Jump to content

Τηλεφωνική πολιορκία των ISP για νέους συνδρομητές


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,δεν έχουν τι να κάνουν εκεί στη Forthnet και παίρνουν τηλέφωνα;:mad:Με πήραν τηλέφωνο χθες το βράδυ στις 21:00-21:15 για να μου πουν για την προσφορά της Forthnet με τα 15 ευρώ το μήνα για 6 μήνες.Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η κυρία που με πήρε τηλέφωνο νόμιζε ότι ήμουν στον Ο.Τ.Ε (δεν κοιτάνε σε ποιο πάροχο είναι ο καθένας πριν πάρουν τηλέφωνο ή παίρνουν και σε ήδη συνδρομητές Forthnet;:lol:) και μου έλεγε μια ώρα ότι στη Forthnet δεν θα έχω το πάγιο του ΟΤΕ (ούτε στη HOL το έχω),θα έχω ταχύτητες εως 24Mbps κλπ και όταν της είπα ότι είμαι στη HOL "τα'χασε" για λίγο και μου λέει:"α!.Τι ταχύτητες έχετε με την HOL;" της απαντάω και άρχισε πάλι να μου λέει διάφορα.Πονοκέφαλος με έπιασε!:wacko::cry: Και θα μου πείτε εσείς γιατί δεν της το έκλεινα στη μούρη.Ε,ήταν τόσο ευγενική και καλή που ντράπηκα να της το κλείσω.:O

 

Γενικά σε όλες τις εταιρίες έχουν μπλέξει τα μπούτια τους..

Τη μάνα μου την πήραν από τη HOL 3 φορές την ίδια μέρα!!

Έλεος!! Παίζει να ήταν και ο ίδιος τηλεφωνητής :mad:

Τις 2 πρώτες φορές που το σήκωσα εγώ, είπαμε σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Τα κλασσικά για πάγια του ΟΤΕ για να απαλλαγείτε από αυτά, της είπα ότι έχω ήδη απαλλαγεί και τα λοιπά..

Την τρίτη φορά όμως το σήκωσε η μάνα μου και με το που λέει:

- Από τη HOL παίρνω...

- Ε!! Μας πρίξατε με τη HOL!!!

Τουτ Τουτ..

:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Γενικά σε όλες τις εταιρίες έχουν μπλέξει τα μπούτια τους..

Τα "θύματα" όμως σε αυτό το...μπλέξιμο ήμαστε εμείς.Δεν λέω να παίρνουν τηλέφωνο για να μας ενημερώνουν για τις υπηρεσίες τους (μία φορά στις τόσσες όχι κάθε φορά που "βγάζουν" προσφορά γιατί θα μας ζαλίσουν :p) αλλά να παίρνουν σε λογικές ώρες.Ούτε η 16:00 είναι λογική ώρα αλλά ούτε και η 21:00!:mad:.Κατά τις 10:00 δεν μπορούν να πάρουν;:confused:Πάντως τους θαυμάζω για την υπομονή τους.:cool::D

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάτε παιδιά και αυτοί την δουλειά τους κάνουν,έχω δουλέψει στα τηλέφωνα όχι για τηλεφωνικές εταιρίες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρισίδια είχα ακούσει.Λογικά πάντως πρέπει να δουλεύουν μέχρι τισ 22:00. :P Α και για να μη ξεχνιόμαστε με πήρε και εμένα σήμερα το πρωί μια από την HOL. :Ρ Φυσικά έφαγε άκυρο.
Link to comment
Share on other sites

Στο θέμα της Forthnet δεν είχε λόγο να είναι αφού γίνεται από όλες τις εταιρείες, αν έχει τύχη ας συνεχιστεί εδώ.:)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

Το πραγμα εχει καταντησει αηδια απο την HOL .......10 τηλεφωνηματα την ιδια ημερα σε καθε μου γραμμη (4) και αυτο επι 15 μερες τωρα. Καποιες κλησεις γινονται απο Αθηνα , καποες απο Θεσσαλονικη και οι υπολοιπες με αποκρυψη.

Δε συζητω για το ακαταλληλο της ωρας ...... Δεν σεβονται τιποτα.

Το αποκορυφωμα δε του θρασους τους ειναι οτι οταν δηλωσεις ενοχλημενος η αδιαφορος προς αυτο που προσφερουν, φερονται αγενεστατα μεχρι και να σε βρισουν.

 

Καλα δεν υπαρχει καποια υπηρεσια που να μπορουμε να παραπονεθουμε / προστατευτουμε ??

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

Εγώ για μια περίοδο είχα πολιορκία από την On στο γραφείο. Βρίζαν επειδή δεν ήθελα να ακούσω για το πακέτο τους. Υπομονή έκανα. Ήταν προφανώς από εξωτερικές εταιρίες. Αλλά όταν άρχισαν εσωτερικά από την On να τηλεφωνούν για συνεργασία και να είναι ευγενικοί, τότε τους τα είπα ένα χεράκι για τους συνεργάτες τους.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

Προφανως κατι παρομοιο με το παραπανω εχει συμβει και με την HOL.

 

Το πρωι μετα απο επικοινωνια με την Αρχη προστασιας Δικαιωματων (ΑΔΠ) και μετα απο υποδειξη τους εστειλα μαιλ στην HOL καταγγελοντας την συμπεριφορα τους και απαιτωντας να σταματησουν αμεσα την καθε ειδους παρενοχληση, ενημερωνοντας τους παραλληλα οτι ηδη εχει γινει καταγγελια στην ΑΔΠ και ΕΕΤΤ.

Δεν ειχα προλαβει να τελειωσω το μαιλ και το τηλεφωνο χτυπησε ................. Γεια σας θα θελαμε να σας ενημερωσουμε................ Η κληση γινονταν με αποκρυψη. Φερομενος τελειως επιθετικα απαιτησα τηλεφωνο και ονομα υπαλληλου οπου και αφου καλεσα ταυτοχρονα απο 2η γραμμη, απεδειχθη οτι ηταν οντως υπαλληλος της HOL και καλουσε απο εκει.

Υπηργε ευγενεστατη, συνεργασιμη και αφου μου ζητησε 100 φορες συγγνωμη για ολη την προηγουμενη ταλαιπωρια, μπηκαμε στην ουσια. Μου εξηγησε οτι δεν καλουν βασει οναμαστικου καταλογου (οπως τουλαχιστον νομιζα εγω) αλλα με πακετα αριθμων καθε περιοχης. Δηλαδη στην περιπτωση μου ειχε τα 22840 21χχχ και 22840 22χχχ. Τα 23χχχ και 24χχχχ π.χ. τα ειχε αλλος υπαλληλος και ουτω καθεξης.

Ετσι λοιπον αφου εγινε σαφες οτι δεν ειχε νοημα να κανει οτιδηποτε με βαση το ονοματεπωνυμο εδωσα στην κοπελλα ολα μου τα νουμερα (9) με την υποσχεση οτι θα προσπαθουσε να τα διαγραψει απο το συστημα ουτως ωστε να μην ξαναενοχληθω.

Στη συνεχεια βεβαια εστειλα και το μαιλ καθως ειναι γνωστο οτι τα γραπτα μενουν.

 

Παντως μεχρι αυτη την ωρα και απο το πρωι δεν εχει ξανα χτυπησει το τηλεφωνο απο την ενοχλητικη HOL.

 

Αν τελικα αυτος ειναι ο δρομος, κινητοποιηθειτε μηπως και γλυτωσουμε.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

H ΗΟL ψαχνει πελατες γιατι ειναι μεσα πολυ καιρο πολλα εκατ. ευρω,και οι τραπεζες πιεζουν.

Αλλα χωρις σωστες υπηρεσιες μονο η διαφημιση θα της μεινει,καθως υποθετω πολλοι πελατες μαλλον την κανουν στο χρονο... (ξερω 4-5 περιπτωσεις)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παιδιά συγγνώμη για το ύφος μου αλλά ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ με τις συνεχείς κλήσεις απ' το 2111070000. :angry:

 

Με είχαν πάρει πριν μια βδομάδα από HOL (έτσι είπαν αλλά ποιος ξέρει από πού ήταν οι ηλίθιοι...) και καλά να μου πουλήσουν κάποιο πακέτο με 39 και κάτι ευρώ με Internet, απεριόριστες κλήσεις κτλ. μπλά μπλά μπλά, τη γνωστή μαστίχα που όλοι μασάνε. Επειδή είμαι απ' τη φύση μου ευγενικός και δεν ήθελα να τους κόψω απότομα ή να τους βρίσω, μυρίστηκαν ότι θα με καταφέρουν και άρχισαν να παίρνουν μέρα παρά μέρα προσπαθώντας να με πείσουν λέγοντάς μου ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, από το ότι η HOL έχει οπτικές ίνες με LASER που είναι καλύτερες από τις άλλες τις απλές (άκουσον άκουσον) μέχρι ότι τα καλώδια του ΟΤΕ είναι σάπια από το χρόνο και δεν περνάει καλά το σήμα! ΕΛΕΟΣ! Τους έχω επανειλημμένα εξηγήσει ότι δεν ενδιαφέρομαι και ότι αν χρειαστώ κάτι θα τους καλέσω εγώ. Σήμερα οι ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ με πήραν 2 φορές, πάλι απ' τον γνωστό αριθμό 2111070000 και δεν απάντησα. Ευτυχώς δεν έχουν απόκρυψη τουλάχιστον.

 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ HOL ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ. Δεν παν να δίνουν 100 Mbps με 5 ευρώ και δωρεάν απεριόριστες κλήσεις στο φεγγάρι, τέρμα για μένα. Τέτοιες πολιτικές marketing ξεφεύγουν από κάθε όριο αξιοπρέπειας και σεβασμού.

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

Θέλουμε πολιτισμό για να φτάσουν οι εταιρίες να νοιάζονται για την προώθηση που κάνουν. Για την ωρα αρκούνται στους συνδρομητές που καταφέρνουν να γράφουν.

Εμένα με έχουν βρίσει επειδή δεν ήθελα να χάσω χρόνο ακούγοντας την προσφορά τους. Πλέον τους απαντώ ότι είμαστε δεμένοι με συμβόλαιο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια ερωτηση προς ολους αυτους τους πανεξυπνους που πληρωνονται για να εφαρμόζουν πρωτοποριακές ιδέες πωλησης και προωθησης των προιόντων HOL

 

Αν περνουν συνέχεια τηλεφ. μερα παρα μέρα εδω και 2-3 εβδομάδες ακόμα και σε ωρες μεσημεριανές πιστευουν οτι θα πουλήσουν ή θα καταφέρουν να μας σπάσουν τα νευρα????

 

Εγω σαν καταναλωτής τι πρεπει να κάνω την επόμενη φορα που θα με καλέσουν καποιος αχρηστος πωλητής απο το τηλ 2111070000???

α) να τον Βρίσω μεχρι εκει που δεν πάει???

β) Να το παιξω πελατης και να πάρω τα στοιχεία του ωστε να κάνω καταγγελία/μύνηση???

 

Αν υπηρχε εστω και 1 στο Εκατομμυριο πιθανοτητα να βαλω ποτε HOL τωρα τελειωσε! Οι τυποι ειναι για πολλες σφαλίαρες!

 

Επίσης το να πέρνει συνεχεια μια εταιρεία τηλ εμενα σαν καταναλωτή μου δειχνει 2 πραγματα

1. Οτι ειναι τρελα ανοργάνωτη και δεν ανανεώνει ουτε καν τις λίστες της.

2. Οτι ειναι τοσο πιεσμένη να βρει πελατες που τους κυνηγάει με πολυ ασχημο τροπο και πιθανόν καποια στιγμη να βαρέσει και κανενα κανόνι και να κρεμασει κόσμο!

 

υ.γ. Στο ενα σπιτι εχω 2 χρονια Forthnet adsl απολυτα ευχαριστημένος!

Στο 2ο σπιτι εβαλα προσφατα πριν 2 μήνες ΟΤΕ Connx .

Ολα μια χαρα και στις 2 εταιρείες!

Ποτε δεν θα εβαζα εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες ενοχλητικές-μπακαλίστικες και αναχρονιστικές μεθόδους πώλησης οπως της HOL!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να ήταν μόνο τα τηλέφωνα κατά θα ήταν... Εδώ η forthnet περνάει από τα σπίτια(δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλες εταιρείες). Με το ζόρι να κάνεις σύνδεση σε αυτούς.Τι να τους εξηγώ ότι έχω συμβόλαιο σε ισχύ με άλλη εταιρεία.Τίποτα,με είχαν στην πόρτα 10 λεπτά.

 

Δεν ξέρω ρε παιδιά,αλλά νομίζω ότι αυτές είναι απαράδεκτες τακτικές.

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...