Ποιος/Ποια είσαι πίσω απο το nickname σου;

Απάντηση

VIDEOMIX

VIDEOMIX's Avatar: Samsung SGH-D700
Banned
Περιοχή: ΑΡΤΕΜΙΣ (MATΣΑΣ)
...miaow,με έπεισες, σε προσλαμβάνω παιδί μου.

Λοιπόν και λίγα για μένα εκ νέου, μιας και έχουμε ξαναγράψει σε άλλο thread.
Ειμαι ο Σάκης απο το Θανάσης, όνομα που πήρα τιμώντας εκτός του Αγιου, τον προπάππου μου.
Οι γονείς του πατέρα μου ήρθαν κατατρεγμένοι απο την σφαγή της μικράς Ασίας που έγινε απο γνωστό σφάχτη του ελληνισμού που τώρα κάποιοι πολιτικοί μας καταθέτουν στεφάνι τιμής σε μνημεία τους.
Οι γονείς της μητέρας μου ήρθαν απο τα Μέγαρα αρχές του αιώνα.(οχι αυτού που μόλις ξεκίνησε)
Εγώ γεννήθηκα στο Χαλάνδρι και μεγάλωσα εκεί έως τα 7 μου χρόνια. Σημειωτέον οτι και ο πατέρας μου γέννημα θρέμμα χαλανδραίος ήταν. Κατόπιν μετακομίσαμε στην Λούτσα(κακό αντίκτυπο στην σχολική μας μόρφωση και εμένα και του αδελφού μου)
Ασχολήθηκα αρκετά με τον αθλητισμό σε ομαδικό επίπεδο με ποδόσφαιρο, αλλα και με τον στοίβο σε ατομικό. Εκανα μεσσαίες αποστάσεις. Το επάγγελμά μου είναι φωτογράφος με ταυτόχρονη απασχόληση την βιντεοληψία. Δεν ειμαι παντρεμένος παρά τα χρονάκια που κουβαλάω και παρόλο που ήθελα απο μικρός να κάνω οικογένεια. Δεν έρχωνται όμως όλα όπως τα προγραμματίζεις.
Ασχολίες που μου αρέσουν είναι η μουσική (να ακούω songs και να παίζω αρμόνιο) rod(ο σκύλος μου) ποδήλατο, γυναίκες, pc, πολιτική αλλα οχι αυτή που μας σερβίρουν, κινηματογράφος, διάβασμα και ψάξιμο εκ βαθέων της Ελληνικής ιστορίας, μου αρέσουν πολύ τα αστεία και κυρίως τα έξυπνα. Απο Μητσικόστα,Χαρυ κλύν, απο παρέες, φάρσες κλπ.
Ειμαι θρησκευώμενος και πολύ περήφανος που είμαι Ελληνας.(πως θα μπορούσα και αλλιώς με την ιστορία που κουβαλάμε
Και μια φωτογραφία μου απο εξώφυλο που είχα γίνει παλαιώτερα σε περιοδικό.

shodanjr_gr

shodanjr_gr's Avatar: Apple iPhone
HSUPA Member
Περιοχή: Aθήνα
Πίσω από το shodanjr_gr κρύβεται κάποιος άγνωστος ονόματι Χάρης (Χαρίλαος), κάτοικος Αθήνας, ετών 17, καρκίνος, μαθητής 3ης Λυκείου με μεγάλου του όνειρο να περάσει σε ΑΕΙ Πληροφορικής.

Computer Junkie, XBOX Junkie, fan της metal μουσικής (αλλά ακούει και από όλα τα άλλα), fan του καινούργιου Αμερικανικού κινηματογράφου των υπερπαραγωγών.

Μερικά info:
Αγαπημένο κινητό: QTEK 2020
Αγαπημένη κονσόλα: XBOX
Aγαπημένο φαγητό: Κεμπάπ Γιαουτλού :P
Αγαπημένες ταινίες: Matrix, The Green Mile, Lord of the Rings
Αγαπημένα βιβλία: Ότι έχει γράψει ο Tolkien
Αγαπημένα Τραγούδια: Breaking the Law και Painkiller by Judas Priest, Watching over my by Iced Earth
Αγαπημένα Συγκροτήματα: Judas Priest, Iced Earth, Blind Guardian

Δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα;

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

MAX POWER

MAX POWER's Avatar: Apple iPhone
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Los Angeles, California
Me lene Xristo kai parakolou8o tin poreia tou website tou Manou apo tin epoxi tou gsm.eos kai tou dikou mou katakitrinou philips Genie Sport (tilefonara stin epoxi tou-99gr+fonitikes entoles to 97-98)
Geni8ika megalosa A8ina (ampelokipous) spoudasa fysikos (gia ena xrono Patra) kai meta A8ina opou kai teleiosa me kateu8insi tin Hlektroniki . Kata tin diarkeia ton spoudon kai meta apo arketo ksek@l@m@ ekana aitiseis gia USA opou kai me dextikan apo to USC (University of Spoiled Children or University of Sexy Chicks kratate opoio 8elete kai ta dyo isxyoun :P) gia Electrical Engineering.
Ton Dekembrio teleiosa to Master mou kai tora skeftomai na psakso gia kamia doulitsa gia ligo working experience...
Otan me to kalo afiso to Los Angeles me perimenoun ston Eyro gia skopies sta synora ...ka8os akomi den exo ekplirosei tis stratiotikes mou ypoxreoseis.
Mou aresei i gymnastiki, to podilato stin paralia, to sailing kai genika mou aresei na pernao kala me kali parea...
A prepei na exo kerdisei kai to brabeia gia tis pio polles foto edo mesa (molis ekana upload 48(!!!) synolo 78(!!!)) kai mazi mallon to brisidi tou moderator pou exei na kanei approve tis 48 foto Oi dyo megales mou agapes (opos kai tou 99.9% tou antikou pli8ismou) einai ta grigora autokinita kai oi oraies gynaikes (By the way pali xorisa ) eno arketoi edo mesa me "gnorizoun" apo ta perierga topic sexualikou perioxomenou pou postaro sto chat&fun...
Telos auti tin epoxi exo ena T610 kai eimai poly happy gia auto...eno i megali mou agapi (oups den tin anefera prin) einai i fotografia ...kai exei ginei akomi pio megaly logo tis kainourgias mou SONY V-1 mazi me ta 256MB tou memory stick kai tin extra mpataria (must gia tous sobarous katoxous V-1)
Τελευταία τροποποίηση από MAX POWER: 11 Μάρ. 2004, 14:19.

kardoula

kardoula's Avatar: Sony Xperia sola
EDGE Member
Περιοχή: κάπου στη γη...
Γειά σας και από μένα!Είμαι η καρδούλα ή κατά τον κόσμο Ειρήνη Πετρίδη. Είμαι 25 χρονών και μένω μόνιμα Σάμο(από Αθήνα είμαι κανονικά). Είμαι παντρεμένη εδώ και 10 μήνες. Έχω σπουδάσει μουσική(πιάνο και ανώτερα θεωρητικά). Μου αρέσουν πολύ τα ζώα(στον κήπο μας έχουμε 10 γάτες.... ) και φυσικά τα κινητά! Ο σύζυγος είναι 26 χρονών και είναι τεχνικός υπολογιστών. Από μουσική ακούω τα πάντα(όχι τα αρκουδακια, όπως με κοροιδεύει ο άντρας μου ) ανάλογα με τη διάθεση. Αγαπημένο μου κινητό είναι το ΜΕ45!!!! Αυτά λίγα από μένα...
Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

www.youtube.com/irinifitness

Finn

Finn's Avatar: HTC One X
3G Member
Περιοχή: Πευκοχώρι Χαλκιδικής / Χανια / Beograd / Praha
Finn...οχι δεν ειμαι φιλανδος..οχι δεν ασχολουμε με ιστιοπλοοια...
Με λενε Στελιο κι εγινα 20 πριν 3 μερες..
Φοιτητης στο ΤΕΙ Κρητης στο τμημα της Ηλεκρονικης των Χανιων..
τριτος χρονος τωρα και τελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα στα Χανια.
Γεννημα θρεμα Χαλκιδικης..(ο παραδεισος..το καλυτερο μερος της ελλαδας...κρατηστε τα αυγα για μετα.. :P).
Πρωτη φορα μπηκα στο unwired τον Δεκεμβρη του 2000 κι απο τοτε ακολουθω την πορεια του..
Τι χειμωνα θα με βρειτε στα Χανια αλλα το καλοκαιρι στο Πευκοχωρι να ψυχαγωγω με τις μουσικες μου τους θαμωνες του Kahlua και του Γλαροκαβου.

www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!
Τελευταία τροποποίηση από Finn: 13 Μάρ. 2004, 00:26.

mplip^

mplip^'s Avatar: Samsung GTN7100 Galaxy Note II
HSDPA Member
Περιοχή: 4*4
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow ( 8 Μάρ. 2004 , 19:05)

Α!!!!!! Ξέχασα το σημαντικότερο!!!!!!!!!!
τοξότης με ωροσκόπο παρθένο!

απίστευτο ?
εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη!
Λολ

Επιπρόσθετο info:

24 ετών και μάλλον πολυπράγμων,νευρόσπαστο και απαιτητικός.'Εχω ασχοληθεί με πολλά ως τώρα, έχω αλλάξει θέματα και ειδικότητες αλλά ακόμα δεν έχω κάνει την επιθυμία μου πραγματικότητα.... Πιστεύω όμως σύντομα να το καταφέρω να ηρεμήσω και εγώ αλλά πολύ περισσότερο οι γύρω μου...

Με το νετ εχω σχέση πάθους και εξάρτησης απο τα 17 μου. Δε ζω χωρίς νετ. Αφού σκέφτομαι ότι χωρίς νερό μπορώ, χωρίς το μοντεμ όχι.... Κατα τα άλλα αφιονισμένος και εγώ με τις συσκευές τεχνολογίας και γαρ με τα κινητά τηλέφωνα , όπου αν περάσει 5μηνό με 6μηνο και δεν αλλάξω συσκευή κάτι με πιάνει. Δεν εξηγείται επιστημονικά αλλά είναι πως όταν θες να φας σοκολάτα και όλα τα περίπτερα είναι κλειστά και το ζάχαρο έχει πέσει στο -2? Ετσι ένα πράγμα και εγώ....

Αυτά τα λίγα βασικά προς το παρόν. Σας αγαπώ όλους και αποχωρώ ένδοξα (με τον ίδιο χαιρετισμό που έχουν και οι Σταρ Ελλάς όταν τους φοράνε το στέμμα... (Εχετε δεί?? Είναι απίστευτο το γέλιο της σκηνής αυτής πραγματικά!!! Αντε να γίνουν και φέτος τα καλλιστεία να λιώσουμε λίγο στα γέλια....!)

ΥΓ:'Οχι , δεν είμαι πρώην παίκτης reality όπως διάβασα και σε άλλο τοπικ... Χαχαχαχαχα! Αν και ποτέ δε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωη..αν ήμουν άλλωστε, θα είχα και τη συμπαράσταση του Myphone και θα φερνα τα λεφτά να τα μοιράσουμε μεταξύ μας

Ciao
Τελευταία τροποποίηση από mplip^: 12 Μάρ. 2004, 03:22.

OverClocker

OverClocker's Avatar: Siemens SL45i
Banned
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Λοιπόν.....
Πίσω από το πολυποθετο OverClocker κρύβεται(θα βαεθείτε να μετράτε..) Πισογιαννάκης(Γνήσιος Κρητικός) Κωνσταντίνος-Αντώνης και οι φίλοι με φωνάζουν Άκη...
Πάω στην Β' τάξη του Λυκείου(έχω χάση μια χρονιά...δεν έμεινα απλά πήγα πιο αργά σχολείο... :o )
Είμαι τρελαμένος με τους υπολογιστές και δεν μπορώ να κάνω πάνω από μια μέρα μακριά από τον υπολογιστή μου...
Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και γενικά ότι έχει να κάνει με ομαδικό πνεύμα μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τα αυτοκίνητα ειδικά αν είναι φτιαγμένα και ειδικότερα αν είναι BMW και φτιαγμένη...
Θέλω να περάσω στο πολυτεχνείο στην σχολή "Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών"(νομίζω κάπως έτσι λέγεται...) μιας και άμα μου δώσετε ένα PC μπορώ να ασχολούμαι όλη την ημέρα χωρίς να το καταλάβω...

Τα χόμπι μου είναι να ασχολούμαι με τα αυτοκίνητα και ότι έχει να κάνει με αυτά(βελτιώσεις κλπ,κλπ),με τους υπολογιστές σεμπεριλαμβανομένου φυσικά το hardcore OverClocking (Κοιτάχτε κάτι)διάβασμα γλωσσών εφαρμογών,είπαμε αθλητισμό(αν και δεν μου φένεται)
και με τα ωραία κοριτσάκια φυσικά....

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι..

Α!!!!!ξέχασα...είμαι 18χρονών

Και κάτι ακόμα...μου αρέσει πολύ η μουσική...
Τελευταία τροποποίηση από OverClocker: 13 Μάρ. 2004, 00:10.

xraysr0x

xraysr0x's Avatar: Apple iPhone 3G
3G Member
Περιοχή: Cyprus/UK
Σειρά μου...
Ονομάζομαι Χαραλάμπους Αλέξανδρος..
Κατάγομαι απο την Κύπρο και συγκεκριμένα απο την Πάφο..Είμαι 3η Λυκείου παρόλο που κέρδισα χρόνο και στις 10 του Ιούλη με παραλαμβάνουν στον στρατό! Μετά πάμε για σπουδές...Ελλάδα ή Αγγλία..(Θα δείξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων)
Κύριες μου ασχολίες είναι η μουσική και γενικά μ'αρέσει όπως και στους περισσότερους απο εδωμέσα να μαθαίνουν ότι καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά!
Σπουδές ενδιαφέρομαι για Computer Science με master ίσως σε networking(θα δείξει αν πάμε Αγγλία), είμαι Υδροχόος στο ζώδιο, γεννημένος 28/1/87 (μπορεί να θεωρηθώ μικρός σε σχέση με άλλους αλλά είπαμε όχι διακρίσεις! )
Αυτά προς το παρόν..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και εύχομαι να μην σας ζάλισα
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Livas_D

Livas_D's Avatar: Nokia N70
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: ΜΕΤΕΩΤΡΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ηρθε και η σειρα μου.....!

Λοιπον :

Ονομα: Δημήτρης
Επιθετο: Λειβαδάρας (Livas_D το εβγαλα απο το επιθετο γιατι ολοι με φοναζουν Liva και το D απο Δημητρης) !
Γεννηθηκα στις 7/12/85 Ειμαι Τοξοτης με Ωροσκοπο Τοξοτη!!!!

Μενω Θεσσαλονικη στα Μετεωρα... (οπως φενεται και στο προφιλ μου)!
Πηγαινω σχολειο στο 1οΤΕΕ ΣΥΚΕΩΝ ειμαι στην Τριτη ταξη ηλεκτρονικως(Ηλεκτρονικων υπολογιστων και Δικτυων) !! φετος τελιωνω με το καλο..(αν και επρεπε να ειχα τελειωσει περισυ , αλλα εμηνα στην πρωτη ΤΕΕ)...και λεμε να δοσουμε για κανα ΤΕΙ μπας και περασουμε!!!

Τα χομπι μου ειναι να βλεπω Ταινιες,μουσικη(ακουο κυριως Ελληνικα...και καμια φορα Progressive,Techno) , Να βγαινω εξω να κανω βολτες!!!!

Μου αρεσουν παρα πολυ οι υπολογιστες....ειναι η ζωη μου!!!!
Επισης μου αρεσουν τα κοριτσια(ε! πολυ προτοτυπο ε? )
Μου αρεσει πολυ η τεχνολογια...

Γενικα ειμαι καλο παιδι....(αν και μερικες φασεις με πιανει μια τρελλα...τις στιγμης...), Δεν κραταω κακια σε κανεναν(Σχεδον...πολυ σπανια) !!!!!!

Απο κινητο εχω το Sharp GX-20(πριν λιγες μερες το απεκτησα) και το 8310 Νοκια...!

Μμμμμ! Πιστευω πως αυτα!!!!!

Next..........!
Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

aliartos

aliartos's Avatar: Sony Ericsson K800i
Mobile Member
Περιοχή: Στον κοσμο των αλλων
Σειρα μου μαλλον!

Ονομαζομαι Βαγγελης Τζερπος. Ειμαι απο τον Αλιαρτο-Βοιωτιας απο κει και το nickname και σπουδαζω ναυτηλιακα στο Παν. Αιγαιου στη Χιο. Ειμαι παρθενος στο ζωδιο και πολυ ηρεμο ατομο(σκαω γαιδαρο εκτος απο τη μια φορα καθε μηνα που ανοιγω το λογαρισμο που μου στελνει η cosmote ). Λατρευω τα αυτοκινητα και την τεχνολογια. Δεν ποσταρω συχνα αλλα παρακολουθω το αγαπημενο μας myphone καθημερινα. Τρελαινομαι να οδηγω και να ασχολουμαι με υπολογιστες και κινητα!Χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω ΤΙΣ γνωσεις. Απλα μου αρεσει!

Αυτα τα ολιγα απο μενα!!!!!!

nxt!!!!!

^Deadly_Sin^

^Deadly_Sin^'s Avatar: Nokia N9 00
3G Member
Περιοχή: Κατερίνη
the moment u've all been waiting for......IT'S ME!!!!!!!!!!!!
(den akouw xeirokrotima,giati etsi???)

So,arxizw!To onoma mou einai Aleksandros,h hlikia fenete an koitaksete pros ta aristera,eimai karkinos me wroskopo karkino (diladi euais8htoulis,come and get me girlzzzz).
Kata tin diarkeia ths zwhs mou exw xarakthristei ekkentrikos,egwkentrikos,anais8htos,megista tempelhs,kakoma8hmenos,eksypnos (les na mou to eipane gia na min stenaxwrieme?) kai exw kathgorh8ei gia xrhsh kaustikou humor (gi'auto arketoi xaliounte mazi mou)
Eimai freskos apofoitos eniaiou lykeiou pou apetyxe stis eksetaseis,etsi auto to xrono kanw oti kserw kalytera,diladi trww ta lefta twn dikwn mou kai pernaw kala xwris na exw ypoxrewseis.Skopos mou einai na paw se kana IEK na pernaw tin wra mou.
Mou aresei to aragma stin kafeteria me tous filous,to aragma se alla merh me tous filous mou,h "enasxolhsh" me tin kopela mou (h kai me alles kopeles,eimai anoixto myalo kai anoixtos se protaseis ),o ypnos,h mousikh (palia mono rap,twra sxedon ta panta me protimisi se nu metal) kai oti exei sxesh me texnologia (mallon gi'auto eimai edw)
Oti allo 8elete na ma8ete just ask

(episis mou aresei POLY na grafw me greeklish kai na milaw gia ton eauto mou,hehehehe)
Σκότωσα κάθε μου ευαισθησία έτσι για να βγάλω το άχτι μου να αναδυθώ ξανά μέσα απ`τη στάχτη μου σαν ξεπεσμένος πρίγκηπας στης τρέλας το παλάτι μου
M17x R3 - ST Nebula Red| 2720QM | HD 6970M | 8GB Ram | 320GB 7200 | WLED 1920x1080 |
My Android Homescreens

nikkosnet

nikkosnet's Avatar: Apple iPhone 3GS
EDGE Member
Περιοχή: Athens
ΕΕΕΕΕΕ Παρε την λαμπα απο πανω μου, ενταξει ενταξει θα τα πω!

Το ονομα μου ειναι Νικος Κωνστας, ειμαι 25 ετων και Ζυγος στο ζωδιο. Γεννηθηκα στο Μαρουσι και μενω ολα αυτα τα χρονια στην Αθηνα στο Χαϊδαρι. Δουλευω σε εταιρια πληροφορικης, αλλα ο μεγαλος μου ερωτας ειναι η μουσικη αρα ειμαι και Dj (το πιο παλιο μου επαγγελμα αφου παιζω απο τα 14 μου).

Επειδη τρελαινομαι για τη μουσικη, ακουω ολη μερα ραδιοφωνο και Cd, τρεχω στα δισκαδικα συνεχως. Εχω πολλα βυνιλια και ακομα πιο πολλα cd και αντιμετωπιζω τωρα τελευταια σοβαρο προβλημα χωρου! Εκτος απο την μουσικη μου, σερφαρω στο Internet, κανω bungee jumping, διαβαζω, μου αρεσει να βλεπω ταινιες στο dvd με καλη παρεα. Επισης να βγαινω εξω με φιλαρακια ή με ....καλη παρεα και να περναω καλα.

Τα κινητα τα εχω βαρεθει γιατι δουλευα 3 χρονια σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων κινητης τηλεφωνιας . Εχω ενα 7650 με συνδεση vodafone που το εχω λατρεψει.

Μου αρεσουν πολυ τα απροοπτα, διακοπες παω καθε χρονο και καπου αλλου αλλα παντα περναω μια βολτα απο την Ιο που εχουμε το αλλο σπιτι.

Εχω ενα volkswagen polo new 100ps που ακομα το χρωσταω (οποιος θελει ας βοηθησει).

Aυτααααα!

Υ.Γ. ΟΧΙ δεν ειναι αγγελια απο γραφειο συνοικεσιων (για να μην σας μπαινουν ιδεες).

Peace...

Snatch

Snatch's Avatar: Sony Ericsson Xperia X10 mini
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Για να πω κι εγω να γνωρισετε και μενα.Με λενε Αντωνη,ειμαι 32 χρονων,γεννημενος και μεγαλωμενος στην Σκιαθο οπου και κατοικω.Ειμαι Ηλεκτρονικος συστηματων αυτοματου ελεγχου (αν και εγω ηθελα να γινω μαγειρας) και τα τελευταια 4 χρονια δουλευω σε μια τεχνικη εταιρια.Ειμαι παντρεμενος εδω και 2 χρονια με την Λενα,η οποια διεκδικει επαξια το οσκαρ υπομονης αφου ανεχετε την μανια μου για το ποδοσφαιρο και τον Παναθηναικο αλλα και τα σκυλαδικα (dog opera που λει και η φιλη μου η FREAK).
Εκτος απο την μουσικη και τα αθλητικα ασχολουμαι φανατικα με καθε λογης extreme sports,απο bungee jumping μεχρι αλεξιπτωτο πλαγιας και skydiving.Με τους υπολογιστες και τα κινητα δεν εχω και ιδιαιτερη σχεση ουτε τρελλα,απλως τα χρησιμοποιω μονο για δουλεια.Ειμαι κατοχος ενος Τ610 το οποιο δεν ξερω ακομα να χρησιμοποιω πληρως και συνεχεια ζαλιζω τον Quasimodos.Το Snatch προεκυψε οταν θελοντας να ποσταρω μια ερωτηση για το Τ610 επρεπε να εγγραφω οποτε πανω στο γραφειο μου ειχα ενα dvd απ την ταινια Τhe snatch.
Ειμαι ορκισμενος εχθρος της Τατιανας,της Λαμπιρη και του Παπακαλιατη καθως και ολων των λατινοαμερικανικων σειρων (ξερετε,αυτες οι μεταγλωτισμενες αηδιες)
Δεν πινω,καπνιζω πολυ δυστυχως αν και το εχω κοψει γυρω στις 150 φορες μεχρι τωρα και η ενασχοληση μου με την τηλεοραση περιοριζεται σε Τριτες και Τεταρτες οταν εχει champions league και οποτε εχει τον Παναθηναικο και στα δελτια ειδησεων.
Οσοι το καλοκαιρι σχεδιαζουν να ερθουν στην Σκιαθο για διακοπες ευχαριστως να βοηθησω σε οτι μπορω.
Αυτα...
Dust in the wind

muhaha

muhaha's Avatar: Sony Ericsson P910
GSM Phase 2 Member
Περιοχή: Άγνωστη
Ψηλή 1.75 ξανθιά με γαλανά μάτια και βάρος μόλις 62 Kg. Έχω σπίτι στη Βούλα κι εξοχικό στη Σίφνο, μ'αρέσουν οι γρήγορες μηχανές και οι χαμηλές πτήσεις με το ιδιόκτητο αεροπλανάκι μου, όποτε προλαβαίνω. Είμαι ιδιοκτήτρια αλυσίδας γυμναστηρίων και μεγαλοκαταστήματος αθλητικών ειδών.

Στο ζώδιο είμαι Σκορπιός και όχι μόνο μέχρι εκεί και σε λίγο θα μετρήσω τον εικοστό έκτο Μάιο της ζωής μου.

Έχω μία ψύχωση με την τεχνολογία και με τα κινητά και μ'αρέσει να μαθαίνω, αρκεί να έχω καλούς δασκάλους

Ο επόμενος, please.
Εν οίδα ότι εν οίδα.

VULPES

VULPES's Avatar: Apple iPhone 4
GSM Phase 1 Member
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Τι θελει η Αλεπου στο myphone????

Γεια σας και απο μενα...Ξεκινω καπως αναποδα και εννοω το nickname...VULPES εστι Αλεπου στα Λατινικα και το υιοθετησα για πολλους και διαφορους λογους αλλα βασικοτερα γιατι με αποκαλει η γυναικα μου ετσι...(Γιατι αραγε???)

Ονομαζομαι Μιχαλακοπουλος Ανεστης ,ειμαι στρατιωτικος και καταγομαι απο το Διδυμοτειχο.Τωρα υπηρετω στη Χιο.Ειμαι παντρεμενος με συμμαθητρια μου απο τη Σχολη και εχουμε προς το παρον ενα σκιουρακι...

Ειμαι flightsimmer,τρελενομαι για οποιοδηποτε ειδους ψαρεμα (απο ακτη,υποβρυχιο,σε ποταμια για αγριες βουλατες πεστροφες!!!!)

Εχω το πατρικο μου στη Νυφη του Θερμαικου και δεν θα μπορουσα να μην ειμαι Μ-ΠΑΟΚΤΖΗΣ!!!!(Εχθες επεστρεψα απο Τουμπα για τον αγωνα με την ΑΕΚ )

Ειμαι ULTRAS ROSSONERI (MILAN FUN για οσους αγνοουν το θεμα) και εφηβικο μου ονειρο ενα ταξιδι οδικως με τον κολλητο μου μεχρι Βαρκελωνη μεσω Μιλανου που ισως τελικα γινει του χρονου...

Παντα ηθελα ενα 8890 αλλα ποτε δεν μπορεσα να το αποκτησω...

ΤΗΑΤ'S ALL...
VULPES
Κανόνες Σύνταξης Δημιουργία θεμάτων: Όχι Υποβολή μηνυμάτων: Όχι Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι BBCode: Ναι Smilies: Ναι Κώδικας [IMG]: Ναι
Αρχείο Επικοινωνία Όροι Χρήσης