Ειδήσεις / Φήμες από την "Jailbreaκ σκηνή"

Απάντηση

pagia

pagia's Avatar: Nokia N76
3G Member
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 1.198
Εγγραφή: Μάρ. 2009
Κρατα πατημενα το home + power button μεχρι να σβησει και να ξανανοιξει μονο του.

arakapas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 12
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Παράθεση από pagia >
Κρατα πατημενα το home + power button μεχρι να σβησει και να ξανανοιξει μονο του.
Δέν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε. Είχα κάποιο πρόβλημα με το wifi και προσπάθησα να κάνω reset network ώστε να επιλυθεί. Αλλά κατά λάθος πάτησα στο erase all content and settings και τώρα δεν μπαίνει σε λειτουργία το κινητό. Δοκιμάζω να το ανάψω με blackra1n αλλά δεν ανάβει και το μόνο που μου εμφανίζει στην οθόνη είναι το σήμα της itunes και το καλώδιο.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το ανάψω.

minovg

minovg's Avatar: Apple iPhone 5
HSUPA Member
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 5.275
Εγγραφή: Σεπ. 2003
Παράθεση από arakapas >
Δέν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε. Είχα κάποιο πρόβλημα με το wifi και προσπάθησα να κάνω reset network ώστε να επιλυθεί. Αλλά κατά λάθος πάτησα στο erase all content and settings και τώρα δεν μπαίνει σε λειτουργία το κινητό. Δοκιμάζω να το ανάψω με blackra1n αλλά δεν ανάβει και το μόνο που μου εμφανίζει στην οθόνη είναι το σήμα της itunes και το καλώδιο.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το ανάψω.
Την ώρα που δείχνει η οθόνη το σήμα της itunes και το καλώδιο, τρέξε το Blackra1n από τον υπολογιστή σου ενώ φυσικά είναι συνδεδεμένο με το iphone.

arakapas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 12
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Παράθεση από minovg >
Την ώρα που δείχνει η οθόνη το σήμα της itunes και το καλώδιο, τρέξε το Blackra1n από τον υπολογιστή σου ενώ φυσικά είναι συνδεδεμένο με το iphone.
Τo έκανα φίλε αλλά δεν γίνετε τιποτα.

trelopaida

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 11
Εγγραφή: Δεκ. 2006
πριν 2 βδομαδες πηρα το τηλεφωνο, δεν ξέρω και παρα πολλά αλλά το έκανε αυτό και σε μένα σε windows.

Βασικά αν σου δείχνει το σημα να το συνδέσεις τοτε όταν το βάζεις στον υπολογιστή πρέπει να το αναγνωρίζει το itunes και να θελει να κανει restore.
Προφανώς εσένα δεν το βλέπει (εγώ αυτό έπαθα ). To blackrain πχ πρέπει να λέει οτι περιμένει τη συσκευή (waiting for device), κατι τέτοιο αρα παει να πει οτι δεν το βλέπει.

Η λύση: κανε restart το σύστημα ή κανε update/reinstall itunes. Βασικά το πρόβλημα είναι με τους drivers. Δες device manager κ μπορέι να δουλέψει και με update tou driver.

arakapas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 12
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Παράθεση από trelopaida >
πριν 2 βδομαδες πηρα το τηλεφωνο, δεν ξέρω και παρα πολλά αλλά το έκανε αυτό και σε μένα σε windows.

Βασικά αν σου δείχνει το σημα να το συνδέσεις τοτε όταν το βάζεις στον υπολογιστή πρέπει να το αναγνωρίζει το itunes και να θελει να κανει restore.
Προφανώς εσένα δεν το βλέπει (εγώ αυτό έπαθα ). To blackrain πχ πρέπει να λέει οτι περιμένει τη συσκευή (waiting for device), κατι τέτοιο αρα παει να πει οτι δεν το βλέπει.

Η λύση: κανε restart το σύστημα ή κανε update/reinstall itunes. Βασικά το πρόβλημα είναι με τους drivers. Δες device manager κ μπορέι να δουλέψει και με update tou driver.
Αν το κάνω update θα μπεί πάνω το 3.1.3 και μετά θα έχω άλλο πρόβλημα.

eliathen

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 4
Εγγραφή: Μάρ. 2010
συγνωμη ρε παιδες που ρωταω ,αλλα τελικα δεν γινεται jailbreak στην 3.1.3 ..σε περιβαλλον windows παντα .

limited733

limited733's Avatar: Apple iPhone 4
Mobile Member
Περιοχή: Φρανκφούρτη
Μηνύματα: 40
Εγγραφή: Ιούν. 2006

Iphone 3GS jailbroken με Blackra1n!Κολλάει!

Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουργιος κατοχος ενος Iphone 3GS σε T Mobile Γερμανιας. Το αγορασα προχθες με 3.1.2 Firmware και μπορεσα να το κανω Jailbreak και unlock me Blackra1n. Πάτησα στο erase all content and settings και αναγκάστηκα να ξανατρεξω το Blackra1n στην αρχη.Ε απο τι στιγμη που το τρεχω μου βγαζει το προσωπο το GeoHot και το κυκλαει γυρναει με ταχυτητα χελωνας.Μετα απο 10 λεπτακια ξαναδειχνει το μηλο και μετα ξανα την εικονα με το καλωδιο που συνδεεται στα itunes. Εχω απελπιστει, δοκιμασα με redsn0w και κολλαει στο σημειο κανει το τηλεφωνο activate, δοκιμασα και μεσω itunes να κανω restore σε custom firmware οντας σε DFU mode αλλα μου βγαζει error 1600. Τι να κανω??Μπορει κανεις να βοηθησει??Ειμαι Θεσσαλονικη εδω και 1 μερα.
Τελευταία τροποποίηση από limited733: 21 Μάρ. 2010, 21:26.

Pilatus

Pilatus's Avatar: Apple iPhone 3GS
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 11
Εγγραφή: Μάι. 2009
έκανες restore στην 3.1.3 τελικά;Αν ναι,δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις jb με blackra1n.Οπότε περιμένεις καινούργιο tool που θα είναι συμβατό με την 3.1.3,την οποία υπογράφει πλέον επίσημα η apple.

arakapas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 12
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Παράθεση από Pilatus >
έκανες restore στην 3.1.3 τελικά;Αν ναι,δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις jb με blackra1n.Οπότε περιμένεις καινούργιο tool που θα είναι συμβατό με την 3.1.3,την οποία υπογράφει πλέον επίσημα η apple.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον πιό πάνω αλλά εγώ δέν έχω κάνει restore σε 3.1.3, αλλά έχω την 3.1.2. Μπορεί να γίνει κάτι?

limited733

limited733's Avatar: Apple iPhone 4
Mobile Member
Περιοχή: Φρανκφούρτη
Μηνύματα: 40
Εγγραφή: Ιούν. 2006
Οχι δεν εκανα.Θα το παλεψω ετσι.

arakapas

no avatar
Mobile Newbie
Περιοχή: Άγνωστη
Μηνύματα: 12
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Παράθεση από limited733 >
Οχι δεν εκανα.Θα το παλεψω ετσι.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα μαζί σου έχω φίλε και εδώ και τρείς βδομάδες που το ψάχνω δεν βρήκα λύση.

limited733

limited733's Avatar: Apple iPhone 4
Mobile Member
Περιοχή: Φρανκφούρτη
Μηνύματα: 40
Εγγραφή: Ιούν. 2006
Παράθεση από arakapas >
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα μαζί σου έχω φίλε και εδώ και τρείς βδομάδες που το ψάχνω δεν βρήκα λύση.

Δοκιμασε κι εδω...http://www.hackint0sh.org/f230/112557.htm

GiorgosDim

GiorgosDim's Avatar: Apple iPhone 3GS
Mobile Newbie
Περιοχή: Kallithea-Athens
Μηνύματα: 1
Εγγραφή: Μάρ. 2010
Καλισπερα παιδια. Μολις πριν απο 4 μερες πηρα το iPhone 3GS με 3.1.3 Filmware Version. Και προσπαθω να το κανω JailBreak. Μπορει καποιος να με βοηθισει γιατι το ψαχνω εδω κ 2-3 μερες?

soom

soom's Avatar: Apple iPhone
HSDPA Member
Περιοχή: Γλυφάδα
Μηνύματα: 3.367
Εγγραφή: Φεβ. 2009
Παράθεση από GiorgosDim >
Καλισπερα παιδια. Μολις πριν απο 4 μερες πηρα το iPhone 3GS με 3.1.3 Filmware Version. Και προσπαθω να το κανω JailBreak. Μπορει καποιος να με βοηθισει γιατι το ψαχνω εδω κ 2-3 μερες?
Δεν μπορείς να κάνεις jailbreak το 3GS με την 3.1.3. Δυστυχώς. Υπομονή μέχρι να βγει επόμενη έκδοση λειτουργικού.
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης