βρες Δώρο


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

 

Ήθελα να σας παρουσιάσω τη νέα μας εφαρμογή για iPhone (μόλις πριν 2 μέρες "ανέβηκε" στο App Store) με τίτλο "Βρες Δώρο".

 

Τι είναι και που χρησιμεύει η εφαρμογή;

 

Το "Βρες Δώρο" είναι μια εφαρμογή που σας βγάζει από το αδιέξοδο του τι δώρο να επιλέξετε για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, ο Μάγος Δώρων σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε στο περίπου πόσα χρήματα διαθέτετε, το φύλο του παραλήπτη του δώρου και στη συνέχεια είτε διαλέγετε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες κατηγορίες από τις περίπου 80 διαφορετικές που σας προτείνουμε, είτε το αφήνετε τελείως στην τύχη.

 

Ο Μάγος Δώρων μπορεί να σας προτείνει μέχρι 50 διαφορετικά προϊόντα σε ελάχιστο χρόνο. Αν βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορείτε να καλέσετε άμεσα το κατάστημα και να παραγγείλετε το προϊόν τηλεφωνικά ή να το αγοράσετε online σε 1 λεπτό από την ιστοσελίδα CoinMad.

 

Μερικά Screenshots!

 

http://4.bp.blogspot.com/-LKDB2Fodi_Q/T7oPTAKr4lI/AAAAAAAAAQI/r63AgdtLTm4/s320/screenshot1.jpg http://1.bp.blogspot.com/-rc0rMj8LKHA/T7oPT4NEO-I/AAAAAAAAAQM/AJajN_hYL7A/s320/screenshot2.jpg http://1.bp.blogspot.com/-jq6krIcb6k0/T7oPUZki26I/AAAAAAAAAQY/Hlzh4ZV5ieI/s320/screenshot3.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-Su0nYqseJNk/T7oPVWDt5bI/AAAAAAAAAQc/0D-zozyqT40/s320/screenshot4.jpg http://2.bp.blogspot.com/-PBAxs4Ds0NI/T7oPV7p87VI/AAAAAAAAAQk/1Q-1Dz2CJ3o/s320/screenshot5.jpg http://2.bp.blogspot.com/-0NSfwVY74WU/T7oPWZJVp6I/AAAAAAAAAQw/bXvj1e3viuY/s320/screenshot6.jpg

 

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και θα λειτουργεί για να υποστηρίζει τα καταστήματα που είναι καταχωρημένα στο CoinMad.

 

Το συντομότερο δυνατό θα ακολουθήσει η εφαρμογή και για iPad!

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το "Βρες Δώρο" μέσω του παρακάτω link. Θα χαρούμε να διαβάσουμε σχόλιά σας, μιας κι είναι η παρθενική μας προσπάθεια στο χώρο των mobile εφαρμογών! :)

 

Βρες Δώρο για iPhone

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα σας!

 

Η δεύτερη version της εφαρμογής είναι από σήμερα 20 Ιουλίου διαθέσιμη!

 

Επιγραμματικά οι νέες προσθήκες/βελτιώσεις είναι οι ακόλουθες:

 

- Προσθήκη Εορτολογίου

- Δυνατότητα καταχώρησης εορτών αγαπημένων σας προσώπων

- Δυνατότητα ταξινόμησης προτάσεων Δώρου βάσει του πιο κοντινού σε εσάς

- Γρηγορότερη πλοήγηση

 

Δύο μήνες αφού έγινε διαθέσιμη στο App Store, η εφαρμογή "Βρες Δώρο" έχει πια καθιερωθεί στις κορυφαίες της κατηγορίας "Lifestyle" στην Ελλάδα! Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι καταχωρημένες οι εφαρμογές όλων των γνωστών e-shop και marketplaces της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!

 

Το "Βρες Δώρο" είναι μια εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για όλους όσους αγαπάτε.

 

Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να γράψετε το ποσό που διαθέτετε και ο Μάγος Δώρων θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς!

 

Το "Εορτολόγιο" είναι ένα εργαλείο που ενσωματώσαμε στην εφαρμογή, το οποίο θα σας βοηθήσει να θυμάστε όλες τις γιορτές των αγαπημένων σας προσώπων. Κάνοντας τις κατάλληλες σημειώσεις, δε θα σας ξεφεύγει τίποτα και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη χρονική στιγμή την εφαρμογή μας για να βρείτε το ιδανικό δώρο!

 

Μερικά Screenshots!

 

http://1.bp.blogspot.com/-V0uM1nFHT1E/UAlP_9Ki3vI/AAAAAAAAAWU/Zwv33hl9L-k/s320/2ndversionscreeniPhone3.PNG http://1.bp.blogspot.com/-T-TKDFn8W70/UAlP-mp5eNI/AAAAAAAAAWM/ixOyNmTfRDk/s320/2ndversionscreeniPhone2.PNG http://1.bp.blogspot.com/-dSD_13lxhhg/UAlP9a7ioQI/AAAAAAAAAWE/vqBQyE0Rrjs/s320/2ndversionscreeniPhone1.PNG

http://2.bp.blogspot.com/-xsUJSAy16Ys/UAlQAs9N_TI/AAAAAAAAAWc/mkZfRPqo6CM/s320/eortologioscreeniPhone2.PNG http://3.bp.blogspot.com/-JpvzABSm9JA/UAlQBijOVgI/AAAAAAAAAWg/LC0ABmGR8Fc/s320/eortologioscreeniPhone3.PNG http://4.bp.blogspot.com/-zv-H-cYJ8F8/UAlQCvwtSyI/AAAAAAAAAWo/e2eWI8iNSQc/s320/eortologioscreeniPhone4.PNG

 

Υπομονή 10 μερούλες ακόμα - έρχεται η εφαρμογή και για iPad! :)

 

Όσοι από εσάς δεν το έχετε, μπορείτε να κατεβάσετε το "Βρες Δώρο" μέσω του παρακάτω link. Θα χαρούμε να διαβάσουμε σχόλιά σας, ελπίζουμε να σας αρέσει η δεύτερη αυτή έκδοση! :)

 

Βρες Δώρο για iPhone

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όπως είχα γράψει στο post που ανακοίνωσα τη δεύτερη έκδοση για iPhone, η εφαρμογή μας είναι πια διαθέσιμη και για iPad!

 

Πιστεύω πως είναι η πιο ωραία έκδοση από όλες! Όλα λειτουργούν ταχύτατα, τα εικονίδια είναι μεγάλα και χορταστικά, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα! Περιμένουμε όμως τα δικά σας σχόλια, καθώς πολλοί από εσάς σίγουρα είστε έμπειροι χρήστες του iPad και μπορεί να εντοπίσετε ατέλειες που δεν έχουμε δει!

 

Μερικά Screenshots

 

http://1.bp.blogspot.com/-0qxsddTx3Ho/UBY8Nl-f8jI/AAAAAAAAAXk/kPmmCCpC7zc/s320/ipadphotohome.PNG http://2.bp.blogspot.com/-FnmpqKJaWjY/UBY8d0lFnMI/AAAAAAAAAXs/ogpXQesQVpw/s320/ipadphotocategories.PNG http://1.bp.blogspot.com/-jf_42iqWuBU/UBY9i9VsjCI/AAAAAAAAAX0/gQ2dndmexC4/s320/ipadphotoeortologio.PNG

http://1.bp.blogspot.com/-UoqiRqbNjgo/UBY9kD8K6aI/AAAAAAAAAX8/BHfbaw7xWls/s320/ipadphotolist.PNG http://2.bp.blogspot.com/-e620ByT-mqM/UBY9lQ6z3xI/AAAAAAAAAYE/ct6YFjUCVuk/s320/ipadphotoman.PNG http://2.bp.blogspot.com/-7z4tZi__wbc/UBY9mhOkwCI/AAAAAAAAAYM/b1YK9fuM2Uo/s320/ipadphotoproduct.PNG

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο.

 

Βρες Δώρο HD

 

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Πρόσφατα μπήκα και εγώ στην παρέα του iphone (πρώην Nokia e7-00). Κατέβασα και εγώ το προγραμματάκι...ωραίο φαίνεται!
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 8 months later...

Καλησπέρα σας!

 

Κοντεύει ένας χρόνος απ΄το τελευταίο update που κάναμε στην εφαρμογή, αλλά όλο αυτό το διάστημα, εκτός από το πρώτο μας παιχνίδι Find The Movie, δουλεύαμε σε διάφορες βελτιώσεις για το Βρες Δώρο και σε μερικές ημέρες έρχεται η version 2.0!

 

Περιλαμβάνει πάρα πολλές αλλαγές. Aπ'το design που έχει αλλάξει ριζικά, μέχρι την προσθήκη push notification για να ειδοποιήστε πιο αποτελεσματικά για γιορτές, γενέθλια κλπ, αποθήκευση γενεθλίων των επαφών σας στο τηλέφωνο και στο facebook, αναζήτηση με εύρος ποσού, πολύ γρηγορότερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων δώρου και πάρα πολλά ακόμα!

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, οπότε αν δε την έχετε τσεκάρει ακόμη ή αν την είχατε κατεβάσει και δε σας ικανοποίησε, πιστέψτε με όταν γίνει το update θα διαπιστώσετε πως είναι πια ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις αγορές σας! :)

 

2 screenshots της νέας έκδοσης:

 

http://1.bp.blogspot.com/-5WN-3cpfGog/UacaZ_8AgMI/AAAAAAAAAec/G68xEQWDRnQ/s320/vresdorosplash.PNG http://4.bp.blogspot.com/-ctxJqZo0Y2g/UacaZpA6YKI/AAAAAAAAAeg/pb9Bo-JmIAg/s320/vresdoroproion.PNG

 

Κατεβάστε τη από το παρακάτω link:

 

https://itunes.apple.com/gr/app/bres-doro/id525748303

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η έκδοση 2.0 της εφαρμογής είναι από τις 15 Ιουνίου 2013 διαθέσιμη!

 

iTunes Link:

https://itunes.apple.com/gr/app/bres-doro/id525748303

 

Επιγραμματικά οι νέες προσθήκες/βελτιώσεις είναι οι ακόλουθες:

 

- Νέος σχεδιασμός

- Γρηγορότερη αναζήτηση δώρου

- Δυνατότητα αναζήτησης δώρου με εύρος ποσού

- Φιλτράρισμα αποτελεσμάτων βάσει ποσού

- Αποστολή υπενθυμίσεων ακόμα και όταν η εφαρμογή είναι κλειστή (push notifications)

- Δυνατότητα καταχώρησης γενεθλίων των επαφών σας από facebook και τηλέφωνο

- Προσθήκη επετείων

- Βελτιστοποίηση για iPhone 5

- Bug fixes

 

Το "Βρες Δώρο" είναι μια εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για όλους όσους αγαπάτε.

 

Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να γράψετε το ποσό που διαθέτετε και η εφαρμογή θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς!

 

Το "Εορτολόγιο" είναι ένα εργαλείο, το οποίο σας βοηθάει να θυμάστε όλες τις γιορτές/γενέθλια των αγαπημένων σας προσώπων, καθώς και επετείους σημαντικές για εσάς. Κάνοντας τις κατάλληλες σημειώσεις, δε θα σας ξεφεύγει τίποτα και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη χρονική στιγμή την εφαρμογή μας για να βρείτε το ιδανικό δώρο!

 

Μερικά screenshots της νέας έκδοσης

 

http://1.bp.blogspot.com/--ywBzpQx8Zc/UcAqhPTNsiI/AAAAAAAAAfE/hu336fiJ7C4/s320/EortologioiPhone5.PNG http://1.bp.blogspot.com/-LZDTBIDO1wM/UcAqgZFyGmI/AAAAAAAAAfA/KCd-vQ4eadw/s320/KatigoriesiPhone5.PNG http://4.bp.blogspot.com/-1jBDuX9wqWw/UcAqfrAginI/AAAAAAAAAe4/NeIIYRp4010/s320/ListaProiontwniPhone5.PNG http://1.bp.blogspot.com/-nPuQnqrk7oo/UcAqkkJ833I/AAAAAAAAAfQ/xWi7EgfKkCM/s320/ProioniPhone5.PNG http://2.bp.blogspot.com/-QEaa3RQQM28/UcAqkjoJ-8I/AAAAAAAAAfU/KTObtwu4PFE/s320/VresDoroHomeiPhone5.PNG

 

Θα χαρώ να διαβάσω τις παρατηρήσεις σας, είτε από εδώ στο forum, είτε μέσω κάποιας κριτικής/βαθμολογίας στο App Store.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...