Jump to content

Quicksilver C7 @ myphone.gr: Νικητής της κλήρωσης είναι ο...


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλο το myPhone.gr. Εγκαινιάζουμε σήμερα μια νέα κατηγορία του My Devices, τις hands on παρουσιάσεις συσκευών που... υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβρισκαν το δρόμο τους στην αρχική μας σελίδα, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, περιορισμένου χρόνου, ή απλά ατυχών συμπτώσεων. Το συγκεκριμένο tablet όμως τα κατάφερε και... με το παραπάνω από ότι θα δείτε (και θα διαβάσετε). Ο λόγος λοιπόν για το QuickSilver C7, ένα tablet που βασίζεται στην έκδοση 2.3 του Android OS και συναγωνίζεται άλλες προτάσεις της αγοράς στην κατηγορία των 7 ιντσών. Η συσκευή κοστίζει μόλις 199 ευρώ, είναι όμως εφοδιασμένη με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά (σε κάποιους τομείς) και της χαρίζουν τον τίτλο «best value for money», στην κατηγορία των Android tablets..

 

Η συσκευή παραχωρήθηκε ευγενικά από το www.e-tablet.gr για τις ανάγκες της συγκεκριμένης παρουσίασης και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

 

Επισκεφτείτε λοιπόν τις σελίδες του My Devices και την ανάλογη κατηγορία, για να απολαύσετε το hands on του Quicksilver C7 και στη συνέχεια, επιστρέψετε πάλι στη συγκεκριμένη σελίδα εδώ, για να λάβετε μέρος στο 2ο lottery του myPhone.gr, με δώρο φυσικά το συγκεκριμένο tablet, που χρησιμοποιήσαμε στη συγκεκριμένη παρουσίαση. Πρόκειται για μια προσφορά του www.e-tablet.gr, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και πάλι για την παραχώρηση της συσκευής για έναν ακόμα διαγωνισμό-κλήρωση στις σελίδες μας, από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί ΕΝΑ και μόνο μήνυμα συμμετοχής σας, σε αυτό το thread. Μετά το τέλος της διορίας (την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στις 23.59), κάθε μήνυμα (με τον counter πάνω δεξιά του, π.χ. #1) θα λάβει μέρος στην κλήρωση που θα γίνει μέσω του random.org και το αποτέλεσμά της θα παρακολουθήσετε μέσω video που θα δημοσιευθεί στο ίδιο θέμα, την επόμενη ημέρα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011. Η ανακοίνωση του νικητή, θα γίνει στο ίδιο θέμα στην κεντρική σελίδα του Myphone την ίδια ημέρα (Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011). Προσοχή το συγκεκριμένο θέμα αφορά τον διαγωνισμό και μόνο αυτόν. Ερωτήσεις, σχόλια και απορίες για τη συσκευή, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα: Quicksilver C7 Android tablet

 

 

Όροι Συμμετοχής:

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες του myphone.gr που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011 στις 23.59 και ΜΟΝΟ αυτοί. Σε περίπτωση μηνυμάτων από νέους χρήστες με ημερομηνία εγγραφής μετά τις 31 Οκτωβρίου, τα μηνύματά τους θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα στον Σχολιασμό.

 

 

Update: 8 Νοεμβρίου 14.00

 

And yes, we have a winner! Μετά από τις καθιερωμένες διαδικασίες (κλείδωμα thread, καθαρισμός διπλών συμμετοχών, εκτός όρων συμμετοχών, ban χρηστών που δεν συμμορφώθηκαν με τους Όρους κλπ), έγινε χθες βράδυ η κλήρωση με τη βοήθεια του Random.org. Ο νικητής λοιπόν, που έχει ήδη ενημερωθεί για την επιτυχία του μέσω PM και email είναι το μέλος της κοινότητάς μας με username: manan69t[/member] και αριθμό συμμετοχής #902.

 

Συγχαρητήρια φίλε μου, καλορίζικο το νέο σου tablet!

 

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στον 2ο διαγωνισμό (κλήρωση) του myPhone.gr, μείνετε μαζί μας, γιατί έρχονται και άλλοι ακόμα μεγαλύτεροι τις επόμενες εβδομάδες :)

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=it-ZsYHPtxc]Quicksilver C7 @ myphone.gr: And the winner is... - YouTube[/ame]

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

First in! :)

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη παιδιά.

 

Μπράβο για την κατηγορία hands on, είναι κάτι που έλειπε! :)

Link to comment
Share on other sites

Καλό μήνα σε όλους. Ελπίζω ο Νοέμβριος να είναι καλύτερος απο τον Οκτώβριο σε όλους τους τομείς.
Phantom Of The Opera
Link to comment
Share on other sites

καλο μηνα σε ολους, αλλα καλη τυχη μονο σε εμενα :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

Καλο μας μηνα και καλη μας τυχη.:)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...