Jump to content

Τα πάντα για το Cosmote my view


hexagon
 Κοινοποίηση

Θα κάνετε χρήση του My View;  

226 members have voted

  1. 1. Θα κάνετε χρήση του My View;

    • NAI θα κάνω. Είναι πολύ καλη υπηρεσία όπως είναι τώρα.
    • Θα κάνω χρήση μόνο εάν καταργηθεί το όριο των 40Mb το μήνα εκτός view.
    • Δεν θα κάνω χρήση.Με καλύπτει άλλη εταιρία στον τομέα αυτό.
    • ΟΧΙ.Περίμενα κατι καλύτερο απο την Cosmote.


Recommended Posts

To νέο WAP portal της Cosmote είναι εδώ, αλλά πρέπει να μας πείσει

+ Αισθητικά καλύτερο

+ πλουσιότερο περιεχόμενο

+ Πολλαπλές επιλογές για το ίδιο θέμα.

- Σχετικά αργό

- Θέλει χρόνο για το συνηθίσεις (προσωπική άποψη)

- Η λογική των συνδρομών για τη πρόσβαση στο περιεχόμενο (κληρονομιά του imode?)

 

Τελικά όπως και σε κάθε προϊόν ο χρόνος θα δείξει αν θα πετύχει ή όχι.

Η αλλαγή είχε αργήσει επολύ και ήταν επιβεβλημένη, τώρα το πράγμα φαίνεται να βρίσκει το δρόμο του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι χρηστης cosmote εδω και ...10 χρονια. Ναι, δεν εχω παει...με αλλη εταιρια.

Πηρα ομως μια wind καρτα, για να εχω το wind plus non stop, με 3,5 ευρω το μηνα, απεριοριστο internet. Αφηστε που το εχω να μου δινει internet και στο pc...

 

Το πακετο αυτο, το προσφερει η wind, εδω και κατι χρονακια, και ειναι πολυ καλο.

 

Ερχεται η cosmote, της οποιας ειμαι και συνδρομητης εδω και 10ετια, να μας δωσει σημερα, περσυνα ξυνα σταφυλια.

 

Με 4ευρω(αντι 3,5) το μηνα, με οριο μεχρι 40mb.

Καλα, ετσι θα χτυπησει τον ανταγωνισμο?

Υποτιθεται βγαινεις στην αγορα με πακετο καλυτερο απο τα υπαρχοντα.

Να βγαινεις και να μη δινεις καν τα ιδια, αλλα να δινεις και λιγοτερα(40mb εναντι απεριοριστο στη wind) και ακριβοτερα(4e αντι 3,5e στη wind)?

 

Πανε καλα εκει στην cosmote? Κουτοχορτο δεν υπαρχει, παει μας τελειωσε.

 

Αφου χχχχχ τοσα χρονια με το imode, τωρα ερχονται σε οσα εδινε σε θεματα internet η wind εδω και χρονια, να δωσουν στον κοσμο...τριχες.

 

Οταν ξυπνησουν τα ξαναλεμε.

Μεχρι τοτε, εχω φωνητικη συνομιλια cosmote, αλλα mobile internet απο wind.

Link to comment
Share on other sites

δλδ τωρα εγω με ενα Κ810 που εχω και cosmocarta :blink: μπορω με 4 ευρο το μηνα να μπω στο ιντερνετ;Οποιος μπορει ας μου εξηγησει με οσες λεπτομερειες μπορει ειτε απο εδω ειτε με PM.

 

thanks

 

χμ... ψαξε ψαξε κατι βρηκα :D

 

Δελτία Τύπου

24/06/2008

 

COSMOTE my view: Ένας συναρπαστικός κόσμος στο κινητό σου!

Νέο μενού υπηρεσιών για πλούσια ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία με προσιτές χρεώσεις

 

 

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό κόσμο υπηρεσιών στο κινητό τους τηλέφωνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE με το νέο μενού υπηρεσιών, “COSMOTE my view”.

 

 

 

 

Με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία και την απλότητα στη χρήση, τη γρήγορη πρόσβασησε ιστοσελίδες Internet, το ευρύ φάσμα επιλογών, αλλά και τις ιδιαίτερα φιλικές χρεώσεις, το “COSMOTE my view” απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της COSMOTE, συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής (COSMOΚΑΡΤΑ, WHAT’SUP).

 

«Με το “COSMOTE my view” οι πελάτες μας αποκτούν τη δική τους “ματιά”, τη δική τους πύλη ενημέρωσης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, με ένα ανανεωμένο μενού υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους» , δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

 

Με το “COSMOTE my view” οι πελάτες της εταιρίας μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, παιχνίδια, εικόνες, αλλά και να πλοηγηθούν στο Internet. Επιπλέον, μπορούν να μάθουν τα πάντα για την επικαιρότητα, τις τελευταίες εξελίξεις για το Χρηματιστήριο και τα αθλητικά, καθώς και να οργανώσουν τα ταξίδια, τη διασκέδασή τους, ακόμα και τις αγορές τους.

 

Μενού υπηρεσιών “COSMOTE my view”

 

Σε συνεργασία με δημοφιλείς και έγκυρους παρόχους περιεχομένου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η Microsoft, καθώς και εταιρίες διεθνώς αναγνωρισμένες στο χώρο των παιχνιδιών κινητής τηλεφωνίας (Gameloft, Glu Mobile, EA Mobile κ.ά.), η εταιρία προσφέρει το “COSMOTE my view” με 12 κατηγορίες υπηρεσιών για ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία:

 

Music / Ringtones

Games

Mobile TV

Ενημέρωση / Καιρός

Οικονομία

Αθλητικά

Email / Communities

Διασκέδαση / Χάρτες

Άστρα / Gossip

Εικόνες / Videos

Travel / Shopping

Erotic

Οι πελάτες της COSMOTE έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους και την υπηρεσία Windows Live TM Messenger, [1] που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η εταιρία σε συνεργασία με τη Microsoft, για να επικοινωνούν με άλλους χρήστες Internet «ζωντανά» από και προς οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό “COSMOTE my view”. Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα και για δύο μήνες η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, χωρίς μηνιαία συνδρομή.

 

Επιπλέον, η COSMOTE ως πάροχος πληροφορίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρέχει πρώτη τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ενημερώνονται μέσω του κινητού τους σε πραγματικό χρόνο για τις τιμές των μετοχών και δεικτών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Επιπρόσθετα, μόνο η COSMOTE σε συνεργασία με το Αθηνόραμα παρέχει χωρίς συνδρομή το περιεχόμενο του δημοφιλούς οδηγού διασκέδασης, ενώ σε συνεργασία με τη Ναυτεμπορική παρέχει δωρεάν αναλυτική ζωντανή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις.

 

Σε συνεργασία με τις εταιρίες Google (υπηρεσίες Google TM search και Gmail TM ), Facebook Inc. και Amazon, το COSMOTE my view παρέχει σύνδεσμο στις δημοφιλείς ιστοσελίδες τους.

 

Συσκευές

 

Το “COSMOTE my view” είναι διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές. [2] Σε ένα σημαντικό αριθμό συσκευών, οι οποίες θα αυξάνονται συνεχώς για ακόμα περισσότερες επιλογές, η πρόσβαση γίνεται απευθείας μέσω ειδικού πλήκτρου. Για τις υπόλοιπες WAP συσκευές η πρόσβαση γίνεται μέσω του μενού υπηρεσιών.

 

Οικονομικές και ξεκάθαρες χρεώσεις

 

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “COSMOTE my view” είναι δωρεάν. Η πλοήγηση στο νέο μενού χρεώνεται με 0,49€ [3] ανά είσοδο και ισχύει μέχρι και για 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης. Η πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός “COSMOTE my view” χρεώνεται με 0,0119€/ Kbyte. Εναλλακτικά, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει το μηνιαίο πάσο My View ‘n’ Web με κόστος 4,0€/μήνα για ένα μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο μενού “COSMOTE my view” και μέχρι 40MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites που δεν ανήκουν στο “COSMOTE my view”. [4] Επίσης, για ορισμένες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνδρομές, [5] ενώ σημαντικό κομμάτι της πληροφόρησης στις υπηρεσίες αυτές παρέχεται δωρεάν.

 

Δωρεάν πλοήγηση στο περιβάλλον “COSMOTE my view” και 40ΜΒ δωρεάν πλοήγηση σε sites εκτός περιβάλλοντος “COSMOTE my view”, προσφέρει η COSMOTE για 15 ημέρες στους πελάτες της που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το νέο μενού υπηρεσιών.

 

 

 

1. Το MSN, MSN λογότυπο, Hotmail, Windows Live και το Windows λογότυπο είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Microsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες και/η σε άλλες χώρες.

 

2. Αρκεί ο συνδρομητής να έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία.Η υπηρεσία ενεργοποιείται με την αποστολή δωρεάν μηνύματος στο 1333, με τη λέξη WAP.

 

3. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

 

4. Για πλοήγηση πάνω από το όριο των 40ΜΒ ισχύει ογκοχρέωση ανά Kbyte με χρέωση 0,0119€/ Kbyte.

 

5. Η χρέωση κυμαίνεται από 0,20€ έως 1,20€ για τις ημερήσιες συνδρομές, από 0,40€ έως 3,0€ για τις εβδομαδιαίες και από 1,0€ έως 4,0€ για τις μηνιαίες. Για τις υπηρεσίες που επιτρέπουν το κατέβασμα περιεχομένου στο κινητό του χρήστη, όπως μουσική, ringtones, παιχνίδια, εικόνες, videos κλπ, οι συνδρομητές χρεώνονται ανά τεμάχιο περιεχομένου και οι τιμές κυμαίνονται από 1,19€ έως και 5,95€, ανάλογα με το είδος περιεχομένου.

 

cosmote.gr

Link to comment
Share on other sites

Πάντως απ' ότι βλέπω η WIND εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά στο Mobile web με το WIND Plus Non-Stop έστω κι αν επισήμως δεν περιλαμβάνει περιήγηση στο Internet... Στην ουσία η COSMOTE για άλλη μια φορά έκανε copy-paste από τη Vodafone. Θα ήθελα βέβαια να δω αισθητική αλλά και ένα νέο site με online τις υπηρεσίες του my view αλλά μάλλον πολλά ζητάω. Όταν με το κακό γίνει Τ-Mobile, ίσως τότε...
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ότι άλλαξε η χρέωση με σαφώς καλύτερες χρεώσεις. Τώρα όσον αφορα τα "λίγα" 40 Mb πιστεύω ότι είναι αρκετά για wap-mobile πλοήγηση. Δεν συγκρίνεται ούτε με το live ούτε με το plus για το δωρεάν περιεχόμενο που έχει. Σε σχέση με το plus είναι καλύτερο ως μενού με το my account να είναι πολύ καλό. Σίγουρα σαν μενού χρειάζεται βελτίωση και τεχνογνωσία. Το δωρεάν athinorama.gr , ο ξεκάθαρος τρόπος χρέωσης, το windows live messenger με java εφαρμογή, το cosmote email και πολλά άλλα είναι που κάνουν την διαφορά.
Link to comment
Share on other sites

Θα προτιμήσω για ακόμα μια φορά Wind. Γιατί:

Έχει απεριόριστο WAP με 0,50Ε λιγότερα, έχει πολύ γρήγορο GPRS [Τις τελευταίες 2 εβδομάδες το Gprs της Cosmote σέρνετε.].

Link to comment
Share on other sites

Φίλοι και φίλες του myphone.

 

Για πρόσβαση στο Internet σαφώς και συμφέρει οικονομικά η πρόταση της Wind.

Το θέμα μας όμως είναι το νέο Portal που λανσάρει η Cosmote, η αξιολόγηση του και γιατί όχι η ανακάλυψη όσων δεν αναφέρονται στα δελτία τύπου και στις fancy διαφημίσεις.

Δεν ξέρω αν μας αφορά η αν αξίζει να αναλύσουμε πως λειτούργησε το Marketing και οι οικονομικοί της Cosmoteπου τιμολόγησαν το «νέο» προϊόν.

Εμείς είμαστε απλά οι καταναλωτές και αυτό που έχουμε να κανουμε είναι να υπολογίσουμε αν αυτό που μας δίνουν αξίζει τα χρήματα που μας ζητούν.

 

Φιλικά

Hexagon

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ότι άλλαξε η χρέωση με σαφώς καλύτερες χρεώσεις. Τώρα όσον αφορα τα "λίγα" 40 Mb πιστεύω ότι είναι αρκετά για wap-mobile πλοήγηση. Δεν συγκρίνεται ούτε με το live ούτε με το plus για το δωρεάν περιεχόμενο που έχει. Σε σχέση με το plus είναι καλύτερο ως μενού με το my account να είναι πολύ καλό. Σίγουρα σαν μενού χρειάζεται βελτίωση και τεχνογνωσία. Το δωρεάν athinorama.gr , ο ξεκάθαρος τρόπος χρέωσης, το windows live messenger με java εφαρμογή, το cosmote email και πολλά άλλα είναι που κάνουν την διαφορά.

To windows live messenger με τη μορφή java εφαρμογής δινόταν και με το imode αν θυμάμαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Παίδες νομίζω ότι το βλέπετε λίγο λάθος το θέμα,

To Cosmotemyview από ότι κατάλαβα είναι απλά ένα wap portal με υπηρεσίες περιεχομένου. Νομίζω ότι σε ότι έχει σχέση με τις χρεώσεις είναι σε αρκετά καλό δρόμο. Από λίγο που το είδα εχτές επιτέλους δεν χρεώνουν πλέον το gprs traffic για πλοήγηση στο portal τους ενώ έχει χαμηλότερες χρεώσεις για τις υπηρεσίες και προσφέρει και αρκετά δωρεάν. Μάλλον κατάλαβαν ότι το i-mode δεν περπατάει και στρέφονται προς την μεγάλη μάζα που έχει wap handsets.

Το μηνιαίο πάσο των 4 euros νομίζω ότι στοχεύει σε browsing από το κινητό κυρίως σε wap sites και όχι για χρήση του κινητού για πρόσβαση και πλοήγηση στο internet.

Αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για αυτή την χρήση τότε τα 40 ΜΒ για πλοήγηση σε sites εκτός του Cosmotemyview είναι αρκετά και σου επιτρέπουν ως ένα βαθμό να κάνεις και ένα basic browsing και σε internet sites. Τώρα αν θες να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για internet browsing από ότι ξέρω έχουν άλλα πακέτα ειδικά για αυτό τον λόγο με άλλες ταχύτητες και χρεώσεις. Και επειδή βλέπω πολλούς Wind funs;) εγώ που είχα παλιά wind κάρτα θυμάμαι ότι το GPRS σερνότανε σε πολύ μεγάλο βαθμό από θέμα ταχύτητας και άρα τζάμπα τα 3.5 ευρώ για unlimited.

Link to comment
Share on other sites

Παίδες νομίζω ότι το βλέπετε λίγο λάθος το θέμα,

To Cosmotemyview από ότι κατάλαβα είναι απλά ένα wap portal με υπηρεσίες περιεχομένου. Νομίζω ότι σε ότι έχει σχέση με τις χρεώσεις είναι σε αρκετά καλό δρόμο. Από λίγο που το είδα εχτές επιτέλους δεν χρεώνουν πλέον το gprs traffic για πλοήγηση στο portal τους ενώ έχει χαμηλότερες χρεώσεις για τις υπηρεσίες και προσφέρει και αρκετά δωρεάν. Μάλλον κατάλαβαν ότι το i-mode δεν περπατάει και στρέφονται προς την μεγάλη μάζα που έχει wap handsets.

Το μηνιαίο πάσο των 4 euros νομίζω ότι στοχεύει σε browsing από το κινητό κυρίως σε wap sites και όχι για χρήση του κινητού για πρόσβαση και πλοήγηση στο internet.

Αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για αυτή την χρήση τότε τα 40 ΜΒ για πλοήγηση σε sites εκτός του Cosmotemyview είναι αρκετά και σου επιτρέπουν ως ένα βαθμό να κάνεις και ένα basic browsing και σε internet sites. Τώρα αν θες να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για internet browsing από ότι ξέρω έχουν άλλα πακέτα ειδικά για αυτό τον λόγο με άλλες ταχύτητες και χρεώσεις. Και επειδή βλέπω πολλούς Wind funs;) εγώ που είχα παλιά wind κάρτα θυμάμαι ότι το GPRS σερνότανε σε πολύ μεγάλο βαθμό από θέμα ταχύτητας και άρα τζάμπα τα 3.5 ευρώ για unlimited.

Συμφωνώ απόλυτα. Την στιγμή που υπάρχει το adsl με καλές ταχύτητες, το wifi και το mobile internet με πακέτα wireless το να χρησιμοποιείς το wap για το Pc δεν είναι και ότι καλύτερο τόσο για τις ταχύτητες όσο και για τους περιορισμούς που έχει (κωδικοποίηση,όριο 1Mb στα αρχεία για download κ.α.). Τώρα για το opera mini τα 40Mb είναι αρκετά σε ποσοστό πάνω από 90% των συνδρομητών.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα. Την στιγμή που υπάρχει το adsl με καλές ταχύτητες, το wifi και το mobile internet με πακέτα wireless το να χρησιμοποιείς το wap για το Pc δεν είναι και ότι καλύτερο τόσο για τις ταχύτητες όσο και για τους περιορισμούς που έχει (κωδικοποίηση,όριο 1Mb στα αρχεία για download κ.α.). Τώρα για το opera mini τα 40Mb είναι αρκετά σε ποσοστό πάνω από 90% των συνδρομητών.

Πολύ σωστή η παρατήρηση! Άλλο το Mobile Internet και άλλο το WAP portal.

Αυτό που θα είχε νόημα είναι να γινόταν μια σύγκριση των WAP portals των τριών εταιρ(ι)ων ώστε μα μπορούμε κι εμείς οι ταπεινοί καταναλωτές να διακρίνουμε ποιά προσφέρει το καλύτερο πακέτο στη καλύτερη τιμή.

Αν κάποιος από τη ομήγυρη έχει τέτοια στοιχεία στη διάθεση του θα ήταν θαυμάσιο να αποφάσιζε να τα μοιραστεί μαζί μας.

Link to comment
Share on other sites

Μ'αυτα που γραφετε τα διαβαζουν οι της COSMOTE και δεν θα δωσουν ποτε απεριοριστο.ΕΛΕΟΣ επιτελους!Βγαλατε και ποσοστα οτι το 90 της εκατο και καλα ειναι ευχαριστημενο με το ΟΡΙΟ των 40mb.!!Τραγικα πραγματα!Να δω τι αλλο θα γραψετε.!!!Επισης ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι αλλη εταιρια δινει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ(wind)και μερικοι το προσπερνουν ετσι απλα δειχνει την ελλειψη αντικειμενικοτητας προς οφελος του καταναλωτη.
Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα να κατεβάσω το Windows Live Messenger μέσω του μενου υπηρεσιών στο Νokia 6120 classic που έχω κ μου έβγαλε το εξής μήνυμα: " Το Windows Live Μessenger δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το κινητό σας.. Προσπάθησα κ με το Νokia 7610 κ πάλι το ίδιο.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα S60 κινητά; είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

ΥΓ: Στο Νokia 6131 που δοκίμασα το κατέβασε μια χαρά αλλά μάλλον η εφαρμογή χρησιμοποιεί access point για να συνδεθεί ενώ οι ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο κινητό αποθηκεύονται σαν διαμόρφωση (απο τα λίγα που ξέρω μάλλον είναι παρόμοιο πρόβλημα που έχουν τα S40 κινητά με το wind plus κ τις java εφαρμογές;;) κ έτσι έχω 3 κινητά κ με κανένα δε μπορώ να έχω το ΜSΝ :Ρ Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει please γιατί εγω πιο πολλά ξέρω από την κοπελιά που μίλησα στην εξυπηρέτηση πελατών :Ρ Thanks..

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι κατοχος cosmote, και δεν ...αλλαξοπιστησα ποτε(ουτε τωρα) εδω και 10ετια.

Ομως, το να υπερασπιζεστε:

 

1. περιηγηση σε wap sites

2. οριο 40mb

3. 4e

 

ειναι απαραδεκτο.

 

Το wap πεθανε. Για την ακριβεια, πεθανε εδω και χρονια. Παει τοσος καιρος.

Αν εχει μια πραγματικη χρησιμοτητα, περα απο τα μπιχλιμπιδια sites portals, ειναι οτι το χρησιμοποιουμε ως 'μεσο' για να βγουμε και να σερφαρουμε στο πραγματικο internet.

Τωρα, vodafone live, imode, cosmoteview, wind imagine κλπ, τα θεωρω ...αχρηστα. Εκτος κι αν καποιος εχει μεινει ακομη στην εποχη των ringtones, των sms για πληροφορηση και με χρεωση-χαράτσι κλπ.

 

Παροτι cosmote-ακιας, παραδεχομαι οτι η wind, ηδη εδω και χρονια(2-3?) εκανε τη σωστη κινηση.

Παγιο κοστος, flat rate(ποσο χρεωναν οι αλλοι την περιηγηση ειπαμε?), και απεριοριστο surfing.

 

Οταν παω στο βουνο, που δεν εχει ουτε dsl, ουτε wifi, ουτε τιποτε, εστω και μια gprs συνδεση internet, ή στο κινητο, ή στο laptop(ναι υπαρχει πατεντα-κι ευτυχως ειναι απεριοριστο, οχι μονο 40mb), κανει τη διαφορα. Το να εχω internet, ή το να μην εχω.

Και ναι, με wind, εστω κι αργη συνδεση(στις πολεις με 3g, πεταει), εχω συνδεση. Αυτο μετραει.

 

Λυσεις του τυπου καρτες usb, πακετα δεδομενων για συνδεση internet με παγιο κοστος 30ευρω το μηνα κλπ, μαλλον απευθυνονται σε επαγγελματιες.

 

Η wind ομως, με 3,5 εδω flat rate internet, απεριοριστο, σε ΟΛΟΥΣ.

 

Τωρα αν εσεις θελετε μονο να συγκρινετε τα πορταλακια των εταιριων απο αισθητικης αποψης, απο πλευρας 'καλουδιών' κλπ, νομιζω χανεται το νοημα της συζητησης, και την αληθινη προοπτικη μιας τετοιας κινησης.

Link to comment
Share on other sites

Καλοί μου φίλοι γιατί να επαναλαμβανόμαστε?

 

Στο internetsurfingη Windδεν έχει αντίπαλο, παρά μόνο τον ίδιο της τον εαυτό. Στις ταχύτητες μας τα χαλάει κάπου κάπου και ειδικά στην επαρχία.

Τα αντίστοιχα πακέτα του ανταγωνισμού είναι κατά πολύ ακριβότερα οπότε δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης..

 

Ναι το θέμα μας είναι η αξιολόγηση του νέου portal, οι υπηρεσίες που δίνει και το κόστος τους. Τώρα σε ποιόν χρειάζονται και τι είναι διατεθειμένος να πληρώσει είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό.

 

Εγώ τώρα πάλι όταν είμαι στο βουνό προτιμώ να ΜΗΝ έχω Internet.:) Λίγο 2G για καμία ώρα ανάγκης μου είναι αρκετό.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως προτιμώ, αν θέλω να ενημερωθώ για κάποια θέματα, να έχω απεριόριστο internet και να επισκεφτώ ειδησεογραφικά site και να δω αυτά που θέλω παρά να μπω σε ένα καλοσχεδιασμένο portal που έχει λίγο απ' όλα.
Gkan
Link to comment
Share on other sites

Πεστα gkan γιατι θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω.

 

Πρόσεξε έχει και ζέστη. Για πες μας μπαίνεις σε ειδησιογραφικό portal από το plus χωρίς να βγάζει καληκατζούρια λόγω κωδικοποίησης; Βλέπεις την σελίδα κανινικά; Και πρόσεξε την τρέλα μην πάθεις και τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Πρόσεξε έχει και ζέστη. Για πες μας μπαίνεις σε ειδησιογραφικό portal από το plus χωρίς να βγάζει καληκατζούρια λόγω κωδικοποίησης; Βλέπεις την σελίδα κανινικά; Και πρόσεξε την τρέλα μην πάθεις και τίποτα.

 

Εχω βγαλει ενα shortcut στο toolbar που κανει εναλλαγη κωδικοποιησης σε ελληνικα. Ενα κλικ ειναι. Μιλαμε τωρα για χρηση στο pc.

Στο κινητο, το internet browsing λειτουργει διχως κανενα προβλημα.

 

Αναγκαστηκα περυσι και πηγα κι εκανα dual sim-2 sim περασμενες σε 1, για να εξακολουθησω να εχω cosmote για φωνη-sms, και wind για internet, διχως να μπαινοβγαζω καρτα στο κινητο ....

 

Αμφιβαλω αν οσοι υπερασπιζονται την cosmote εδω, εχουν 10 χρονια συνεχους χρησης ΜΟΝΟ cosmote οπως εγω. Αλλα στο mobile internet τα εχει κανει @@@@. Εκτος αν δεν τους ενδιαφερει αυτο το κομματι της αγορας. Παω πασο τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ θα ηθελα να εχω μονο cosmote, αλλα δεν μπορουσα να την περιμενω αλλο, ηδη απο περυσι. Και φαινεται οτι δικαιωθηκα, γιατι και φετος που υποτιθεται βελτιωσαν το πακετακι τους, παλι χαλια ειναι.

 

Το κρινω για χρηση internet. Σαν πορταλακι, δεν με ενδιαφερει. Αλλα ειναι συγγενικος χωρος.

H wind δινει και το πορταλακι, και flat rate internet διχως περιορισμους, εστω και με καποια ψιλοπροβληματακια λογω πλατφορμας wap.

Ειναι καλυτερη η cosmote που δεν δινει τιποτε?

Wind για internet, εστω και με τα προβληματακια της.

Link to comment
Share on other sites

Σωστο! τι να την κανω την ναυτεμπορικη με συνδρομη οταν μπορω να εχω με 4.17Ε ολο το ιντερνετ? και το in.gr για ειδησεισ και το sportfm.gr για αθλητικα? εμενα προσωπικα τα πορταλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι η πλοηγηση οπου θελω οποτε θελω χωρις ορια. Να σημειωσω πως κι εγω συνδεση στην κοσμοτε εχω αλλα χρησιμοποιω το f2g για το ιντερνετ. Και μεσω αυτου ποσταρω εδω, οπως ρωτησε και ο alany.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Link to comment
Share on other sites

επειδη το απεριοριοστο στην wind ειναι ανεπισημο (κατι τετοιο τελος παντων λεγαμε παλιοτερα σε καποια αλλα τοπικς) δεν ειναι και επιφοβο οτι καποτε θα κοπει;
Link to comment
Share on other sites

Πρίν λίγο είδα τη διαφήμιση του my view για πρώτη φορά κ συγκινήθηκα. Ως συνδρομητής της Cosmote κ εγώ για πάνω από 4 χρόνια, περίμενα εναγωνίως την ώρα που θα έβλεπα αυτή τη διαφήμιση.

Καιρό τώρα ζήλευα αυτούς με Wind κ έλεγα να αλλάξω κ εγώ, αλλά έδινα πίστωση χρόνου στην Cosmote μπας κ βγάλει τίποτα της προκοπής. Νομίζω ότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε, τι να το κάνω το portal ρεεεε??? Να βλέπω τα ζώδια?? Έλεος πια. Δώστε απεριόριστο στο λαό. Με το στανιό να μετράμε mb δηλαδή??

Link to comment
Share on other sites

Να δώσουν GPRS της προκόπης. Όπως γράφω και στην προηγούμενη σελίδα του θέματος σέρνετε πολύ... Πριν κατέβαζα ένα αρχείο μεγέθους 6020ΚΒ και όταν έφτασε στα 5096ΚΒ εμφανίστηκε το μύνημα 'Σφάλμα δικτύου' (Όπως καταλαβαίνετε τσάμπα έχασα 5.9ΜΒ).
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλο στην εμφάνιση αλλά πολύ αργο!:(:(.Πάντως απο τι είδα χθές οι υπηρεσίες του ακόμα δεν δουλεύουν.Μαλλόν δεν μετέφεραν τις παλιές Wap σελίδες στο καινούργιο My View.Τέλος Πάντως.Α!!Δωρεάν πλοήγηση στο COSMOTE MyView μέχρι τις 15/07/2008!!:):)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...