...miaow,με έπεισες, σε προσλαμβάνω παιδί μου.
Λοιπόν και λίγα για μένα εκ νέου, μιας και έχουμε ξαναγράψει σε άλλο thread.
Ειμαι ο Σάκης απο το Θανάσης, όνομα που πήρα τιμώντας εκτός του Αγιου, τον προπάππου μου.
Οι γονείς του πατέρα μου ήρθαν κατατρεγμένοι απο την σφαγή της μικράς Ασίας που έγινε απο γνωστό σφάχτη του ελληνισμού που τώρα κάποιοι πολιτικοί μας καταθέτουν στεφάνι τιμής σε μνημεία τους.
Οι γονείς της μητέρας μου ήρθαν απο τα Μέγαρα αρχές του αιώνα.(οχι αυτού που μόλις ξεκίνησε)
Εγώ γεννήθηκα στο Χαλάνδρι και μεγάλωσα εκεί έως τα 7 μου χρόνια. Σημειωτέον οτι και ο πατέρας μου γέννημα θρέμμα χαλανδραίος ήταν. Κατόπιν μετακομίσαμε στην Λούτσα(κακό αντίκτυπο στην σχολική μας μόρφωση και εμένα και του αδελφού μου)
Ασχολήθηκα αρκετά με τον αθλητισμό σε ομαδικό επίπεδο με ποδόσφαιρο, αλλα και με τον στοίβο σε ατομικό. Εκανα μεσσαίες αποστάσεις. Το επάγγελμά μου είναι φωτογράφος με ταυτόχρονη απασχόληση την βιντεοληψία. Δεν ειμαι παντρεμένος παρά τα χρονάκια που κουβαλάω και παρόλο που ήθελα απο μικρός να κάνω οικογένεια. Δεν έρχωνται όμως όλα όπως τα προγραμματίζεις.
Ασχολίες που μου αρέσουν είναι η μουσική (να ακούω songs και να παίζω αρμόνιο) rod(ο σκύλος μου) ποδήλατο, γυναίκες, pc, πολιτική αλλα οχι αυτή που μας σερβίρουν, κινηματογράφος, διάβασμα και ψάξιμο εκ βαθέων της Ελληνικής ιστορίας, μου αρέσουν πολύ τα αστεία και κυρίως τα έξυπνα. Απο Μητσικόστα,Χαρυ κλύν, απο παρέες, φάρσες κλπ.
Ειμαι θρησκευώμενος και πολύ περήφανος που είμαι Ελληνας.(πως θα μπορούσα και αλλιώς με την ιστορία που κουβαλάμε

Και μια φωτογραφία μου απο εξώφυλο που είχα γίνει παλαιώτερα σε περιοδικό.