Jump to content

myphone.gr :: Ο νικητής της κλήρωσης για το LG P990 Optimus 2Χ είναι...


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=u4k5hLAqB8c]YouTube - 1η κλήρωση myphone.gr:: And the winner is...[/ame]

 

Αφού ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τις χιλιάδες των μελών μας που συμμετείχαν στον 1o επίσημο διαγωνισμό του myphone.gr για τις θερμές ευχές και την υποστήριξη, αλλά και την LG Electronics Hellas S.A. για την ευγενική παραχώρηση του πρώτου διπύρηνου smartphone στον κόσμο, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι ναι, είχαμε νικητή! Μπορεί βέβαια η αναμονή των 8 περίπου ημερών να ήταν μεγάλη για όλους μας, το αποτέλεσμα όμως για... έναν από εσάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Χθες το βράδυ και μετά το τέλος της διαδικασίας ελέγχου του thread των συμμετοχών για άκυρες δημοσιεύσεις, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης και... το random.org είχε κέφια για έναν από εσάς!

 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της γεννήτριας τυχαίων αριθμών, που βρίσκεται στο random.org. Στην κλήρωση έλαβαν μέρος όλες οι συμμετοχές που υποβλήθηκαν στο θέμα του διαγωνισμού με τον αύξοντα αριθμό τους, αφού πρώτα αφαιρέθηκαν όλες οι άκυρες συμμετοχές (όπως είχαμε αναφέρει στους όρους, οι χρήστες που υπέβαλλαν περισσότερες από 1 συμμετοχές έγιναν ban και αφαιρέθηκαν όλα τα μηνύματά τους από το θέμα, ενώ παράλληλα αφαιρέθηκαν τα μηνύματα των χρηστών που έκαναν εγγραφή μετά τις 30 Απριλίου 2011 στις 23.59). Δεν έγινε καμία παραχώρηση στους Όρους Συμμετοχής, για κανέναν χρήστη και καμία δικαιολογία δεν έγινε αποδεκτή, για την εξασφαλιση ίσων όρων συμμετοχής για όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος. Παράλληλα - απαντώντας σε ερώτημα - σε σχέση με το LG Optimus 2X- εφόσον είναι δώρο διαγωνισμού είναι ενήμερη η LG, καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών και μπορεί ο κάτοχος σε περίπτωση ανάγκης service να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 801 11 200900 ή από κινητό, 2104800564.

 

Ο νικητής της κλήρωσης με δώρο ένα LG P990 Optimus 2X είναι ο KONSTANTIN_KARAB[/member] με το μήνυμα με αριθμό #[1097] . Ο KONSTANTIN_KARAB[/member] έχει ήδη ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα (PM) και email, στα οποία και θα πρέπει να απαντήσει ώστε να διεκδικήσει το δώρο του. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία της κλήρωσης διατηρούμε απεριόριστα το δικαίωμα να επαναλάβουμε την κλήρωση και να ανακηρύξουμε νέο νικητή.

 

Και πάλι συγχαρητήρια στο νικητή! Για τους υπόλοιπους χιλιάδες φίλους μας... έρχονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και νέοι - ακόμα μεγαλύτεροι - διαγωνισμοί :up:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...