Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

Απάντηση

Vasileios

Vasileios's Avatar: Apple iPhone 5
Networks Moderator
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ, Νέα Μάκρη,
Μηνύματα: 7.338
Εγγραφή: Νοέ. 2004
Παράθεση από tsafou >
Ρε παιδια για ογκοχρεωση χωρις το daypass δεν υπάρχει;Γιατι δεν θελω να σκαω 1€ την μερα για ελαχιστη ογκοκινηση και το DAY END μου εκλεισε τελειως το ιντερνετ!!
http://www.myphone.gr/foru...70#post4033470

Παράθεση από tsafou >
Δεν ενδιαφερομαι για καποιο πακετο γιατι εχω wifi και στο σπιτι και στη δουλειά, απλα θελω να μπαινω στο m.whatsup.gr για να βλεπω το υπολοιπο μου χωρις βεβαια να πληρώσω το 1€ του day pass γιατι δεν το χρειάζομαι.
Ογκοχρέωση χωρίς πακέτο , απλά δεν γίνεται

sakiss

no avatar
HSUPA Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 5.943
Εγγραφή: Αύγ. 2003
Ένας φίλος με 300mb δωρεάν αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με "γρήγορο ξόδεμα" των mb του κάτι που δεν συνέβαινε εδώ και 2 χρονια που είναι σε αυτό το πακέτο.... έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο από άλλους χρήστες?

Vasileios

Vasileios's Avatar: Apple iPhone 5
Networks Moderator
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ, Νέα Μάκρη,
Μηνύματα: 7.338
Εγγραφή: Νοέ. 2004
Σε όλα τα κινητά τηλέφωνα υπάρχει μετρητής για Data.
Αν κανείς θεωρεί ότι η εταιρεία του τον υπερχρεώνει , μπορεί να συμβουλευτεί τον μετρητή του .

johnyskar

johnyskar's Avatar: Nokia 701
Mobile Member
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 68
Εγγραφή: Ιαν. 2009
Εχω το νοκια 7230 και μπαινω οποτε παιρνω απτο reload it mb στο ιντερνετ..Το κινητο εχει 3g, η απορια μου ειναι γιατι μπαινω μονο με gprs. Eνας γνωστος μου ειχε πει οτι επειδη η SIM μου ειναι παλια(την εχω κοντα 10 χρονια) δεν υποστηριζει μαλλον 3g. Παρολαυτα εχω μιλησει με βιντεο κληση δηλαδη 3g.
Γινεται να κανω ρυθμισεις για να μπαινει με ταχυτητα 3g?μηπως πρεπει να στειλω κανα μηνυμα στο γουατσαπ για να μου ρθει αντιστοιχο πακετο?προς το παρον εχω Cosmote / Gr/ internet και Wap και μπαινω με το ιντερνετ.

Vasileios

Vasileios's Avatar: Apple iPhone 5
Networks Moderator
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ, Νέα Μάκρη,
Μηνύματα: 7.338
Εγγραφή: Νοέ. 2004
H κλήση Video πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω 3G .
Άρα το κινητό σου έχει κανονικά 3G . Αν δεν έχεις αυτήν την στιγμή , το πιο πιθανόν είναι η τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι να μην καλύπτετε από 3G

johnyskar

johnyskar's Avatar: Nokia 701
Mobile Member
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 68
Εγγραφή: Ιαν. 2009
Ειχα μιλησει πιο παλια με αλλο κινητο που ειχα με βιντεο κληση. Αλλα και αυτο το κινητο ενω δεν εχει βιντεο κληση εχει 3g και πιανω και σημα το δειχνει.μενω στο κεντρο αθηνα δεν φταιει η τοποθεσια. Το θεμα ειναι αν υπαρχει καποιο πακετο ρυθμισεων που πρεπει να κατεβασω αλλα δεν το ξερω.

kalas

kalas's Avatar: LG E960 Nexus 4
HSCSD Member
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 567
Εγγραφή: Ιούν. 2010
Καλησπερα,

Φανταζομαι οτι εχετε μαθει οτι η Cosmote μπορει να σου δειχνει τα υπολοιπα σου μεσω m.whatsup.gr, αν συνδεθεις με το 3G. Εγω ομως καταφερα να μπω στο Mywhatsup μονο μια φορα. Ολες τις αλλες φορες, μου βγαζει το μηνυμα που βγαζει οταν προσπαθεις να μπεις μεσω wifi. Εχω 2 διαφορετικα APN της Cosmote, και τα 2 εχουν προσβαση στο internet, αλλα δεν μου δειχνουν τα υπολοιπα. Εχετε εσεις αυτο το προβλημα; Αν οχι, μπορειτε να μοιραστειτε τις ρυθμισεις σας;
KreAch3R - LG Nexus 4
Android 4.4. KitKat

asylyptos

asylyptos's Avatar: Samsung GT-I9300 Galaxy S3
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Μηνύματα: 197
Εγγραφή: Μάρ. 2009
Σε κεντρικό δρόμο της Νέας Δημητριάδας σήμερα, όπου είχα 4/4 κάποτε, τώρα το ανώτερο ήταν μόλις 1/4 ... δεν βλέπουν κάτι, δεν έχουν παρατηρήσει τίποτα; Από το κακό στο χειρότερο...
ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ
ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

strakastroykas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 5
Εγγραφή: Απρ. 2012

προβλημα με το internet

γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου το οποίο είναι το w810i και δεν μπαίνει στο internet. μου έχουν έρθει οι ρυθμίσεις από την cosmote κανονικά και τις αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα.δεν έχω ρυθμιζόμενα τα δεδομένα GPRS, διεύθυνση IP,DNS κ.τ.λ. αν κάποιος τις γνωρίζει σας παρακαλώ πείτε μου και μένα. ευχαριστώ πολύ

JOHNMEGARYTHMOS

JOHNMEGARYTHMOS's Avatar: Nokia E52
HSDPA Member
Περιοχή: Κερατέα-Κηφισία (Αθήνα)
Μηνύματα: 3.638
Εγγραφή: Μάι. 2009
Παράθεση από strakastroykas >
γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου το οποίο είναι το w810i και δεν μπαίνει στο internet. μου έχουν έρθει οι ρυθμίσεις από την cosmote κανονικά και τις αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα.δεν έχω ρυθμιζόμενα τα δεδομένα GPRS, διεύθυνση IP,DNS κ.τ.λ. αν κάποιος τις γνωρίζει σας παρακαλώ πείτε μου και μένα. ευχαριστώ πολύ
έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων ενεργοποιημένο ; ή προσπαθείς να μπεις με το ίντερνετ ολη μέρα; . Εάν προσπαθείς να μπεις με το ίντερνετ ολη μέρα τότε πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν.
Τωρα υπαρχει τροπος!να κανετε τους λογ/σμους της ΔΕΗ απο εναντι σε εκαθαριστικους να μην λαμβανεται ποτε εναντι λογαριασμο που δεν ειναι η πραγματικη καταναλωση αλλα η εκτιμηση της καταναλωσης για το πως θα το κανετε στελτε μου μυνημα να σας πω!

strakastroykas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 5
Εγγραφή: Απρ. 2012
εμπαινα για 7 μέρες κανονικά ολη μερα με 100ΜΒ απο το reload it πρώτη μου φορα.Και οταν προσπάθησα να μπαίνω δωρεάν απο το 0 (μηδέν) οπως κανουν πολα ατομα μετα απο δυο μερες μου ηρθε μήνυμα για το day pass και το απενεργοποιησα για να μην χρεώνομαι μεχρι να ξανα κανω reload it και μου χαλασαν οι ρυθμίσεις. δεν γνωρίζω στ'αληθεια τι φταίει. οι υπηρεσίες GPRS που μου χαλάσαν η οτι δεν εχω καθόλου mb. αλλα και παλι γιατι να μην μπορω να μπαίνω δωρεαν απο την υπηρεσία

JOHNMEGARYTHMOS

JOHNMEGARYTHMOS's Avatar: Nokia E52
HSDPA Member
Περιοχή: Κερατέα-Κηφισία (Αθήνα)
Μηνύματα: 3.638
Εγγραφή: Μάι. 2009
Παράθεση από strakastroykas >
εμπαινα για 7 μέρες κανονικά ολη μερα με 100ΜΒ απο το reload it πρώτη μου φορα.Και οταν προσπάθησα να μπαίνω δωρεάν απο το 0 (μηδέν) οπως κανουν πολα ατομα μετα απο δυο μερες μου ηρθε μήνυμα για το day pass και το απενεργοποιησα για να μην χρεώνομαι μεχρι να ξανα κανω reload it και μου χαλασαν οι ρυθμίσεις. δεν γνωρίζω στ'αληθεια τι φταίει. οι υπηρεσίες GPRS που μου χαλάσαν η οτι δεν εχω καθόλου mb. αλλα και παλι γιατι να μην μπορω να μπαίνω δωρεαν απο την υπηρεσία
καταρχάς για να μπορείς να μπαίνεις στο zero facebook πρέπει τουλάχιστον να έχει ενεργοποιηθεί το day pass δηλαδή να σε έχει χρεώσει 1ευρώ μια φορά , μετά θα σε αφήνει να μπαίνεις κανονικά στο facebook zero αλλά δεν ξέρεις πότε εάν θα σε χρεώνει 1ευρώ ή όχι είναι θέμα συστήματος. Το καλυτερο που θα κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο για ασφάλεια για να μην σου αφαιρεί συνέχεια 1ευρώ ή να έχεις πάντα κάρτα κάτω απο ένα ευρώ και να μπαίνεις στο facebook zero έτσι θα είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα σε χρεώσει 1ευρώ. Εγώ έχω πάρει έναν δεύτερο αριθμό και έχω μέσα μηδενικό ευρώ και μπαίνω δωρεάν στο facebook zero για να είμαι σίγουρος και δεν μπαίνω πότε απο το δικό μου κινητό εάν το υπόλοιπο δεν είναι κάτω απο ένα ευρώ ή δεν έχω data ενεργοποιημένο μπαίνω με τον δεύτερο αριθμό. επίσης για να μάθεις εάν έχεις υπολοιπα mb internet στέλνεις μυνημα στο 1333 και σου λέει εάν έχεις ή όχι. Νομίζω ή υπ στέλνεις ή υ δεν θυμάμαι ακριβώς.
Τωρα υπαρχει τροπος!να κανετε τους λογ/σμους της ΔΕΗ απο εναντι σε εκαθαριστικους να μην λαμβανεται ποτε εναντι λογαριασμο που δεν ειναι η πραγματικη καταναλωση αλλα η εκτιμηση της καταναλωσης για το πως θα το κανετε στελτε μου μυνημα να σας πω!

antyfas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 1
Εγγραφή: Απρ. 2012

Πρόβλημα ενώ μέχρι τώρα πήγαινε σφαίρα!

Χαίρετε, είμαι στη περιοχή του Σκινιά στο Μαραθώνα και συνδέομαι στο ιντερνετ με iphone 3g cosmote αλλα και στο laptop με στικακι cosmote. Μέχρι προχτές πήγαινε σφαίρα, όλα καλά, το στικάκι παρεπιπτόντως δεν έχει όριο. Ξαφνικά από χτες το μεσημέρι άρχισε να σέρνεται σαν να μην έχω 3g.

Αναφέρω το στικάκι γιατί από εκεί παίρνω καλύτερες ενδείξεις όπως ότι πλέον δε γράφει 3g αλλά hspa με μικρότερο σήμα μάλιστα (μπαρες). Στο κινητό απλά σέρνεται...

Μου φαίνεται περίεργο διότι δεν άλλαξα σημείο και πέρασε τόση ώρα χωρίς βελτίωση. Δε βρήκα κάτι για το hspa αλλα από ό,τι διάβασα πάνω σε αυτό παίζει το 3g.

Μήπως ξέρει, μπορεί να υποθέσει κανέις τι συμβαίνει?

Ευχαριστώ

doganos

doganos's Avatar: Apple iPhone 6 Plus
Honored Member
Περιοχή: 69.20.16.199
Μηνύματα: 6.219
Εγγραφή: Ιούλ. 2003
Παράθεση από antyfas >
Χαίρετε, είμαι στη περιοχή του Σκινιά στο Μαραθώνα και συνδέομαι στο ιντερνετ με iphone 3g cosmote αλλα και στο laptop με στικακι cosmote. Μέχρι προχτές πήγαινε σφαίρα, όλα καλά, το στικάκι παρεπιπτόντως δεν έχει όριο. Ξαφνικά από χτες το μεσημέρι άρχισε να σέρνεται σαν να μην έχω 3g.

Αναφέρω το στικάκι γιατί από εκεί παίρνω καλύτερες ενδείξεις όπως ότι πλέον δε γράφει 3g αλλά hspa με μικρότερο σήμα μάλιστα (μπαρες). Στο κινητό απλά σέρνεται...

Μου φαίνεται περίεργο διότι δεν άλλαξα σημείο και πέρασε τόση ώρα χωρίς βελτίωση. Δε βρήκα κάτι για το hspa αλλα από ό,τι διάβασα πάνω σε αυτό παίζει το 3g.

Μήπως ξέρει, μπορεί να υποθέσει κανέις τι συμβαίνει?

Ευχαριστώ
Νομίζω πως όλα εχουν οριο.
We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails

strakastroykas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 5
Εγγραφή: Απρ. 2012
σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, θα κάνω αυτό που μου είπες
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης