Jump to content

Σινεμά «Ο Παράδεισος» - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


nanopoulo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία, και αποθυμένο χρόνων…από τότε που μικρό παιδάκι ανεβοκατέβαινα τα σκαλιά στο καμαράκι προβολής στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΥΣ του παππού μου, στο Αργος.Πόσα καρούλια θεέ μου έχω γυρίσει και πόσα καμπανάκια διαλείμματος έχω χτυπησει!!!

Εδώ και πολλά χρόνια πάντοτε και σε όποιο σπίτι και εάν κατοικούσα είχα τον δικό μου προσωπικό κινηματογράφο.Πάντοτε όμως ένας ξεχωριστός χώρος και ιδανικά λίγο έξω από το σπίτι ήταν το άπιαστο ονειρό μου, ώσπου……την στιγμή που γύρισα στα πάτρια εδάφη και μου περίσευε μια παλιά αποθήκη καμιά δεκαριά μέτρα έξω από το σπίτι.Κάποτε και πριν γίνει αποθήκη ήταν στάβλος για τα άλογα!!

Αυτό ήταν….σήκωσα μανίκια άδειασα τσέπες και ρίχτηκα στην δουλειά.Οτι θαδείτε πιο κάτω είναι προσωπική δουλεά κατά 80% και για αυτό συγχωρείστε μου πιθανά λάθη.

Ξεκινάμε λοιπόν με τις θέσεις θέασης...14 κινηματογραφικές απο το Vilage Αμαρουσίου που πλέον είναι παρελθόν δυστυχώς, και 2 πολυθρόνες....16 συνολικά.Οι θέσεις αυτές έχουν τοποθετηθεί σε 2 επίπεδα.Στο πρώτο είναι τοποθετημένες στο κέντρο οι 2 πολυθρόνες και δεξιά-αριστερά τους υπάρχουν απο 4 καρέκλες ανά ζευγάρια εμπρός και πίσω.Συνολικά δηλαδή υπάρχουν στο πρώτο επίπεδο 10 θέσεις.Παράλληλα μπροστά απο τις δύο πολυθρόνες υπάρχει άνετος χώρος ελεύθερος, τόσο γιά να περνούν οι θεατές στις πλαινές καρέκλες του πρώτου διαζώματος, όσο και γιά να ανοίγουν χωρίς πρόβλημα τα υποπόδια απο τις δύο πολυθρόνες....

Στο κάτω διάζωμα υπάρχουν ακόμη συνολικά 6 καρέκλες, τοποθετημένες ανά τριάδες.Ανάμεσά τους,υπάρχει το απαραίτητο κενό-διάδρομος γιά το πρώτο διάζωμα, και φυσικά το απαραίτητο φώς εντοιχισμένο στο σκαλοπάτι.Μπορεί να είναι ανοιχτό και κατά την διάρκεια της θέασης χωρίς σοβαρά προβλήματα εις βάρος της εικόνας.Είναι LED λάμπα, που αλλάζει διάφορα και πολλά χρώματα συνεχώς.Πίσω απο τις πολυθρόνες υπάρχουν οι απαραίτητοι διακόπτες+ροστάτες γιά το άνοιγμα -κλείσιμο στα spots της αυλαίας.Ολο το πάτωμα είναι επενδυμένο με πολύ χοντρή μοκέτα σε χρώμα σκούρο πρασινοκαφέ διά της μεθόδου του κολήματος στο πάτωμα...δεν ακουμπάει απλά δηλαδή.

Η απόσταση απο τις πίσω καρέκλες-πρώτο διάζωμα, μέχρι την οθόνη είναι 6 μέτρα.

Τα πράσινα τελάρα είναι μπασοπαγίδες και τα μπλέ διαχυτές ήχου, επίσης απο το Vilage Αμαρουσίου.Εκτός απο αυτά που βλέπετε σε διάφορα σημεία του χώρου, έχουν τοποθετηθεί τέτοια και στο κενό που υπάρχει πισω απο τα δύο κυρίως ηχεία,και ομολογώ ότι κάνουν απίστευτη δουλεά.

Να επαναλάβω γιάμιά ακόμη φορά, ότι απο την αρχή δεν θέλησα να φτειάξω ένα "κυριλέ"Home Cinema γιατί εκτός του ότι δεν είναι του ύφους μου,δεν θα ταίριαζε καθόλου τόσο με την περιοχή που είναι ο Παράδεισος, όσο και με την φιλοσοφία του σπιτιού μου που είναι λίγα μέτρα πιό μακρυά του.Ακόμη, προσπάθησα να μην θυσιάσω τίποτε εις βάρος της εικόνας.Κάποια κάδρα και αφίσσες που θα δείτε είναι σε τέτοια σημεία τοποθετημένα που δεν ενοχλούν καθόλου.Παράλληλα το δύκολο κομμάτι ήταν το διακοσμητικό, αφού βασική προυπόθεση γιά εμένα ήταν ο συγκεκριμένος χώρος να μου θυμίζει και πράγματα απο τον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑ του παππού μου, μιά και μεγάλωσα στο καμαράκι προβολής του, αλά επίσης να έχει και κάποιες άλες νότες, απο την τέχνη της μουσικής.Διάφορα μουσικά όργανα περίεργα απο σημεία του κόσμου,παλιές κασσέτες,δισκάκια 45 στροφών,μπομπίνες ηχογραφημένες με τις πρώτες μου μουσικές παραγωγές στο ραδιόφωνο, προγράμματα κινηματογράφου και θεάτρου που έχω κατά καιρούς κερδίσει σε ιντερνετικές δημοπρασίες και διάφορα άλα περίεργα και ξεχασμένα αντικείμενα όπως trailer και αυθεντικές ταινίες απο τον κινηματογράφο του παππού μου, εισητήρια εκείνης της εποχής, χειροκίνητο γκόνκ διαλειμμάτων..(το παλιό γνωστό καμπανάκι που ακούγαμε ότι τελειώνει το διάλειμμα......το χρυσοπλήρωσα και έφαγα τον κόσμο να το βρώ, ενω παράλληλα το έκανα να δουλέυει...)και φυσικά τα δικά μας εισητήρια !!!

http://photoshosting.net/image-493A_49E65403.jpg

http://photoshosting.net/image-C381_49E65403.jpg

http://photoshosting.net/image-5E16_49E65403.jpg

 

http://photoshosting.net/image-FC43_49E65AC6.jpg]

Παμε στην συνέχεια, στην μαύρη ξύλινη σκεπή,Να σας πω εδω ότι το ύψος είναι κάτι παραπάνω απο 3 μέτρα...

http://photoshosting.net/image-2D0F_49E65BBB.jpg

http://photoshosting.net/image-FD9A_49E65BBB.jpg

http://photoshosting.net/image-9DC6_49E65BBB.jpg

http://photoshosting.net/image-5271_49E65BBB.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνεχίζουμε με το ρολόι του κινηματογράφου...φυσικά πίσω απο τις τελευταίες θέσεις γιά να μην ενοχλεί το φώς του!!!

http://photoshosting.net/image-6CA8_49E65D6C.jpg

Πάμε στις δύο απλίκες που είναι δική μου πατέντα.Πρόκειται γιά δύο κουμπαράδες με τις γνωστές φατσούλες του Χονδρού και του Λιγνού....τις έκανα φωτιζόμενες!!!

Τοποθετήθηκαν η μία πάνω απο την πόρτα και η άλη στον ακριβώς απέναντι τοίχο στο ίδιο ύψος.

http://photoshosting.net/image-C782_49E65E98.jpg

http://photoshosting.net/image-BF7A_49E65E98.jpg

Είναι δυνατόν να λείπει ο Τσάρλυ...μιά πανέμορφη μαριονέττα που αγόρασα όχι φθηνά ,απο την Πράγα πριν μερικά χρόνια...Δεσπόζει δίπλα απο την αυλαία ακριβώς επάνω απο το εμπρός δεξί ηχείο.

http://photoshosting.net/image-97AB_49E65F6E.jpg

Ο Χονδρός και ο Λιγνός δεν υπάρχουν διαθέσιμοι στην αίθουσα, μόνο σε κουμπαρά-απλίκα, αλά και σε πορτατίφ!!!Δείτε τους πάνω στο αριστερό ηχείο...

http://photoshosting.net/image-912A_49E66080.jpg

Πάμε τώρα στα ράφια, των cd's-dvd κ.λ.π.

Να διευκιρινήσω εδω ότι ο συγκεκριμένος χώρος πολύ παλιά ήταν σταύλος γιά άλογα και στν συνέχεια αποθήκη.Στα σημεία που βλέπετε τα ανοίγματα ήταν μία πόρτα και δύο σχετικά μεγάλα παράθυρα.Εγω τα έκλεισα τα ανοίγματα αυτά ,αλά αο μέσα άφησα τις εσωχές τους, έτσι ώστε να κερδίσω ωφέλιμο και χρηστικό χώρο ,για αυτη την δουλειά.Πόστρα ανοίχθηκε σε έλο σημείο του χώρου, γιατί εκεί που ήταν δεν εξυπηρετούσε σε τίποτε, αντίθετα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην διάταξη των θέσεων.

Οι ταμπελίτσες που βλέπετε ψηλά με τίτλους...ΣΗΜΕΟΝ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ..ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ...κ.λ.π είναι αυθεντικές παλιες απο τον κινηματογράφο του παππού μου.

http://photoshosting.net/image-D73F_49E66207.jpg

Δύο πολύ σημαντικές δεσμίδες εισητηρίων γιά εμένα...

Η μία,το δώρο της Αννας, της γυναίκας μου, στα φετεινά γενέθλιά μου,τυπωμένη σε 1.000 αντίτυπα με τον τίτλο του κινηματογράφου Σινεμά ο Παράδεισος και είσοδο 50 λεπτών!!!, και η άλλη δεσμίδα,ότι απέμεινε απο τα αυθεντικα εισητήρια πριν πολλά χρόνια του κινηματογράφου ΟΡΦΕΑ στο Αργος του παππού μου!!!

http://photoshosting.net/image-B626_49E663AA.jpg

http://photoshosting.net/image-3460_49E663AA.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Και μιά που μιλάμε γιά εισητήρια, ορίστε και το ταμείο μας!!!

Κάτω απο την ταμπέλα του ταμείου ,μπορείτε να δείτε τους δύο κουμπαράδες εισητηρίων τον Χονδρό και τον Λιγνό.Τα 50 λεπτά τα βάζετε σε όποιον απο τους δύο θέλετε, αν και οι περισσότεροι δείχνουν μιά αδυναμία στον Χονδρό!!!

http://photoshosting.net/image-091F_49E664C3.jpg

Αυθεντικά trailers και ταινίες απο τις προβολές του ΟΡΦΕΑ στο Αργος!!!

Παράλληλα στο ραφάκι βλέπετε και τις μινιατούρες αυτοκινήτων του πράκτωρα 007 που κυκλοφόρησαν τελευταία...

http://photoshosting.net/image-4BF0_49E66580.jpg

Να και κάποια απο τα θεατρικά και κινηματογραφικά προγράμματα που σας εκανα λόγο στην αρχή απο δημοπρασίες.Τοποθετημένα σε _νεκρά_ σημεία του χώρου,όπως και οι ΄κινηματογραφικές αφίσσες προς αποφυγή ενοχλητικών αντανακλάσεων απο το φως του προβολέα.Υπάρχουν αρκετά τέτοια στον χώρο.

http://photoshosting.net/image-0822_49E6665A.jpg

http://photoshosting.net/image-A86A_49E6665A.jpg

Ο χώρος, κλιματίζεται,θερμένεται,αερίζεται,υγραίνεται,αφυγραίνεται,με DAKIN.Βρίσκεται συνεxώς σε λειτουργία.

Φυσικά βάφθηκε σε μαύρο χρώμα και απο επάνω του μπορείτε να διακρίνεται ένα κόκκινο λαμπάκι, το οποίο είναι ορατό απο τις θέσεις του επάνω διαζώματος και αναβοσβύνει σε περίπτωση που κάποιος χτυπήσει το κουδούνι εισόδου.Βαμμένο και αυτό σε μαύρο χρώμα.

http://photoshosting.net/image-ADBB_49E667AE.jpg

Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο!!!

Ηome Teater PC...Vapochill ,με κομπρέσορα γιά θερμοκρασίες κάτω του -20 βαθμών Κελσίου.Μεταλαγμένο εξωτερικά σε στρατιωτικό εργαλείο επικοινωνίας.Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται απλά γιά ένα P.C...

http://photoshosting.net/image-B826_49E668E0.jpg

http://photoshosting.net/image-12EA_49E668E0.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Σειρά έχουν τώρα τα 4 περιφερειακά δίπολα ηχεία της Klipch RS62.

Τα δύο απο αυτά που βρίσκονται στο σχετικά πίσω μέρος των πλαινών τοίχων πάιζουν τον ρόλο των κυρίως περιφερειακών ηχείων, ενω τα άλα δύο που βρίσκονται στον πίσω τοίχο και λίγο πιό ψηλά απο τα προηγούμενα δύο, παίζουν τον ρόλο των περιφερειακών efect ηχείων.

http://photoshosting.net/image-1C3C_49E66A9C.jpg

http://photoshosting.net/image-416D_49E66A9C.jpg

Τα κυρίως ηχεία L-R της KLIPCH RF83......ενσωματωμένα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα στην θήκη της γυψοσανιδένιας κατασκευής που περιλαμβάνει καιτην οθόνη.

Στο αριστερό ηχείο και κάτω φαίεται και η απαραίτητη Ποπ-Κορνιέρα!!!

http://photoshosting.net/image-7D79_49E66BDA.jpg

http://photoshosting.net/image-20B6_49E66BDA.jpg

Επάνω ακριβώς απο την αυλαία τοποθετήθηκαν αυτά...

http://photoshosting.net/image-522A_49E66CE1.jpg

Ορίστε και πως κρίβεται η ασύρματη ηλεκτροκίνητη κουρτίνα της αυλαίας όταν αυτη μαζεύει γιά προβολές πίσω απο την μεγάλη γυψοσανιδένια κατασκευή....ήρθε οριακά!!!

http://photoshosting.net/image-1A11_49E66D80.jpg

http://photoshosting.net/image-ABEB_49E66D80.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Σειρά έχει η οθόνη....σταθερή SΤΕWART FIREHAWK G3 ,135 ιντζών...3 μέτρα και κάτι πόντους!!!

http://photoshosting.net/image-C055_49E66E84.jpg

Η ειδική κατασκευή γιά τα μηχανήματα και το κεντρικό ηχείο.Εδω έχω ανοίξει τα ντουλάπια γιά να δείτε, αλά και πάλι είναι κάπως δύσκολο να καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει.Θα πρέπει λοιπόν να σας πω δυό λόγια.Βασικά όλα τα μηχανήματα είναι μέσα στα ντουλάπια αλά όχι σε ράφια ,παρά επάνω σε τροχύλατα σιδερένια ραφάκια, γιά να μπορούν εύκολα να τραβιώνται προς τα έξω όταν αυτό χρειάζεται.Φυσικά έγινε πρόβλεψη και γιά τον απαραίτητο "αέρα" των καλωδίων.Επιλέον εξασφαλίστηκε ο απαραίτητος αερισμός, αφού η κατασκευή απο πίσω δεν έχει ολόκληρη πλάτη και επιπλέον απέχει αρκετά απο τον πίσω τοίχο.Το μόνο ανοιχτό μέρος της όλης κατασκευής είναι το κεντρικό, εκεί δηλαδή που τοποθετήθηκε το κεντρικό πυροβόλο της KLIPCH, RC64.

Με λίγα λόγια η ξύλινη μαύρη κατασκευή με τα ντουλάπια που βλέπετε, απλώς είναι η επένδυση της εσωτερικής κατασκευής.Στο επάνω μέρος της ξύλινης κατασκευής και κατά μήκος της οθόνης προβολής, ενώθηκε με τα ακρινά της γυψοσανιδένιας κατασκευής, ένα καπάκι ξύλινο σε μαύρο χρώμα, γιά να παίξει τον ρόλο της σκηνής και να δέσει όμορφα η κουρτίνα όταν αυτή είναι μαζεμένη.

Φυσικά το καπάκι αυτό βγαίνει εύκολα γιά όταν χρειαστεί.

Στην μέση της κατασκευής και κάτω απο το κεντρικό ηχείο στην μοκέττα τοποθετήθηκε το sub :SUNFIRE TRUE EQ SIGNATURE.Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο ανάμεσα στα κυρίως ηχεία.

Τα ντουλάπια αυτη την στιγμή εκτός των άλλων φιλοξενούν και τα εξής...

BLUE RAY PLAYER-GAMES CONSOLE:SONY PLAY STATION III

DVD PLAYER: MARANTZ DV12S2

AV ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: DENON AVC-A1SE

ΤΕΛΙΚΟΣ AV ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: SHERBOURN 7/2100A

http://photoshosting.net/image-D321_49E6725B.jpg

Η αυλαία μας όπως φαίνεται απο το επάνω διάζωμα με εντελώς ανοιχτά τα σποτάκια απο πάνω, και όπως φαίνεται με χαμηλώτερη ένταση φωτός απο τον ροστάτη...

http://photoshosting.net/image-19DE_49E6732D.jpg

http://photoshosting.net/image-BA7C_49E6732D.jpg

Η επόμενη φωτογραφία είναι τραβηγμένη γιά να πάρετε μία γεύση ,το πως έχει ενσωματωθεί το μαύρο δωμάτιο όταν στην οθόνη προβάλεται κάτι μαύρο η σε σκούρα χρώματα....δείτε πόσο τεράστιο ρόλο παίζει το χρώμα στον περιβάλοντα χώρο.....γιά παράδειγμα έβαλα το menu του PS III

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτε...ούτε τοίχους...ούτε πλαίσια οθόνης...ΤΙΠΟΤΑ!!!

http://photoshosting.net/image-0CE2_49E674BA.jpg

 

Και εδω, όταν κλείσει ο προβολέας, ενω η κουρτίνα είναι ακόμη ανοιχτή...το μόνο που φένεται είναι κάτι λαμπάκια στο κάτω ανοιχτό κεντρικό ράφι της κατασκευής που είναι τα λαμπάκια απο τον ενισχυτή σήματος και διακλαδωτή της OEHELBACH!!!

http://photoshosting.net/image-C303_49E6747A.jpg

H μία και μοναδική πόρτα εισόδου-εξόδου...γιά παράθυρα, ούτε λόγος να γίνεται!!!βαμένη σε σκούρο βέγκε χρώμα.

Αριστερά στον τοίχο και ανάμεσα στις δύο εσωχές βλέπετε, το καμπανάκι-γκόνγ του παλαιού κινηματογράφου που σας έλεγα πιό πριν.Είναι χειροκίνητο, λειτουργεί με καψούλια, κουρδίζεται και κατάφερα να το βάλω σε λειτουργία και να το βρώ μετά απο απίστευτο ψάξιμο.Είναι γνήσιο της Warner και έχει πολύ μεγάλη ιστορία το πως το τοποθετούσαν.Το έχω συνδέσει με έναν ξεχωριστό μικρό ενισχυτάκο και ξεχωριστό ηχείο κρυμένο πίσω απο την αυλαία.Συνδέεται απλά με rca και όλη η ιστορία είναι ένα πηνιάι που έχει πάνω του. Απλά πατάς τα πλήκτρα που βρίσκονται εμπρός του και βγάζει διάφορους τόνους απο τις χορδές του...κα΄τι σαν πιάνο δηλαδή!!!

http://photoshosting.net/image-BF30_49E676FA.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Τέλος μιά σειρά απο μερικές φωτογραφίες που τράβηξα για την ιστορία, απο προβολή μετά την αποψινή φωτογράφιση.Ολες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο το κέντρο του επάνω διαζώματος και φυσικά δεν διεκδικούν και δάφνες φωτογραφικής ποιότητας,αφού χρειάζονται πολύ βαρβάτα μηχανήματα και πολλές γνώσεις γιά να τραβήξεις σωστές φωτογραφίες σε εικόνα προβολής και σε τέτοιο μαύρο χώρο....απλά είναι οι πρώτες που βγαίνουν δημόσια απο το Σινεμά Ο Παράδεισος και αυτό γιά εμένα λέει πολλά.Στην τελική ,αυτό δεν μετράει περισσότερο απο όλα;

http://photoshosting.net/image-7824_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-7023_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-2BA2_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-317F_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-F949_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-6C6F_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-AD82_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-122C_49E67818.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

.....

http://photoshosting.net/image-600F_49E67818.jpg

http://photoshosting.net/image-AC54_49E67818.jpg

 

Σας ευχαριστώ πολύ γιά την υπομονή σας, και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ....

Στην διάθεσή σας, γιά ότι θέλετε να με ρωτήσετε σχετικά με το θέμα...

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ίσως στις τόσες πολλές φωτογραφίες να μην προσέξατε τα εισιτήριά μας,να σας πω ότι αυτά ήταν μιά ιδέα της γυναίκας μου ,Αννας ,η οποία τα "δούλεψε" μόνη της και μου τα έδωσε δώρο στην επέτειο μας, τον περασμένο Ιανουάριο.Τα εισιτήρια αυτά τα τύπωσε σε 1.000 τον αριθμό και φυσικά γιά εμένα αυτό είναι και το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ μου, απο οποιονδήποτε!!!

Απο την στιγμή που μου παρέδωσε τα εισιτήρια ταυτόχρονα και χωρίς πολλά-πολλά, αυτοδιορίστηκε και ως η ταμίας του Παραδείσου!!!!

Τώρα λοιπόν ξέρετε τι χαρτάκι αριθμημένο θα πάρετε, βάζοντας στους κινηματογραφικούς κουμπαράδες μας 50 λεπτά...δεν θα σας το πάρουμε πίσω μετά το τέλος της θέασης!!!

http://photoshosting.net/image-DE8C_49E87474.jpg

http://photoshosting.net/image-67AA_49E87474.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Τελικά χθές τα κατάφερα και μετά απο πολύ δύσκολη δουλειά, μπόρεσα και έβαψα όλες τις μπασοπαγίδες και τους διαχυτές ήχου στους τοίχους με μαύρο υδρόχρωμα.

Τα πράσινα και περίεργα μπλέ χρώματα που υπήρχαν και που ήταν ψηλοάσχετα με το όλο ύφος..(τα μπλέ ήταν κάπως υποφερτά...)έγιναν μαύρα και πλέον θεωρώ ότι ενσωματώθηκαν στον χώρο έτσι όπως πρέπει.....

Η άμεση επόμενη παρέμβαση θα είναι αυτη στο πάτωμα της αυλαίας.Το ξύλο θα επενδυθεί με μαύρη τσόχα έτσι ώστε να εξαφανιστούν κάποιες μικρές αλά αισθητές ασπρίλες απο το άναμα των φωτών της αυλαίας και κυρίως την αντανάκλαση φωτός προς το πάτωμα της αυλαίας απο το φώς του προβολέα.

Μερικές φωτογραφίες μετά την επέμβαση....

http://photoshosting.net/image-2411_49F0E223.jpg

http://photoshosting.net/image-203C_49F0E223.jpg

http://photoshosting.net/image-9870_49F0E223.jpg

http://photoshosting.net/image-59B6_49F0E223.jpg

http://photoshosting.net/image-2111_49F0E223.jpg

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας χρωστάω ένα βιντεάκι .....τίποτε το σπουδαίο..ερασιτεχνικά πράγματα,απλά να πάρετε και μιά γεύση με κίνηση στο, πως είναι ο χώρος,πως λειτουργεί η οθόνη και πως ακούγεται το Γκόνκ!!!

Φυσικά δεν τόλμησα να κλείσω φώτα και να βάλω εικόνα στον προβολέα, γιατί δεν θα βλέπατε τίποτε!!!

Το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν την ααλαγή σε μαύρο χρώμα των μπασοπαγίδων και διαχυτών ήχου.

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

συγχαρητηρια για τον κοπο και την δουλεια που εκανες.Αυτο ειναι δικό σου χώρος ετσι?για σενα και τους φίλους σου? :)
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή δουλειά! Μπορείς να μας πεις και ένα κόστος γι αυτό το "δωμάτιο"; Χωρίς τα διακοσμητικά τα οποία είναι εκπληκτικά. Κατάφερες και συνδύασες το παρελθόν με το παρόν.
Link to comment
Share on other sites

συγχαρητηρια για τον κοπο και την δουλεια που εκανες.Αυτο ειναι δικό σου χώρος ετσι?για σενα και τους φίλους σου? :)

 

Ακριβώς...δικός μου χώρος έξω απο το κυρίως σπίτι αλά 10 περίπου μέτρα δίπλα του.Σκέψου ότι στα παλιά χρόνια και πριν απο κάποιες ανακατασκευές ήταν στάβλος γιά άλογα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ.

 

Πολύ καλή δουλειά! Μπορείς να μας πεις και ένα κόστος γι αυτό το "δωμάτιο"; Χωρίς τα διακοσμητικά τα οποία είναι εκπληκτικά. Κατάφερες και συνδύασες το παρελθόν με το παρόν.

 

Να διευκρινήσω ότι σχεδόν όλες οι εργασίες στο δωμάτιο πέρασαν απο τα χέρια μου.

Δυστυχώς οι τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται γιά κάτι τόσο εξιδικευμένο και η προσωπική δουλειά που έχω ρίξει δεν κοστολογούνται.

Απο εκεί και πέρα ένα κόστος των μηχανημάτων μπορώ να σου πω,αλά δεν είναι ενδεικτικό,επειδή τα συγκεκριμένα; μηχανήματα είναι μεγάλης αξίας και δεν εποτελούν κανόνα γιά να στήσει κανείς κάτι παρόμοιο.Και με αρκετά μικρώτερης αξίας η δουλειά γίνεται....

Σε ευχαριστώ πολύ....αυτός ήταν ο σκοπός....πάντρεμα παρελθόντος με το παρών...

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

τελεια δουλεια και εχω σκασει απο τη ζηλια μου:p!!τεσπα..θα κανεις προβολες μονο για φιλους γνωστους ή και για τα μελη του forum???:innocent:
Link to comment
Share on other sites

τελεια δουλεια και εχω σκασει απο τη ζηλια μου:p!!τεσπα..θα κανεις προβολες μονο για φιλους γνωστους ή και για τα μελη του forum???:innocent:

 

Μακάρι να ήταν όλες οι ζήλιες σαν την δικιά σου!!!

Γά όλους τους καλούς χωράνε προβολές.......και φυσικά ξεχωριστή προβολή γιά τα μέλη εδω....κανονίστε εσείς και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμένα!!!!

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο, πολυ καλη δουλεια, μια παρατηρηση μονο: για να βγαλεις καλες φωτογραφιες νομιζω δεν χρειαζονται φοβερα μηχανηματα. Μονο ενα τριποδακι. Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι κριμα να μην μπορουμε να το απολαυσουμε με τοσα φοβερα αντικειμενα που εχεις εκει μεσα.

Και παλι μπραβο!

Respect στην γυναικα σου για τα εισιτήρια. Φοβερη κινηση!

....
Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να ήταν όλες οι ζήλιες σαν την δικιά σου!!!

Γά όλους τους καλούς χωράνε προβολές.......και φυσικά ξεχωριστή προβολή γιά τα μέλη εδω....κανονίστε εσείς και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμένα!!!!

 

Φίλε, όνειρο ζωής ένα home cinema (και μάλιστα με τόσο νοσταλγικό theme) :D

 

Θα με κάνεις να περάσω μια βολτίτσα την επόμενη φορά που θα είμαι Ελλάδα να δούμε κάνα classic :O

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif
Link to comment
Share on other sites

Μπραβο, πολυ καλη δουλεια, μια παρατηρηση μονο: για να βγαλεις καλες φωτογραφιες νομιζω δεν χρειαζονται φοβερα μηχανηματα. Μονο ενα τριποδακι. Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι κριμα να μην μπορουμε να το απολαυσουμε με τοσα φοβερα αντικειμενα που εχεις εκει μεσα.

Και παλι μπραβο!

Respect στην γυναικα σου για τα εισιτήρια. Φοβερη κινηση!

 

Το πήρες απο το στόμα μου...αυτές τις ημέρες πάω γιά αγορά τρίποδου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ....

 

Φίλε, όνειρο ζωής ένα home cinema (και μάλιστα με τόσο νοσταλγικό theme) :D

 

Θα με κάνεις να περάσω μια βολτίτσα την επόμενη φορά που θα είμαι Ελλάδα να δούμε κάνα classic :O

 

...μην το συζητάς καθόλου....να έρθεις βολτίτσα και να δούμε ότι θέλεις.

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Στην αρχή, να σου πω την αμαρτία μου, νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο spam και ήμουν έτοιμος να διαγράψω το θέμα. Διαβάζοντας πιο προσεκτικά ένα έχω να πω : Συγχαρητήρια. Εδωσες ρέστα. :D :up:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Στην αρχή, να σου πω την αμαρτία μου, νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο spam και ήμουν έτοιμος να διαγράψω το θέμα. Διαβάζοντας πιο προσεκτικά ένα έχω να πω : Συγχαρητήρια. Εδωσες ρέστα. :D :up:

 

Eυτυχώς την γλύτωσα την διαγραφή!!!

Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ....να'σαι καλά.

http://cineparadisonights.blogspot.com/

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

ΤΕΛΕΙΟ φίλε .... και μαζί με τις φιγούρες , τα dvd , τις αφίσες κτλ. είναι ακόμα πιο τέλειο!:D

Θα σου πρότεινα βάλεις και μερικά movie 3d posters! Δες εδώ όσα κυκλοφορούν!!!!!

 

Δες μερικά ... (αυτό του Alien είναι τέλειο , μιας και έχει και λαμπάκι στο αυγό και με σβηστά φώτα είναι:shock:)

http://farm1.static.flickr.com/57/330949478_8188595838.jpg?v=0http://www.lipshaw.com/images/movie.rocky.jpghttp://www.lipshaw.com/images/movie.nigthmare.jpg

http://www.lipshaw.com/images/movie.fridaythe13th.jpghttp://www.lipshaw.com/images/movie.jawsposter.jpghttp://www.otherlandtoys.co.uk/images/godfatherposter_2_800w.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

 

Αναμφίβολα :respect: ..Πολύ όμορφη δουλειά έχεις κάνει! Μπράβο!!!

 

 

ΥΓ. Kαλή η ιδέα σου Γιάννη για τα "3D posters"

Link to comment
Share on other sites

φοβερη δουλεια, συγχαρητηρια..

ειναι πολυ ωραιο να φτιαχνεις κατι κ να το μοιραζεσαι με φιλους και γνωστους, ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε πολυ ομορφααα :)

κ καλα κανεις που το γνωστοποιεις, ετσι κανεις κ αλλους π θελουν να κανουν παρομοια πραγματα (οχι μονο σινεμα αλλα γενικα) να παιρνουν θαρρος!

μπραβο!

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι μιλω εκ μέρους ΟΛΩΝ όταν λέω, WE HATE YOU SO MUCH, RIGHT NOW!!!:lol::lol::lol:
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά είσαι το απόλυτο :respect:

Είναι πολύ όμορφο να κυνηγάμε το όνειρό μας και ακόμα πιο όμορφο όταν βλέπεις ότι κάποιοι δεν το κυνηγάνε απλά... αλλά το πραγματοποιούν κιόλας!

 

Χίλιες φορές μπράβο! :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...