Στο γκρουπ μας φετος θα ντυθουμε....Νυφες....θα αγορασω και ασπρες καλτοδετες.......(και μην ακουσω σχολια απο καποιες κοιτα να δεις αυτος θα ντυθει νυφη πριν απο εμας......ζηλιαρες )
NO ROTOR-NO MOTOR!!!
MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!
Ta teleytaia xronia exo stamathsei na ntynomai tis apokries.Oyte kai fetos tha ntytho...
Thn teleytaia fora poy metamfiesthka foroysa th stolh toy Rixardoy toy Leontokardoy .
οι στολες που εχουν τρελο γελιο ειναι τα ζωα, γουρουνια προβατα κτλ..
αλλα οσες τετοιες εχω δει ειναι φτηνοστολες, σαν λιωμενες, ξερετε πουθενα που να εχει κατι τετοιο?
Ρε παιδια προτινετε μου κατι να ντυθω. Δεν χερω τι να ντυθω.Για το σχολειο δεν με πειραζει και πολυ αλλα θελω να παω σε ενα κλαμπ με κατι φιλους την τσικνοπεμπτη και εχει διαγωνισμο οποτε αν δεν εισαι ντυμενος δεν σου επιτρεπουν να μπεις.Και εχω να παω και σε ενα παρτυ
Περσι ντυθηκα διαβολικη καλογρια, με ρασο που ειχε σκισιμο ισα με τον αφαλο λεμε (αχ τι τραβηξα) διχτυ καλσον απο μεσα, και μια περουκα με καρε κοκκινο μαλλακι και κερατακια! Σκετος Χορταρεας ρε παιδι μου... φετος δεν ξερω ακομα τι θα παιχτει.. λεω να κατεβω Πατρα, να δω κατι φιλες μου.. που σαφως ειναι σε γκρουπ... ειδομεν
Υγ. Γελασα παρα πολυ με τις ιδεες ολων.. ειστε εξωφρενικοι παιδια.. ευγε!!!! Και ποσταρετε φωτος μετα το περας του καρναβαλου.. να χαρουμε ολοι !