myphone.gr my devices my files my library my gallery my links my forum

Απάντηση

Επιλογές Θέματος

Tellas: «Ό,τι πραγματικά ζητάς» - νέα πλατφόρμα επικοινωνίας

MsK
Arrow Παλαιό 3 Απρ. 2009, 15:51
#1 Κορυφή
Site Founder

Περιοχή: Hopscotch
Θέμα: Tellas: «Ό,τι πραγματικά ζητάς» - νέα πλατφόρμα επικοινωνίας
TellasΗ Tellas παρουσίασε τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «ό,τι πραγματικά ζητάς», επιχειρώντας να έρθει ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές ως πάροχος που προσφέρει «έξυπνες λύσεις για τις πραγματικές του ανάγκες». Στη νέα «πλατφόρμα επικοινωνίας» το σήμα έχει πρωταγωνιστικό και διαδραστικό ρόλο με διαφορετικούς ανθρώπους, γεγονός το οποίο επιτρέπει στην Tellas να αποκτήσει πιο φιλικό πρόσωπο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε κάθε καμπάνια το σήμα «ζωντανεύει» και αλλάζει, ενώ γίνεται πηγή έμπνευσης, λύση ή διασκέδαση. Με γνώμονα τα απλά, σύντομα και ξεκάθαρα μηνύματα, στόχος της καμπάνιας είναι να επιτρέψει στους καταναλωτές να κατανοήσουν εύκολα και άμεσα τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η εταιρεία. Η εταιρεία επισημαίνει πως σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά το rebranding, προτεραιότητα είναι η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της, είτε αυτό σημαίνει την ανάπτυξη υποδομών, είτε την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο διευθυντής marketing και marketing communication της Tellas δήλωσε σχετικά: «Το 2009 αποτελεί για την Tellas σταθμό στη μέχρι σήμερα πορεία της καθώς μετά τη συγχώνευση με την Wind, η Τellas, ως business unit στη σταθερή τηλεφωνία και τις ευρυζωνικές υπηρεσίες, αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου τηλεπικοινωνιακού οργανισμού που καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών του. Η δυναμική που μας δίνει αυτή η εξέλιξη αποτελεί αδιαμφισβήτητα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα προς όφελος του τελικού καταναλωτή δίνοντας του ό, τι πραγματικά ζητά». Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τον σχεδιασμό της νέας πλατφόρμας επικοινωνίας της Tellas, ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία Cream.
ο/η MsK είναι offline
απάντηση με παράθεση...

myst
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 20:56
#2 Κορυφή
GSM Phase 2 Member

Ακομα το πολεμαει αυτη η εταιρια αντι να κλεισει το μαγαζι....
ο/η myst είναι offline
απάντηση με παράθεση...

johnthegreek
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 21:08
#3 Κορυφή
Banned

Αρχικό μήνυμα από myst Εμφάνιση Μηνύματος
Ακομα το πολεμαει αυτη η εταιρια αντι να κλεισει το μαγαζι....
Μπορεί να καταφέρει τίποτα με τον "πόλεμο".
ο/η johnthegreek είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Nagata
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 21:09
#4 Κορυφή
HSDPA Member

Φύλο: άνδρας
Περιοχή: Θεσσαλονίκη/Διδυμότειχο
Tελευταία της προσπάθεια μήπως πετύχει κάτι καλό.

EVO VIII BY GARAGE - AUTOTECHNIQUES
Ίσως το γρηγορότερο EVO VIII στην Ευρώπη
9.026
sec @ 269 khm ταχύτητα εξόδου.

Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας
ο/η Nagata είναι offline
απάντηση με παράθεση...

kotsianis7
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 21:10
#5 Κορυφή
News Editor

Περιοχή: Συκιές Θεσσαλονίκης/Βόλος
Γιατί να το κλείσει;Εγώ προσωπικα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και απόδοση του Ίντερνετ!Όλες άλλωστε αλλού είναι καλές και αλλού όχι!
ο/η kotsianis7 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

DjPaN_
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 21:32
#6 Κορυφή
GSM Phase 1 Member

Περιοχή: Γιάννενα
Δεν νομίζω να κλείσει αλλά σίγουρα δεν νομίζω να πάει τόσο καλά όσο περιμένει.
.!.
ο/η DjPaN_ είναι offline
απάντηση με παράθεση...

spiros
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 22:13
#7 Κορυφή
GSM Phase 1 Member

Περιοχή: Πάτρα
Πάει ο Τέλης....

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε...
spiros.-
ο/η spiros είναι offline
απάντηση με παράθεση...

windthanos
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 22:26
#8 Κορυφή
Mobile Newbie

Περιοχή: αθηνα
Θέμα: ελεος
Αρχικό μήνυμα από spiros Εμφάνιση Μηνύματος
Πάει ο Τέλης....

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε...
τι να σας πω ρε παιδια λες αι σας σκοτωσε την μανα σας κανεται μια χαρα υπηρεσιες προσφερη η Tellas με τα προβληματακια που εχει καθε εναλακτικος παροχος .....
windthanos
[SIGPIC][/SIGPIC]
ο/η windthanos είναι offline
απάντηση με παράθεση...

bored01
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 22:40
#9 Κορυφή
HSDPA Member

Περιοχή: Αθήνα
Γενικότερα θεωρώ πως η tellas δεν είναι και ο καλύτερος πάροχος, δεν είναι όμως και ο χειρότερος και από όσο βλέπω έχει αρχίσει σιγά σιγά και στρώνει από τον Ιανουάριο (πριν είχε άπειρα προβλήματα).

Αυτό που θα ήθελα από την εταιρεία αυτή είναι καλύτερη αξιοποίηση των καταστημάτων wind (άμεση ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, άμεση παράδοση εξοπλισμού, τηλεφωνικές συσκευές κ.τ.λ) και να ενσωματωθεί το customer care της σε αυτό της wind (τερματίζοντας επιτέλους τη συνεργασία τους με τη teleperformance, αν δεν το έχουν ήδη κάνει)...

@spiros: δεν λες πάλι καλά? Κάθε φορά που έβλεπα τις ηλίθιες διαφημίσεις με τον Τέλη μου ερχόταν να σπάσω τη τηλεόραση...

Τελευταία τροποποίηση από bored01: 3 Απρ. 2009, 22:51.
ο/η bored01 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

blackpit3
Παλαιό 3 Απρ. 2009, 23:34
#10 Κορυφή
Mobile Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τι 'χες Γιαννη τι'χα παντα....Για να πεισει ολους οσους εχουν φυγει τρεχοντας δεν υπαρχει περιπτωση.
Για να πεισει τους νεους υποψηφιους συνδρομιτες πρεπει ν'αλλαξει και τ'ονομα.....
Δεν καταλαβαινω τη λογικη παω και αν μου βγει βγηκε.
ο/η blackpit3 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

oregon
Παλαιό 4 Απρ. 2009, 00:14
#11 Κορυφή
EDGE Member

Περιοχή: Πατρα
Αντι να κανουν τιποτα στην πραξη με το αθλιο δικτυο και την αθλια εξυπηρετηση, βγαζουν ανακοινωσεις που αναθεμα αν εχει την υπομονη κανεις να τις διαβασει με το υφος που εχουν
ο/η oregon είναι offline
απάντηση με παράθεση...

vagelisda
Παλαιό 4 Απρ. 2009, 00:42
#12 Κορυφή
GPRS Member

χαχαχα,τι καλη λετε ρε παιδια?παοξτε λοτο αυτη ειναι μια επιστολη που τους εστειλα,γιγαντιαια βεβαια ,αλλα αν ξερατε τι εχω τραβηξει.

Λέγομαι ****** Ευαγγελος,ειμαι πελατης της wind εδώ και πολλα χρονια,και πελατης της tellas προσφατως,ο αριθμος του κινητου μου είναι 6932 ********,και ο αριθμος ταυτοτητος μου είναι Ρ ******.Ειμαι απογοητευμενος τοσο πολύ από την εταιρεια σας,που δεν ξερω τι άλλο να κανω πια,ειλικρινα ειμαι στα ορια μου,και για αυτό ειμαι ετοιμος και για ακραια μετρα.

Τετοια ασχημη αντιμετωπιση δεν εχω συναντησει ποτε μου ξανα,ειδικα από εταιρια,και δεν μεγαλωσα και στο Παρισι…εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα τετοια αλλαζονεια και αδιαφορεια ποτε ξανα.

Το προβλημα μου είναι με την tellas ως επι το πλειστον,και σας παραθετω την εξωφρενικη ιστορια μου,με τα παρα παρα πολλα προβληματα, να δειτε κι εσεις τι τραβαει οποιος γινεται πελατης σας,και παρακαλω,για μια φορα ελατε στη θεση μου να μου πειτε τη θα κανατε:

Σαν πελατης της wind,ειπα να παω στο δοκιμασμενο, και να αποτανθω σε εσας για σταθερη τηλεφωνικη γραμμη.Πηγα στο καταστημα ζωγραφου,οπου και ζηταω να συμπληρωσω την αντιστοιχη αιτηση ,η υπαλληλος (μια νεαρη κοπελα που δε γνωριζω πως λεγεται,αλλα αυτή είναι που συμπληρωσε την αιτηση μου) κατεβαζει κατι μουτρα μεχρι το πατωμα,φευγει ψιθυριζοντας μισολογα,αδιαφορω,ολοι μας εχουμε και τις κακες μας μερες σκεφτομαι…

Και εδώ αρχιζουν τα σκουρα:

1)Ρωταω ΡΗΤΑ αν υπαρχει καποιο ειδος προσφορας,η διευκολυνσης μιας και ειμαι ηδη πελατης wind,η κοπελα με απορημενο υφος μου απανταει πως δεν υπαρχει τιποτα τετοιο.

2)δεν ενημερωθηκα με κανεναν τροπο για το αν μπορω να κανω τη το νουμερο μου απορρητο,η απλα να μην εμφανιζεται στον καταλογο,μετα που το χρειαστηκα,εμαθα μονος μου...

3)αφου εχω δωσει στην κοπελα όλα τα στοιχεια που μου ζητησε,μου λεει να ξαναπερασω σε καποιες ωρες,για να υπογραψω λεει την αιτηση!!!

Εχω αρχισει να χανω την ψυχραιμια μου από το υφακι της υπαλληλου και από τις ανοησιες που μου ζηταει,και να ανεβαζω τον τονο της φωνης μου (αρκετα δυστυχως) διαμαρτυρομενος για την ταλαιπωρια,μιας και δεν εμενα μονιμα ακομη στην περιοχη τοτε.

Η κοπελα μου ριχνει ένα δολοφονικο βλεμμα,και αρχιζει να πληκτρολογει την αιτηση (μεχρι εκεινη τη στιγμη τα εγραφε σε ένα κομματι χαρτι!!!)

4)ενταξει μου λεει,τελειωσαμε…”δεν εχω καποιο αντιγραφο της αιτησης?” ευλογα αναρωτιεμαι,”|,θα σας σταλει μου λεει,”θα προτιμουσα ένα αντιγραφο αν είναι δυνατον “ απαντω,η υπαλληλος φανερα εκνευρισμενη πλεον, μου δινει ένα χαρτι και φευγω αρδην,γιατι στο τελος θα με πλακωναν εδώ…

αργοτερα δυστυχως ανακαλυψα πως ηταν απλα μια φωτοτυπια,και δεν ειχε από πισω τους ορους του συμβολαιου,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

5)ειδοποιουμαι,πως η γραμμη μου πλεον λειτουργει (καθυστερημενα,αλλα χαλαλι λεω,εχω δει και χειροτερα από ιδιωτικο παροχο),αλλα διαπιστωνω πως δεν εχω καθολου ιντερνετ,και αρχιζει ενας φοβερος μαραθωνιος τηλεφωνηματων,μηπως και μου δωσει καποιος σημασια…του κάκου…εν ταχυ σας λεω πως επειδη ξερω πεντε πραγματα σχετικα,ενημρωνω τους τεχνικους πως εχω συνακροαση και δεν προκειται ετσι να συγχρονισει το μοντεμ ποτε των ποτων,το μονο που χρειαζοταν ηταν να συνδεσουν τη γραμμη μου,σε διαφορετικο οριο(ειλικρινα τριων λεπτων δουλεια).

Η απαντηση παντα η ιδια :μαλιστα θα ενημερωσω τους τεχνικους…

Κάθε μερα που επαιρνα ξανα,ο υπαλληλος σας μου ελεγε ότι δεν εβλεπε να εχει σημειωθει καποια βλαβη,αλλα θα τη σημειωσει αμμεσως ο ιδιος,και θα φροντισει να προωθηθει κιολας,να εξυπηρετηθω (γνωστο το ποιημα)

Μετα από απειρους τσακωμους,απειρους όμως (πανω από τριαντα φορες,κοιταξτε το log σας),εφερα ένα φιλο,τεχνικο ΤΟΥ ΟΤΕ(!!!),εδωσα ένα εικοσαρικο στον ανθρωπο και σε ένα λεπτακι μολις…voila!το ιντερνετ δουλευει!

Φουρκισμενος παιρνω έναν υπαλληλο σας (όλα αυτά στο 1212) και αφου του λεω την ιστορια,αταραχος μου λεει,πως παλι καλα,οκ,να τη σβησω τη βλαβη δλδ;;;

6)από εδώ και περα αρχιζει το άλλο μου προβλημα,οι χαμηλες ταχυτητες.

Μετα παλι από μαραθωνιες διαδικασιες,μπας και τραβηξω την προσοχη καποιου (εις ματην),μεχρι που ακουσα ένα παιδι από εσας να μου λεει:”κοιτα φιλε,είναι γενικο το προβλημα,δεν το δινω καν για βλαβη,δε θα γινει κατι”.

Μετα από πολλους τσακωμους κλπ,η απαντηση που πηρα είναι:”κυριε,τοση ταχυτητα σηκωνει η γραμμη σας,δεν υπαρχουν 24Μbps(!!!κατα λεξη),η γραμμη σας σηκωνει 5-6,οσα σας ερχονται δηλαδη,παει και τελειωσε,μου το εχουν σημειωσει και τεχνικοι μας,εχει γινει ελεγχος σας λεω!” “Μα πως εγινε “ λεω “ ελεγχος;αφου δεν εχει ερθει ποτε εδώ καποιος να τσεκαρει τον κατανεμητη της πολυκατοικιας,τι ταχυτητα φτανει εκει,τι ταχυτητα στο σπιτι μου,αν είναι όλα καλα στον κατανεμητη του οτε εξω από το κτιριο,και στη γραμμη από εκει και προς το κτιριο μου (σε συνεργασια με ανθρωπο του οτε,όπως οριζει η διαδικασια),πως ξερετε ότι δεν υπαρχει προβλημα;;;”

“Χμμ…δεν ηρθε καποιος;” “όχι κυριε ποτε” “μαλιστα…θα το μεταβιβασω στους τεχνικους μας…”

Αυτος ο διαλογος εχει γινει τεσσερις-πεντε φορες,ακομα περιμενω…

7) Η προτελευταια μου παρατηρηση,είναι και η πιο σοβαρη για μενα (ναι…εχει κι άλλο…),όταν ζητησα αντιγραφο του συμβολαιου μου,για να δω τους ορους επιτελους,ειδα ότι σε ένα σημειο του συμβολαιου εχει ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!!!ειναι οφθαλμοφανες,μια ματια μονο θα πεισει εσας,και τον οποιονδηποτε,δεν με ενδιαφερει αν η απειρη δεσποινις,απλα ξεχασε να ζητησει άλλη μια υπογραφουλα,σε ένα ασημαντο σημειο του συμβολαιου μεσα στην προφανη τσαντιλα της,αλλα εδώ υπαρχει αδικημα,και αν γινεται κατι τετοιο σε πελατη σας,ποιος ξερει τι άλλο μπορει να εχει συμβει εν αγνοια μου…

Για όλα αυτά,(πλην του τελευταιου,μιας και ακομα δεν εχω καταληξει πως θα ενεργησω) εχει ενημερωθει η εξυπηρετηση πελατων της tellas,παρα πολλες φορες,ΚΑΙ γραπτως,γραπτη απαντηση δεν ελαβα ποτε οπςως ειχα αιτηθει (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ),μονο μια φορα μια κυρια,υπευθηνη customers care η κατι τετοιο εφριξε με αυτά που της ειπα,αλλα φυσικα,στο τελος,στην ουσια,μηδεν αποτελεσμα…ουδεποτε αλλαξε το παραμικρο…

8)προσφατα εμαθα στο καταστημα wind της οδου φειδιπιδου στους αμπελοκηπους,πως δικαιουμουν 5% εκπτωση επειδη ειχα συμβολαιο wind και tellas μαζι,και τωρα πλεον 20% οποτε εκανα και μια αιτηση…

τι γινεται με το 5% που επρεπε να ειχα εως τωρα;;;

Δυστυχως δεν εχω ουτε τα ονοματα των υπαλληλων σας που εχω μιληει,ουτε και τις ημερομηνιες,γιατι δεν περιμενα ότι θα τα χρειαστω (ανοησια μου,το δεχομαι) και επειδη είναι τοσες πολλες οι φορες που εχω παρει,που δεν ειχε κανενα νοημα πλεον,ηταν ξεκαθαρο πως απλα μιλαγα στον αερα…

Αν φριξατε με το μεγεθος της επιστολης,φανταστειτε το δικο μου εκνευρισμο που κοντευω γινω αρρωστησω με την ιστορια αυτή…

Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;;;τι πρεπει να κανω εγω που εχω βγαλει τον καρκινο και ακρη δε βρισκω ποτε ?να αρχισω τις αγωγες?να κανω μυνηση για πλαστογραφηση της υπογραφης μου?να το πω στο ΙΝ.ΚΑ?στο συνηγορο του πολιτη?

πειτε μου τι χρειαζεται να κανει καποιος για να εξυπηρετηθει σωστα και κρατωντας την αξιοπρεπεια του από εσας,να το κανω επιτελους.

Η επιστολη αυτή,θα δημοσιυθει σε forum στο διαδικτυο,που ασχολουνται με σχετικα θεματα,και σε οποιον άλλο φορεα η εντυπο κριθει απαραιτητο.

******* Ευαγγελος.
ο/η vagelisda είναι offline
απάντηση με παράθεση...

manos_tz
Παλαιό 4 Απρ. 2009, 02:08
#13 Κορυφή
Mobile Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
[QUOTE=vagelisda;2749388]χαχαχα,τι καλη λετε ρε παιδια?παοξτε λοτο αυτη ειναι μια επιστολη που τους εστειλα,γιγαντιαια βεβαια ,αλλα αν ξερατε τι εχω τραβηξει.

Λέγομαι ****** Ευαγγελος,ειμαι πελατης της wind εδώ και πολλα χρονια,και πελατης της tellas προσφατως,ο αριθμος του κινητου μου είναι 6932 ********,και ο αριθμος ταυτοτητος μου είναι Ρ ******.Ειμαι απογοητευμενος τοσο πολύ από την εταιρεια σας,που δεν ξερω τι άλλο να κανω πια,ειλικρινα ειμαι στα ορια μου,και για αυτό ειμαι ετοιμος και για ακραια μετρα.

Τετοια ασχημη αντιμετωπιση δεν εχω συναντησει ποτε μου ξανα,ειδικα από εταιρια,και δεν μεγαλωσα και στο Παρισι…εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα τετοια αλλαζονεια και αδιαφορεια ποτε ξανα.

Το προβλημα μου είναι με την tellas ως επι το πλειστον,και σας παραθετω την εξωφρενικη ιστορια μου,με τα παρα παρα πολλα προβληματα, να δειτε κι εσεις τι τραβαει οποιος γινεται πελατης σας,και παρακαλω,για μια φορα ελατε στη θεση μου να μου πειτε τη θα κανατε:

Σαν πελατης της wind,ειπα να παω στο δοκιμασμενο, και να αποτανθω σε εσας για σταθερη τηλεφωνικη γραμμη.Πηγα στο καταστημα ζωγραφου,οπου και ζηταω να συμπληρωσω την αντιστοιχη αιτηση ,η υπαλληλος (μια νεαρη κοπελα που δε γνωριζω πως λεγεται,αλλα αυτή είναι που συμπληρωσε την αιτηση μου) κατεβαζει κατι μουτρα μεχρι το πατωμα,φευγει ψιθυριζοντας μισολογα,αδιαφορω,ολοι μας εχουμε και τις κακες μας μερες σκεφτομαι…

Και εδώ αρχιζουν τα σκουρα:

1)Ρωταω ΡΗΤΑ αν υπαρχει καποιο ειδος προσφορας,η διευκολυνσης μιας και ειμαι ηδη πελατης wind,η κοπελα με απορημενο υφος μου απανταει πως δεν υπαρχει τιποτα τετοιο.

2)δεν ενημερωθηκα με κανεναν τροπο για το αν μπορω να κανω τη το νουμερο μου απορρητο,η απλα να μην εμφανιζεται στον καταλογο,μετα που το χρειαστηκα,εμαθα μονος μου...

3)αφου εχω δωσει στην κοπελα όλα τα στοιχεια που μου ζητησε,μου λεει να ξαναπερασω σε καποιες ωρες,για να υπογραψω λεει την αιτηση!!!

Εχω αρχισει να χανω την ψυχραιμια μου από το υφακι της υπαλληλου και από τις ανοησιες που μου ζηταει,και να ανεβαζω τον τονο της φωνης μου (αρκετα δυστυχως) διαμαρτυρομενος για την ταλαιπωρια,μιας και δεν εμενα μονιμα ακομη στην περιοχη τοτε.

Η κοπελα μου ριχνει ένα δολοφονικο βλεμμα,και αρχιζει να πληκτρολογει την αιτηση (μεχρι εκεινη τη στιγμη τα εγραφε σε ένα κομματι χαρτι!!!)

4)ενταξει μου λεει,τελειωσαμε…”δεν εχω καποιο αντιγραφο της αιτησης?” ευλογα αναρωτιεμαι,”|,θα σας σταλει μου λεει,”θα προτιμουσα ένα αντιγραφο αν είναι δυνατον “ απαντω,η υπαλληλος φανερα εκνευρισμενη πλεον, μου δινει ένα χαρτι και φευγω αρδην,γιατι στο τελος θα με πλακωναν εδώ…

αργοτερα δυστυχως ανακαλυψα πως ηταν απλα μια φωτοτυπια,και δεν ειχε από πισω τους ορους του συμβολαιου,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

5)ειδοποιουμαι,πως η γραμμη μου πλεον λειτουργει (καθυστερημενα,αλλα χαλαλι λεω,εχω δει και χειροτερα από ιδιωτικο παροχο),αλλα διαπιστωνω πως δεν εχω καθολου ιντερνετ,και αρχιζει ενας φοβερος μαραθωνιος τηλεφωνηματων,μηπως και μου δωσει καποιος σημασια…του κάκου…εν ταχυ σας λεω πως επειδη ξερω πεντε πραγματα σχετικα,ενημρωνω τους τεχνικους πως εχω συνακροαση και δεν προκειται ετσι να συγχρονισει το μοντεμ ποτε των ποτων,το μονο που χρειαζοταν ηταν να συνδεσουν τη γραμμη μου,σε διαφορετικο οριο(ειλικρινα τριων λεπτων δουλεια).

Η απαντηση παντα η ιδια :μαλιστα θα ενημερωσω τους τεχνικους…

Κάθε μερα που επαιρνα ξανα,ο υπαλληλος σας μου ελεγε ότι δεν εβλεπε να εχει σημειωθει καποια βλαβη,αλλα θα τη σημειωσει αμμεσως ο ιδιος,και θα φροντισει να προωθηθει κιολας,να εξυπηρετηθω (γνωστο το ποιημα)

Μετα από απειρους τσακωμους,απειρους όμως (πανω από τριαντα φορες,κοιταξτε το log σας),εφερα ένα φιλο,τεχνικο ΤΟΥ ΟΤΕ(!!!),εδωσα ένα εικοσαρικο στον ανθρωπο και σε ένα λεπτακι μολις…voila!το ιντερνετ δουλευει!

Φουρκισμενος παιρνω έναν υπαλληλο σας (όλα αυτά στο 1212) και αφου του λεω την ιστορια,αταραχος μου λεει,πως παλι καλα,οκ,να τη σβησω τη βλαβη δλδ;;;

6)από εδώ και περα αρχιζει το άλλο μου προβλημα,οι χαμηλες ταχυτητες.

Μετα παλι από μαραθωνιες διαδικασιες,μπας και τραβηξω την προσοχη καποιου (εις ματην),μεχρι που ακουσα ένα παιδι από εσας να μου λεει:”κοιτα φιλε,είναι γενικο το προβλημα,δεν το δινω καν για βλαβη,δε θα γινει κατι”.

Μετα από πολλους τσακωμους κλπ,η απαντηση που πηρα είναι:”κυριε,τοση ταχυτητα σηκωνει η γραμμη σας,δεν υπαρχουν 24Μbps(!!!κατα λεξη),η γραμμη σας σηκωνει 5-6,οσα σας ερχονται δηλαδη,παει και τελειωσε,μου το εχουν σημειωσει και τεχνικοι μας,εχει γινει ελεγχος σας λεω!” “Μα πως εγινε “ λεω “ ελεγχος;αφου δεν εχει ερθει ποτε εδώ καποιος να τσεκαρει τον κατανεμητη της πολυκατοικιας,τι ταχυτητα φτανει εκει,τι ταχυτητα στο σπιτι μου,αν είναι όλα καλα στον κατανεμητη του οτε εξω από το κτιριο,και στη γραμμη από εκει και προς το κτιριο μου (σε συνεργασια με ανθρωπο του οτε,όπως οριζει η διαδικασια),πως ξερετε ότι δεν υπαρχει προβλημα;;;”

“Χμμ…δεν ηρθε καποιος;” “όχι κυριε ποτε” “μαλιστα…θα το μεταβιβασω στους τεχνικους μας…”

Αυτος ο διαλογος εχει γινει τεσσερις-πεντε φορες,ακομα περιμενω…

7) Η προτελευταια μου παρατηρηση,είναι και η πιο σοβαρη για μενα (ναι…εχει κι άλλο…),όταν ζητησα αντιγραφο του συμβολαιου μου,για να δω τους ορους επιτελους,ειδα ότι σε ένα σημειο του συμβολαιου εχει ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!!!ειναι οφθαλμοφανες,μια ματια μονο θα πεισει εσας,και τον οποιονδηποτε,δεν με ενδιαφερει αν η απειρη δεσποινις,απλα ξεχασε να ζητησει άλλη μια υπογραφουλα,σε ένα ασημαντο σημειο του συμβολαιου μεσα στην προφανη τσαντιλα της,αλλα εδώ υπαρχει αδικημα,και αν γινεται κατι τετοιο σε πελατη σας,ποιος ξερει τι άλλο μπορει να εχει συμβει εν αγνοια μου…

Για όλα αυτά,(πλην του τελευταιου,μιας και ακομα δεν εχω καταληξει πως θα ενεργησω) εχει ενημερωθει η εξυπηρετηση πελατων της tellas,παρα πολλες φορες,ΚΑΙ γραπτως,γραπτη απαντηση δεν ελαβα ποτε οπςως ειχα αιτηθει (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ),μονο μια φορα μια κυρια,υπευθηνη customers care η κατι τετοιο εφριξε με αυτά που της ειπα,αλλα φυσικα,στο τελος,στην ουσια,μηδεν αποτελεσμα…ουδεποτε αλλαξε το παραμικρο…

8)προσφατα εμαθα στο καταστημα wind της οδου φειδιπιδου στους αμπελοκηπους,πως δικαιουμουν 5% εκπτωση επειδη ειχα συμβολαιο wind και tellas μαζι,και τωρα πλεον 20% οποτε εκανα και μια αιτηση…

τι γινεται με το 5% που επρεπε να ειχα εως τωρα;;;

Δυστυχως δεν εχω ουτε τα ονοματα των υπαλληλων σας που εχω μιληει,ουτε και τις ημερομηνιες,γιατι δεν περιμενα ότι θα τα χρειαστω (ανοησια μου,το δεχομαι) και επειδη είναι τοσες πολλες οι φορες που εχω παρει,που δεν ειχε κανενα νοημα πλεον,ηταν ξεκαθαρο πως απλα μιλαγα στον αερα…

Αν φριξατε με το μεγεθος της επιστολης,φανταστειτε το δικο μου εκνευρισμο που κοντευω γινω αρρωστησω με την ιστορια αυτή…

Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;;;τι πρεπει να κανω εγω που εχω βγαλει τον καρκινο και ακρη δε βρισκω ποτε ?να αρχισω τις αγωγες?να κανω μυνηση για πλαστογραφηση της υπογραφης μου?να το πω στο ΙΝ.ΚΑ?στο συνηγορο του πολιτη?

πειτε μου τι χρειαζεται να κανει καποιος για να εξυπηρετηθει σωστα και κρατωντας την αξιοπρεπεια του από εσας,να το κανω επιτελους.

Η επιστολη αυτή,θα δημοσιυθει σε forum στο διαδικτυο,που ασχολουνται με σχετικα θεματα,και σε οποιον άλλο φορεα η εντυπο κριθει απαραιτητο.

******* Ευαγγελος.[/QUOTE
an thelis mporo na se voithiso stin taleporia sou mporis na mou stilis msg kai tha sou po leptomeries.
kalinixta.
ο/η manos_tz είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Kostas_falcon
Παλαιό 4 Απρ. 2009, 10:13
#14 Κορυφή
HSCSD Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δεν μπορεις φιλε μου απο εναν υπαλληλο να κρινεις και να εχεις σωστη εικονα σε ολα αυτα που αναφερεσαι. Πιστευω οτι επεσες στη περιπτωση - αν κρινω απο τον εαυτο μου αλλα και με αλλους συναδελφους μου που μιλαω. Οσον αφορα το θεμα της ταχυτητας αν σηκωνει τοσο η γραμμη σου τι να κανει και η Τελλας? Το δικο μου modem κλειδωνει πχ στα 17,6 mbps εδω και εναν χρονο χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα ουτε στο τηλεφωνο ουτε στο ιντερνετ - και να φανταστεις οτι μπαινουμε σχεδον σε μονιμη βαση 3 υπολογιστες ταυτοχρονα με wifi και μας σηκωνει μια χαρα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.......σαφως και υπαρχουν προβληματα δεν θελω να θεοποιησω την Τελλας......η Wind ομως κανει προσπαθειες να μειωσει οσο μπορει τα τυχον προβληματα - μην ξεχναμε οτι παρελαβε το απολυτο χαος.......
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
ο/η Kostas_falcon είναι offline
απάντηση με παράθεση...

SkF
Παλαιό 4 Απρ. 2009, 12:08
#15 Κορυφή
GPRS Member

Περιοχή: Rubicon River
Αρχικό μήνυμα από Kostas_falcon Εμφάνιση Μηνύματος
Δεν μπορεις φιλε μου απο εναν υπαλληλο να κρινεις και να εχεις σωστη εικονα σε ολα αυτα που αναφερεσαι. Πιστευω οτι επεσες στη περιπτωση - αν κρινω απο τον εαυτο μου αλλα και με αλλους συναδελφους μου που μιλαω. Οσον αφορα το θεμα της ταχυτητας αν σηκωνει τοσο η γραμμη σου τι να κανει και η Τελλας? Το δικο μου modem κλειδωνει πχ στα 17,6 mbps εδω και εναν χρονο χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα ουτε στο τηλεφωνο ουτε στο ιντερνετ - και να φανταστεις οτι μπαινουμε σχεδον σε μονιμη βαση 3 υπολογιστες ταυτοχρονα με wifi και μας σηκωνει μια χαρα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.......σαφως και υπαρχουν προβληματα δεν θελω να θεοποιησω την Τελλας......η Wind ομως κανει προσπαθειες να μειωσει οσο μπορει τα τυχον προβληματα - μην ξεχναμε οτι παρελαβε το απολυτο χαος.......
Να μην το παρελαμβανε αν ηταν το απολυτο χαος και 2ον σημαντικο η εικονα της εταιριας αρχιζει και τελειωνει στα καταστηματα της αρα στους υπαλληλους των καταστηματων. Καποιες φορες χρειαζεται απλα να ακουμε τους αλλους και να μην προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.

Φιλικα
Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Πώληση Blackberry Storm - Dell mini 9"
ο/η SkF είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Απάντηση

Tags
καμπάνια, tellas, διαφήμιση
Επιλογές Θέματος

Κανόνες Σύνταξης
Δημιουργία θεμάτων: Όχι
Υποβολή μηνυμάτων: Όχι