Jailbreak hack προσθέτει στο Siri δυνατότητες μετάφρασης

Απάντηση

multiPetros

multiPetros's Avatar: Nokia 5530
Moderator
Περιοχή: 0x7C00
Jailbreak hack προσθέτει στο Siri δυνατότητες μετάφρασης
Οι hackers και οι modders συχνά φέρνουν την εξέλιξη στην τεχνολογία. Και όσον αφορά το Siri αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση Η κλειδωμένη από την Apple έκδοσή του είναι αρκετά αξιόπιστη, εκτελεί όμως ακριβώς της λειτουργίες που η Apple το έχει προγραμματίσει να εκτελεί.

Ωστόσο ένα πρόσφατο jailbreak hack για το Siri με όνομα Lingual, προσθέτει στις λειτουργίες του υπηρεσίες μετάφρασης !

Ζητάτε λοιπόν από το Siri νας μεταφράσει μια λέξη ή φράση, του λέτε σε ποια γλώσσα θέλετε να σας το μεταφράσει και το χακαρισμένο Siri χρησιμοποιώντας το Βing Translate API της Microsoft, το οποίο υποστηρίζει περί τις 30 γλώσσες, εμφανίζει τη μετάφραση.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής με το συγκεκριμένο hack δεν έχει καταστεί δυνατό να εκφωνείται και τη μετάφραση, όμως ακόμα κι έτσι πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο mod.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά, καθώς και η έλευση παρόμοιων προϊόντων για τις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα κάνουν την Apple να ξεκλειδώσει λίγο το Siri και να δώσει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να του προσθέτουν λειτουργίες και να το χρησιμοποιούν στις εφαρμογές τους.

[via]
Τελευταία τροποποίηση από Mythozz: 27 Ιαν. 2012, 16:43.

bobo1704

bobo1704's Avatar: Nokia N8
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Βόλος
Πανέξυπνο! Μπράβο! Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που εκπλίοσσομαι με μια λειτουργία των iPHONE που διαφέρει πραγματικά απο τον ανταγωνισμό! Κι αυτή.... με hack!!
Symbian: Keep walking...

mariosx

mariosx's Avatar: Samsung GTE1310
3G Member
Περιοχή: E.U.
Παράθεση από bobo1704 >
Πανέξυπνο! Μπράβο! Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που εκπλίοσσομαι με μια λειτουργία των iPHONE που διαφέρει πραγματικά απο τον ανταγωνισμό! Κι αυτή.... με hack!!
Εμ... δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά υπάρχει εδώ και καιρό (πάνω από ένα χρόνο) στο android επίσημα από την Google με το Google translate... (για όποιον ενδιαφέρεται http://www.youtube.com/watch?v=MXpPhTM3a6c )

Ke_Nal

Ke_Nal's Avatar: sonyericsson xperia arc s
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Μυτιλήνη
Παράθεση από mariosx >
Εμ... δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά υπάρχει εδώ και καιρό (πάνω από ένα χρόνο) στο android επίσημα από την Google με το Google translate... (για όποιον ενδιαφέρεται http://www.youtube.com/watch?v=MXpPhTM3a6c )
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Το Siri προσφέρει ευκολία και αμεσότητα ,με το να δώσεις ακόμα γρήγορα φωνητικές εντολές με το κινητό locked.Δέν ξέρω πως τα καταφέρνει αυτή η εταιρία αλλά τα πάντα τα παρουσιάζει με έναν τρόπο πιο μινιμαλ και πιο ωραία γενικότερα ακόμα και σε σύγκριση των δυο φωνητικών υπηρεσιών.Κάτι δεδομένο μπορεί να στο αλλάξει να προσθέσει μερικά καινούρια χαρακτηριστικά και να σου δώσει κάτι το οποίο θα είναι ίδιο και συγχρόνως εντελώς διαφορετικό απο τις άλλες εταιρίες που παρέχουν το ίδιο προϊόν .

gotnoizzzz

gotnoizzzz's Avatar: Nokia 3210
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
ακριβώς όπως το είπες.
τα παρουσιάζει πιο όμορφα.κλασική apple.έτσι ώστε να χαίρονται τα παιδάκια τού iphone.

mariosx

3G Member
Παράθεση από Ke_Nal >
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Το Siri προσφέρει ευκολία και αμεσότητα ,με το να δώσεις ακόμα γρήγορα φωνητικές εντολές με το κινητό locked.Δέν ξέρω πως τα καταφέρνει αυτή η εταιρία αλλά τα πάντα τα παρουσιάζει με έναν τρόπο πιο μινιμαλ και πιο ωραία γενικότερα ακόμα και σε σύγκριση των δυο φωνητικών υπηρεσιών.Κάτι δεδομένο μπορεί να στο αλλάξει να προσθέσει μερικά καινούρια χαρακτηριστικά και να σου δώσει κάτι το οποίο θα είναι ίδιο και συγχρόνως εντελώς διαφορετικό απο τις άλλες εταιρίες που παρέχουν το ίδιο προϊόν .
Το Siri, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν προσφέρει τίποτα, αντίθετα με την άλλη λύση που παρέθεσα, που το προσφέρει κανονικά και με τον νόμο, χωρίς να είναι διαθέσιμο μόνο στο τελευταίο nexus απλά για να πουλήσει, και χωρείς να πρέπει να κάνεις root οτιδήποτε για να ξεκλειδώσεις δυνατότητες μιας υπηρεσίας που απλά θα μπορούσε να δουλέψει σε οποιοδήποτε κινητό που το "τραβάει".

Αν επιλέγεις να είσαι τυφλωμένος από το marketing που σου πασάρουν και θέλεις να νοιώθεις πως είναι ανώτερη μία εταιρία επειδή έχει ανώτερο marketing, τότε δεν υπάρχει τρόπος για σένα να δεις τα πράγματα καθαρά.

Επαναλαμβάνω, αυτό που βλέπεις στο video της είδησης, γίνεται παράνομα κατά την apple. Τώρα πως εσύ λες πως είναι καλύτερο κάτι της apple από τη στιγμή που γίνεται με πλάγιο τρόπο, τότε είμαι απλά

Ke_Nal

Ke_Nal's Avatar: sonyericsson xperia arc s
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Μυτιλήνη
Παράθεση από mariosx >
Το Siri, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν προσφέρει τίποτα, αντίθετα με την άλλη λύση που παρέθεσα, που το προσφέρει κανονικά και με τον νόμο, χωρίς να είναι διαθέσιμο μόνο στο τελευταίο nexus απλά για να πουλήσει, και χωρείς να πρέπει να κάνεις root οτιδήποτε για να ξεκλειδώσεις δυνατότητες μιας υπηρεσίας που απλά θα μπορούσε να δουλέψει σε οποιοδήποτε κινητό που το "τραβάει".

Αν επιλέγεις να είσαι τυφλωμένος από το marketing που σου πασάρουν και θέλεις να νοιώθεις πως είναι ανώτερη μία εταιρία επειδή έχει ανώτερο marketing, τότε δεν υπάρχει τρόπος για σένα να δεις τα πράγματα καθαρά.

Επαναλαμβάνω, αυτό που βλέπεις στο video της είδησης, γίνεται παράνομα κατά την apple. Τώρα πως εσύ λες πως είναι καλύτερο κάτι της apple από τη στιγμή που γίνεται με πλάγιο τρόπο, τότε είμαι απλά
Δεν καταλαβαίνω την επιθετική σου συμπεριφορά.Όσο καιρό γράφω σε αυτό το forum προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός αλλα και να μην πάρω καμία θέση στην επιλογή ανάμεσα των λειτουργικών συστημάτων.Το να λές κάποιον τυφλό και θύμα ενώς marketing είναι προσβλητικό,τουλάχιστον με τα λεγόμενά σου αποδεικνύεις ατράνταχτα οτι δεν υπάρχουν μόνο apple προβατάκια

mariosx

3G Member
Παράθεση από Ke_Nal >
Δεν καταλαβαίνω την επιθετική σου συμπεριφορά.Όσο καιρό γράφω σε αυτό το forum προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός αλλα και να μην πάρω καμία θέση στην επιλογή ανάμεσα των λειτουργικών συστημάτων.Το να λές κάποιον τυφλό και θύμα ενώς marketing είναι προσβλητικό,τουλάχιστον με τα λεγόμενά σου αποδεικνύεις ατράνταχτα οτι δεν υπάρχουν μόνο apple προβατάκια
Μπορείς να με λες όπως σε βολεύει.

Η επιθετική μου συμπεριφορά εξηγείται στο post μου. Το να βλέπει κάποιος ένα "hack" και κάνει praise την Apple επειδή είναι "hack" πάνω σε προϊόν της, είναι λίγο τραγικό (κατ' εμένα).

Από τη στιγμή που είπα τη γνώμη μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

(btw, webOS χρησιμοποιώ τώρα και βρήκα την υγειά μου..)

nikospot

nikospot's Avatar: Samsung GT-i9000 Galaxy S
3G Member
Περιοχή: Αθήνα
Παράθεση από Ke_Nal >
Όπως παρουσίασε τον dual core στο 4s. We have equipped the new iPhone with a dual core processor WOW ΔΗΛΑΔΗ!!! Και να το χειροκρότημα και οι ζητοκραυγες από κάτω λες και το είδαν πρώτη φορά αυτό σε κινητό.
Τέσπα... Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, θα έπρεπε να το είχε η apple από μόνη της, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Feregorn

Feregorn's Avatar: Apple iPhone 4
GSM Phase 1 Member
Περιοχή: Athens
Συμφωνώ με αυτούς που λένε "σιγά τα αυγά", παρότι και εγώ κάτοχος αρκετών συσκευών της Apple, αλλά αυτό δεν μειώνει τη χρησιμότητα αυτού του hack!

Υ.Σ. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί σε οποιοδήποτε θέμα, γίνει αναφορά στην Apple ή σε κάποιο προιόν της, θα τη πέσουν καμμιά δεκαριά haters, για να "εμπλουτίσουν" το θέμα. Λες και έχουν προσωπικές διαφορές...!
Τελευταία τροποποίηση από Feregorn: 29 Ιαν. 2012, 00:31.
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης