διαφορα ωρας

Κλειδωμένο Θέμα

FREAK_OF_NATURE

FREAK_OF_NATURE's Avatar: Samsung GT-I9100 Galaxy S2
4G Member
Περιοχή: Among other fairies
Μηνύματα: 11.457
Εγγραφή: Οκτ. 2003
Tue 7/27/10 6:00 PM ET 3:00 PM PT
Tue 7/27/10 10:00 PM UTC

μπορει καποιος να μου πει στην ελλαδα σε ποια ωρα αντιστοιχει αυτο??
Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

THEO_LEGEND

THEO_LEGEND's Avatar: Samsung GT-I9500 Galaxy S4
HSDPA Member
Περιοχή: 6 feet under
Μηνύματα: 3.020
Εγγραφή: Νοέ. 2007
Για ποια περιοχη λες?
Μιας και pacific time και eastern time δεν τα γνωριζω καλα γραφω με επιφυλαξη οτι θυμαμαι.
Νομιζω οτι για Pacific Τime ισχυει -8 ωρες απο Ελλαδα. Αρα το 15:00 PT γινεται 23:00 στην Ελλαδα ή 22:00 αν μιλαμε για PST.



Για
Tue 7/27/10 10:00 PM UTC = Τεταρτη 28/7/2010 1:00 πμ στην Ελλαδα!

UTC = GMT + 3 ωρες δηλαδη!

ΤΗΕΟ in normal mode
Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"
Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή
Τελευταία τροποποίηση από THEO_LEGEND: 24 Ιούλ. 2010, 03:19.

VeCo

VeCo's Avatar: Vertu Constellation Quest
Moderator
Περιοχή: Crouch End
Μηνύματα: 15.450
Εγγραφή: Φεβ. 2004
Το ερώτημα λοιπόν έχει απαντηθεί. Εάν όχι,

Συνεπώς,
This blessed plot, this earth, this realm, this England...
William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης