|
|
|
|
HSUPA Member ![]()
Θέμα: Mio P350 και Mio P550
![]() ![]() Τα Mio P350 και P550 είναι pda με ενσωματωμένο GPS και Wi-Fi (Wi-Fi μόνο στο P550). Τα χαρακτηριστικά τους είναι: · Δέκτης GPS ενσωματωμένος με τσιπάκι SiRF III · Επεξεργαστής στα 400 Mhz · Υποδοχή για MMC-SD I/O · Αποσπώμενη μπαταρία · Windows Mobile 5 · Bluetooth και Wi-Fi με το Skype (προεγκατεστημένο για το P550) πηγή:http://www.pocketpcitalia.com/News/2...i-nuovi-Pocke/
Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...
Wind Όσα παίρνει ο άνεμος |
|
|
|
|
|
|
|
3G Member ![]()
Ηλικία: 19 Φύλο: Περιοχή: Μεσα στους τοιχους του σπιτιου σου
|
Μου θυμιζουν λιγο το s200.. ειδικα το μαυρο. Απο οθονη vga μαλλον ε?
Btw η σελιδα βγαζει 'service unavaliable' |
|
|
|
|
|
|
|
3G Member ![]()
ppc phones einai?
Τελευταία τροποποίηση από SIRHC : 18 Φεβ. 2006 στις 13:43.
|
|
|
|
|
|
|
|
GSM Phase 1 Member
Φύλο: Περιοχή: Νέα Μάκρη
|
Μαλλον για απλά Pocket PC τα κόβω. Αντικαταστάτες του MIO 168.
MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)
Universe.Earth.Software.Microsoft.Fotopoulos |
|
|
|
|
|
|
|
HSUPA Member ![]()
Είναι απλά ppc όχι phone edition!
Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...
|
|
|
|
|
|
|
GPRS Member ![]()
|
Κανονική αντιγραφή ....
|
|
|
|
|
|
|
|
Banned
Περιοχή: Ιωάννινα
|
Ενώ εδώhttp://www.ppcsg.com/
λέει οτι είναι PPC phone μάλλον κάνει λάθος το singapore απο ότι φαίνεται απο τη foto. |
|
|
|
|
|
|
|
HSUPA Member ![]()
Στο pocketpcitalia δεν αναφέρει τίποτα για ppc phone edition
και ίσα ίσα αναφέρει ότι είναι συσκευές σαν το Mitac Mio A201 που δεν είναι phone.
|
|
|
|
|
|
|
HSUPA Member ![]()
Live photos@Cebit:
http://www.pocketpcitalia.com/News/2...P350-e-P550-(/ http://www.flickr.com/photos/43603845@N00/110415617/
Wind Όσα παίρνει ο άνεμος
Τελευταία τροποποίηση από manos the greek : 10 Μάρ. 2006 στις 15:42.
|
|
|
|
|
|
|
|
GSM Phase 1 Member
Φύλο: Μηνύματα: 98 |
Παιδιά καλησπέρα!
Πήρα χθες το Ρ550 το οποίο είναι σούπερ! Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του Α201 όπως άλλωστε και το Ρ350 του 168. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω (χωρίς φυσικά να χρεωθώ...). Το Ρ550 έχει Windows Mobile 5.0 και φοβάμαι πως οι λύσεις οι άλλες δεν θα κάνουν...HELP! |
|
|
|
|
|
|
|
3G Member ![]()
Ηλικία: 19 Φύλο: Περιοχή: Μεσα στους τοιχους του σπιτιου σου
|
Ψαξε για το resco keyboard.
|
|
|
|
|
|
|
|
GSM Phase 2 Member ![]()
Φύλο: Μηνύματα: 181 |
γεια σας και απο εμενα.. έχω το εξης προβλημα με το P550 που αγόρασα μαζί με μια twinmos 1 gb sd κάρτα.
πήγα να περάσω πχ το Resco Utility Package και μερικά αρχεία που λέει ότι δεν μπορεί να τα περάσει στην κάρτα μνήμης και να διαλέξω άλλο destination directory με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω εγκατάσταση αφού θέλω να τα περάσω στην κάρτα μνήμης. κατάφερα και πέρασα το spb backup, πήρα backup και όταν πάω να ξαναπάρω μου βγάζει το μήνυμα "spd backup was unable to create the backup file" την φόρμαρα την κάρτα και πάλι τα ίδια.. πήγα να κάνω copy (οχι install) copy το destinator απο το pc στην κάρτα μέσω active sync 4.1 (το 550 θέλει 4.1 για να παίξει) και το πέρασε με την 2η. Το μηνυμα που έβγαλε ήταν αυτό: ![]() λέτε να έχει πρόβλημα η κάρτα ;
"When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better."
|
|
|
|
|
|
|
|
GSM Phase 2 Member ![]()
λοιπόν πήγα στα παιδία στο pda4u (από όπου αγόρασα το 550 και την κάρτα) δοκίμασαν την κάρτα και μέσω active sync και πάνω σε card reader και είχε όντως πρόβλημα. Δεν είχαν να μου δώσουν 1 GB και έτσι μου έδωσαν μια 512 MB για να μπορώ να παίξω με το mio μέσα στο ΣΚ και την Δευτέρα θα μου στείλουν την Corsair 2 GB που παρήγγειλα. για άλλη μια φορά τα παιδία στο pda4u απέδειξαν πόσο σωστοί επαγγελματίες είναι και πόσο πολύ υποστηρίζουν τον πελάτη.
έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα στην νέα κάρτα και όλα τώρα είναι μια χαρά.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mobile Member ![]()
|
Παράθεση:
Προλαβες και απαντησες πριν την ερωτηση μου ![]() Για πες μας εντυπωσεις, γιατι σκεφτομαι να "σκοτωσω" το Α201 που εχω και να παρω το 550.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Τελευταία τροποποίηση από lefterhs : 14 Ιούλ. 2006 στις 12:48.
|
|
|
|
|
|
|
|
GSM Phase 2 Member ![]()
αρκετά ποιο γρήγορο από το A201 που είχα ενώ το δοκίμασα και στο wlan της εταιρίας, μπηκα internet και πήρα και remote desktop.
εντύπωση που εκανε το hard restet το οποιό γίνεται μέσω software από το windows.
|
|
|
|
![]() |
| Επιλογές Θέματος | |
|
|
||||||||