Jump to content

[REL] Greek-English keyboard για HD2


kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Version 1

 

Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα να ασχοληθώ με το decoding του ezinput και νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά.

Καταρχήν το εντυπωσιακό είναι πως τα αρχεία για τα ελληνικά συμπεριλαμβάνονται κανονικά μέσα στη συσκευή και αλλάζοντας 4 entries στη registry τα ενεργοποιείς.

Το πρόβλημα από εκεί και πέρα όμως είναι πως η δουλειά είναι πολύ πρόχειρη και έτσι οι αλλαγές στη registry δεν αρκούν.

Έλειπαν αρχεία (png) και με τα υπάρχοντα αρχεία τα γράμματα δεν κάνανε σωστά align, οπότε χρειάστηκε να αποκρυπτογραφήσω τα αρχεία όπου γίνεται map η γλώσσα και να τα τροποποιήσω ώστε το ezinput να χρησιμοποιεί τα ήδη υπάρχοντα αρχεία και να εμφανίζεται σωστά σε full/ compact και phone keyboard.

 

Οδηγίες εγκατάστασης: Απλά τρέχετε το cab file που επισυνάπτω.

Μετά το τέλος της εγκατάστασης θα σας ζητήσει να κάνετε soft reset, το οποίο πρέπει να κάνετε.

 

Παρατηρήσεις

1) Αν θέλετε να γυρίσετε στο μη τροποποιημένο πληκτρολόγιο απλά κάνετε remove το cab file μου από το Remove applications

2) Πατώντας το άσπρο κουμπάκι δίπλα στο space αλλάζετε μεταξύ ελληνικών-αγγλικών. (σε portrait, σε landscape προς το παρόν θα πρέπει να πάτε μέσα από το menu, αλλά θα το φτιάξω στο μέλλον)

3) Για να γράψετε τόνους κρατάτε πατημένο το φωνήεν που θέλετε. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές μεταξύ των οποίων και το γράμμα τονισμένο. Κρατώντας πατημένο το γράμμα πατάτε με κάποιο άλλο δάχτυλο το τονισμένο γράμμα (τελικά το πληκτρολόγιο είναι multitouch)

4) Η διαρρύθμιση προσωπικά δε μου αρέσει και σκέφτομαι να remapped keyboard. Αλλά επειδή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λίγος, δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό.

5) Τα γράμματα είναι σε unicode. Υπάρχει μια registry entry που έχω προσθέσει η οποία θεωρητικά κάνει μετατροπή σε 160sms. Δοκίμασα και έστειλα ένα μήνυμα στον ευατό μου με μικρά γράμματα αλλά δεν έγινε μετατροπή. Ίσως φταίει ότι έχω επιλεγμένο στο κινητό το send unicode when necessary από τα settings των sms

Λογικά με άτονα κεφαλαία θα γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και η αλήθεια είναι πως δε με ενδιαφέρει και πολύ γιατί sms δε στέλνω. Δοκιμάστε το και αν δε λειτουργεί πείτε μου να φτιάξω και τρίτο tab για 160 sms.

6) Δεν έχω κάνει εκτεταμένο έλεγχο (σίγουρα δε θα σας κάνει hard reset όμως).

Αν βρείτε bugs κάντε τα report σε αυτό το thread γιατί το official thread του Leo αυξάνει σε όγκο τόσο γρήγορα που μπορεί να μην τα δω..

7) ΔΕΝ κάνει για άλλες συσκευές. Το cab file περιέχει μόνο τα αρχεία και τα registry entries που χρειάζονταν τροποιήση για να δουλέψει σωστά το ezinput που είναι ήδη προ-εγκατεστημένο στη συσκευή.

 

ΥΓ1: Αν σε κάποιο thread αναφέρει κάποιος ένα bug και τον ρωτήσω πληροφορίες, δεν το κάνω ούτε για να τον αμφισβητήσω ούτε για να τον υποτιμήσω.

Το κάνω γιατί ίσως να μπορώ να βοηθήσω. Τα περισσότερα bugs δε χρειάζονται ούτε rom upgrade ούτε cooking. Μπορούν να λυθούν πιο απλά.Ελπίζω να γίνει κατανοητό αυτό και να αποφευθούν στο μέλλον παρεξηγήσεις, όπως η σημερινή.

ΥΓ2: Γενικά δεν απαντάω σε pm εκτός αν είναι κάτι που δεν μπορεί να συζητηθεί στο forum. Οπότε χρήστες που κατά διαστήματα μου στέλνουν pm να μην παρεξηγούνται. Απλά να post-άρουν στο forum ώστε αν μπορεί κάποιος να απαντήσει να βοηθηθούν κι άλλοι στο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Version 1.1 (στο πρώτο post)

 

Αλλαγές

1) Διορθώθηκαν κάποια bugs σχετικά με την εμφάνιση

2) Φτιάχτηκε το κουμπί αλλαγής ελληνικών-αγγλικών σε landscape

3) Άλλαξε λίγο η διαμόρφωση των κουμπιών στο full keyboard (portrait & landscape).

Σε μικρά ελληνικά η πρώτη επιλογή με long press είναι πλέον το τονισμένο γράμμα.

Σε κεφαλαία ελληνικά ο τόνος μπορεί να μπει από το πρώτο κουμπί, οπότε κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Για το λόγο αυτό με shift πατημένο, η πρώτη επιλογή είναι η default.

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα ήταν να βλέπαμε και κάποια screenshots αν σου είναι εύκολο.

 

Δεν έχω εγκατεστημένο πρόγραμμα για screen shots αυτή τη στιγμή.

Με την πρώτη ευκαιρία θα εγκαταστήσω.

 

Είναι το ίδιο ακριβώς interface με το αγγλικό (χρησιμοποιώ το ίδιο skin).

Η μόνη διαφορά είναι πως έχω μεταφέρει το κόμμα, semicolon (αριστερά του space) μαζί με τις τελείες (δεξιά του space) σε πολλαπλό long press κουμπί και το κουμπί αυτό έχει μετατραπεί σε language changer. Όλα τα menus είναι 100% ίδια με το original εκτός από κάποια remappings που αναφέρω πιο πάνω.

Τα περισσότερα κουμπιά είχαν από default μόνο 1 σύμβολο mapped σε longed press.

Το ερχόμενο ΣΚ σκέφτομαι να προσθέσω κι άλλα σύμβολα. Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο σε κάποια θέση πείτε σε αυτό το thread, και αν είναι κάτι που γίνεται, θα το συμπεριλάβω.

 

Επίσης το ΣΚ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω και το 160sms πληκτρολόγιο. Αλλά θα ήθελα περισσότερο feedback μέχρι τότε.

Όποιος έχει καρτοκινητό και μπορεί ας δοκιμάσει (με αυτό το πληκτρολόγιο) να στείλει με κεφαλαία γράμματα μήνυμα 160 χαρακτήρων.

Δοκιμάστε και με απενεργοποιημένη την επιλογή (use Unicode when necessary).

Link to comment
Share on other sites

Version 1.2 (στο πρώτο post)

 

1) Διορθώθηκε το εικονίδιο του space bar στο full keyboard

2) Προστέθηκε το slash μαζί με το backslash (αυτή η προσθήκη μου ήταν άμεσα απαραίτητη)

Τα υπόλοιπα σύμβολα θα τα προσθέσω το ΣΚ, οπότε μπορείτε να προτείνετε πιθανά keyboard mappings

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω δει το πληκτρολογιο, αλλα μπραβο σου φιλε kplr!!! Πριν πολυ καιρο οταν βγηκε το HTC Touch Dual, το οποιο ειχε και πραγματικο hardware πληκτρολογιο, ειχε βαλει λαθος τα συμβολα η Tegic. Ποσα ειπα τοτε, και ποσους παρακαλεσα να πειραξουν τα αρχεια για να μπουν σωστα τα συμβολα, και δεν εγινε τιποτα.

Μια ερωτηση. Μηπως μπορεις να ασχοληθεις και με αρχεια του Omnia 2; Ειναι σχεδον τα ιδια αρχεια. Απο την Tegic ειναι. Τουλαχιστον οι ονομασιες πρεπει να ειναι ιδιες.

Εχει μερικα λαθη στα πληκτρολογια τα Ελληνικα. Αντι για ζ βγαζει το δ και κατι ακομη με τα σημεια στιξης. Γιατι δεν βλεπω φως στον οριζοντα. Ελπιζω να μπορεσεις να ασχοληθεις! Αν θελεις, πες μου πια αρχεια να στειλω να δεις μηπως μπορεσεις να τα πειραξεις, και μολις βρεις χρονο τα διορθωνεις.

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

@supermario

To leo είχε ηδη προεγκατεστημένο το ezinput, αλλά δε δούλευε το ελληνοαγγλικό πληκτρολόγιο.

Για το λόγο αυτό τα αρχεία στο cab file είναι μόνο αυτά που χρειάζονταν τροποποίηση για να δουλέψει.

Αν τρέξεις το cab file σε κάποιο άλλο κινητό που δεν έχει το πρόγραμμα, δε θα λειτουργήσει.

Το πλήρες πρόγραμμα όμως, υπάρχει στο xda-developers και στο forum εδώ. Είναι λίγο πιο παλιές εκδόσεις από του Leo αλλά δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό

Αν το εγκαταστήσεις και δουλεύει κανονικά, αλλά θέλεις να κάνεις αλλαγή στο mapping, τότε ίσως μπορείς να εγκαταστήσεις από πάνω το cab file που επισυνάπτω.

 

@katerini

Σχετικά με το Omnia II δεν γνωρίζω πως ακριβώς είναι το software keyboard του. 100% ίδιο δε νομίζω να είναι πάντως, γιατί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι "πειραγμένο" από την htc (όπως και τα περισσότερα 3rd party applications που χρησιμοποεί). Αυτό φαίνεται και στη registry όπου έχει ανάμικτα Tegic και HTC keys.

Αν μπορεί να σε βοηθήσει αυτό όμως:

1) Προσπάθησε να βρεις πρώτα ποιό αρχείο xml αρχείου αντιστοιχεί σε ποιά διαμόρφωση του πληκτρολογίου (full keyboard, qwerty κτλ).

2) Από εκεί και πέρα αν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι remapping, τότε αυτό δεν είναι δύσκολο. Απλά προσθέτεις τα γράμματα που θέλεις σε hex στο πλήκτρο που θέλεις να αντιστοιχούν..

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Δουλευει και για diamond2?

 

Για το Diamond 2 δεν είναι. Για αυτό υπάρχει άλλο... GR-EN keyboards.cab (thanks to panosha)

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Το παρόν μεταφέρεται στο Windows Mobile Software μιας και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και θα προστεθεί μόνιμη παραπομπή στο πρώτο post του HTC HD2 (HTC Leo)

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

δουλευει και στο diamond2 σε οσα τουλαχιστον εχουν leo ρομ.

το θεμα ειναι οτι δεν στελνει sms 160 χαρακτηρες με κεφαλαια μιλαμε παντα ειτε ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη use unocode when necesary ειτε οχι.

οποτε αν καταφερεις και το φτιαξεις και αυτο θα ειμαστε ολοι ευγνωμονες μιας και το πληκτρολογιο της htc πολλους μας βολευει καλυτερα απο το finger.

Link to comment
Share on other sites

δουλευει και στο diamond2 σε οσα τουλαχιστον εχουν leo ρομ.

το θεμα ειναι οτι δεν στελνει sms 160 χαρακτηρες με κεφαλαια μιλαμε παντα ειτε ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη use unocode when necesary ειτε οχι.

οποτε αν καταφερεις και το φτιαξεις και αυτο θα ειμαστε ολοι ευγνωμονες μιας και το πληκτρολογιο της htc πολλους μας βολευει καλυτερα απο το finger.

 

Δυστυχώς έκανα μια δοκιμή χθες για να προσθέσω GSM encoding αλλά δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά γράμματα τουλάχιστον με τα default greek kbd files.

Πιθανόν να χρειάζεται τροποποίηση στο kbd αρχείο για τα ελληνικά, αλλά γίνεται δύσκολο.

Link to comment
Share on other sites

Version 1.3 (download στο πρώτο post)

 

Full support για sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες.

Από το ελληνικό ή αγγλικό πληκτρολόγιο σε full qwerty πατήστε το 12# όπου πλέον βρίσκονται όλα τα κεφαλαία ελληνικά γράμματα.

Όλα τα σύμβολα έχουν μεταφερθει στο ABC ή στη δεύτερη σελίδα του 12#

 

Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε τόσο από το ελληνικό όσο και από το αγγλικό πληκτρολόγιο.

Δουλεύω και σε μια εναλλακτική έκδοση όπου θα υπάρχουν 3 πληκτρολόγιο όπως στο Fingerkeyboard

 

Θα μπορούσα να κάνω το κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο να γράφει sms με 160 χαρακτήρες αλλά τότε τα κεφαλάια κοινά γράμματα με το λατινικό αλφάβητο θα είναι λατινικά και όχι ελληνικά. Ως εκ τούτου μετά δε θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Τι προτιμάτε;

Link to comment
Share on other sites

Version 1.3 Red skin + buttons (πρώτο post)

 

Μια τροποποιημένη, πιο όμορφη και λίγο πιο μεγάλη (αφού περιέχει 4 παραπάνω images, χωρίς να είναι πιο βαριά όμως) έκδοση του keyboard.

Έχει προστεθεί επίσης ένα image στο κουμπί εναλλαγής, ενώ το 12# έχει γίνει SMS 12#.

Το red skin προς το παρόν είναι μόνο για το full qwerty keyboard.

 

Θέλω να παρακαλέσω αν χρησιμοποιούνται files μου (τα οποία χρειάζονται ώρες για να γίνουν) σε άλλα cab files να ενημερώνομαι πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση το cab σου;

Ουτε στο PC μπορω να το ανοιξω οπως κανω με ολα τα cab με τον WINCE Cab manager.

Θελω να το δοκιμασω στο ACER, με την εκδοση Manila του Leo που εβγαλαν εχθες. Το οποιο εχει το touch imput. Τουλαχιστον εγκατασταση πρεπει να μπορω να το κανω, ασχετα που εχω αλλη συσκευη. Το αν θα δουλεψει ειναι αλλη ιστορια.

Εχω δοκιμασει τα cab του tsipistri, και δουλευουν! Μπορω να γραψω Ελληνικα κανονικα.

Δοκιαμασα και το cab που εδωσε παραπανω ο Athanaso77 για Diamond 2, το οποιο δουλευει και αυτο κανονικα, και μαλιστα εχει και Τ9 και γραφει και 160 sms.

Αλλα σε ολα εχω μονο το qwerty πληκτρολογιο. εγω θελω το πληκτρολογιο με τα 12 πληκτρα, που εχει την διαταξη οπως στα κανονικα κινητα. Ακομη ειδα οτι ολα τα Ελληνικα αρχεια ειναι ιδη μεσα στον φακελο των windows και το ξερω αυτο γιατι εχω ασχοληθει αρκετα με αυτα τα αρχεια.

Μηπως μπορεις να κανεις καμια τροποποιηση στο cab σου να δοκιμασω;

 

Athanaso77, μηπως μπορεις να μου πεις που βπηκες αυτο το cab για το διαμαντι 2 μηπως και βγαλω ακρη;΅

Η μηπως ξερει κανενας τι αλλαγη πρεπει να γινει στην registry για να βγαλει και το αλλο πληκτρολογιο με τα 12 πληκτρα;

Ευχαριστω!

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Τα αρχεία είναι μέσα απλά έλειπαν τα skin images για τα ελληνικά. Το λέω από την αρχή ότι δεν έχουμε κάνει release κάποιο πληκτρολόγιο αλλά κάποιο fix για το υφιστάμενο πληκτρλόγιο. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να αλλάξω τα αρχεία για τα ελληνικά ώστε να κάνουν link στα αγγλικά skins μαζί με το απαραίτητο re-alignment των γραμμάτων που χρειαζόταν. Από εκεί και πέρα έχει τροποποιηθεί και η διάταξη των κουμπιών και έχουν προστεθεί και 160 sms χαρακτήρες.

 

Δεν ξέρω γιατί δε σου τρέχει το cab. Δεν έχω βάλει ούτε minimum os ούτε άλλο περιορισμό. Είσαι ο πρώτος που μου αναφέρει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι πρόκειτα για bad downloading. Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία red skin έκδοση (1.3.1) που βρίσκεται εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Το ξερω οτι δεν εβγαλες καινουργιο πληκτρολογιο.

Οτι ειχα κανει εγκατασταση το εβγαλα. Και τωρα δουλευει και το δικο σου cab! Αυτο σημαινει οτι οντως ειναι ολα τα αρχεια και στην δικια μου ρομ. Οτι εβαλα μεχρι τωρα δουλευει. και με 160 σμσ βεβαια. Το μονο που δεν θελω ομως ειναι το qwerty πληκτρολογιο. Μονο αυτο μου δινει επιλογη ομως. Πως μπορω να εχω το Phone keypad μονιμα? Αυτο με τα 12 πληκτρα; Δεν θελω το αλλο. Βοηθηστε βρε παιδια λιγο. Που να αρχισω να ψαχνω παλι. Θα φαω ωρες.

Και κατι ακομη. Αντι για αγγλικα, πως μπορω να εχω γερμανικα;

Παρακατω screenshots

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Το ξερω οτι δεν εβγαλες καινουργιο πληκτρολογιο.

Οτι ειχα κανει εγκατασταση το εβγαλα. Και τωρα δουλευει και το δικο σου cab! Αυτο σημαινει οτι οντως ειναι ολα τα αρχεια και στην δικια μου ρομ. Οτι εβαλα μεχρι τωρα δουλευει. και με 160 σμσ βεβαια. Το μονο που δεν θελω ομως ειναι το qwerty πληκτρολογιο. Μονο αυτο μου δινει επιλογη ομως. Πως μπορω να εχω το Phone keypad μονιμα? Αυτο με τα 12 πληκτρα; Δεν θελω το αλλο. Βοηθηστε βρε παιδια λιγο. Που να αρχισω να ψαχνω παλι. Θα φαω ωρες.

Και κατι ακομη. Αντι για αγγλικα, πως μπορω να εχω γερμανικα;

Παρακατω screenshots

 

Σχετικά με τη μη εμφάνιση του Phone Keypad 2 ενδεχόμενα μπορώ να σκεφτώ

1) Πήγαινε στο

HKLM/Software/ezsip/SIPItemName

Check-αρε αν έχεις το string

SIPItemName0A="Phone Keypad"

2) Κάνε edit το index_grk.xml και έλεχξε αν έχεις τα εξής entries (αν όχι πρόσθεσε τα)

<LayoutMap id="0A08" file="0A08.xml"/>

<LayoutMap id="0A09" file="0A09_GRK.xml"/>

 

Σχετικά με τα γερμανικά, για να εναλλάσσεις μεταξύ γερμανικών και ελληνικών, πρέπει να φτιαχτεί γερμανικό πληκτρολόγιο. Επειδή δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο μπορώ απλά να προσθέσω τα umlaut στα υπάρχοντα γράμματα του αγγλικού πληκτρολογίου με long press (η αλλαγή του z με το y νομίζω δε θα βολέψει κανέναν)

Αν θέλεις να έχεις γερμανικά που να εναλλάσσεις από το menu (και όχι με κουμπί - για κουμπί χρειάζεται νέο αρχείο) κάνε τα εξής:

1) Πρόσθεσε τα εξής entries στο index_grk.xml

<LayoutMap id="0A07" file="0A07.xml"/>

<LayoutMap id="0B07" file="0B07.xml"/>

<LayoutMap id="0A07" file="0C07.xml"/>

<LayoutMap id="0D07" file="0D07.xml"/>

 

2) Άλλαξε το εξής string στη registry

HKLM/Software/Tegic/AvailableLanguages

Σε: 0109,0108,0107

 

3) Soft reset

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα 4 τα προσθεσα <LayoutMap id="0A07" file="0A07.xml"/>............

Ολα τα αλλα υπηρχαν η τα προσθεσα επισης, αλλα παλι εχω το qwerty με αγγλικα. Να κανω εναλλαγη απο το menu δεν μπορω γιατι απλως δεν υπαρχει. ειναι beta ρομ βλεπεις.

 

Οπως θα ειδες στο screenshot πιο πανω, μου δειχνει ενα απλο Touch Imput. Δεν δειχνει το Phonepad για να το διαλεξω. Και αντε να παρατησω τα γερμανικα αφου ειναι δυσκολο. Τουλαχιστον να εχω το Phonepad εστω και με αγγλικα. To qwerty δεν με βολευει καθολου.

Οσο μπορεις βοηθησε!

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα 4 τα προσθεσα <LayoutMap id="0A07" file="0A07.xml"/>............

Ολα τα αλλα υπηρχαν η τα προσθεσα επισης, αλλα παλι εχω το qwerty με αγγλικα. Να κανω εναλλαγη απο το menu δεν μπορω γιατι απλως δεν υπαρχει. ειναι beta ρομ βλεπεις.

 

Οπως θα ειδες στο screenshot πιο πανω, μου δειχνει ενα απλο Touch Imput. Δεν δειχνει το Phonepad για να το διαλεξω. Και αντε να παρατησω τα γερμανικα αφου ειναι δυσκολο. Τουλαχιστον να εχω το Phonepad εστω και με αγγλικα. To qwerty δεν με βολευει καθολου.

Οσο μπορεις βοηθησε!

 

Αυτό στο screen δεν είναι το menu του πληκτρολογίου.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν κάνει στη beta rom που έχεις βάλει.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το εξής

1) Εγκατέστησε την έκδοση 2.1 του ezinput από εδώ.

Περιέχει πάρα πολλά αρχεία που δε χρειάζονται, αλλά τουλάχιστον περιέχει και ό,τι χρειάζεται

2) Πέρασε από πάνω το cab μου

Φυσικά κάνε backup πριν ώστε αν δεν πετύχει να κάνεις restore στο σημείο που είσαι τώρα..

Link to comment
Share on other sites

το ξερω οτι δεν ειναι το μενου αυτο.

Κολησε και εκανα hard reset.

Αλλη λυση;

 

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δυστυχώς..

Καλύτερα να ζητήσεις support στο forum που έγινε το release. Εκεί θα ξέρουν καλύτερα ποιά αρχεία λείπουν..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

γνωριζει κανεις, αν παρουμε το αγγλικο, και συγχρωνισουμε με outlook, τα μυνηματα και τα contacts στα ελληνικα....ερχονται σωστα? η κινεζικα?

Επισης, αν παρουμε το ελληνικο, τα αγγλικα? ερχονται μετα απο συγχρονισμο σωστα?

Thanks

marioman

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Καλώς ήρθες.

 

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά σου.

 

Εδώ όμως συζητάμε αποκλειστικά για το πληκτρολόγιο του φίλου kplr. Για ότι άλλο θέλεις σχετικά με το HD2 , απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...