Jump to content

myphone.gr giveaway: Συλλεκτικές θήκες Marvel για iPhone 4/4S από το Golden-i!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Απρίλιος φαίνεται πως μπήκε πολύ καλά όχι μόνο για τον τυχερό του PS Vita 3G+WiFi της Vodafone, αλλά και για 5 ακόμα από εσάς, αφού σας χαρίζουμε - έτσι απλά- 5 συλλεκτικές θήκες Marvel για iPhone 4/4S, προσφορά του Golden-i και των παιδιών εκεί που... μας αγαπάνε όσο και εμείς :) Έτσι μας έστειλαν 5 από τις best selling συλλεκτικές θήκες τους για iPhone 4/4S, για να τις χαρίσουμε σε 5 από εσάς που θα δηλώσετε συμμετοχή στο συγκεκριμένο θέμα. :)

 

Οι συγκεκριμένες θήκες αποτελούν τμήμα της σειράς των 8 Marvel συλλεκτικών θηκών του Golden-i για iPhone 4/4S (αλλά και iPod Touch αν θέλετε), που - από την προσωπική μου εμπειρία- προσφέρουν τέλεια πραγματικά εφαρμογή στο iPhone και απλά μαγική υφή (satin coated) που παρά την σκληρή της αίσθηση, μοιάζει... με μετάξι.

 

Έτσι αν είστε fan των comics της Marvel (όπως εγώ) και θέλετε να κερδίσετε δωρεάν μία από τις πέντε θήκες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. Διορία έχετε μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, στις 23.59 το βράδυ!

 

 

  • Όπως πάντα μπορείτε να κάνετε Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) και Share το post του διαγωνισμού. Πιστέψτε μας, θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. :)

 

 

 

 

Ποιες θήκες σας χαρίζουμε λοιπόν;

 

Captain America Newspaper: Δημιούργημα των Joe Simon και Jack Kirby, ο Captain America έκανε το ντεμπούτο του το 1941. Γεννημένος Steven Rogers, ο νεαρός άντρας απέκτησε τις δυνάμεις του χάρη σε έναν ορό, στα πλαίσια ενώς ερευνητικού προγράμματος που είχε ως σκοπό την προστασία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σχέδιο στη θήκη αποτελεί το εξώφυλλο του τεύχους #109 του “Captain America”, σχεδιασμένο από τον Jack Kirby , που κυκλοφόρησε 1969!

 

Magneto: Γεννήθηκε ως Max Eisenhardt Magneto και αποτελεί τον κεντρικό “κακό” στα comic της Marvel. Πρωτοεμφανίστηκε το 1963 στο πρώτο τεύχος του X-Men. Η συλλεκτική θήκη που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα Golden-i σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αποτελεί ένα από τα 5 συλλεκτικά εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν το 1991 με τίτλο “A Mutant Milestone” #1, προς τιμή της κυκλοφορίας του X-Men Volume 2. Μοναδικός Jim Lee στο illustration.

 

Spiderman: Από τους πιο αγαπημένους σούπερ ήρωες. Γεννήθηκε ως Peter Parker δια πνεύματος και χείρας Stan Lee και Steve Ditko το 1962. Νεαρός φοιτητής που τον δάγκωσε μεταλλαγμένη αράχνη και απέκτησε τις σούπερ ντούπερ δυνάμεις που όλοι ξέρουμε. Η θήκη αποτελεί τμήμα από το εξώφυλλο του τεύχους #301 του “The Amazing Spiderman” που κυκλοφόρησε το 1988, σχεδιασμένο από τον ToddMcFarlane.

 

Iron Man: Γνωστός και ως Tony Stark, δημιουργήθηκε από τα χέρια των Don Heck and Jack Kirby με παρθενική εμφάνιση το 1963 στο τεύχος 39 του “Tales of Suspense”. Η ιστορία του είναι απλή∙ πανέξυπνος πολυεκατομμυριούχος μηχανικός, πέφτει θύμα απαγωγής από σκληροτράχηλους τρομοκράτες, που απειλούν να τον σκοτώσουν αν δεν κατασκευάσει το απόλυτο όπλο μαζικής καταστροφής. Το κατασκευάζει υπό μορφή μεταλλικής στολής την οποία στη συνέχεια φοράει ο ίδιος και αφού δραπετεύσει, επανεμφανίζεται στην κοινωνία ως Iron Man. Η θήκη που θα επιλέξεις για το iPhone ή το iPod Touch σου αποτελεί το εξώφυλλο του τεύχους #126 του Iron Man που κυκλοφόρησε το 1979 και σχεδιάστηκε από τους John Romita Jr. και Bob Layton.

 

Wolverine: Πρωτοεμφανίστηκε λοιπόν στο τεύχος #180 του The Incredible Hulk το 1974, το σχέδιο όμως που βρίσκουμε στη συλλεκτική θήκη είναι inked από τον Jim Lee και παρουσιάζει τον James Howlett γνωστό και ως Logan, γνωστό και ως Wolverine να επιτίθεται με τα αδαμάντινα νύχια του. Λίγα γνωρίζουμε για τη γέννηση και τη ζωή του Wolverine. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι τα ζωώδη ένστικτά του, ο αδαμάντινος σκελετός του και η μεγάλη αγριάδα του, τον καθιστούν έναν από τα πιο αγαπημένα “κακά παιδιά” όλων.

 

Στη συλλογή θα βρείτε ακόμα τρεις θήκες με θέμα τους ήρωες της Marvel διαθέσιμες για iPhone 4/4S αλλά και iPod Touch. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι αυτοί στην αντίστοιχη σελίδα του Golden-i εδώ.

 

Δηλώστε συμμετοχή λοιπόν εδώ, με ΕΝΑ post και κάθε νικητής μετά το τέλος της διαδικασίας, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ θα μπορεί να διαλέξει τη θήκη που επιθυμεί με PM σε εμένα. :)

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ να ευχαριστήσω τα παιδιά του Golden, και να τους πω πως αν θελήσουν να κληρώσουμε ένα νέο iPad, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα να το κερδίσω.
Link to comment
Share on other sites

Καλα ο magneto και ο wolverine ολα τα λεφτα. Εχει ο αδερφος μου το 4s.

θα το χαρει πολυ αν παρει καποια απο αυτες :-)

Coolpad F1 (8297W)
Link to comment
Share on other sites

Πω πω... Τέλειο δωράκι! Δε ξέρω για εσάς, εμένα πάντως μου αρέσει η θήκη με τον Captain America!!
Link to comment
Share on other sites

Πω πω... Τέλειο δωράκι! Δε ξέρω για εσάς, εμένα πάντως μου αρέσει η θήκη με τον Captain America!!

 

Θα συμφωνήσω, αν και ο wolverine δε θα με χάλαγε ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...