Καλησπέρα Carlosx1.
Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σύμφωνα με τους όρους χρήσης απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων. Επίσης πριν ανοίξουμε νέο θέμα κάνουμε μία αναζήτηση.
Μπορείς να απευθυνθείς στο παρακάτω θέμα: Θήκες κινητών τηλεφώνων
Αν σου πει ένας ότι είσαι γάιδαρος, βρίσ' τον. Αν σου το πουν δύο, αγνόησέ τους. Αν σου το πουν τρεις, αγόρασε σαμάρι.
Εχω ενα galaxy note 2 και θελω με το νεο ετος να παρω μια θηκη για το θηριο.ειδα καποιες θηκες μεσω ιντερνετ αλλα ειμαι αρκετα περιεργος με τις θηκες.οποιος εχει ντυσει το νοτε του με θηκη ας βοηθησει!!ευχαριστω και καλες γιορτες!!!
never turn back Οδηγος rooting για HTC Desire Z- thanks to nikosk31
κλάπηκε νόκια X3-02 Touch and Type στα Γιαννιτσά. χρωμα μπλε(patrol blue) και ιμει 356255041215930. αν τύχει και βρεθεί στα χέρια κάποιου, ας με ενημερώσει με pm
Η θηκη Barely There για το lumia 710 τα αξιζει τα λεφτα της? Ειναι σιλικονενια ή οχι? Ευκαμπτο πλαστικο λεει. Επισης βλεπω οτι πανω και κατω ειναι ανοιχτη, εκει υπαρχει προστασια ή το κλαις το κινητο αν πεσει κατω?
"Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου,ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς"
καλύτερα από ebay να σε πώ την αλήθεια. έψαξα όμως και δε βρήκα κάποια.
εχεις στα υπόψιν σου καμία;
never turn back Οδηγος rooting για HTC Desire Z- thanks to nikosk31
κλάπηκε νόκια X3-02 Touch and Type στα Γιαννιτσά. χρωμα μπλε(patrol blue) και ιμει 356255041215930. αν τύχει και βρεθεί στα χέρια κάποιου, ας με ενημερώσει με pm
Εάν σκέφτεται κάποιος να παραγγείλει πράγματα από εξωτερικό (κανα τηλέφωνο Κίνας και τέτοια), θα ήθελα να πάρω και 2-3 θήκες για το Newman n1. Για να μην κάνω παραγγελία σκέτα και πληρωνω τρελα μεταφορικά. Πρώτα τα λεφτά εννοείται! Εκτός εάν ξέρει κανενας τι μπορώ να κάνω με θήκη από την ελληνική αγορά. Ευχαριστώ!!
έχω παραγγείλει το nokia 808 αλλά δεν ξέρω τι θήκη να πάρω. Βασικά ψάχνω για μια λεπτή δερμάτινη θήκη (τύπου pouch) που να μπαίνει όλο το κιν μέσα (και να το βγαζω όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω). Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω καμιά που να κάνει σίγουρα. Έχει πάρει κανείς τέτοια θήκη? Ευχαριστώ.
Τελευταία τροποποίηση από stavpal: 6 Ιαν. 2013, 11:24.
Καμιά θήκη για Google Nexus 4?
Δεν με ενδιαφέρει να φαίνεται το κινητό ή όχι
Μέχρι τώρα στο HTC TOUCH HD που είχα με είχε βολέψει μια θήκη σαν πουγγί...
Ρίξτε καμιά ιδέα ! Ευχαριστώ
Γεια σας,
επειδη θεωρησα οτι αξιζει να το κοιταξουν οι κατοχοι του ΗΟΧ αλλα και αλλων κινητων, στο σαιτ της Cruzerlite η στο Amazon.com εχει κατι καταπληκτικες θηκες για αυτο.Επισης εχω κι εγω δυο παραπανισιες στην κατοχη μου (κλειστες στη συσκευασια τους βεβαια) οποτε αν καποιος ενδιαφερεται να τις αγορασει ας μου στειλει pm. Εδω ειναι και η μια απο τις 2 που εχω απλα για να δειτε περι τινος προκειται. http://www.amazon.com/dp/B...SIN=B008A22FMG