Jump to content

Welcome!


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς ήλθατε... και επειδή σίγουρα έχετε πολλές απορίες απλά σας παραθέτω το ακόλουθο κείμενο, που δημιουργήθηκε για να δώσει απαντήσεις με το δικό του τρόπο.

 

Όσοι βρίσκεστε εδώ για να μείνετε, απλά απαντήστε σε αυτό το μήνυμα με ένα "Παρών". Τίποτα περισσότερο.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους δηλώσουν παρών .

 

(το διόρθωσα, το παρών :) )

 

Μια μικρή ιστορία

 

Κάποτε υπήρχε ένας μικρός και αδαής χρήστης μιας συσκευής, που επέτρεπε την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, «ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου». Αυτός ο χρήστης λοιπόν, αποφάσισε να αφιερώσει μια προσωπική σελίδα σε ένα ISP με τα όσα περίεργα και παράξενα ανακάλυπτε στο κινητό του τηλέφωνο. Η σελίδα, χωρίς να το περιμένει, απέκτησε μερικούς αναγνώστες και φίλους και έτσι, ο αδαής χρήστης μας αποφάσισε να την εμπλουτίσει με περισσότερες πληροφορίες για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην μικρή του χώρα, αλλά και για τις νέες λιλιπούτειες συσκευές των 150 και βάλε γραμμαρίων. Η προσωπική του σελίδα πλέον δεν ήταν αρκετή. Ήθελε κάτι περισσότερο και προπάντων προσπαθούσε να πείσει όλους όσους την επισκέπτονταν ότι το κινητό είναι ένα καλό και χρήσιμο «μαραφέτι», που θα τους επέτρεπε να επικοινωνούν και να διασκεδάζουν. Πρώτον έπεισε έναν καλό του φίλο, τον Νίκο, ο οποίος δέχθηκε να φιλοξενήσει τις ιδέες του αδαή χρήστη σε ένα μηχάνημά του κάπου σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Έτσι γεννήθηκε η δεύτερη σελίδα, που φιλοξενούσε πλέον αρκετά νέα, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες, που διευκόλυναν ακόμη περισσότερο την «κινητή» επικοινωνία. Τότε ο αδαής χρήστης συνειδητοποίησε ότι οι φίλοι του, που καθημερινά επισκέπτονταν τη σελίδα, είχαν πολλαπλασιαστεί και πολλοί από αυτούς ήθελαν να επικοινωνούν καθημερινά μαζί του. Κάπου εκεί ανακάλυψε ένα web-board της κακιάς ώρας, το οποίο και φιλοξένησε μερικές δεκάδες μηνύματα. Η παρέα μεγάλωνε και ο πίνακας δεν ήταν ιδιαίτερα ευρύχωρος. Η λύση βρέθηκε κάπου στους Δελφούς, οι οποίοι τότε δεν είχαν ακόμη ανοίξει τις πύλες τους σε διαφημίσεις, εμπόριο και άλλα ενοχλητικά πραγματάκια. Οι Δελφοί ανέχθηκαν τον αδαή χρήστη και την παρέα του για πολλούς μήνες. Οι Μάντεις όμως δεν ήταν και τόσο φιλόξενοι όσο θα έπρεπε και ο αδαής χρήστης έπρεπε να βρει μια καλύτερη λύση.

 

Έτσι ξεκίνησε με την παρέα του και εγκαταστάθηκε σε έναν νέο τόπο, που προσέφερε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η νέα στέγη φάνταζε πανέμορφη, τεράστια και ιδιαίτερα επιβλητική, κάτι το οποίο τρόμαξε ορισμένους, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι η παρέα τους είχε πλέον γίνει μια μεγάλη κοινότητα.

 

Θα μπορούσε να ήταν όλα τέλεια μέχρι σήμερα, ωστόσο ο αδαής χρήστης δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η νέα του κατοικία ήταν με... νοίκι. Ήταν λοιπόν μάταια τα όσα έκανε τα 3 τελευταία χρόνια, αφού όσο και αν προσπαθούσε να την κάνει πιο μεγάλη, πιο τρανή και πιο λαμπρή, ποτέ δεν θα του άνηκε. Αυτός και οι φίλοι του πέρασαν 3 φανταστικά χρόνια με τις καλές, τις κακές και τις άσχημες στιγμές τους σε ένα σπίτι, το οποίο κάποτε θα έπρεπε να ξενοικιάζονταν.

 

Έτσι και έγινε. Το κερασάκι στην τούρτα προστέθηκαν όταν το θριαμβευτικό οικοδόμημα αναστενάζοντας από τις αδιάκοπες σεισμικές δονήσεις κατέρρευσε σε μια νύχτα. Τα σκληρά του θεμέλια δεν άντεξαν και δυστυχώς δεν είχε προβλεφθεί η τοποθέτηση κανενός προστατευτικού αντί-σεισμικού μηχανισμού – μολονότι ο νοικάρης πλήρωνε πάντα τα νοίκια του... Ο αδαής χρήστης της ιστορίας μας αν και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος από τις συνεχείς δοκιμασίες και τις ισχυρές τριβές, έπρεπε να βρει το κουράγιο, ώστε να χτίσει τα πάντα από την αρχή.

 

Μόνο, που αυτήν τη φορά, επέλεξε να μην πάει στο νοίκι, αλλά να αγοράσει ένα δικό του οικόπεδο και να βάλει μόνος του τα θεμέλια, που θα του επέτρεπαν να ορθώσει έναν εξίσου άνετο και πάνω από όλα ιδιόκτητο χώρο.

 

Ο νέος χώρος μπορεί να είναι το ίδιο ή λιγότερο ευρύχωρος, μπορεί να έχει τα ίδια ή λιγότερα προβλήματα, μπορεί να φαντάζει – ειδικά τώρα στην αρχή - ξένος, ωστόσο πλέον είναι το νέο σπιτάκι του ίδιου αδαή χρήστη, που πριν από πολλά χρόνια θέλησε να μοιραστεί την... κινητή του τρέλα με τους πάντες. Ο αδαής χρήστης που κάποτε κατοικούσε στα users.acropolis.net/~konem/, gsm.eos.gr/ και unwired.gr, τώρα έχτισε κάτι που πραγματικά του ανήκει και πλέον, θεωρεί ότι θα μπορεί να λειτουργεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά...

 

Το νέο ιδιόκτητο σπίτι είναι δικό σας. Welcome to myPhone.gr!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 678
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρών! :)

 

Να ειναί γερό και τυχερό το νεο σπίτι! Και να αγαπηθεί από τους επισκέπτες όπως τα προηγούμενα και ακόμα περισσότερο! :!: :!: :D

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

Παρόν και με γειά! Να του ρίξουμε ρύζι να ρυζώσει; :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

Παρών. :blink:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Παρούσαααααααα!!!!! Να μας ζήσει το νέο site, το νέο forum κτλ. κτλ. Να γεμίσει με πολύ και κάλό κόσμο, να έχει ποικιλία θεμάτων, να έχει μεγαλύτερη επιτυχία απο το προηγούμενο και φυσικά να είναι πάντα Live.

 

Μάκιαααααα :* :* :*

.
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς ..παρών :o

 

Καλορίζικο, σιδεροκέφαλο, α-crashάριστο !!! :cool: :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator

 

Με λένε Global και είμαι παρόν

Όχι θα γλύτωνες.. :happy:

 

 

kalws ton :) ela oi prwta8lhtes na mazeyontai :cool:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

 

kalws ton :) ela oi prwta8lhtes na mazeyontai :cool:

 

Πολυπρωταθλητές παρακαλώ :p

Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE

 

Παρών! (με ωμέγα)

 

Kαι παρόν και παρών ψαρούκο...

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον mixalis0mcp

 

Παρόν (me "o", opws to 8elei o mou sou kou)

 

http://www.smilies.org/basesmilies3/1033813181.gif

 

http://www.smilies.org/basesmilies3/1053176616.gif

 

 

edit... exei dikio o savvas.. ana forum einai anoixta ta img tags mou fainetai... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

 

vre vreee :) kalws thn :)

 

Καλά, δεν ξανακάνω log-off για να μιλήσετε. Αν θέλεις παρ'την τηλέφωνο... :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif
Link to comment
Share on other sites

Παρών φυσικά.

Καλή αρχή κι από μένα guys :)

 

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...