OTE: Γραμμές Υγείας «1515» και «1535» καθώς και νέο portal

koukoulakis

koukoulakis's Avatar: Apple iPhone 5
EDGE Member
Περιοχή: @internet
Μηνύματα: 1.121
Εγγραφή: Δεκ. 2003
Δελτίο Τύπου: ΟΤΕΤο πλήρες portal για την υγεία, www.healthpages.gr παρουσιάζει ο ΟΤΕ.

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα:
  • να αναζητήσουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα υγείας τους απασχολεί, μέσα από έναν πλήρη και εύχρηστο «οδηγό» για ιατρικά θέματα,
  • να ενημερωθούν για τις φωνητικές πύλες «1515» και «1535», που έχει θέσει σε λειτουργία ο ΟΤΕ, μέσω των οποίων αντίστοιχα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις τόσο στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων όσο και σε συμβεβλημένα δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά.

Το περιεχόμενο του portal www.healthpages.gr επιμελείται η εταιρεία Ιατρικές Εκδόσεις ΚΑΥΚΑΣ και περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες π.χ. εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, αναζήτηση ιατρών, τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, κλπ. Επίσης, προβάλλει θέματα που καλύπτουν σφαιρικά τον τομέα της υγείας, παρουσιάζοντας μια on-line εγκυκλοπαίδεια υγείας, καθώς και άλλες ενότητες που έχουν σχέση με διατροφή, άσκηση, εναλλακτικές θεραπείες κ.α.

Τα παραπάνω έρχονται να συμπληρώσουν διαδικτυακά την παροχή υπηρεσιών προς το κοινό, μέσω των δύο υφιστάμενων φωνητικών πυλών του ΟΤΕ, «ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-1535» και «ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-1515». Καλώντας αντίστοιχα τις παραπάνω γραμμές οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ιατρικά ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα και στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων. Η κλήση από σταθερό ΟΤΕ χρεώνεται με αστική χρονοχρέωση από οπουδήποτε στην Ελλάδα, ενώ και οι δυο γραμμές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Πρακτικά, οι πολίτες που καλούν είτε το «1515» είτε το «1535» συνομιλούν με ένα αυτόματο πληροφοριακό σύστημα που έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής (Interactive Voice Recognition). Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ο ενδιαφερόμενος «συνομιλεί» με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο «διάλογος» είναι καθοδηγούμενος από το αυτόματο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο θέτει ερωτήματα στον ενδιαφερόμενο, διευκολύνοντάς τον στο κλείσιμο ραντεβού.

Με τις παραπάνω υπηρεσίες του ΟΤΕ απλοποιείται το κλείσιμο ενός ιατρικού ραντεβού στα 7 δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε περισσότερα από 55 δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά.
Τελευταία τροποποίηση από TN97: 5 Αύγ. 2010, 13:24.

Σχόλια

neo24gr

neo24gr's Avatar: Panasonic GD30
3G Member
Περιοχή: Greece
Μηνύματα: 1.827
Εγγραφή: Αύγ. 2003
με τις υγειες μας λοιπον!

salmp7

salmp7's Avatar: Nokia N900
HSCSD Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 583
Εγγραφή: Δεκ. 2009
αντε να γινεται τιποτα καλο λοιπον,μακαρι

tseapis

tseapis's Avatar: ZTE R221
3G Member
Περιοχή: Αμπελόκηποι - Αθήνα
Μηνύματα: 1.687
Εγγραφή: Ιούλ. 2008
Θα δω και το σάιτ αλλά για το 1535 που το έχω δοκιμάσει μπορώ να σας πω ότι είναι μία φρίκη, ένα δαιδαλώδες πράγμα από το οποίο δύσκολα θα βγάλεις άκρη αν δεν ξέρεις πώς δουλεύει και τι ακριβώς είναι σχεδιασμένο να κάνει, χάνεσαι στα μενού για πολλά λεπτά (με το ρολόι) και μόνο αν μιλήσεις με εκπρόσωπο μπορεί να βρεις άκρη. Δυστυχώς. Χρειάστηκε να το δοκιμάσω πέρυσι το Φεβρουάριο και κάλεσα 4-5 φορές και δεν παλευότανε και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο να κλείσω τα ραντεβού. Το έχουν βελτιώσει, μήπως, από τότε; Μακάρι!

spartak

no avatar
3G Member
Περιοχή: ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!
Μηνύματα: 1.755
Εγγραφή: Σεπ. 2003
Πόσο χρεώνεται η κλήση για τις πύλες αυτες?

noblet

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 5
Εγγραφή: Νοέ. 2005
Η κλήση απ οτι με ενημέρωσαν όταν πήρα να κλείσω ραντεβού,είναι αστική.
Τις πρώτες φορές δυσκολεύτηκα κι εγώ αρκετά,αλλά ευτυχώς υπάρχει το τηλεφωνικό κέντρο και το 801...και έβγαζα άκρη.
Αν ξέρεις τι θέλεις είναι αρκετά εύκολο* και με τον καιρό(εχω χρόνιο πρόβλημα)το συνηθίζεις.

*(αφού βρίσεις,κλείσεις το τηλέφωνο σε μια κασσέτα και σου σπάσουν τα νεύρα στην αρχή)

tseapis

tseapis's Avatar: ZTE R221
3G Member
Περιοχή: Αμπελόκηποι - Αθήνα
Μηνύματα: 1.687
Εγγραφή: Ιούλ. 2008
^ Συμφωνώ.
Αν έχεις κάτι στάνταρ, σε συγκεκριμένο νοσοσκομείο που πρέπει να πηγαίνεις τακτικά στο νοσοκομείο, μαθαίνεις το μενού και το χρόνο αναμονής των ραντεβού και κάνεις εύκολα τη δουλειά σου.
Αν δεν ξέρεις... χάνεσαι! Είχα πάρει για το ΚΑΤ και με ρώταγε σε ποια από τις 6 ή 8 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ορθοπεδικές "κλινικές" θέλω να κλείσω ραντεβού. Κάθε μία από αυτές τις κλινικές έχει μία εξειδίκευση (πχ σπονδυλικλή στήλη) την οποία, όμως δεν σου την έλεγε το ηχογραφημένο μήνυμα! Πώς να ξέρω κι εγώ τι να διαλέξω, δηλαδή;
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης