Jump to content

WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM


colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτός ο οδηγός περιγράφει την διαδικασία που απαιτείται για:

α) Να επαναφέρουμε το τηλέφωνο σε έκδοση 7004 η 7008

β) Να το ξεκλειδώσουμε να περάσουμε NoDo update (7392)

γ) Να κάνουμε την αναβάθμιση σε Mango beta (7712) και

δ) Τέλος να πάμε σε RTM Mango (7720) ξεκλείδωτο και με Ελληνικά.

 

Όσοι έχουν βάλει custom ROM (DFT) συνιστάται να κάνουν όλη την διαδικασία από την αρχή.

Αν έχετε εγκαταστήσει Μango και θέλετε να κάνετε update και όχι φλασαρισμα από την αρχή πηγαίνετε στο βήμα 15. Αν όχι και έχετε εγκαταστήσει beta έκδοση του Zune τότε πρέπει να την αφαιρέσετε και να βάλετε την κανονική έκδοση από το site του Zune.

 

 

Α. Φλασαρισμα ΡΟΜ 7004 η 7008 …

 

Κατεβάζουμε το πακέτο με τα αρχεία που χρειάζονται από εδώ…

Για το Τrophy η ΡΟΜ που χρειάζεται είναι η ΑΥΤΗ

Για άλλα τηλέφωνα πρέπει να γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στο Settings/About/More Info .

 

1. Κλείνουμε με power off το τηλέφωνο και κρατώντας πατημένο το Volume-Down (μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη OSLP με τα 3 χρώματα) το ανοίγουμε και πάλι. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει την λέξη Serial.

2. Συνδέουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και περιμένουμε να εγκατασταθούν οι drivers (αν το έχετε ξανακάνει δεν θα περιμένετε καθόλου). Όταν τελειώσει η εγκατάσταση των drivers από τα Windows και είναι όλα εντάξει η λέξη serial θα γίνει USB.

3. Αφού έχουμε ήδη κατεβάσει την RΟΜ εξάγουμε όλα τα αρχεία της σε ένα κατάλογο.

Από τον κατάλογο τρέξτε το αρχείο ROMUpdateUtility.exe (σαν administrator), ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη και θα αρχίσει η διαδικασία φλασαρίσματος.

4. Χρειάζεται περίπου 8-10 λεπτά και μόλις τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση και θα έχετε την νέα RΟΜ στο τηλέφωνο σας. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Στο μόνο σημείο που μπορεί να κολλήσετε είναι στη σύνδεση με το usb και τους drivers. Προτείνεται να κάνετε τη διαδικασία σε φορητό υπολογιστή (για το φόβο διακοπής ρεύματος) που τρέχει Windows 7, καθώς αναφέρονται πολλά προβλήματα με την σύνδεση και drivers σε Windows XP.

 

B. Ξεκλείδωμα τηλεφώνου και update ΡΟΜ σε ΝοDo (7392)

 

5. Στο PC .. Στείλτε ένα mail σε ένα λογαριασμό που έχετε πρόσβαση από το κινητό σας και επισυνάψτε το αρχείο ChevronWP7.cer.

6. Στο Κινητό... Ανοίξτε απο το κινητό σας το mail που στείλατε και πατήστε επάνω στο αρχείο ChevronWP7.cer

για να γίνει download. Περιμένετε λιγο (στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα) αλλά όταν κατέβει πατήστε για να εγκατασταθει. Θα σας ζητήσει άδεια για να εγκαταστήσει ένα πιστοποιητικό, απαντήστε Ναι.

7. Συνδέστε την συσκευή σας στο PC me USB και βεβαιωθείτε οτι την είδε σωστά. Αν δεν ανοίξει, τρέξτε το Zune και κάντε κανονική σύνδεση και οχι GUEST και περιμένετε 1 λεπτο..

Αγνοείστε (ακυρώστε) όποιο μήνυμα για Update αν βγει. Επίσης βεβαιωθείτε οτι είναι ξεκλείδωτη και βρίσκεται στη αρχική σελίδα. Επίσης αν δεν το έχετε κάνει από πριν εγκαταστήστε τα Windows Phone Developer Tools απο εδώ

8. Στο PC .. Απο τον φάκελο με τα αρχεία που κατεβάσαμε εκτελέστε την εφαρμογή ChevronWP7.exe. Βεβαιωθείτε ότι είναι τσεκαρισμένα και τα 2 πεδία και πατήστε Unlock.

9. Αν όλα πήγαν καλά έχετε ξεκλειδώσει την συσκευή σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο το chevron σας βγάλει μήνυμα λάθους (ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ) πρέπει :

Α) Να έχετε το καλώδιο Usb που ήρθε με την συσκευή και να αλλάξετε θύρα USB.

B) Να έχετε κλείσει το skype και όποιο πρόγραμμα antivirus kai firewall έχετε…

Γ) Ανοίξτε το αρχείο hosts από τον φάκελο Υπολογιστής/ τοπικός δίσκος/ windows /system32/drivers/etc και σβήστε όσες γραμμές υπάρχουν μέσα με τις λέξεις developerservices.windowsphone.com σώστε το αρχείο και ανοίξτε το να βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύτηκαν οι αλλαγές και ξαναδοκιμάστε. Αν παραμένει το προβλημα προσθέστε στο αρχείο hosts τις ποιο κάτω 2 γραμμές:

127.0.0.1 developerservices.windowsphone.com

::1 developerservices.windowsphone.com

σώστε το αρχείο και ανοίξτε το να βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύτηκαν οι αλλαγές και ξαναδοκιμάστε.

 

10. Mολις ξεκλειδώσει η συσκευή με το πρόγραμμα XAPDeployX.exe εγκαθιστούμε αμέσως 2 προγράμματα: Α) registry editor b) TouchExplorer.

 

11. Επόμενο βήμα ειναι να στείλουμε με μαιλ στον εαυτό μας (όπως πριν με το certificate) το αρχείο customclear.provxml.txt. Ανοίξτε απο το κινητό σας το mail που στείλατε και πατήστε επάνω στο αρχείο customclear.provxml.txt

για να γίνει download. Περιμένετε λιγο (στην οθόνη δεν φαινετε τίποτα) αλλά όταν κατεβεί πατήστε για να ανοίξει από το Word. Εδώ μην αλλάξετε τίποτα και πατήστε τις 3 τελιτσες και από το μενού διαλέξτε save as και πατήστε ΟΚ να σωθεί.

Ανοίγετε στο τηλέφωνο το πρόγραμμά Τouchexplorer και πηγαίνετε στον κατάλογο \My documents Εκεί υπάρχει το αρχείο που σώσαμε πριν και πρέπει να το κάνετε rename από CustClear.provxml.txt σε CustClear.provxml και μετά να το αντιγράψετε στον κατάλογο windows.

 

12. Να είστε βέβαιοι οτι το αρχείο είναι στον κατάλογο windows.

Αφαιρέστε την εφαρμογή Connection setup της HTC και από το MarketPlace βάλτε την τελευταία έκδοση της. Αν δεν υπάρχει στις εφαρμογές HTC κάντε αναζήτηση και θα την βρείτε.

Ανοίξτε την εφαρμογή Connection setup επιλέξτε τον πάροχο σας και πατήστε ΟΚ… μετά από λιγο θα σας βγάλει μήνυμα ότι τελείωσε και με το done θα κλείσει..Αν πήγαν όλα καλά έχει ξεκλειδωσει (χωρίς να μπορει να ξανακλειδωσει) το τηλέφωνο σας …

 

13. Εγκαταστήστε από τον υπολογιστή σας πάνω από 4-5 εφαρμογές και αφου κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο να το συνδέσετε/αποσυνδέσετε 2-3 φορές από το PC περιμένοντας κάθε φορά να αναγνωριστεί από το Zune . Αν το τηλέφωνο σας παραμένει ξεκλείδωτο (αν μπορείτε να βάλετε μια εφαρμογή από το PC ) τότε είστε ΟΚ. Δεν θα ξανακλειδωσει.

 

14. Κάντε παλι την διαδικασία αντιγραφής του αρχείου customclear.provxml από τον κατάλογο \My Documents στον \Windows. Να είστε βέβαιοι οτι το αρχείο είναι στον κατάλογο windows.

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια διόρθωση στη registry για να μπορούμε να έχουμε στο Mango και Ελληνικά. Με το πρόγραμμα Registry Editor που εγκαταστήσαμε πριν ανοίγουμε την Registry και πάμε στο \HKLM\MUI\Available και εκεί έχει τις 5 βασικές γλώσσες. Προσθέτουμε ένα νέο πεδίο με όνομα «0408» και τιμή «Greek» σαν string.. Βγείτε από τον registry editor και μπείτε πάλι να βεβαιωθείτε ότι εχει καταχωρηθεί η τιμή για τα Ελληνικά.

 

Εγκαταστήστε τα 2 update από το Zune και η συσκευή σας θα πάει στην έκδοση 7392 και θα είναι ακόμη ξεκλειδωμένη.

 

Γ. Εγκατάσταση Mango beta 7712 και μετά RTM 7720

 

Κατεβάζουμε το πακέτο με τα αρχεία που χρειάζονται από εδώ.

 

15. Κάνουμε extract τα πάντα στο δίσκο μας (πχ στο C:\). Έχουμε τους εξής φακέλους : c:\NoDoToRC c:\Zune και c:\RCToRTM. Για να τρέχουν σωστά τα script του update πρέπει οι φάκελοι c:\NoDoToRC και c:\RCToRTM να είναι στον βασικό κατάλογο (root directory) του σκληρού μας δίσκου.

16. Κάνουμε απεγκατάσταση το Ζune που έχουμε εγκατεστημένο και βάζουμε αυτό που περιέχεται στο αρχείο που κατεβάσαμε. Επίσης πάμε και στο φάκελο c:\Zune\04.08.2134.00\UpdateTool και τρέχουμε το αντίστοιχο για το λειτουργικό μας (32bit ή 64bit)

Συνδέουμε τη συσκευή μας στον υπολογιστή. Αν ανοίξει το Zune, το κλείνουμε.

 

ΑΝ είμαστε ήδη σε κάποια beta (7661 – 7712), πάμε κατευθείαν στο βήμα 22

 

17. Ανοίγουμε το φάκελο c:\NoDoToRc και τρέχουμε το αρχείο "ISV_Provisioning_Live.exe” με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ – run as administrator)

18. Τρέχει ένα scpipt που αλλάζει τους server για το Update και μετά κάνει ένα backup του τηλεφώνου. Θα κάνει κάποια ώρα ανάλογη με ποσα δεδομενα εχετε στο τηλέφωνο σας. Μετά απο επανεκκίνηση και θα συνδεθεί με έναν server όπου θα κατεβάσει τα αρχεια του update. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και δεν κλείνουμε η αποσυνδέουμε το τηλέφωνο.

19. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να κρατήσουμε σε άλλο φάκελο το backup που μόλις έκανε. Πάμε στο φάκελο "C: \ Users \ ΟΝΟΜΑΧΡΗΣΤΗ\ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows Mobile Update , και εκει θα υπάρχει ενας φάκελος (με περίεργο όνομα με γράμματα και αριθμούς) με το backup μας. Τον αντιγράφουμε σε άλλο σημείο του δίσκου σε ασφαλές μέρος. Είναι το αντίγραφο από την εκδοση NODO που αν χρειαστεί να επιστρέψουμε πίσω θα το έχουμε έτοιμο και ξεκλείδωτο να ξαναπροσπαθήσουμε.

20. Τρέχουμε το Zune και ψάχνουμε για updates (settings/Phone/Update), θα αρχίσει σιγά σιγά να τα κάνει (με συγκεκριμένη σειρά 7403 – 7712).

H διαδικασία αναβάθμισης σε Mango beta κρατάει περίπου μια ώρα…

 

21. Μόλις τελειώσει θα έχετε το τηλέφωνο σε 7712 αλλά θα έχει ξανακλειδωσει. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο… Ανοίξτε την εφαρμογή Connection setup επιλέξτε τον παροχο σας και πατήστε ΟΚ… μετά από λιγο θα σας βγάλει μήνυμα ότι τελείωσε και με το done θα κλείσει..

 

Αν πήγαν όλα καλά τότε το τηλέφωνο είναι και πάλι ξεκλείδωτο. Αν τρέχετε τα προγράμματα που έχουμε εγκαταστήσει από το PC τότε είστε ΟΚ. Ανοίγετε στο τηλέφωνο το πρόγραμμα Τouchexplorer και πηγαίνετε στον κατάλογο \My documents. Εκεί υπάρχει το αρχείο που σώσαμε πριν το CustClear.provxml Το αντιγράφετε στον κατάλογο windows. Να είστε βέβαιοι οτι το αρχείο ειναι στον κατάλογο windows.

 

Δ. Επόμενο βήμα είναι το update σε RTM Mango (7720).

 

22. Από τον φάκελο c:\RCToRTM τρέχουμε το αρχείο “ISVTo7720.bat” με δικαιώματα διαχειριστή πάλι. Θα εγκαταστήσει διάφορα αρχεία και μετά πο λίγο θα κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο στην εκδοση 7720…

 

Μόλις ξεκινήσει δοκιμάστε να δείτε αν τρέχουν τα προγράμματα που εγκαταστήσατε από το PC για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξανά κλείδωσε. Αν για κάποιο λόγο έχει κλειδώσει τότε επαναλάβετε το βήμα 21.

 

Εδώ ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον φλασαρισμα και τα updates του τηλεφώνου μέχρι την τελική έκδοση του Mango.

 

 

Tips & Tricks:

 

Edited by athanaso77
Ενημέρωση
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρωτες εντυπωσεις απο Mango

1. Ταχύτητα ..Και ομως ειναι πιο γρηγορο..οσο και αν νομιζα οτι παει σφαιρα πριν τωρα ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορο..

Πολυ γρηγορο και ομαλο animation ακομη και στις αλλες εφαρμογές.

2. Μυνηματα....Εδω εχει γινει κοσμογονια...Ενοποιημένη επικοινωνια ..SMS και Windows Live Messemger και Facebook

και Linkdn ολα μαζι σε ενα...ΑΨΟΓΟ...και φωνητική αναγνωση και γραφή (δεν δοκιμασα για Ελληνικα).

3. Οι επαφες και το ME (Εγώ) εχουν γινει τελεια...Το ΜΕ σου βγαζει στην πρωτη σελιδα και info οταν καποιος γραφει κατι

στο τοιχο σου στο facebook, με αμεση καταχωρηση και ΙΜ status...Νοtifications κλπ!!!!!!!!!!!! Αν μπει και το Twitter μεσα

θα ειναι τελειο... Το animation στις επαφες δεν παιζεται...πολυ ομορφο...μεσα στις επαφες εχει πια τα γραμματα (και Ελληνικα) για να πηγαινεις στο γραμμα με τη μια..,.και επισης εχει και ομαδοποιηση επαφών ....

4. Office.... Tωρα αρχιζει και γινεται πραγματικο Office με αμεση προσβαση στο skydrive και ολα τα αρχεια μας...Πραγματικο εργαλειο για οσους το χρειαζονται.

5. Ελληνικο πληκτρολογιο....κανονικα και με το νομο (αλλα SMS mono 70)...

6. Ολα τα mail account σε 1 ενοποιημένα ...πολυ καλό ..και το απεργοποιεις αν δεν το θελεις...

7. Game Hub Marketplace Tελειως αλλαγμενα και πολυ καλύτερα και τα δύο...

8. Ringtone Τωρα μπορουμε να κανουμε εγκατασταση απο το Zune που κάνει και μετατροπή οτι θελουμε...

9. Live tiles ...τωρα ολα δουλευεουν αψογα ...με αμεση ανανεωση...

9. Ημερολογιο πολυ πιο σοβαρο ..και πολλες γραμμες στην πρωτη σελιδα...και συμβάντα και εκδηλώσεις απο το Facebook

10. Μουσικη και Βιντεο....Smartdj για εξυπνη επιλογή μουσικης απο τη λιστα μας Παιζεις ενα τραγουδι ...κλειδωνεις τη συσκευη και στο lockscreen εχει τα χειριστηρια (stop-play-next κλπ)

11. Photo Hub Animaion και Slide show στις φωτογραφίες...

12. ΙΕ9 ...Αλλαγη της μπαρας - ειναι στο κα΄τω μερος πια- και HTML5 ..Αν στην τελικη εκδοση βαλουν και επιλογη να κρυβεται τελειως η μπαρα (full screen) τοτε νομιζω θα ειναι ο καλυτερος mobile browser.

13. Multitaskin ... Πατωντας παρατεμενα το κουμπι για πισω ανοιγει η οθονη με τις εφαρμογες που τρεχουν ..Ομως θα επρεπε να εχει εδω σε κάθε παραθυρο ενα κουμπι για να μπορεις να το κλεινεις απο εδω. Τωρα περπει να μπεις στην εφαρμογή και να την κλεισεις με το back. Ελπιζω να ειναι στηντελικη εκδοση.

14. Bing ...Δεν ειναι πια μια απλη αναζήτηση...Ειναι αναζήτηση σε οτι θελετε. Τοπικη αναζήτηση αναζητηση μουσικης σκαναρισμα qrcodes κειμενου κλπ. Δεν δουλευουν ακομη ολα εκτος US και UK αλλα ειναι εντυπωσιακο. Εφαρμογες για αναγνωριση μουσικης η QRCodes ειναι πια αχρηστες.!!!!!

15. Εφαρμογές...Ομαδοποιηση και στη λιστα των Εφαρμογών με τα επικεφαλιδες τα αρχικα γραμματα οπως στις επαφες και με αναζήτηση.

16. Power/Call Buttons..Καλυτερα κουμπια οταν ειμαστε σε κληση και οταν πατησουμε το power button τωρα εμφανιζεται μια οθονη για επιβεβαιωση για να μην κλεινουμε κατα λάθος το τηλεφωνο

17. Battery Saver Επιλογή για οικονομια μπαταριας ..Οσες εφαρμογες η διεργασιες ειναι στο παρασκηνιο απενεργοποιουνται για οικονομια μπαταριας.

 

Το μονο κακο ειναι οτι κλειδωνει και δεν μπορουμε πια να βαζουμε εφαρμογες απο το pc και οτι εφαρμογες ειχα περασμενες απο το PC δεν δουλευουν και πρεπει να διαγραφουν...

 

Αυτη ειναι μια πρωτη γευση απο το Mango. Χωρις να ξεχναμε οτι ειναι Beta νομιζω οτι αυτη η εκδοση μετατρεπει το Windows Phone σε πραγματικο ανταγωνιστη στη μαχη με τους 2 μεγαλους (Android και iOS).

Και ολα αυτα σε λιγοτερο απο 1 χρονο ζωής.

Edited by athanaso77
Link to comment
Share on other sites

Ναι ...ειναι πολυ καλο

Και σκεφτομαι οτι για τα 199 ευρω που εδωσα για το trophy θα εχω μια συσκευη που κανει ισως και περισσοτερα

απο οτι μια συσκευη των 500-600 ευρώ...

 

Και ειναι και καινουργιο ...παιχνιδακι ...χα χα χα

 

Επειδή έχεις δίκιο και μας έχει βγει πολύ κούτρα (μας παίρνει να δώσουμε και 99$ για να γίνουμε official devs) :p

Less Is More
Link to comment
Share on other sites

To νεο zune beta από που το κατεβάζω; Έκανα uninstall το προηγούμενο, κατέβασα από τη σελίδα αλλά μετά το update δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή, λέει να την ενώσω για να δω τα αρχεία. Επίσης μου λέει ότι υπάρχει update για zune, πατάς ok αλλά τελικά λέει ότι είναι updated.

 

ΟΚ βρήκα την απάντηση μου, για όσους έχουν το ίδιο -> http://megaupload.com/?d=KY8J8SIY

Edited by kordellas
Link to comment
Share on other sites

Το μονο κακο ειναι οτι κλειδωνει και δεν μπορουμε πια να βαζουμε εφαρμογες απο το pc και οτι εφαρμογες ειχα περασμενες απο το PC δεν δουλευουν και πρεπει να διαγραφουν...

 

Όταν λες κλειδώνει εννοείς ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή αρχείων word μεταξύ κινητού-pc;

Αν ναι, το κλείδωμα θα ισχύει και στην κανονική έκδοση του mango ή θα βρεθεί κάποιος τρόπος ξεκλειδώματος;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες κλειδώνει εννοείς ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή αρχείων word μεταξύ κινητού-pc;

Αν ναι, το κλείδωμα θα ισχύει και στην κανονική έκδοση του mango ή θα βρεθεί κάποιος τρόπος ξεκλειδώματος;

Ευχαριστώ.

 

Tα αρχεια του Word μπορεις να τα εχεις πια στο skydrive και χωρις κανενα προβλημα

Link to comment
Share on other sites

1. Ταχύτητα ..Και ομως ειναι πιο γρηγορο..οσο και αν νομιζα οτι παει σφαιρα πριν τωρα ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορο..

Πολυ γρηγορο και ομαλο animation ακομη και στις αλλες εφαρμογές.

Προσωπικά δε μου φάνηκε πιο γρήγορο (για την ακρίβεια μου φάνηκε μία ιδέα πιο αργό)

 

5. Ελληνικο πληκτρολογιο....κανονικα και με το νομο (αλλα SMS mono 70)...

Και εντυπωσιακά καλό

12. ΙΕ9 ...Αλλαγη της μπαρας - ειναι στο κα΄τω μερος πια- και HTML5 ..Αν στην τελικη εκδοση βαλουν και επιλογη να κρυβεται τελειως η μπαρα (full screen) τοτε νομιζω θα ειναι ο καλυτερος mobile browser.

Ο browser έγινε φοβερός! ωστόσο αφαίρεσαν το animation κατά την αλλαγή του orientation. Επίσης με εκνευρίζει που δεν έχω εύκολη πρόσβαση στα tabs

14. Bing ...Δεν ειναι πια μια απλη αναζήτηση...Ειναι αναζήτηση σε οτι θελετε. Τοπικη αναζήτηση αναζητηση μουσικης σκαναρισμα qrcodes κειμενου κλπ. Δεν δουλευουν ακομη ολα εκτος US και UK αλλα ειναι εντυπωσιακο. Εφαρμογες για αναγνωριση μουσικης η QRCodes ειναι πια αχρηστες.!!!!!

Μακάρι να έρθουν και στην Ελλάδα

15. Εφαρμογές...Ομαδοποιηση και στη λιστα των Εφαρμογών με τα επικεφαλιδες τα αρχικα γραμματα οπως στις επαφες και με αναζήτηση.

Κι όμως έγινε ακόμα χειρότερο από το προηγούμενο (πράγμα που θεωρούσα αδύνατο)... Τώρα χωράνε ακόμα λιγότερες εφαρμογές ανά σελίδα... Πρέπει να βάλλουν folders οπωσδήποτε

 

Μερικά ακόμα:

Δυστυχώς άλλαξαν τον τρόπο λειτουργίας του search κουμπιού. Στην προηγούμενη έκδοση πατώντας το search μέσα στο marketplace, έψαχνες για την εφαρμογή που σε ενδιέφερε (ενώ γενικά το search άλλαζε ανάλογα με την εφαρμογή που έτρεχε εκείνη τη στιγμή). Στο mango το search button σε πάει πάντα στο bing.

 

Camera: επιτέλους αποθηκεύει τα settings! (και μπορείς να κλείσεις και τον ήχο όταν τραβάς φωτογραφία).

Link to comment
Share on other sites

@Erevodifwntas:

Το δοκίμασες στη συσκευή του avatar σου με τις οδηγίες του πρώτου post;

 

Το έβαλες ??? Στο LG ξεκλειδωνει και μετα κάπου διαβασα ???

Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα στο LG Optimus 7 βάσει των οδηγιών της m$ (όπως τις δίνεις στους developers). Και μετά το ξεκλείδωσα με τον κλασσικό τρόπο ξεκλειδώματος κάθε developer συσκευής
Link to comment
Share on other sites

......

Μερικά ακόμα:

Δυστυχώς άλλαξαν τον τρόπο λειτουργίας του search κουμπιού. Στην προηγούμενη έκδοση πατώντας το search μέσα στο marketplace, έψαχνες για την εφαρμογή που σε ενδιέφερε (ενώ γενικά το search άλλαζε ανάλογα με την εφαρμογή που έτρεχε εκείνη τη στιγμή). Στο mango το search button σε πάει πάντα στο bing.

 

Camera: επιτέλους αποθηκεύει τα settings! (και μπορείς να κλείσεις και τον ήχο όταν τραβάς φωτογραφία).

 

1.Το Βing δεν ειναι πια μια απλη αναζητηση ...Ειναι 5-6 εφαρμογες μαζι και η MS αποφάσισε να του δώσει δικο του κουμπι.

Νομιζω οτι ειναι αρκετα βολικο να μπορω να ξεκιναω ολα αυτα οπου και αν ειμαι ...

2.Ταχυτητα ..Εγω στο Trophy το βλεπω και πετάει ...στο LG δεν ξέρω

3. ΙΕ9 Με την αφαιρεση του animation (που αργουσε λίγο) εγινε πιο γρηγορο τα γυρισμα ...πολυ πιο γρηγορο

4. Για τις εφαρμογές θεωρω οτι εγινε πιο βολικο απο πριν ..Το ιδιο κανανε και στις επαφες και ειναι αρκετα σωστο.

Για τους φακελους δεν νομιζω να κανουν κατι συντομα γιατι δεν ειναι στον σχεδιασμο του Metro UI.

 

 

Εν τω μεταξύ εχω προβλημα με το ξεκλειδωμα του Trophy san Developer ...

To Windows Phone developer registration δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο με τιποτα ...σε 2 διαφορετικα PC..

Με νεο beta2 WP SDK kai neo ZUNE...Δοκιμασα ολες τις λυσεις που δινουν στο Apphub αλλα με τιποτα

Edited by colossus_r
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Το έβαλα στο LG Optimus 7 βάσει των οδηγιών της m$ (όπως τις δίνεις στους developers). Και μετά το ξεκλείδωσα με τον κλασσικό τρόπο ξεκλειδώματος κάθε developer συσκευής

 

Δώσε και ένα link για τους ενδιαφερόμενους (όσον αφορά την αναβάθμιση). Οδηγίες για το ξεκλείδωμα υπάρχουν στο πρώτο post του θέματος της συγκεκριμένης συσκευής.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

1.Το Βing δεν ειναι πια μια απλη αναζητηση ...Ειναι 5-6 εφαρμογες μαζι και η MS αποφάσισε να του δώσει δικο του κουμπι.

Νομιζω οτι ειναι αρκετα βολικο να μπορω να ξεκιναω ολα αυτα οπου και αν ειμαι ...

Καταλαβαίνω τι μου λες, αλλά σαν εμπειρία μου άρεσε περισσότερο η προηγούμενη λογική.

2.Ταχυτητα ..Εγω στο Trophy το βλεπω και πετάει ...στο LG δεν ξέρω

Σε κάποια πράγματα είναι πιο γρήγορο, αλλά σε κάποιες λεπτομέρειες με χαλάει

3. ΙΕ9 Με την αφαιρεση του animation (που αργουσε λίγο) εγινε πιο γρηγορο τα γυρισμα ...πολυ πιο γρηγορο

Μου χάλασε την αισθητική :-)

4. Για τις εφαρμογές θεωρω οτι εγινε πιο βολικο απο πριν ..Το ιδιο κανανε και στις επαφες και ειναι αρκετα σωστο.

Για τους φακελους δεν νομιζω να κανουν κατι συντομα γιατι δεν ειναι στον σχεδιασμο του Metro UI.

Το Metro UI έχει αρκετά προβληματάκι σαν σχεδιασμός... Σίγουρα θα βρουν καλύτερη λύση από την τρέχουσα :-)

 

Δώσε και ένα link για τους ενδιαφερόμενους (όσον αφορά την αναβάθμιση). Οδηγίες για το ξεκλείδωμα υπάρχουν στο πρώτο post του θέματος της συγκεκριμένης συσκευής.

 

Δυστυχώς το mango είναι ακόμα σε κλειστή beta και δε μπορώ να δώσω σχετικό link (αν και είμαι σίγουρος ότι με λίγο googling θα το βρεις κάπου). Ευχαριστώ για το Βενζίνη. Ελπίζω ότι άμεσα θα έχει πολύ περισσότερα βενζινάδικα (ενδέχεται από Δευτέρα). Και φυσικά έρχονται κι άλλα :-)

Edited by Erevodifwntas
Link to comment
Share on other sites

Με έχει σπάσει τα νεύρα απο το πρωί. Στην αρχή έπρεπε να επιστρέψω στην επίσημη έκδοση του zune γιατί λέει έπρεπε να είναι ίδια έκδοση με το support tools, στο bat μου το έγραψε αυτό.

Έγινε μετά, έκανε και backup, αλλά εδώ και ώρες, το zune μου βγάζει internet connection error. Δοκίμασα πολλές φορές unisntall-reinstall, καθώς επίσης τσέκαρα και τα 3 services του zune να τρέχουν, αλλά τίποτα, ακόμα το παλεύω.

Link to comment
Share on other sites

το περναω και εγω... για να δουμε.. κατι που αντιμετοπησα... το batch αρχειο επρεπε να το τρεξω εχοντας το παλιο zune και οχι το beta!
Link to comment
Share on other sites

το περναω και εγω... για να δουμε.. κατι που αντιμετοπησα... το batch αρχειο επρεπε να το τρεξω εχοντας το παλιο zune και οχι το beta!

 

Ναι, και εγώ αυτό έγραψα. Αλλά μετά δεν έμπαινε στο internet το zune, και συνεχίζει ακόμα. Βασικά μπαίνει, κάνει έλεγχο για software update, αλλά του προγράμματος, όχι για το phone update.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, και εγώ αυτό έγραψα. Αλλά μετά δεν έμπαινε στο internet το zune, και συνεχίζει ακόμα. Βασικά μπαίνει, κάνει έλεγχο για software update, αλλά του προγράμματος, όχι για το phone update.

 

και μενα μ εκανε ενα update του προγραμματος! δυστηχος δεν το προσεξα να σου πω ακριβος τι update ηταν! εκλεισα το zune το ανοιξα ξανα και ολα οκ τωρα ακομα το περανω το mango...

 

edit: προσπαθησε να ξανακανεισ το κανονικο zune εγκατασταση...

Edited by ViEL
Link to comment
Share on other sites

και μενα μ εκανε ενα update του προγραμματος! δυστηχος δεν το προσεξα να σου πω ακριβος τι update ηταν! εκλεισα το zune το ανοιξα ξανα και ολα οκ τωρα ακομα το περανω το mango...

 

edit: προσπαθησε να ξανακανεισ το κανονικο zune εγκατασταση...

 

Δυστυχως τωρα τα ειδα αυτα...Για το προβλημα που γραφετε πρεπει να:

Παμε στον καταλογο του zune και σβηνουμε τα αρχεια wm7update.dll και UpdateWP.exe και απο τα αρχεια του update που εχουμε κατεβασει τρεχουμε το Setup-UpdateWP-x86.exe και λυνεται το προβλημα....

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως τωρα τα ειδα αυτα...Για το προβλημα που γραφετε πρεπει να:

Παμε στον καταλογο του zune και σβηνουμε τα αρχεια wm7update.dll και UpdateWP.exe και απο τα αρχεια του update που εχουμε κατεβασει τρεχουμε το Setup-UpdateWP-x86.exe και λυνεται το προβλημα....

 

προσθεσε το στον οδηγο σου ωστε και οι μελλοντικοι χρηστες να το εφαρμοσουν! και σε ευχαριστουμε και για την απαντηση

Link to comment
Share on other sites

Δεν κατάλαβα. Εγώ είχα πρόβλημα με ένα μήνυμα σφάλματος που έβγαζε το προγραμματάκι .bat, και έβαλα ξανά την επίσημη έκδοση zune που είχα, την official, όχι την pre-release που βρήκα στο xda.

Αλλά και μετά δεν ξεκίνησε update το zune ποτέ. Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Και δεν κατέβηκαν αρχεία update.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...